when everything feels like the movies, yeah you bleed just to feel you´re alive

Sitter i min säng och bah chillar med min ansiktsmask som doftar choklad. Dock går den inte att äta (trust me, har provat) </3
Idag ska jag packa packa packa för om någon kan ha missat det åker jag till Idre imorgon. Vi ska ju åka skidor och så men jag ser mest fram emot att prata med alla dessa människor. Att dela minnen med dom och skratta åt samma skämt. Såna där små grejer jag tycker om. Om ni bara förstod vad spänd jag är, hur roligt jag tycker det ska bli. Om det nu blir bra men det känns så. Känns känns känns så.
Hoppas ni får ett fantastiskt sportlov, kommer sakna er!
Kramar!

Visst är det fint att va vid liv en dag till Hurricane?

Har tillbingat ett antal timmar på café fåtöljen med Mayra, Becka, Hanna och Mathilda, kom hem till min varma varma säng för ungefär fyrtio minuter sen. Så himla mysigt och bra. Tycker så mycket om mina vänner, ni får mig att må så himla bra. Ni läsare också, när ni skriver kommentarer som får en att känna sig varm hela vägen in. Det var ett bra tag sen ni kommenterade i och för sig...
Idag slutade jag elva, fyndade godis till Idre, dreglade götgatsbacken fram och spelade lite sällskapsspel. Efter mysmiddag med min familj (som jag kommer sakna i Idre, deras mat också. Hur ska jag bli mätt???) fikade jag som sagt. Åh vad bra dag. Åh vad jag är nöjd med livet. Med MITT liv, att jag har gjort det till mitt. Med hjälp av er. Nu lyssnar jag på Oskar LInnros och minns svettigt fantastiska konsertkvällar på Gröna lund för ungefär ett halvår sen. Saknar obehagligt mycket, men längtar så mycket framåt också så det går liksom inte. Prima liv. Sov gott!
Funkar numera att ladda upp systemkamerabilder! Äntligen!

I wish I could wake up in my dream my love, in a dream I want to wake up

Snartsnartsnart ska jag iväg till stället där mina tankar bott ganska så länge nu, Idre ni vet. Åh.vad.jag.är.spänd. Lite rädd för allt som kan gå fel, men också så spänd för allt som kan bli rätt.
När jag kommer tillbaka hoppas jag på lite fler smältande gator, lite fler smältande ansikten under dom grådaskiga halsdukarna. Jag hoppas på få fylla parkerna med skratt, jag hoppas på att barnföräldrarna som fortfarande inte kommit över januaritröttheten ska skälla på mej på bussarna för att jag låter för mycket, jag hoppas på att få hopsa söders gator fram i nylontights i alla möjliga färger och nya lätta skor. Jag hoppas på vår då man tvekar på om man vågar ta jeans jackan, jag längtar efter kvällar som är ljummet ljusa. Sommaren kan få dröja ett tag, men våren kan få komma. Men nu ska jag sova i alla fall. Hejs.


And I don't want the world to see me, cause I don't think that they'll understand

Ligger i min säng istället för att vara på teater för min huvudvärk is getting the best out of me om ni förstår. Vill att den ska gå över. Nu gärna.
Elvira är i Thailand också, hon åkte igår och jag saknar henne redan. Konstigt att man kan sakna människor och saker så snabbt. Att man kan sakna saker man aldrig haft, och saker man kanske aldrig kommer att få.
Nu ska jag gå in mina pjäxor lite tänkte jag. Hej.


Wouldn't it be nice if we were older, then we have no need to wait so long?

Hejhejhej. Har så ont i huvudet och mår så bra annars. Försöker återigen plugga fysik men ni vet väl vid det här laget ungefär hur det går. Funtar på att lägga ner bloggen, men jag tycker om att skriva. Vet inte hur jag ska göra. Men antagligen får den väl finnas kvar.
Tycker det är så jobbigt när saker försvinner och även om man kan återuppta det igen blir det aldrig riktigt likadant. Spelar ingen roll vad det handlar om, bara saker som försvinner i allmänhet. På tal om försvunna saker har jag tappat bort mitt ena ifyllda praopapper. Heeh. Men det blir nog bra, det känns bra nu. Jag mår bra. Förutom huvudet då. Hoppas ni hat det bra som bara den!


