I'll be home for next year darling


Vaknade imorse med några sekunders övertygelse om att idag var idag för ett år sedan. Visst det har gått snabbt och allt såntdär men ändå har det hänt så mycket att det knappt kan vara SANNING att det bara var ett år sen jag vaknade upp så omedveten om vad livet hade att erbjuda och så oerfaren i min egen hjärna. Tänkte i alla fall sammanfatta mitt år och börjar med de tre första månaderna. Har nästan alla bilder på min andra dator som inte funkar och är lack föra tt mitt andra aslånga försvann men håll till godo. 
 
 
JANUARI FEBRUARI MARS

Dessa månader var kalla och dåliga och värdelösa. Jag fyllde en hel dagbok med bortlängt, längtan efter nåt nytt, nåt bättre, nåt annat, nåt mer, efter sommar,  efter kärlekar, nattbad, tid att vara med vänner, tid att hitta nya vänner, dans, solsken och långa nätter. Hade jag fått om så bara ett litet smakprov av detta hade jag kanske inte blivit så trött men det fanns inte så mycket smakprov, bara nationella prov och mörker, och jag blev trött. Jag skrev i min dagbok. "Jag borde sova men det är janufuckingäckelari. Jag borde sova men jag fryser. Försöker att värma mig, försöker att bli varm en jag har plötsligt förfrusit". As you can see, inte de bästa månaderna mitt liv har erbjudit mig. 
Jag åkte i alla fall på två läger med kyrkan som var så bra att jag vill gråta. Önskar att det gick att beskriva hur fint det känna att smyga ut på nätterna för att hänga med dom i andra rummet, hur fint det känns att prata om viktiga saker alldeles lättsamt och hur fint det känns att tjuvröka genom fönstret, lära känna nya vänskaper som kommer att betyda något alldeles enormt, skvallra i liften och bli tillsagd att hålla käften obarmhärtigt många gånger. Det var något av det bästa jag gjort detta år, om inte annat för att jag lärde känna till exempel Nina, Stella, Alma, Ida, Hedvig, Irma som nu får mitt lilla hjärta att glöda.
I mars firade vi också Elvira och Estelle med middag och stockholmsnatt, jag hade picknick en solig påsklovsdag och jag fyndade på en loppis med Mayra. Utan vänner hade jag varit förlorad dessa månader. 
 
 
 
Aa, nu blir det futtigt med bara tre månader men hinner inte skriva mer nu.
Ska göra mig färdig för TONIGHT som förhoppningsvis kommer bli alldeles makalös. Detta halva år av magic förtjänar nämligen ett sånt nyår. Älskar nyår för det är årets sista och första fest, en får tid att börja om och samla energi och tänka till och det är en milstolpe. Mitt största nyårslöfte är att göra saker som gör mig lycklig, Att VÅGA, våga göra, våga tveka, våga tänka efter men också våga vara dum, oansvarig, konstig.Våga göra saker jag egentligen vill, och inte oroa mig så värst mycket för jag är sexton jag SKA göra fel och lära mig och skratta för högt. Engagera mig mer i saker runtomkring och bara vara så jävla nöjd att jag spricker och i det glädja andra, för ens egen glädje ger ju upphov till ork att våga glädja andra. Ps skriver mer imorn puss

DET ÄR ETT SKÄMT

Jag hade skrivit på en årsresume i på riktigt en timme som försvann.år så jävla lack så nu får ni en kort oh fuck off life

It's getting late to give you up

Ber om ursäkt för tidigare inläggs ickeexisterande substans men hade inte pratat med någon människa förutom min mamma på 4 dagar gimme a break.
 
