Sätt en värld i brand

JUST NU
Äter jordgubbar som nästan smakar sommar, har Sofia-skolans snyggaste vikarie NÅGONSIN på musiken, solar med bara ben, bakar kladdkaka tills larmet går i skolan, har glitter och glamourkväll, och om tre dagar börjar världens bästa månad. Skulle sammanfatta mitt liv med ett enda ord. Värt.


Provsmakar livets heroin, och om du någonsin, vill ha en idiot, lägg din hand i min.

Jag träffade Håkan Hellström igår. Jag fick den nya skivan signerad och han sa "Tack att du kom". FATTA.
Förutom att han slängde ur sig fyra ord som gjorde mig yr av glädje (fangirl_97)
så har han gjort några nya låtar som genom syntig melankoli får ens hjärta att brista och bulta på samma gång.


Hoppas ni har det finemang, gissa en gång om jag har det :)))))()


Our heartbeats could set the world on fire tonight

Idag har jag dansat med min teatergrupp och sedan hängt med Amina, Frida och Tova. Det var himla bra att hänga med dom och jag gör det för sällan.
Det var meningen att jag skulle hänga med Amina ikväll också och beblanda mig med dom som förhoppningsvis ska nolla mig, men det blev inställt. Just nu gör det inte så mycket för min onepiece är så skön och jag har återigen blivit kär i Nathan i OTH.

Fyra grejer från idag:

• Ibland är det så sjukt välbehövligt att ligga i nåns säng och äta rispuffar i flera timmar.

• Har börjat få den där kicken från teatern som man får framåt slutet, det där som får en att inse att livet vore ungefär inte värt utan den. Älskarälskarälskar att spela teater.

• Basilika och vitlöksröra är så gott att man undrar varför man gör nåt annat än att äta det.

• Har köpt en ny, fin klänning på välgörenhetsloppis.

HALLELUJA KRAM OCH PUSS


I've got milliondollar charm

Skippar sista biten i mitt påsklov, hade hursomhelst en fantastisk picknick med mängder av bra folk, det var sjukt varmt, solen sken och Justine spela gitarr och det var lite som att ha sommarlov i förskott.
Vi hade även filmkväll med Olle Hammar!!!!!! Ni vet han som var med i Idol???? Helt amazing grej faktiskt, tror min tröja luktar lite av hans öl fortfarande, han råkade nämligen spilla nån droppe på den, kanske, kan vara inbillning :))))).

HURSOMHELST. Har ikväll diskuterat genus. Har typ inte ens tänkt på hur mycket man kan, borde och vill förändra!!!!!!!!! Att man faktiskt inte förtjänar någon skit överhuvudtaget. Åter en påminnelse om att vara 100% av den man är och hjälpa andra att också vara det och INTE TA NÅGON SKIT FRÅN NÅGON OKUNNIG ELLER OENGAGERAD MÄNNISKA.

Annars är det sjukt gott med lax och brieost (lovar, åt just en halv brie) och att skriva tre bra grejer varje dag i en hemlig bok är världens bästa grej ungefär. Förutom sovmorgon.

Kramochpuss på er!


påsklov part 1

Fredag och lördag var familjedagar. Albin fyllde år, det var påskafton, jag åt imponerande mängder mat, somnade mitt på dagen p.g.a. försenad skoltrötthet/matkoman. Det var allmänt bra att hänga omkring i min lägenhet, ta långa promenader i ensamhet på ett soligt söder och kolla på teve.
 
På söndagen åkte jag och Mayra in till cityloppisen som varje söndag (förutom idag) är belägen vid Drottninggatan och där man tydligen kunde fynda så absurt mycket för så absurt lite pengar. På riktigt det värdaste jag har gjort i mitt liv efter sushibuffé.
Allt detta för 215 kronor!!!!! VA!!!!!!! Så värt att jag hyperventilerade lite i rulltrappan på väg hem till Mayra där provade våra fynd och drack fint te.
Efter en värd kväll blev det måndag då jag och mina fina amigas avklarade en punkt på min before-I-die lista. Vi klättrade över lite staket och på lite isiga berg med händerna fulla av pommes och landade sen på slussentaket där vi hade picknick. Sjukt bra kan jag lova. När jag tittar tillbaka kanske detta var något av det bästa på hela lovet, det var varmt, det var turister som vinkade från katarinahissen, det var början på lovet och det var bra folk.
På kvällen såg jag en stjärna falla och önskade mig något i nästan en minut. (Har nästan inga bilder från kvällarna men tror detta var kvällen då vi var hos Pau och jagade varandra med grenar på hans gård tills grannarna skrek åt oss att hålla käften).
 
Fortsättningen på detta lov får ni senare. Detta lov har jag bara njutit av att jag är ledig. Jag har suttit i solen och bara mått bra. Har behövt att inte göra så värst mycket hela tiden. I nästa inlägg kommer min starstrucked episod och min deluxepicknick. XOXO.
 

RSS 2.0