There were times since you saw me

Hade teater idag för första gången på länge. Kändes så himla bra. Förra terminen tvivlade jag om jag verkligen tyckte att det var så kul, men idag insåg jag hur mycket jag längtat. Kändes som sagt bra.
Igår var jag också som sagt ledig och jag brunchade hos Rebecka tillsammans med tretton andra som jag inte tänker rabbla upp. Det var hur bra som helst och jättegott. Har inte så mycket mer att säga, förutom att det känns sär med onsdag imorrrn, känns som halva veckan är borta redan. Jaja. Hej på er.


Jag tror vi flyr rakt in i solen

Idag har jag varit i skolan (jappjapp), blivit frisk och svettig på ja, Friskis och Svettis och partat hemma hos mej med lite folks. Känns bra. Nu är jag vansinnigt trött och ska, ja gissa vad, sova! Imorgon har jag ju som en lördag, eftersom jag är kompledig på måndag, känns rätt underbart. Hare hörni.


do you belive me? Do you belive me? I beg you don't.

Imorgon är det öppet hus i min skola förstår ni. Så nu efter släktkalas ska jag sova. Snart. Ska bara lyssna lite på First Aid Kit som min svenskalärare tipsade om. Och tänka lite på allt såntdär som jag gillar att tänka på. Som Aston Kutcher och röda läppstift och gymnasieskolor och skidresor och sånt. Och bläddra i genom lite bilder som vägrar läggas upp här. Och spela lite gitarr. Hej på er.

Genomskinligt grå-vore jag utan dina andetag

Jag är ju körd. Jag glömde ju liksom bort att jag har fått tandställning. Japp. Till Er som ska få det: frukta inte. Det gör typ inte ont alls. Fast kanske inte direkt skönt heller, vilket Axel trodde. Men jag tänker gnälla lite ändå ett par gånger, ni får väl ta och vänja er. Måste sova så grovt mycket nu. Sov gott.


You remind me of something I want to be

Juste, juste, juste. Jag höll ju på att glömma att jag varit på öppet hus på södra latin. Vad ska jag säga? Jag ville inte gå därifrån, vände mej om i trappen och beundrade. Inte för att jag inte trivs i min skola nu, har ju världens finaste vänner. Men ändå kändes det så himla bra att gymnasiet jag drömt om sen jag var tio gav mej en så bra magkänsla. Får se hur det blir. Nu ska jag ta vara på tiden med mina små vänner, och allt som förhoppningsvis någon gång kommer hända under det ett och halvt år jag har kvar i högstadiet. Men nu måste jag göra massor av saker. Tjingeling.


Don't say anything if you don't mean it, cause I can do something crazy like belive it

Det har hänt stört mycket den här veckan, både bra och dåligt, men det ska jag inte berätta nu. Har i alla fall precis varit och plockat upp en goodiebag från nån Tyra som hade butiksöppning. Okej, vi stod i snön i två timmar men men. När vi gick därifrån med rosa kassar och vitamindrycker kände jag mig hur glamorös som helst i min hoodtröja och i mina ragg sockor. Åh, blev riktigt glad över lyxigheterna! Nu ska jag slänga ihop några franska meningar och slå in present till min madre som fyller år imorgon. Jess, ta hand om Er!


Du är bara en av många människor jag drömt om

Idag har varit en ointressant dag för Er, den har huvudsakligen bestått av plugg. Men jag gick en promenad och min spotify slutade fungerade halvvägs, så sista halvtimmen gick jag utan musik runt söder och det var så himla fint. På riktigt, liksom riktigt vackert. Det var helt tyst, vitt och jag frös inte ens. Det jag älskar med söder är att man alltid upptäcker en ny bakgata, vintage butik eller ett nytt café vart man än går. Fina söder, kan inte tänka mej att bo nån annanstans. Ska sova nu hursomhelst. Sov gott!


I might not win, but I do what I love. Then I already won.

Kom precis hem från Josefine. Vi, Mayra och Hanna hackade frukt till vår choklad fondue och dansade i hennes kök med enorma fönster, såg på en film från åttiotalet och en störtfin komedi. (därav rubriken) Sedan gjorde jag och Hanna sällskap genom snön. Så bra. Har en förkärlek för såna där små töntstunder. (Wtf?)
Nu ska jag sova i min sång. Med varma lakan. Älskar att sova på lördagskvällar. (Wtf?) Ta hand om Er, kram!


