På oss väntar miljontals dagar

Idag har jag bara TAGIT HAND OM MIG SJÄLV. Gjort ansiktsrengöringar, filat fossingarna, städat rummet, gjort mangosmootie och såntdär.

Har klurat och kommit fram till att jag inte har någon ångest över tiden. Sommar eller höst, gymnasiet eller vuxenlivet, det som blir det blir och jag tar emot med öppna armar. Tiden är obehaglig tycker jag, den glider en mellan fingrarna och lurar en och tar ibland inte hand om en fastän den lovat det. Jag måste sluta lita på tiden, jag måste sluta misstro den! Det räcker med att se den, reflektera kanske till och med, men aldrig anförtro sig till tiden och lägga förhoppningar i den på ett försiktigt sätt. Den går och går men kommer aldrig fram. 

Nu ska jag slänga på mig något som passar mina bruna bara ben, kasta mig på cykeln och träffa mina älskade och ta ett dopp i någon sjö. Hejdå




Den här känslan blir min död

När jag var liten var jag kär i nästan alla. Jag blev kär när någon skrattade och rynkade på näsan, jag blev kär när någon bjöd på tuggummi och jag blev kär när någon skröt om sin pulkaåkning. Jag blev kär och skrev lappar och frågade chans och la timme efter timme på att bläddra i olika skolkataloger för att minnas exakt hur personen i fråga såg ut. "Du är för liten för att vara kär" sa alla lärarna och jag önskar att någon hade sagt "passa på att vara kär nu innan det dödar dig". Hursomhelst, det var lite fult att vara så kär som jag. Ingen blev väl kär tillbaka i någon som skicka fråga-chans lappar på lektionen eller bytte ut sin kärlekslista en gång om dagen! Skulle en vara kär skulle det vara lite i hemlighet och i minst en vecka! 

När jag var fjorton började jag gå på konfirmationsträffar varje vecka. Det rörde om mig, jag blev naturligtvis kär första dagen, jag älskade allt vi pratade om och att åka på läger där en kunde gråta, skratta och smygröka var nästan för mycket för en fjortonåring som mig! Jag var naturligtvis tvungen att berätta för alla om den känslan, den upplevelsen, det som gömde alla mina spöken för ett tag. Döm om min förvåning när reaktionerna jag mötte var svala! Var verkligen den där killen jag älskade så jag kunde dö så snygg? Visst var det egentligen lite larvigt att sitta i en ring och berätta hur en mådde? Och varför skulle vi envisas med att börja gråta? Jag lät spökena komma fram igen så jag kunde göra plats för min eufori inför varje veckomöte där istället. 

Jag är sexton och har hånglat med mitt span. Jag kan inte somna ordentligt för jag tänker på honom men när någon frågar är det en engångsgrej. Jag inbillar mig detta så länge att det tar flera månader innan vi blir ihop. Jag var så jävla rädd att jag skulle visat mina rosiga kinder och sen skulle det inte bli nåt. 

Att känna nåt är visst alltid så oändligt fult. Förutom vid några hemskt få tillfällen i livet, typ när någon dör, när du gifter dig eller när du blir nedslagen. Och när dessa saker sker ska känsloregistet rotas fram från sitt skrymsle längst in i kroppen på en sekund. Vilken obotlig idiot du är om du visat så en tillstymmelse till känsla tills bröllopet men SKAM ÅT DIG om du inte bölar när något stort inträffar. Jag var tvungen att gå igenom något vidrigt innan jag kunde gråta till en film, för jag hade lovat mig själv att aldrig gråta när jag slog mig som liten för att få vara med killarna. Det krävdes månader av grubbel och tvivel innan jag vågade berätta att jag var kär i min kille för jag hade lovat mig själv att aldrig någonsin vara i underläge eller medge en känsla som jag inte var säker på att den andra parten delade.

Om jag inte varit slav för en samhällsstruktur som tjänar på att en inte känner efter, hade jag nog haft en enklare uppväxt. Jag hade kunnat förstå min första panikångest som fick mig att tro att livet var över, jag hade kunnat stå upp för mig själv när folk såg ner på mig för att jag ville få utlopp för det jag kände, jag hade kunnat berätta för idioter att jag sket i deras föreställningar om ungdomen, jag hade kunnat behålla spökena i sitt skrymsle och istället känna allt. 

Det är farligt att känna! Det gör ont och jag har önskat otaligt många gånger att min känsloverksamhet ska ta semester. Men den gör aldrig det. Och till slut får en utlopp för de känslorna på ett eller annat sätt, och det är då jag skakar mig tills sömns, ölar mig in i dimman eller kliar upp sår på min hals.

Det är farligt att känna! Men det ska aldrig behöva vara fult. 




Ett utdrag ur sommarlovet


Jag och Hilma åker till IKEA och tar hand om vårt nya intresse nämligen plantering! Tänka sig va att en skulle vara en såndär grönfingrad typ! 




