Jag har börjat skriva igen

(null)

Jag har börjat skriva igen. Nä, om jag ska vara ärlig så tänker jag på när folk är så "man måste börja skriva tidigt om man ska bli författare!!!" Och jag har alltid känt mej stressad av det. Men sen kommer jag på att jag skriver ju varje dag även om det är i mina anteckningar eller i panikartade sms till Nils. Jag sparar inte allt i ett dokument med titeln "roman", men jag skriver väl alltid eller. Kan jag få trösta mej med det nu i alla fall? Nu blev jag hursomhelst sugen på att spara i ett dokument. Därav bloggens återkomst. 

I helgen kom Lisa. Vi drack bubbel hos Nora och sen

(null)
Gick vi på releasefest för nya numret av Besatt för jag har skrivit en dum liten essä där. Det var väldigt kul (se bildbevis ovan) 


(null)
På lördagen kollade vi på Sara Vides utställning på Konstakademin, det var skönt att se måleri! Blev extremt arg på att jag inte kan måla. 


(null)

(null)

(null)

Vi åt lunch och drack vin på Noras jobb. Det ligger i Gamla stan och jag ska ge Gamla Stan en chans till tror jag? Eller är det onödigt.. jag kan inte riktigt bestämma mej..det finns så mycket platser jag vill "återupptäcka" i Stockholm typ reimersholme är det inte fint? Behöver ett bra promenadställe. Jag måste börja gå mer! Det enda som jag med säkerhet är bra för mej.
(null)

På söndagen var vi på Bonniers Konsthall det var en ganska konstig  utställning om futurism men jag övar mej på att "överlämna mej" åt ett konstverk som jag lär mej om på estetiken. Det är: svårt men också lite placebo. Känns som att jag när "längre in" när jag anstränger mej hehe skjut mä 
(null)

Och sen vår specialitet!! Godis i soffan kliandes på varandras ryggar. Alltid hemma med dom

Försöker "tränga in" i skrivandet igen. Jag ser ju själv jag behöver öva!! Ge mej en liten break TACK på förhand 

Ni som fortfarande går in o läser e!!! Så snälla 

RSS 2.0