Jag ligger på sängen och tänker; tänk på mig.

Imorse gick jag upp tidigt för att träna på Friskis och Svettis med Mayra. Vänta,vänta,vänta, tänker ni då. Lova? Friskis och Svettis? Nänä, skulle inte tro det. Kanske skrattar ni lite, skakar på huvudet och småler. MEN, hör och häpna. Jag tog mej an min största fobi som har förföljt mej i livet. Friskis och Svettis. Har alltid, så länge jag kan minnas hyst agg mot de där rödglänsande skyltarna och rummen fulla med hurtsvett och hudavlagringar. Men jag gjorde det, och nu ska jag köpa terminskort där. Har alltså på nåt vänster, kommit över en av mina största rädslor i livet. Känns bra. Igår såg jag också "she's the man" för första gången (Japp) med Jossan och Mayra i min soffa. Den var klockren. Har alltså redan tagit i tu med två av mina nyårslöften, kanske börjar jag skaffa lite struktur i mitt liv, vad händer liksom? Jaja. Hörs senare.


Be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde.

Har precis kommit hem från skolan. Japp. Jag och Josefine har fixat prao andra veckan (känns så himla bra)! och informerat sexornas föräldrar om åttan. Riktigt roligt faktiskt. Har varit en så bra dag idag, förhoppningsvis blir morgondagen ännu bättre! (ehhh ja) kram och så!


Svalkar vinden, värmer solen

Ligger i nytvättade lakan och funderar på när jag behöver gå upp imorgon. Har ju sovmorgon till halv elva. (och ja, jag skrev det för att ni skulle bli avundsjuka vad annars)?
Skriver mest detta inlägg för bilden nedan, känner igen mej brutalt. Sov gott!


Falling slowly

Har haft en jättebra dag. Igår kväll mådde jag uselt. På alla möjliga sätt. Nu däremot mår jag faktiskt riktigt bra, förutom huvudvärk och så. Imorgon ska jag säkra praon och på kvällen ska jag och Josefine informera sexornas föräldrar om högstadiet, igår och idag pratade vi om Sofia i andra skolor hehe. Kommer ihåg att förra året när jag gjorde det, var jag så sjuk att det rann ur mina ögon tehe. Jaja, hoppas ni hare bra, förövrigt kan inte slänga in en kommentar nån gång ibland? Jaja, ses!


I Will try to fix you

Idag har jag åkt skridskor, skaffat prao och fikat med Vilma. Är ganska säker på praon i alla fall. Drömstället i så fall. För ett år sen skulle jag göra vad som helst för att slippa men nu längtar jag. Stört hur mycket ett år kan göra egentligen. För ett år sen började jag lyssna på Håkan på riktigt, minns att jag först bara vågade lyssna på "nu kan du få mej så lätt", "kom igen Lena", och "för sent för edelwiess" i rädsla för att de andra skulle vara sämre, haha. För ett år sen kände jag hälften av min nuvarande umgängeskrets och förstod inte grejen med konserter. Hoho jaja. Nu blir det spanska och mat (<3) kramkram!


Take me down to the paradise city, where the Grass is green and the girls are pretty

Haha, älskar mitt desperata inlägg precis innan jag skulle lägga mej igår, i ett försök att återuppta balansen med bra energi efter skräckisen jag såg ingen aning om vad rubriken var. Så ja. Nu blir det plugg för hela slanten, har ju chillaxat hos tandläkaren i eftermiddags. Hursomhelst. Hej på Er.


You know I love you, I'll Always will

Fick så dåligt samvete för det förra. Jag är så otroligt tacksam för allt jag har. Jag är ju lycklig också, verkligen. Såg en film om negativ energi så sprider bara ut bra nu. Sov gott finisar.


Jag har ett hål i mitt huvud, en sugande själ, var finns mina tankar, var finns min väg?