Jag saknar det som inte finns och sprider ut mej själv i vinden, bara du kan bära det som gör så ont i mina ögon

Hur mycket jag än försökt undkomma faktumet att mitt huvud värker, att jag kallsvettas och inte orkar göra någonting är jag där nu. Ligger under mitt täcke och avbokar dagens planer. Igår när jag kom hem sov jag fyra timmar och sen somnade jag igen vid tio. Pigg tjej. Men det är ju bättre att vara sjuk nu än på sportlovet. Förhoppningsvis blir jag frisk till måndag, orkar inte missa mer i skolan. Idag ska jag skriva packningslista till sportlovet, sova, kolla på film och äta glass. Kanske slänger in lite fysik om jag orkar. Kanske rentav sticker ut lite, vi får väl se. Jaja, Hej på er.


Don't need you to save me, just need you to follow, cause we made it all this way

Känns som om jag har hunnit med så himla mycket idag. Imorse vid sju tränade jag yoga med Mathilda och hennes syster. Det var så skönt och hela dagen tjatade jag om hur spirituell jag kände mej. Efter skolan begav jag mej med min kära vapendragare, som följer mej överallt,Josefine och Rebecka för att kika på skidkläder och lite sånt. Efter en massa läppglansprovande (ja vi hamnade på KICK) och pratandes om Idre åt jag vårrullar med min mamma. Små saker som får mej att må så rysligt bra, små saker som att min musiklärare/vikarie/kul att ni bryr er gav mej sitt special plektrum, att min brorsas kompis lämnade min favoritjuice, som min familj vägrar köpa, till mej, och som att jag snart ska se Debatt, även klassat som Sveriges bästa program. Efter grotesco då. Hoppas ni har det såsåså bra!


Ibland är en dröm det finaste man har

Så bra dag idag. Inga lektioner, jättebra elevstödjarutbildning, lärde riktigt mycket!, tre timmars fika i strings lite slitna men såså sköna soffor, och konfa. Där hade vi möte om Idre, tio dagar kvar. Längtar förbaskat alltså. Känns lite overkligt att jag ska dit, känns sådär konstigt som det är med julafton och födelsedag ni vet? Kan det verkligen vara så snart liksom? Har längtat så länge och nu ska jag dit om mindre ån två veckor. Gaaalet.
Hinner sova sju timmar innan jag ska upp och gå på yoga med Mathilda, sovmorgon for life. Ska sova nu, sov gott alla ni, kram!


Vi är förlorare vi två

Alla hjärtans dag idag. Känns ganska gjort, mest en grej för att affärerna ska tjäna pengar. Men jag vet inte. När jag sedan (nån gång?!) får min pojkvän med lockig lugg och hipster skor kanske jag ändrar min uppfattning. We'll see, we'll se. Förhoppningsvis får vi se i alla fall.
Jag får dåligt samvete att jag inte pluggar men let's not think about that. Let's istället thinka på att jag inte har några lektioner imorgon tack vare elevstödjarutbildning och studieeftermiddag eller vad ni vill kalla det. Let's också thinka på att det är nio dagar till sportlov och att jag nu ska spela gitarr. Let's thinka på att ni är jättejättebäst. Tänker nog lite på det istället tror jag. Hare.


The stranger in the mirror, oh that's you

Känner mej så annorlunda idag, så himla lätt. Jag har inte tänkt så mycket, inte pluggat så mycket, inte gjort så mycket alls. Förutom skrattat. Vilket jag gjort desto mer. Idag var en bra dag, åh vad jag lever på såna här lätta dagar, åh vad jag lever på dom.
Hoppas ni har det bra, kram!


we could live tomorrow, but I know I'll live today

Hej på er. Försöker plugga fysik men det går inge vidare. Äter pasta som kokade över elva gånger och ska iväg snart för att dansa. Afrodans. Vad gick snett liksom? Jag kan inte dansa. Verkligen inte. Avundas alla er som kan. Avundas er som kan koka pasta och plugga No också. Avundas er som kan driva bra bloggar också. Längtar tills första delen av den här veckan är borta, längtar till lov, längar ännu längre bort än så. Men ska ta vara så mycket på den här tiden innan pluggandet börjar på riktigt, innan våren kommer, innan en massa saker händer. Men nu ska jag äta. Tjingeling.

Det finns inget jag önskar mer än att andas luften du andas

Åkte skidor idag, i hammarbybacken. Allt jag kunde tänka på var att jag om två veckor ska till Idre med min konfirmation. Jag längtar med en skräckblandad förtjusning, försöker att inte skaffa mej för höga förväntningar, men längtar så så mycket. Förra lägret var så bra på alla sätt och vis och nu ska jag bort en vecka. Till Idre. I praktiken så himla lite, men för mej så himla mycket. Glad att jag vågar. Hoppas så att det blir bra nu. Hoppas så att JAG vågar att göra det bra. Filmen jag såg igår handlade så mycket om att våga göra saker bra. Känns som det var nersmugglat ett budskap till mej, började gråta mitt i haha. Hursomhelst, Ta hand om er!

