utåtriktad, litteraturintresserad och dum i hela huvet

HEJ!!!
 
Jag är tillbaka från semestern. Men jag har ännu mer semester men tydligen tusen saker att fixa. En miljard böcker ska lånas från biblioteket. Registrera sig på kurser ska man. Dags att söka jobb är det visst också eftersom det verkar som att jag sagt upp mig på mitt extrajobb. Jag har i alla fall bestämt mig för att inte gå tillbaka men vad vet man. Rensar min garderob. Säljer mina kläder. Skriver om en novell ifall jag ska skicka in den någonstans. Om man inte visste bättre skulle man tro att jag hade ägglossning. 
 
Det känns i alla fall: ASBRA. Tydligen blev jag utvilad av att ligga på stranden och behöva bada varje kvart dels av extrem värme och dels av min semesterskörhet som får mig att gråta hela tiden. 
 
Jag älskar den här tiden på året. Saker och ting lugnar ner sig på samma gång som det börjar hända nya saker, man känner "ska jag byta jobb? Kanske till ett med kollektivavtal?", man cyklar över Västerbron och tänker "Gu vad allt är vackert" man cyklar vid Reimersholme och tänker "vad är det här för ett litet café och vad är det här för bar och vad är det här för mysig liten restaurang och kan vi bo här KAN VI BO HÄR NILS!!" Jag upptäcker Stockholm igen, jag längtar efter nytt och jag längtar efter att saker är som de brukar. 
 
Tillbaka på bloggen för gott?? Jag faking tror det! Elina ska göra en header tror jag men skriv gärna om du kan göra en.
 
Här nedan min CV-bild så om ni ser den fladdra förbi på Stockholm Stads hemsida, tveka inte att anställa mig :DD
 
 
Utåtriktad, litteraturintresserad och dum i hela huvet
 
 

RSS 2.0