Grejer som har hänt sen sist som är värda att ta upp här:
 
  • Jag har verkligen FYNDAT på årets mellandagsrea vilket känns helbra eftersom det annars är en grej som en antas göra men som aldrig riktigt lyckas. Idag till exempel IMPULSKÖPTE jag ett par skor för hundralappen och jag kände mig så fantastiskt världsvan när jag strosade götagtan fram och tillbaka med Lisa i dom alldeles splitternya. 
  • Jag har frullat med vänner både på fik och hemma hos Hirvonen, vilket känns kul eftersom gemensamfrukost är så otroligt underskattad och det verkligen är jävligt bra att dela dagens första sinnestillstånd med sina bästisar och mackor med philadephiaost. 
  • Jag har barat och dansat till Toxic och nästan dragit en felfri french under Morgans köksfläkt och nästan förtsört hans hiss och skvallrat i hans trapphus med eminent sällskap och känt en väldigt behaglig känsla inuti. wow många och
  • På tal om Toxic så upptäckte jag igår att Britney Spears äger och kompenserade upp min sextonåriga brist av henne genom att lyssna på Toxic fruktansvärt många gånger
  • Ska se film nu är lite sjuk hejdå 
 

En resumé av 2013

Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort förut?
ÅÅHH ja, flög för första gången och var utomlands med vänner, började i en ny skola och sov på ett tak bland annat
 
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jaa, starka, coola Clara fick en fantastisk liten dotter som jag snart ska få träffa
 
Dog någon som stod dig nära?
Min morfars bror, vi stod kanske inte nära varandra i och för sig men var ändå konstigt och sorgligt
 
Vilka länder besökte du?
Turkiet, Grekland, Danmark och Norge!
 
Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014?
Jaa plis gimme a golden boy som jag kan få hålla om promenera genom stjärnspridda nätter med
 
Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
Hmm svårt, kanske min födelsedag eller nån av gångerna jag såg Håkan. ELLER såklart min bal och min skolavslutning.
 
Vad var din största framgång 2013?
Att jag blev bekväm i mig själv och blev happi på heltid
 
Största misstaget?
Att jag oroade mig för en massa onödiga grejer, stressade upp mig över grejer som jag inte behövde stressa upp mig över och att jag la för lite tid på saker och människor som gör mig glad
 
Bästa köpet?
What oj gud vad svårt, kanske min femtiotalsbikini, min stora mysiga tröja med massa mönster som jag köpte för 60 pix på en loppis eller mina röda sammetsmartens. Nää förresten min gråa långkjol den älskar jag så himla mycket.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att få börja i en ny skola med fantastiskt engagemang som jag längtat efter, fantastiska människor som jag längtat efter, roliga lektioner som jag längtat efter och fylld utav nya möjligheter som jag längtat efter. Att jag kom ifrån det som varit vanligt så jävla länge och fick upptäcka nåt nytt och fint. Också den här sommaren som var fylld med så mycket värme och skratt. MEN också självklart mina vänner som jag älskar så mycket ända in i själen, att få komma närmare och få dela så mycket utav mitt liv med dom. MEN OCKSÅ att jag fick dansa så mycket i år och framförallt att jag VÅGADE dansa så mycket.
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013?
Oj, vilken svår har liksom låtar för varje period av varje år, men kanske Valborg av Håkan eftersom den kom i år, och också Stockholm av Oskar Linnros eftersom jag lyssnade på den så himla många sommarnätter när jag åkte buss hem i Sommarstockholm, men även How to be a heartbreaker av Marina and the Diamonds och A Little party never killed nobody för faaan vad jag har dansat till den.
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
 Hahha JZ så mycket gladare. Omg faktiskt helst sjukt hur mycket gladare jag var detta år
Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit fler chanser, gjort mer grejer som jag faktiskt ville, tränat mer och engagerat mig mer i samhällsfrågor bcz i care xD
 
 
Vad önskar du att du gjort mindre?
Typ stressat, lagt pengar på onödiga grejer och haft tråkigt
Största musikaliska upptäckten?                
Panda da panda, Nirvana, Beyonce och Shakira
 
