Jag vill bara explodera, lite till och lite mera.

Återigen känner jag mig så extremt rastlös, fast samtidigt trött i hela kroppen. Behöver sommarlov för min hälsa, det är påfrestande att må såhär.

Här nedan följer en liten skojig grej som jag såg på en blogg, det står en rubrik, och sedan skriver jag vad jag helst vill ha inom det ämnet.

MAT: hmmmm svårt att säga, vaknade för ca 20 minuter sen så kanske american pancakes med nutella, bär, sirap och grejer. Vore nice.

DRYCK: Den här är lite konstig, men har varit sjukt sugen på champagne dom senaste dagarna. Inte på grund av alkoholen utan har liksom bara längtat efter den smaken, som man kan göra efter vissa saker ibland.
Rätt jobbig grej att vilja ha eftersom det inte är ett naturligt inslag i mitt liv.

SÄLLSKAP: Leonardo Dicaprio i sina unga dar. ALLTSÅÅÅÅ. Kan bli ledsen på allvar ibland för att han inte finns i min närhet. Åh kan inte prata mer om honom, det gör ont i mig.

DJUR: En liten gosig katt PLEASE vill ha en katt så himla mycket, men alltid när jag ber min mamma om en så säger hon åt mig att skaffa pojkvän. Hm.

SEMESTER: öh bara semester. Bara lite tid att ligga på mitt golv och tänka, bara lite tid att umgås med alla som jag inte hittar tid för annars och bara lite tid att kunna gå promenader när alla andra sover.
Annars längtar jag tills jag någon gång inom en snar framtid förhoppningsvis ska tågluffa och se så många fantastiska platser och träffa så många fantastiska människor och herregud det vore så jävla fett. Det är nog min drömsemesterresa.

BOSTAD: Vill typ alltid bo på söder, älskarälskarälskar söder, men ett litet place på Bahamas skulle ju inte skada.

YRKE: Vill ju hemskt gärna bli musikalskådespelerska, fatta att kunna få betalt för att ha så jävla kul. Vill även mycket gärna förändra på något vis, arbeta inom FN eller bli politiker och bli det på riktigt och inte bara blunda för allt som behöver fixas och lösas (!!!)

Det var det. Vill uppmana er alla som kanske känner lite uppgivenhet (tror inte det är ett ord) just nu, nu när det är så extremt lite kvar, att det är just så extremt lite kvar, och pallade man januari så borde man ju palla det här. PUSS.


Någon håll i mig

I förrgår tog jag bort min tandställning. (!!!) Förutom att jag kunde äta som vanligt för första gången på ett och ett halvt år och att mina tänder liksom känns som tänder igen och att jag vill le på bilder, så är detta början på mitt (och Elviras bör tilläggas fast hon har inte haft tandställnig men eh sån är hon) NYA LIV.
En symbol för osäkerhet har nu försvunnit (och ersatts av en plastskena som jag ska ha oavbrutet i tre dagar men eh) och det är dags att säga ja till saker man egentligen vill och dags att sluta fega ur.
Vi har egentligen aldrig haft så bra förutsättningar, vi kommer aldrig igen vara så unga och det är vår skyldighet att ta vara på denna sommaren.
Värt att tänka på, nu ska jag äta den godaste pastan som denna jord har att erbjuda.
Hoppas ni hare!


På oss väntar miljontals dagar

Vad jag önskar att alla människor kunde få brinna så mycket för något som jag brinner för min teater.
Att alla ni kunde få gå på eld genom en vecka sprängfylld med pluggångest bara för att ni fått göra det ni gillar allra mest. Hade teateruppspel i helgen och inte bara att det är ungefär det roligaste som finns, utan också insikten att jag pallar gå upp framför okända människor och sjunga, dansa, göra bort mig, är så viktig. Att jag klarar det. Fint att få lite bekräftelse på sig själv.

Räknar dagar i min kalender och fräknar på mina kinder (är inte jättesvårt har ca en). Saker och ting är så nära att jag inte hinner greppa dom och samtidigt känns hela livet (hm sommarlovet) så långt bort.
Den allra finaste tanken jag har nu är att så mycket väntar på mig. Jag har så mycket att uppleva, på oss väntar miljontals dagar.

