Vad jag läst i april

Herregud det är redan 10 maj!!

Jag är just nu oförmögen att ta ett beslut, min uppdämda stress och ångest genom det här året börjar pocka på min uppmärksamhet men jag hinner inte ta tag i den nu!! Jag ska jobba mycket, ta examen, försöka ta lite beslut om min höst och sen kan jag lyssna på min kropp, lägga mig i horisontalt läge i gräset och låta solen ha sin så kallade gång medan jag läser och dricker ett glas vin.

Med det sagt, har april varit en månad av väldigt mycket kris och väldigt lite läsning:

Jag skulle läsa Shuggie Bain till bokklubben, men jag fick Corona och kunde inte läsa. Sen när jag mådde bättre och kunde ta upp läsandet var jag inte sugen, jag kom inte alls in i den romanen, något med miljön som jag har svårt för. Så orättvist men jag har läst för mycket dåligt om typ ett regnigt Skottland där alla mår piss så jag orkade inte ge denna en chans fast många sa den var bra.

Istället lyssnade jag på Johan Ehns Hästpojkarna som var en jättefin ungdomsbok och så läste jag kanske tvåhundra haikus för att göra en wproskhop till jobbet. Det var jättekul!! 
Jag tror typ att det var det enda jag läste i april? Två veckor var ju som bekant att ligga i sängen slumrandes och inte ens kunna äta något gott. 

Kram!!! 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0