Något du önskade dig och inte fick?
Ja haha, en katt (hur jävla svårt ska det va?!?!), några crushes, en bomberjacka, fred på jorden och låga gröna martens
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Alltså bästaaa. På kvällen innan hade jag picknick och jag vet inte om jag kommer ihåg det så eller om det faktiskt var så, men det var sjukt mycket folk där och jag blev så djävulskt glad att så många av mina vänner pallrade sig upp för det där berget, gav mig fantastiska presenter och kramade mig hårt. På tolvslaget blev det fyrverkerier, kamrater tände tomtebloss och ett helt berg sjöng "Ja må hon leva". Dagen efter, the acctual b-day fikade jag med mina bästisar, promenerade och åt skaldjursplatå och tre sorters tårta med family. Suvefuckingrän dag/natt. 
 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Början av året var ganska dåligt och skulle behövt lite mer solsken, lite mer äventyr och kramar.  
Vad fick dig att må bra?
Att jag fick lära känna så hemskt mycket bra folk, att jag fick hänga många kvällar med toppenbra kompisar i olika parker under sommaren och att jag fått så mycket ork och uppmuntran från olika håll som har fått mig att se mig själv med new eyes och som alltid min teater <3 
Vilken kändis var du mest sugen på?
En ung Håkan as fucking Always och Adam Lundgren <333 
Vem saknade du?
Vänner som jag inte fann tid att hänga med, morfar när han är i Linköping och Folkis :-( 
De bästa nya människorna du träffade?
Haha, jz så många bra helt crazy, men Nina såklart och mina klassisar och skolisar. 
Mest stolt över?
Att jag kom in där jag ville utan att bry mig om bitcz trin 2 get me down 
Högsta önskan just nu?
 Att 2014 blir fantastiskt, fred på jorden :-) och kärlek
Blev du kär i år?
 nä 2 cool 4 love i wish är bara ensam, fast joo blev askär i tunnelbanekillen och i Folkis
Favoritprogram på TV?
 Svenska hollywoodfruar im sry ville svara nåt smart och fint men kollar seriöst bara på det på tv
Bästa boken du läste i år?
OJ svårt, har läst alldeles för lite pga lite ork men Alltings början av Karolina Ramquist var freakin fantastiqe och Niceville är så jävla bra.
Kommer att berätta mer om mitt år med bilder och jag vet inte allt men håll till godo med detta så länge. Puss.

Whole lotta love

Hej igen.
 
Det bästa med julen tycker jag är att normala känslotillstånd kopplas bort och det äts köttbullar, kollas på KARL BERTIL JOHNSSON och öppnas klappar. Älskarälskar julen och hade en hemskt fin en. Undrar om det inte är allra bäst att fira jul i denna åldern. När jag var mindre tyckte jag att det var så himla sorgligt när den var över men det var fantastiskt när den väl var. Nu för tiden är jag medveten om att det kommer fler dagar som går att göra lika bra som julafton fast på andra vis men det är fortfarande väldigt bra med jul och jag har inget vidare ansvar att ta mer än att knäcka nötter och vara trevlig.
 
I alla fall en bra jul med bra mat och bra gåvor. Så jävla sweet att ligga hemma och kolla tre filmer på en dag och äta brända mandlar utan några krav.
 
För övrigt, är inte Ronja Rövardotter den bästa filmen i livet? Såg den igår och har inget minne utav det men den är ju så fin?! Verkligen helt fantastisk och jag råder er alla att se den. Till exempel ber Mattis Lovis (<3333) att hålla om honom ett slag när han är ledsen och Lovis håller vatten över Mattis när han blir arg. Vill också ha nån som håller om när jag är ledsen och häller vatten när jag blir arg. Alltså srsly bästa nånsin.
 
 
Ikväll blir min fjärde kväll av hemmaliggande i grön mjukisdress (jag anser det heligt att vara hemma samtliga juldagar och dagen innan julafton) och jag LÄNGTAR efter att hänga och dansa och dricka kaffe på Café med mina kamrater samt kicka mina nya fantastiska skor. Edet inte världens bästa känsla, att känna livslusten glöda inom en efter dagar av soffhäng och marmeladkulor? Att helt utvilad möta världen av främlingar och mellandagsrea? Skulle tro det va.
 
Ikväll ska jag i alla fall hänga sista kvällen med morfar (min mrfar är förresten en helt fantastisk människa såhimla klok och fin) och läsa massa i mina nya bra böcker.
Tills dess vi hörs igen, se Ronja och ta hand om er.
 