Borde städa men orkar inte. Borde gå igenom min matte, men orkar inte. Borde göra en massa saker för världen, engagera mej och rädda liv och sånt men jag vet inte hur. Vet inte om jag kan. Jag längtar så det gör ont tills jag blir äldre. Även fast jag kommer längta tillbaka till min bardom, har jag liksom alltid längtat efter den där åldern då jag blir jag. Då jag kan bestämma och stå för mej själv på riktigt. Just nu längtar jag till nästa helg, den här har jag knappt gjort någonting. Men det har varit jädrigt skönt. Jag orkar inte med mej själv just nu, är jobbig,trött och hungrig. Orkar inte ändra på det heller. Vill bara göra så mycket men känner mej oduglig och liten. Jag vill också leva i en film, jag vill att någon ska uppskatta de små dumma sakerna jag gör, jag vill betyda nåt för nån, men framförallt vill jag få mer ork att orka med mej själv. Och sluta klaga. För jag har det så jävla bra. Jag vet det, men jag orkar inte ta vara på det just nu, får bara dåligt samvete för att jag inte vet hur jag ska hjälpa någon annan som inte har lika bra förutsättningar som jag. Varför lär man sej inte sånt i skolan? Hursomhelst kanske sticker till Vilma sen, stackars henne. Ta hand om Er hörni.


Your the only thing I see, forever

Vi ska göra filmanalyser i skolan och oj vad jag grät till West Side Story som jag såg precis, valde att analysera den, är lätt den film jag har sett flest gånger. Har gråtit mycket till filmer nu på sistone. Kom ihåg för två år sen då jag inte kunde hålla mej till tisdagarna som innebar att repa på West Side som vi spelade. Minns hur roligt jag tyckte det var, och hur mycket jag levde för det. Den är så förbaskat sorglig och mitt i allt ligger liksom jag för två år sen, minns vad jag tänkte och tyckte om varje scen, såg dom om och om igen, kan fortfarande rabbla replikerna. Nostalgi på hög nivå.
Eftersom jag såg film när jag kom hem så känns klockan som fem, men jag ska snart sova liksom (om typ tre timmar he). Först ska jag plugga franska och lite så. Ha't.


Ser du något bakom molnen?

Borde ha pluggat så otroligt mycket mer idag än vad jag gjorde. Jaja, fixar det imorgon.
Idag har lektionerna segat sig fram, det har varit lite som att dra ut en knäck som fastnat mellan tänderna om ni förstår. På konfan pratade en kille som sett barn få sina fingrar uppbrända på fabriker i Indien om mänskligt värde. Jag kände mej så oerhört värdelös som inte gör någonting. Men under detta år ska det bli skillnad. Sådetså. Anyway, nu ska jag sova, börjar halv elva, lycka ni vet. Sov gott!


Hakuuna mattata-två ord som är bra

Idag har jag gråtit till Lejonkungen, skrattat till Lejonkungen och blivit utskälld av dom steeeeenhårda niorna på grund av överstående. Men liksom. Lejonkungen ju. (därav rubriken om ni inte fattade det).
Jag har klagat och gnällt och tjatat om hur jobbigt det ska bli att börja skolan. Men jag hade roligt. Jag trivs. Jag fick se Lejonkungen, så hur dåligt kunde det bli egentligen?
Nu ska jag försöka sova mer än tre timmar som föregående natt, sista natten på lovet har ju en tendens att bli ganska osovig liksom. Hursomhelst, nu ska jag sova i mängder. Hoppas ni har det bra som bara den!


Om du aldrig provar hur kan du då vara säker?

2012 är året då jag har lovat mej själv att våga prova saker. Idag provade jag laserdome. Åh. Nej, jag tänker inte berätta om det. Men det var kul att prova. Jag slog även mitt sushi rekord. 23 bitar samt thaimat och glass. Fick kompletera lite med det, blev inte riktigt mätt. Nu har jag packat min kånken, pluggat lite biologi och förberett mej mentalt för att börja skolan imorgon tio i åtta med step up. Jaja, nu ska jag duscha med mitt jordgubbsmums he.
Kramkram!


Twist and shout

Jag har alltid haft någon liten längtan tillbaka till skolan efter lov, men inte nu. Jag orkar inte. Vill inte. Egentligen tycker jag det är helt okej, jag har roligt med mina vänner och så, men prov, läxor,inlämningar. Jag orkar inte med det en sväng till. Jag vill bara till gymnasiet. Jaja, är ledig imorgon, då ska jag äta sushi buffé och spela laserdome. Jarrå. Hejpåer.