Jag är med dej, så varför ängslas du?

Till skillnad från jobbigt jobbigt inlägg nedan, så känns det bättre nu. Fryser men är varm i hela mej efter techno mässan som jag jobbade på med Jossan och Becka, oj vad vi tönt dansade, oj vad det var bra för mej. Vad jag behövde det.
Efter mötte vi upp Elvira, Mathilda, Jack och Stephanie och såg på skräpkomedi på bio. Behövde det med kan man säga. Jag är hes för jag har skratt/gråt hulkat så mycket, men det känns så bra.
Ska upp om sju timmar och åka skidor så god natt på Er!


when you love someone but it goes to waste

Blir så trött. Blir så trött på att jag bryr mej om att involvera folk i saker som jag vet att de vill göra, saker som jag skulle kunna ha gjort ensam. Blir så trött på att folk skiter i att bry sej om mej sen. Jag som tänkt på nåt. Kommit fram till nåt. Lagt min energi på saker utan att be om hjälp, men inte kan få nåt tilllbaka. Trött på att folk som betyder så mycker för mej, kan få mej att känna mej så liten. Trött på att inte gå upp en morgon och känna mej behövd.Trött på förhoppningar som försvinner, på människor som försvinner. Trött på att jag bryr mej. Trött på att vara trött.

And I give up forever to touch you, cause I know tjat you feel me somehow

Så bra dag idag. På konfan kollade vi film, åt pizza och pratade om Idre dit vi ska på sportlovet. Ska bli så himla himla roligt. Jättefin gudstjänst, fast så okristligt och bra. Tycker om min präst som brinner för sitt jobb och gör det så jädrigt bra.
Fett med party hemma också, choklad glass och inget pluggande. Dock ska min spanska lärare sluta. Sorgligt ju. Tyckte mycket om henne, att hon brann så mycket för spanskan.
Jag vill också lära mej att brinna sådär mycket för saker, även fast jag har teater och sånt redan, jag vill/ska göra så mycket saker i år, prova på allt möjligt. Förhoppningsvis hittar jag något att brinna för. På tal om eld skulle det vara ganska soft med en kakelugn nu när det snöar så. Gillar snö, det blir så ljust då. 2012 ska bli ett ljust år fullt med saker att brinna för. Helt enkelt. Älskar att ni får nadaz ut av mina inlägg. Skit samma. Gillar att skriva. Sov gott ni!


You've got stuck in a moment, and now you can't get out of it

Idag skulle jag egentligen se killarna i min parallellklass handbollsmatch. Fast det blev inte så. Vilket innebär att jag har oplanerad tid. Älskar oplanerad tid, blir så himla sällan sån. Tänkte redigera bilder och sy lite. Fast vi får se.
Kom också på imorse att januari är över. Den månaden på året som jag alltid undrat varför den ens finns, vad utgör den som gör nån lycklig liksom. Och nu är det februari. Jag klarade mej ju liksom trough januari rätt så himlans glad. Och nu kommer jag bli ännu gladare. För nu är det februari. Fuck yeah.


I could watch you for a lifetime, you're My favorite movie

Tycker inget vidare om låten som rubriken kommer ifrån, men den frasen är så fin.
Igår spenderade jag tid med världsafina Hanna. Vi gjorde lite allt möjligt och det var hur bra som helst.
Nu har jag precis kokoskrämat mej i duschen och ska äta, har tränat med världsbästa Mayra. Trodde aldrig jag skulle ta tag i mej så pass mycket att jag köpte friskis kort, men så blev det i alla fall. Det känns bra. Så himla fin dag idag. Ska sticka ut känner jag. Fast först äta. Sköt om Er!


She was in love With the world

Sitter hos mina lärare och chillaxar. Min klass är i korridoren utanför. mina lärare tror att jag är forever a stone, men jag orkar bara inte resa på mej. Fast seriöst nu räcker det, drar nu. Hej.


För vi vore väldigt ensamma, du och jag, utan varandra

Onsdagen var min tröttaste dag någonsin, det vill säga innan konfan. Lekte. Älskar't. Jag och Elsa promenixade hem och pratade om så mycket bra saker, åt svingott och fattade matten.
Bra dag idag. Vrålbra. Sovmorgon också, highfive livet liksom. Tjingeling på er.


RSS 2.0