 

SVAR PÅ FRÅGOR

Hej nu ska jag svara på frågor som ni har ställt gud va kul
 
  • Vad vill du ha i julklapp?
    Jag vet att jag kommer få ett par nike air max och en leopardmönstrad kappa så det vill jag ha :-) sen kommer jag antagligen inte få nåt annat jag önskar mig för mamma har någon uppfattning om att jag önskar mig är värdelöst men jag önskar mig en katt, en hårblekning och en engångskamera osv osv
     
     
     
     
  • favorit jag-är-ledsen-film och jag-är-glad-film 
    Förstår du ens frågan?
    Fattar frågan tror jag nog allt! Min favvofilm att se när jag är nere är Fucking Åmål för den är allmänt fantastisk och stimulerar liksom den där ilskan inom en på nåt vis och Breakfast at Tiffany's eftersom det är världens bästa film och lätt att gråta till och den är hoppingivande och Audrey är livets bästa mänska.
    När jag är glad ser jag helst Sound of Music eller Clueless eftersom även dom är fantastiska och skapar utlopp för ens glädje genom att vara ganska konstiga men så fkn bra och glada. 
     
     
  • Hur ser du på sex? Muhr gammal var du när förlorade oskulden?
    Jag tycker att folk får ha hur mycket eller lite sex dom vill och att så länge en inte är en medlem utav samlagen kan en gott lämna samlagarna ifred!! Men tycker också att det är som med det mesta som egentligen bara rör en själv, en väljer vem som ska veta vad.
     
     
     
  • Vem gillar du mest Jonas eller Nils??
    Tänkte skriva typ "hatar båda lika mycket" men lyssnar på kärleksfull musik så love dom båda en massa men på olika vis eftersom dom båda är fantastiska människor men på oika vis. samt dom är mina favorittvillingar of all times
     
     
     
  • favorit mat??
    Åh bästa frågan. Svårt att svara på eftersom jag älskar så mycket av livets goda men möjligtvis sushi, puttanesca (pasta med mozzarella och tomat och räkor alltsåååå gött), kräftor, pastasallad och SERIÖST typ makaroner och ketchup så fkn gott
     
     
     
  • Hur var Håkan??
    Världsabra precis som vanligt
     
     
     
  • Vem är din bästa kompis?
    Kan som sagt inte kategorisera mina vänner eftersom hela bunten är så bra att jag vill gråta men bara för att hon kommer läsa det här och bli surast av alla mina vänner om jag inte skriver henne, Elvira u r my goldenstar
     
     
     
  • Hur många läsare har du om dagen?
    27, 4 :-)
     
     
     
  • Vad ska du göra på nyår?

    Har lite olika aningar men vet egentligen inte riktigt alls så snälla inv me vill ha ett sjukt fint nyår för att fira ett sjukt halvfint år
     
     
     
  • *Om du visste att du hade en vecka kvar att leva, vad skulle du göra under den veckan? 
    Berätta för alla som jag tycker om i smyg att jag tycker om dom,berätta för alla som vet att jag tycker om dom att jag tycker om dom igen, spela in en skiva, åka till bahamas, skänka samtliga arv till välgörenhet, skriva någonsorts pyttebok som har någonsorts superviktig mening om hur livet måste tas tillvara på och love alla och ni fattar som kan inspirera och så, hångla helt sjukt mycket, klippa av mig mitt hår, dansa som fan, försöka lämna ett spår av mig här som fick folk att inse nåt viktigt och vara omkring människor som jag håller av hela tiden. 

    *Favoritlåt genom tiderna? 
    Bohemian rhapsody-queen 

    *Drömjobb? 
    Skådespelerska eller musikalsångerska eller filmstjärna eller liknande äsch no biggies

    *Vad är nåt du absolut inte tål? 
    Drygisar, mänsker som blir arga bara för att vara arga, såna som inte ser utanför sin egen tillvaro och på så vis inte kan ta hänsyn till människor som inte är som dom och ruccola. 
    *Vad är något du ofta kommer på dig själv med att tänka?
    Att det vore så himla skönt att inte vara rädd för någonting och att livet är så onödigt egentligen. Hemskt synd att tänka så för jag lever ju inte efter det men tänker ändå på det himla mycket. 
     
