Lite ord och bilder


Ibland glömmer jag bort hur lätt det är att leva här i den här stan och med er och med mig själv. Det kanske är nödvändigt för att minnet gör så fucking ont när det inte finns nån tid, men det är liksom alltid lika mäktigt att väcka liv i det där och påminnas om att det här är mitt! Påminnas om att dansen är min och staden är min och dem som sitter mittemot mig eller håller om mig eller värmer händerna i min nacke är mina.  


Här är jag som hånglar på scen framför skolan i fånig keps och jag påminns om att jag älskar detta!!! Inte hånglet alltså utan att va på scenen 

Och strax därefter skriver vi vårt sista prov 

Så vi tar en öl för mycket 



Smiter in två minuter i inträde och dansar 


Och när vi borde gå hem för vi har ju lektion på morgonen, möter vi istället upp lite fler och spelar några partier biljard. 


Dan efter äter vi julbord på båt. Pojkvän i förgrund och stad i bakgrund. Den här tiden är för mig väldigt ihopkopplad med André för det var för två år sen vi blev kära xD och jag förbannade mig själv för att jag tänkte på honom under jullovet, men det var som att han fastnade i mig redan då. Påminns om att det nog är på riktigt om vi är med varann tre jular i rad och jag påminns om staden som ligger där bakom och det känns där och då som om den är till bara för mig. 


Och så fyller älskade Hilma år på fredagen! Påminns om hur livsviktigt det är för mig att få tycka om på kort tid! Älskade älskade Hilma som jag känt så kort men som gör mitt liv så viktigt! Här dansar hon jag och Lisa i blått ljus på weekend (som stavas i förkortningar men det känns lite töntigt att skriva så) (skönt för inget annat under här inlägget är ju töntigt xD) (jävla fån du e) 


Och här är en bild när jag dricker bubbel hemma hos henne


Och en bild på en bästis o mig


Jag och Ville promenerade en mil genom Stockholm igår. Jag har fruktansvärt dåligt lokalsinne så för mig kan vi ha gått lite var som helst på jorden, men vi gick bara genom stad och typ skog helt ärligt? Och blev aldrig trötta och aldrig tysta och det kändes bra. Bra att påminnas om att det alltid finns nya platser i varann och i Stockholm. 

Nu ska jag ut o handla klappar

Puss och förlåt för stelt inlägg xD hade inte så bra ord men ville ändå skriva. Gråter typ varje timme av frigörelse/julkänslan/glädje ? så det blev lite märkligt. Yeye all my love take care 



Kommentarer
Postat av: lisa

fint och bra inlägg!!! har inget minne av att/när den där bilden togs...? shooot meee xD <3

2015-12-20 @ 15:32:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0