KRAM PÅ ER.


Ge mig nåt som tar mig någonstans

Har liksom en konstig känsla i min kropp, är typ jätterastlös fast samtidigt så himla trött.

Tror det beror på att jag inte PALLAR sitta i en lökig skola eller inne på mitt rum och plugga när liksom en hel värld av äventyr, sol och möjligheter väntar utanför. Det kliar i min kropp efter att få dra ut och göra grejer.
Och att jag samtidigt går i skolan, går upp tidigt, somnar sent, stressar, svettas, och inte hinner slappna av innan jag ska göra nåt nytt.

Samtidigt är det så himla lite kvar av allt jag alltid varit van vid att ha, jag har alltid vetat vart jag ska börja nästa år, och med vilka, och ungefär hur det kommer att bli, och det skapar liksom en längtan efter att bara få dra och uppleva det nya, men också av att få stanna tiden lite precis nu och ta vara på allt.

Har ingen riktigt slutsats på detta inlägg, mer än att det mesta känns konstigt och en aning surrealistiskt, men ändå bra på nåt vis. TJA.


West side story

Alltså kanske har nämnt otaliga gånger hur teater liksom får mig att känna så mycket glädje och beauty att jag nästan dör och svämmar över på samma gång. Såg West Side Story igår med min klass och OJ.
Vill också kunna dansa, vill också träffa ett gossebarn som letar efter mig i natten och vill också stå på scen. (har teateruppspel i helgen ehh narran)
Jag har även blivit konfaledare häromdagen, känns fantastiskt kul att kunna ge tillbaka lite efter allt jag har fått därifrån.
ÄLSKAR känslan av att känna mig upprymd av någonting sånthär, vill aldrigaldrigaldrig sluta imponeras och inspireras. Får jag välja tre känslor är den seriöst med. Känslan av att vilja vara, bli och se mer av nåt.
Känsla nummer två jag skulle välja är sömn så HEJDÅ, och fortsätt att vara och bli precis så mycket av allt ni vill bli. TUDEL.


I need something to explode inside

Om tre timmar kan man gå och lägga sig och säga hej då till denna mediokra-meningslösa-mensvärks-måndag.

Tror att meningslöshet spelar en stor roll för att man ska kunna uppskatta dom stunderna som ger en mening i sitt liv men seriöst måndag TA SLUT. Vi hörs kramN.


She spoke words that would melt in your hands

Vänligen långhelg TA INTE SLUT. Vill bara kunna tillbringa lite kvällar till på ett berg i solnedgången och ha fyra marshmallowgrillande människor i mitt knä.
Vill sola lite till på Mathildas tak, vill ha lite fler temakvällar och vill ta ytterligare någon cykeltur och bada.
Denna helg har jag lyckats inbilla mig att det är sommarlov och nu har jag största söndagsåggen på länge. Om 31 dagar blir det i alla fall långhelg deluxe, lördag hela veckan och never ending marshmallowsgrillande.
Tills dess, lyssna på Two door cinema club och Panda Da Panda.
Lovelish'.


Tonight we are young, so let's set the world on fire, we can go brighter than the sun

Jag har nämnt det förut och jag nämner det igen. Att gå på konsert är något av det bästa jag vet.
Att dela nåt med tusentals människor man inte känner, att känna basen under fötterna och få håll men inte på ett såntdär jobbigt sätt som när man har haft gympa.
Var på FUN i lördags, kunde inte så många låtar men sjöng med i alla fall och det var sannerligen gött.

Idag är det krist himmelfärd.
När jag läser igenom mina inlägg skriver jag rätt glatt, även från januari som faktiskt var sjukt ovärt. Självklart har detta år inte hitills bara byggt på värda dagar och nu når man, halva min dagbok är typ full med vinttertrötthet och meningslösheter.
Jag har bara inte pallat lägga så mycket energi på det och det har faktiskt hjälpt.
Men det är först nu, när man kan inte vaknar och somnar till samma mörker och man plötsligt vågar vara så mycket mer och kan ha bara ben och är ledig för att kunna äta glarre, som livet börjar bli riktigt värt och nu mår man.
Nu ska jag äta caféffrulle.
Pusslishious.