     
     
  • berätta om ett bra minne från gymnasiet
    Ett bra minne är när jag möter upp ett gäng globbare i Götgatsbacken, kanske tredje dan, och jag tror att det är Nils som påpekar att jag "skiner" och jag känner så, att nu skiner jag faktiskt. Eller på morgonen samma dag när ett gäng treor hälsar mig God morgon och jag känner mig så glader för så mycket spännande människor skulle samlas under samma tak och jag var barbent och kände mig så säker på min sak fast jag bara gått där i tre dagar och fast jag hade klackar som jag snubblade i. 
     
     
     
  • Beskriv dig själv
    Jag är nog en ganska glad och energisk själ och antagligen ganska jobbig men har väldigt kul i det så känns dumt att förändra. Jag tycker det känns onödigt att inte ha skratta så högt en bara kan eller dansa så länge det finns möjlighet eller tycka om människor så mycket som en förmår. Det är på gott och ont förstås för ibland blir ju dansgolvet tomt och ibland får en tycka om ensamt ni vet och för det mesta har människor tröttnat när jag knappt kommit igång.
    Är också väldigt känslosam och känner alltid så jävla mycket kring allt och alla, också på gott och ont, och det finns liksom ingen människa som jag möter som jag inte tar åt mig på något vis eller någon liten händelse som jag vill analysera upp i fiberstorlek.
    Blir också lätt stressad och tycker inte alls om att inte ha koll på vad mitt liv ska innebära, EXEMPELVIS alltid om vi ska iväg nånstans och vi inte håller tidsschemat!! Då är jag fan inte kul att hänga med.
    Jag tror på alla livets klyschor och tycker väldigt mycket om att gosa och önskar att hela livet var en soffa fylld av utav vänner. Vill också passa på att ta upp att jag är fantastisk på limbo och kan hela svåra delen i "Kom igen Lena" utantill. 
     
     
     
  • Tre bästa låtarna när du är; 
    ledsen Nu kan du få mig så lätt-Håkan, Skinny Love-Bon Iver, Socker-Kent. What 2 say dom är bra att gråta till och jag brukar tro att det är mitt lilla liv som beskrivs.
    Glad Allt utav Amy Winehouse och Nirvana eftersom det är svängigt men ändå fint.
    Pepp Bootylicious-Destiny child, Wannabe-Spice Girls och Jag kommer av Veronica. För att dessa låtar får mig att känna mig snygg och cool och gör mig taggad på allt vad livet har att erbjuda.
    Och varför!

     
  • Tre bästa serierna och varför
    One Tree Hill för att den är så himla klyschig och mysig men ändå väldigt klok och fin och med en massa bra musik och alla som inte har sett denna serie borde skämmas och se den nu.
    New Girl- den absolut roligaste serien i livet men får en samtidigt att tänka efter lite granna.
    OC-Seth Cohen är den mest fulländade människa jag anatgligen någonsin kommer få lära känna.
     
     
  • Favorit godis?
    Tutti frutti ocean och all choklad
     
     
     
  • Bus eller godis?
    Antagligen godis
     
     
     
  • vilka klasser umgås du med förutom din egen?
    Oj, lite alla möjliga faktiskt! Kul va!
     
     
     
  • Hej, vad heter dina vänner?
    Jobbigt att skoja till det på den här frågan efftersom 95% utav mina läsare inte känner till anekdoten bakom.
     
     
     
  •  Har du varit kär i någon eller haft ett förhållande?
  • HmM nä på båda faktiskt fast nu får vi inte glömma att jag tycker om en massa och hela tiden men ändå alltså njaaeh
  • vad är bäst, bby elr babe?
    • Oerhört dålig fråga elina men bby helt klart 
       
    • Vad vill du göra efter gymnasiet
      Efter gymnasiet ska jag resa till Bahmas med ma loveh, göra en massa musik, ha fester på mitt tak, tågluffa, volontärarbeta i Afrika och bli känd
       
       
    • Vem är den där nina hon verkar bra

      Faktiskt en av jordeklotets bästa 
       
       
      Kul att ni frågade så mycket, hoppas ni gillade svaren. Kram.

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Så mycket som har hänt sen sist.
 