A song inside my head, a demon in my bed

Andrea och jag promenerade idag runt i götgatsbacken och pratade om allt möjligt som hänt under tiden vi inte träffats på. Vi fikade, kollade rean, pratade minnen och 2012.
När det drog sej mot kväll begav jag mej tillsammans med Mathilda, Vilma, Becka, Live och Stephanie och såg In time. Förutom att den var så spännande att jag och Becka fick blunda vissa partier och att den innehöll en del osannolika partier (som att huvudpersonen fick på sig ett par nylontights på mindre än tio sekunder utan en skråma. Man bara visst, säkert), så var den en parallell till verkligheten, om hur alla skulle kunna leva sina liv om man delade allt lika och vi inte la pengar på onödigheter. Där handlade det om tid, här om pengar. Där var det lite mer brutalt utmålat, men ändå det är ju faktiskt så det ligger till. Nu låter den urkass, men var den åhså spännande och hur bra som helst.
När jag kom hem spelade jag gitarr (<3) och nu ska jag sova. Ja, sov gott då.
(skulle ha publicerats i förrgår)


Bara du kan bära det som gör så ont i mina ögon

Har ont i mina fingrar efter att ha kämpat med gitarrsträngar och ont i magen efter biskviätning. Fina Mayra som orkade med mej! Nu ska jag efter att ramlat bak till sista sätet i bussen (vad är grejen med min klumpighet? Kan man träna bort det?) lyssna alldeles för högt på Snook. Hejpåer!
Inga bra bilder på mobilen, ni får en från nyår.


Things that make me smile: when someone unknown smiles at me on the street

Igår träffade jag Hanna som varit i Sri lanka. Vi hade väldigt roligt som vanligt, såg film, skrattade, sprang i regnet och lite så!
Idag ska jag leta fram min symaskin och börja sy något. Sedan ska jag också försöka fixa så Mayra kan börja lära mej spela gitarr. Det vore ju underbart, känns som om kreativiteten inom mej flödar idag, kanske ska jag kludda färg på väggarna eller klippa kuddars innehåll till moln? Får se vad som har hänt när denna dag tagit slut. Nu ska jag i alla fall ringa Mayra. Ses!


Things that make me smile: When people remember small silly things about me

Har promenixat med min mamma, provat jeans, läst lite och ätit stekt tortilla med mozzarella (<3)
Och jag är helt stört trött. Ligger i min soffa och läser. Men ikväll ska jag nog ut i alla fall och leva livet och sånt ni vet. Kram!


To me you are perfect

Har haft en jättehärlig dag. Jag träffade Amanda, hon är lite som en bubbla av estetglädje, åh så himla bra och fin!
Amanda åt sushi, jag drack misosoppa (ja det stavades så) och vi pratade om nyårslöften, skolan, ja det mesta faktiskt. Sedan promenerade vi runt lite, pratade fortfarande om en massa viktigt och en massa oviktigt och det var åh så mysigt.

Ikväll orkade jag liksom ingenting så efter lite biologi och en herrans mycket "oh Laura" grät jag till "love accutally". Det är så konstigt, jag har jättesvårt att gråta till "gråtfilmerna" men bara jag tänker på "sagan om konungens återkomst", Harry Potter filmerna eller sunkiga kärleksfilmer tåras mina ögon... Nog om det, nu ska jag sova efter ett nytt rekord på temple run vill säga. Hoppas ni har haft en braelibra dag!


Om jag tar mej från en sviken dröm och hit igen, så kanske jag kan känna meningen med tystnaden

God morgon, god morgon. Andra natten i rad drömde jag att jag kom försent till skolan. Det där sunket förföljer mej även när jag är ledig. Fast egentligen tycker jag inte SÅ illa om skolan. Är ju jätte tacksam att jag får gå där och sånt. Har precis duschat ner mej i kokos och ska börja plugga. Mycket lite, för sedan ska jag iväg och träffa Amanda! Ska bli härligt. Men fram tills dess är det biologi som gäller.(okej det där lät särtöntigt) (juste ska bara passa på att nämna att jag igår innan jag skulle somna skrev en lista på saker jag ville göra 2012. Där ingick både att gå med i Greenpeace och att läsa kinesiska. Hej jag är taggad på 2012!) sköt om er!


It's new dawn, it's a new day and I'm feeling good

Det är ett nytt år. Känns alltid lika konstigt. Jag vet att alla säger så varje år, men det känns som ett riktigt bra år. Det här är årets första blogginlägg! (no Shit Sherlock!)
Tidigare idag var jag, Mathilda och Wilma ute och gissade färger på raketer, sjöng med i "millenium två" (varför 2012?!) och hade ett zuper avslut på förra året och en zuperbörjan på detta. Nu ska jag äta årets första frukost! Ha en jättejättebra första dag på det nya året! (och grattis Frida!)


RSS 2.0