Tre anteckningar sen sist



(null)

Att sakna något när det händer! För att man vet att man kommer sakna det sen! Heter tydligen proaktiv nostalgi


(null)

Från älskade fucking fredagspodden 


(null)

Jag minns inte var jag hörde eller läste det här! Men gud va man Bah. Men snälla. Om man har. Tagit sitt dumma lilla hjärta och krossat det

Om bara två månader

komma hem med årstavikens oljiga vatten som en hinna över kroppen. jag är inte rädd för att förgiftas. orkar inte duscha, men dricker ett glas vatten, lägger mig i vita lakan och mitt hår skapar en blöt fläck på kudden. solen lyser in genom mina fönster, jag drar mina gardiner åt sidan och öppnar fönstret. jag vill vara först med att känna solen under mina smutsiga fötter. om jag hade jobbat kvar på restaurangen, hade jag behövt sätta mig på cyklen mot jobbet nu, och trampa med klumpiga ben över Skanstullsbron. men istället ska jag sova. jag behöver inte kolla mitt schema, min ocd har sommarlov. en spellista på datorn, det är en lugn lista som berättar om. att allt är bra nu. allt är som det ska nu. döden tänkte jag mig så. sjunger annika norlin. solen vaggar mig.


(null)

(null)




Första veckan i april


Vi firar påsk med äggjakt på Hilmas bakgård  
(null)

(null)

(null)

Nikes födelsedag och vi åt bakelser och drack mimosa i solen på Elinas balkong. Blev full och glad och väldigt lycklig över att Nike är min bästis och att hon varit det ett år till. 

(null)

Hade workshop på jobbet och det var jättekul!! Överlag har jag jobbat mest denna vecka men jag har ändå hunnit 

(null)

Ta vårens första öl!!!!! Jag dör vad underbart!!!!! Nu är det fan vår. Fyfan i helv va skönt att livet blir lite lättare 
(null)


Jag ska jobba och plugga som ett litet fån denna vecka men alla stunder jag inte ska göra det ska jag: sitta på en uteservering i solen. 

Puss 

Vad jag läst i mars

Mars har inte varit min läsmånad direkt om man säger så. Känns som mars var en dag lång? Och jag har somnat så fort jag lagt mitt lilla huvud mot kudden. Så skönt att april är här!! Nya tag ljusare kvällar som inbjuder till mer läsning. I mars läste jag i alla fall:

Dina händer var fulla av liv - Suad Ali

Månadens boklubbsbok! 
Vi hade mycket att prata om som vanligt och höll nog med varandra mycket. Gestaltningen var lite i vägen för handlingen, men man fortsatte ändå läsa utan större motstånd och blev berörd. Skulle vilja ha den som film! Men alla var glada att vi läste den skildringen. 
Underbar kväll hursomhelst och jag drack för mycket vin och pratade sedan killar med Vanjas stackars pojkvän i tre timmar. 
(null)

(null)

Det handlar om dig - Sandra Beijer 
Den var mysig och fick mej att längta tillbaka lite till gymnasietiden för att jag längtade så fuckkng mycket. Tänk när man får gå på klubb. Tänk när man bor i sin egen lägenhet. Tänk när jag har en pojkvän som jag bor med!! Gulp. Visst e inte livet klart. 

Broderier - Burcu Sahin

Så underbar lyrik om relationen mamma dotter och om handarbetet som tillfallit kvinnor. Om vad som går i arv och vad man välkomnar och vad man måste lära sig att förlåta. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Ronja Rövardotter 

Läste om till jobbet som bekant helt underbar

Och så har jag läst massa haikus

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0