Till att börja med var jag på konsert och såg finaste Håkan för precis en vecka sen och jag stod allra allra allra längst fram och under "Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din" pekade han rakt på lilla mig och vi hade ögonkontakt i flera sekunder och jag gråter inombords när jag tänker på det där, hur perfekt min tillvaro var just precis då och hur fruktansvärt absurt, läskigt och vackert det är att en man med slitna braxor kan få mig att vilja leva för evigt.
Jag är förövrigt hans tills tiden tar slut och efter konserten blev jag buren till gullmarsplan utav fantastiska vänner för mina knän hade skavts så mycket mot kravallstaketet att jag inte kunde gå. Önskar jag kunde ha sparat känslan utav det där i en burk och fått er att fatta hur odödlig jag kände mig i ungefär tre timmar och hur värt det var all förkylning och alla blåmärken i världen. 
 
 
 
När jag blivit buren till Gullmars pallrade jag mig euforisk och snorig vidare till Vanja som fyllt 18 och berättade för alla hur Håkan hade pekat på just mig och dansade trots att jag inte kunna känna mina revben.
 
Dagen efter vaknade jag upp bland duntäcken och eminenta kamrater och firade kvällen innan med pepparkakor och kaffe.
 
Den här veckan var ganska oförskämt jobbig till en början. Matte och stress och plugg och lite sömn och ett allmänt PALLA infann sig men släppte rätt snabbt när onsdagen plötsligt betydde att inget plugg längre skulle få finnas till detta år (!!!),sushi och Nina som spelade piano så mina ögon tårades. 
 
Igår hade Olga en riktig praktfest och jag dansade ut allt plugg och all skolstress och alla onda nackar och tidiga morgonar som denna termin bjudit på, dinglade med benen ut ur ett fönster och riktigt andades in känslan av kollektivsvett från ett vardagsrumsgolv fyllt utan Beyonce, vänner och hur fint det känns vara sixteen i denna stad med dessa mänsker trots allt.
 
Idag flirtade jag på carlings, köpte klappar och firade minijul med mina små lågor. Ikväll ska jag äntligen få tid till att skriva ner vartenda litet ord som jag känner och dricka te ur min favvokopp
 
Slutsats av dessa veckor är: Det är ganska lätt att göra livet värt, jag har tagit rätt bra tillvara på årets sista månad, snart kommer ett år som ska fyllas utav så mycket gött och ni är så fina som kommenterar.
 
SAMT snart är det jul och jag älskar jul så det blir kul (rim)
 
 
 
 
 
Puss. 

matte haha fk of

Hej hörni har matteprov imorn hahaha vet inte hur jag ska kontrollera mina känslor kommer att svimma efteråt har jag en känsla av eftersom jag har hållt inne två veckor av LIVSLUST som om ett dygn kommer att genomströmma mig. bloggar då ps i love u fortsätt kommentera frågestunden svarar imorrn xoxo

Ask me and I will tell you the truth

Hej på er!!

Har fått påtryckningar från olika håll om en frågestund och tycker ju föga förvånande om att prata om mig själv så fråga vetja!! Jag svarar på det jag tycker att ni behöver veta och lite mer.

Puss

Men jag går inte isär när jag går med dig

Idag fick jag ett nytt stammisfik. "Aha så du fick ett stammisfik på en dag tjena så går det inte till" tänker kanske ni. Jo, så går det visst till för jag vet att det är mitt nya stammisfik för kaffe och fralla kostar bara 35 och det var jättegott kaffe, stolarna var lita lagom fräscha, personalen var ganska gullig, det var stora fönster ut mot självaste livet och ingen som jag känner hänger där, eller ens känner till det där stället. Där satt i alla fall jag och Nina denna eftermiddag, drack billigt kaffe och pratade ostört om sånt vi måste prata om tills det blev sent och jag promenerade hem genom kallt Söder alldeles varm utav gott kaffe och fantastisk vän.
 
Mitt mesta plugg just nu är att läsa en fin bok och mama har gjort chokladmousse och det är fan jul snart. Lever på det ett tag.
 
Ps. low on comments nu för tin' :-(
 

 

Under love's heavy burden do I sink

TjEnA.
 
Igår snöade det på riktigt och jag fångade flingor på tungan, snökramades och frös i mina nya braxer som jag älskar mer än livet självt nästan. Det var bra.
 
