You need something special and here I am

Rubriken har varit soundtracket till mitt liv de senaste dagarna. Så vansinnigt fin. "Glad" heter den och är med i One Tree Hill. Imorgon åker jag bort, först till mina kusiner och sedan till Danmark, för att leva loppan i staden och sen för att bara ligga på stranden och göra ingenting. Ska bli så himlahimla härligt. Bara jag överlever mina kusiner (skoja dom är ganska söta). Ser fram emot att läsa förhoppningsvis svinfina böcker, få solblekt hår, svalka benen i saltvatten, och i Köpenhamn bara åka karuseller och känna vinden i håret, shoppa mig massa fräscht och äta hotellfrukost. Vi kommer antagligen inte höras på tre veckor så hoppas ni får det hur bra som helst. Kramkramkram.

Du är drömmarna jag drömmer ibland

Det var förjävla länge sen jag skrev men det har faktiskt inte fungerat. Jajajaja. Härjedalen var mysigt. Och inspirerande. Och bra. Men det var ändå så himlahimla skönt att komma hem till Stockholm. Dessa dagar har jag badat, ätit utomhus, fyndat kläder och träffat saknade vänner. Igår blev det en riktigt genombra kväll hos Live, vi dansade och låg mitt på gatan under natten och hade det varit stjärnor hade vi tittat på dom men vi lyssnade mest efter bilar. Det ar hursomhelst en skön känsla att bara ligga där och andas in lukten av sommarasfalt. Nu ligger jag på en madrass med Mathilda bredvid mej, dom andra tre ligger i en säng och jag borde gå upp snart. Men det här är bra. Jag mår bra. Hare. (det blir inga bilder eftersom det är från mobilen detta inlägg)

Så om hon viskar hur mycket hon älskar dig, pay no mind, för ingen kan vilja ha dig mer än mig

Det är något med kattungsluften här som ger mig så mycket inspiration. Jag skriver, ritar, skissar och sjunger, det bara flödar. Jag älskar att inspireras för det öppnar nya sidor. Man upptäcker saker man inte trodde fanns inom en och man har chans att ge andra av sin inspiriation när man sprudlar av förnyelse. Jag har en känsla av att den här sommaren kommer bli bra trots allt, en känsla som liksom drar lite i mej men jag kan inte låta bli att uppskatta den i alla fall. Hoppas ni har det bra!

RSS 2.0