Bra grejer samlat i ett inlägg

Ungefär den bästa idén som jag och mina vänner kommit på här i livet är temakvällar.
Vi har hitills haft hippie, åttiotal, glamour och igår internationellt. Man klär alltså ut sig till något temainfluerat, äter och dansar och håller på och allt är kopplat till temat.
Det är så fantastiskt kul och om man någon gång råkar ut för en filmkvällskväll då man egentligen vill göra nåt annat, är temakväll det perfekta förslaget för att få stämningen på topp. Följ även tema_kvall_med_lova för backstagebilder och hemligt material.

I tisdags välkomnade vi ju försommaren på bästa sätt och det kändes faktiskt lite som sommarlov igår. I skolan hade jag bara ben och på kvällen gick vi ut i full internationell utstyrsel (jag i kimono och ätpinnar i håret) och Nina med gitarr, och vi fick stanna tre gånger för att folk ville spela och visa mig hur man gjorde fler än två ackord (please) och det var både svinkul att dansa julgransdansen på folkungagatan och fint att det är så lätt att prata med människor man inte känner utomhus nu, något som jag saknar så mycket på vintern. Okej lät assunkigt men ni fattar grejen.

Ikväll ska jag på FUN och jag minns när jag i februari skrev ett blogginlägg om hur mycket jag längtade efter att få dansa i takt med andra barbenade människor. Och nu är denna dagen här och det har gått så fort och jag har så mycket bra framför mig att se fram emot.

Eh juste, vikarien med svart hår och som är freakin' delish' skrattade åt mina skämt igår alltså <3 <3 HALVA INNE eller vad?!

Tudels.



Not really sure how to feel about it, something in the way you move, makes me feel like i can't live without you, it takes me all the way

Ber om ursäkt för felstavning i förra inlägget. Ska ju vara "maken" inte "manken". PUH skönt har typ tänkt på det sen senaste inlägget.

TRE VÄRDA FUNDERINGAR MED LOVA:

1. Hur kan man göra godis som är så äckligt som SALT OCH BLANDAT??? Alltså det är vidrigt, finns det nån som gillar det?

2. Hur friterar man glass? Borde den inte smälta? Vill verkligen prova.

3. Hur tänker man när man startar ett krig??? Alltså aa visst pengar, bråk och makt och grejer men på ALLVAR. Hur kan en människa känna så stort maktbehov att den faktiskt tillåter att så många människor dör. FATTAR INTE. Blir alldeles ledsen när jag tänker på det.


Idag är det fredag fast det känns som tisdag HALLELULIJA. Ha det.

(fick även bilden kik:ad till mig imorse alltså nav made my day)


Bring it back last night

VALBORG. Högtider som Valborg anses ju alltid för överskattade men jag måste säga att manken till underskattad högtid har jag aldrig varit med om. Oh vilken otroligt bra gårdag. Vid sex började solen lysa och jag log hela vägen från ST:eriksplan in till Söder där jag träffade en liten blandning av folk jag känner, vi köpte grill och begav oss till fåfängan. Efter ett antal timmar, några i sol och några i mörker och handfrysande och ivrigt socialiserande med människor jag aldrig träffat kom polisen och gav oss egentligen en tjänst för efter lite omkringvandrande hamnade vi i Vitan. Där var livet som man vill att det jämt ska vara, fullt av folk som man aldrig träffat men som man ändå bara kunde prata med, fullt av folk som man hade träffat, och Marina and the diamonds i enorma högtalare. Sjukt bra helt enkelt.
1 MAJ. Maj är världens finaste månad och min absoluta favvo (förutom december). I maj är förväntningarna över sommaren skyhöga, vilket nästan är roligare än att vara mitt i det. Att fortfarande ha allt somrigt framför sig, att långsamt börja klä sig tunnare och se hur träden blir grönare och liksom kunna drömma om bruna ben och fiskmåsar är värt så himla mycket.
Sammanfattning av detta inlägg: Nu mår man.


RSS 2.0