Det jag tycker mest om på hela Södra är caffiz där sofforna inte bara betyder mjukt och sömn utan också nästan alltid nya vänner. Tror livet skulle behöva lite fler soffhänsplatser.
 
Efter flera timmar av vänskaper och julmusik i Caffiz begav vi oss till Caffiz nummer två på Globala där vi fick träffa på gamla vänner och gratis fika. När jag sedan kämpat mig hem genom snön och lyssnat på "All I want for christmas" olagligt många gånger somnade jag (!) och sörjde bittert att Erik inte van hela Idol FAN seriöst han både sjöng tusen gånger bättre och var tusen gånger hetare än dom andra FAN.
 
Ska nu kolla på Romeo och Julia i nittiotalstappning (råder alla som inte har sett den att se den och alla som har sett den att se den igen) (när leonardo yttrar rubriken vill jag dö)(vill förretsen verkligen döpa mitt barn till Leonardo)(eller få barn med Leonardo), äta upp gårdagens överblivna popcorn och tagga inför ikväll som kommer bli sweet som fan om jag har tur. 
 
TjEnA.
 
 
 

I've been locked inside your heart-shaped box for weeks

Skrev so-prov fast jag inte visste vad jag skulle skriva, åt mars till lunch (chokladen och inte planeten), var trött och hade konstigt hår.
Försökte vinna bästa instagramtolkningen av en jullåt men förlorade. Hatar att förlora.
Hade en finne i pannan som var skitjobbig.
 
 
 
 
Efter so-provet promenerade jag runt Söder med Douglas och efter att ha köpt livets skönaste byxor för en hundring, hamnade vi på vår bänk med utsikt över hela staden, drack kaffe och pratade musik, kärlekar och London. 
 
SLUTSATS: Kan va bra med en dålig dag för då blir det så hemskt bra att kika ut över Gamla Stans julbelysning och äta lussebullar och sedan komma hem och inte behöva stressplugga samhällskunskap. 
 
Fick en kommentar som jag svarade på privat men vill ändå skriva här också. Jag fick frågan om jag aldrig ligger i sängen och går under av sugighet.
 
Just nu är jag inne i en glansperiod vilket är fantastikst och alldeles väldigt välbehövligt och jag kan faktiskt inte minnas senast jag kände mig så bekväm i mig själv och mitt liv vilket är helt amazin. 
Men KLART att jag har dagar och framförallt nätter som jag går under av sugighet men det är mer sällan nuförtiden. Tittar jag tillbaka på högstadiet känner jag sån himla ågge fast det var väldigt bra också och nu när det faktiskt är så pass bra känns det dumt att fokusera på det dåliga när det finns så oerhört mycket bra också. 
Plus är nog en rätt glad själ trots dåliga dagar.
 
Plus är lite dålig på att hantera min egen ledsamhet, är betydligt bättre på andras.
 
ps mitt liv har börjat efter detta so-prov vilket betyder sömn ds puss

Svar till er

Jag svarar nu på era kommentarer i kommentarsfälten. Jag älskar dom. Puss.

Sömn

Skiter i om jag sover en tredjedel utav mitt liv let me sleep 4evah




Om att skryta

Jag skulle nog säga att jag skryter en del. Jag pratar om vad häftiga människor har sagt till mig, om hur fantastisk bra musiksmak jag har och hur sjukt bra jag är på att dansa YMCA-dansen (I am)
 
Men jag tycker inte att det är något som helst fel med det. Om jag nu är glad för att jag fick bra på ett prov eller för att någon sa något fint eller bara vill visa hur oändligt duktig jag är på att laga pannkakor (I am) VARFÖR kan jag inte få göra det? Visst det blir tråkigt om jag bara pratar om mig själv och visst det finns en gräns men om jag nu skryter lite om hur bra jag var på nåt eller vill dela med mig utav något bra som jag varit med om så varför skulle det vara något fel?
 
Jag står ju för det.
 
och DÄR kommer det lilla lilla och:et i hela skrytningsdebatten. Möjligt att någon just stått och lagt ut texten för FEMTE GÅNGEN om hur dom pratade med en kändis eller om hur dom fick hela publiken att gråta till tonerna av en fransk violonist och alla lyssnar tålmodigt och skrattar på rätt ställen, DET ÄR HELT OKEJ TYCKER JAG jag tycker att det är viktigt att få visa upp vad en har åstadkommit och jag tycker att det är bra för hela ens själsliga existens att få uppmuntrande kommentarer när en varit med om något fantastiskt. Det är nyttigt att få dela med sig utav spännande fakta om sig själv.
Sen kommer det också alltid att finnas dom som inte orkar höra kändisstoryn fem gånger och som någon gång under själva anekdotförtäljandet avbryter med kommentaren "NÄÄ inte kändisstoryn igen, du skryter alltid med den".
Kan vi verkligen klandra dom? Den här historien vet vi alla är långtråkig och vi har faktiskt hört den många gånger förut. En aning bakåtsträvande kanske, men om personen inte är ett svin som faktiskt inte förtjänar att avbryta ens historia, tycker jag inte att det är mer än så.
 
Då finns det två sätt att hantera situationen. Det första är att med stoltheten i behåll (för jag håller fast vid, det är en mänsklig rättighet att få dela med sig av dom vackra delarna i sitt liv till andra) säga "Men det är min bästa skrythistoria", och kanske försöka berätta voilonisthistorien eller fråga nån annan om dom träffat en kändis eller kanske till och med fråga avbrytarpersonen om personen i fråga har en bättre anekdot att dela med sig utav (om inte FORTSÄTT) eller kanske håller lite befogad käft om en till exempel inser att det nu varit lite väl många anekdoter om ens eget liv på varandra. 
 
Alternativ nummer två är att med trots i rösten förklarar att "Jag skulle ALDRIG skryta, det finns inte på min kartaaaa".
 
GÖR OM vill jag ytters ödmjukt be dessa människor om. Det är ju skryt det du pratar om MEN DET ÄR JU FORTFARANDE OKEJ ATT PRATA OM DET, bara viktigt att anpassa sitt sätt.
Till exempel tycker jag det kan vara jätteroligt när folk berättar om livsupplevelser som "Jag kände mig så himla cool när jag åt på den här restaurangen för massa kändisar hänger där" men alldeles vidrigt när det berättas med nonchalant röst som "Jag åt på en restaurang där typ massa kändisar hänger".
 
Jag tycker det är roligt när folk är glada och villl berätta varför, jag älskar skryt när människan medger att det faktiskt är skryt OCH är intresserad utav mitt skryt men jag avskyr när människor vägrar att erkänna att de faktikst skryter och vägrar att lyssna på mitt.
Fortsätt att påpeka hur bra och vackra och coola ni är för ni är bra och vackra och coola och jag tror verkligen att livet skulle behöva fyllas utav mer människor som vågar stå för att de är bra men också för att de är mindre på vissa saker.
 
Hare och always remember du är bäst puss

FÖRSTA DECEMBER

24 dagar kar till årets fetaste dag. Fett.
 
Något annat som var fett var att efter en fulländad kväll somna framför "Hip hip hora" för andra gången i en soffa full av bentrassel och att sedan vakna igen i samma bentrassel med insikten att en nu kan lyssna på hur mycket julmusik som helst ÄNTLIGEN kan jag börja jullängta och julhandla och julvara. JAAA. 
Bra gäng pt. 1
 
Med den insikten färsk i sinnet dansade vi till dåliga julsångsversioner i mitt kök, åt lussebullar, drack kaffe och pratade om hemskt mycket oviktigt och faktiskt en hemskt mycket viktigt också. När jag var liten tyckte jag så mycket men kunde aldrig hitta några ord till att uttrycka det men nu finns så mycket ord och så himla många andra som också tycker och pratar. 
Önskar att varje första december for the rest of my life ska vara fylld utav skratt och kanelmûsli.
      
Bra gäng pt. 2
 
Nu väntar den jobbigaste veckan på rätt länge om en ser till sena nätter och ont i huvudet utav plugg MEN det är december och jag har himla bra vänner och jag vet hur jag ska använda min kaffebryggare så VAD.
 
Pz ouz. 
 
 
 

RSS 2.0