Blir väckt tidigt av päronen och vi åker och simmar, bränner oss lite i solen och jag läser och lyssnar på podd vilket jag visst gör hela tiden men det är bara eftersom det finns SÅ MYCKET BRA PODDAR



Dricker för mycket rödvin och äter middag men några viktigaste älsklingar





Jag och Jenny äter melon och går på bio på nästan det enda sättet jag går på bio på det vill säga; ser den första bästa filmen som går. På så sätt ser jag filmer jag aldrig skulle se, bränner pengar men fnissar hänsynslöst högt i salongen eftersom jag dömer människorna som går på sån jävla skitfilm!! (Medveten om att jag gör samma sak) 


Jag fotar mig själv när jag är dragen och tycker alltid att jag blir som snyggast då????

Omfamnar den här sommaren, utan den hade jag aldrig funnits till såhär nåt mer

Jag får lön på lördag!

Känner att jag börjar komma i fysisk form! Konditionen är med mig, jag går mer än gärna upp tidigt på morgonen, det är inte vidrigt att behöva böja sig ner för att plocka upp nåt och jag lagar gärna till en algsmootie utan att känna sockerbehovet likt en demon i magen. Jag har egentligen inga grubblerier för maten förutom just socker eftersom jag en period i början av gymnasiet började gråta en gång när jag inte hade godis efter lunchen :( INTE KUL! Självklart räknar jag inte in typ bröd och bakverk i "socker" kategorin eftersom de innehåller en massa annat viktigt och bra!! "Socker" är ju typ godis och just sockerbitar. Jag dricker kaffe och tar en lyxsnus men räknar naturligtvis in detta i kategorin "nyttigt" och "fysisk form" eftersom det ÄR nyttigt för mig och som vägledning i jakten på min ungdomsidentitet. Förresten är kaffe bra för hjärtat. Men det är en Fantastisk känsla att må bra i kroppen! Att tänderna är rena, håret mjukt, naglarna starka! Sån jävla lyx och sånt jävla privilegium att få må fysiskt bra! 



Mitt löfte inför trean är nog att ta hand om mig. Jag prioriterar det för dåligt, är för snål och stressad. Allt från typ unna sig bättre skumpa till att fila fötterna. Men mer om det sen! 

Vi hörs 


Ta mig till den där festen i stan







Stelaste handen Hehehehe 





Här är ett härligt utdrag från de senaste dygnet! En blandning av stela selfies, Linneas artonårsfirande, och några väldigt otråkiga älsklingar.

Jag mår väldigt bra! Magen huvet hjärtat är i balans och det är nog det viktigaste för mig. Om min magkänsla är lugn, blir mina tankar lugna och då kommer också mina känslor i ordning. Älskar sommaren, att dra på dit en tröja och sticka ut i stan och dra en kaffe på mellqvists uteservering utan att frysa sönder. Jag älskar mig själv på sommaren, lätt i benen och inte en enda stresstitt på mobilen när det tar en timme för bussen att komma hem.

Det är fint! Skulle jag beskriva mitt liv just nu med tre ord skulle jag säga champagne, sömn och kärlekar. 3/3 helt enkelt!

Puss! 


Ett litet änglabarn är hemma



Hemkommen från min nya drömstad. Jag har haft det oändligt bra men jag ska berätta vidare om det när André har lust att skicka bilderna från kameran te mig. Nu ska jag kränga på mig ett par klackar och glittra till ögonlocken och sen sörpla lite champagne. Fan vad jag har det gött va! 

Svar på frågestunden!

Nu är jag i Warsawa! Förhoppningsvis har jag det helt fantastiskt!

I skrivande stund ligger jag i min säng och är nervös/pirrig/upprymd för att resa iväg imorgon och tänkte att ni på onsdag (idag alltså) ska få svar på era frågor som ni ställt för längesen! Jag har fotat av bilderna pga enklast från mobilen. Läs och njut!


Bra! Tipsar alla om denna metod(C-vitamin brustabletter blandat med lite vatten och schampo/balsam)


Jag tycker jättemycket om min klass! Och det finns en person jag inte umgåtts med på hur länge som helst eftersom han är ute och surfar runt och jag har saknat honom sen vi vinka hejdå



1. Den ultimata festen som jag hostar är på ett tak med pool! Det är SÅKLART tema på festen typ yrken! Alla som kommer har med sig fantastiska presenter för detta är en födelsedagsfest förstår ni.  

Det finns open stage och jag har hyrt in en DJ som spelar alla bra danslåtar som finns, dvs ingen techno eller sånt blaj utan bara SAREK, destinys child, ABBA och så vidare.   

Det bjuds naturligtvis på så mycket god mat att ni förstår inte! Sushi, fruktfat, enorma brownies, grillad kyckling, smörpopcorn, sockervadd, pastasallad, selleri med vitlöksost, marangtårta med mera. Och NATURLIGTVIS har jag anlitat en bartender som gör fantastiska drinkar i typ meloner och som cirkulerar runt med rosa champagne till alla gäster.

Alla badar såklart i den stora poolen och det finns också en hångelhörna gjord av hängmattor. Under hela kvällen bjuds det på fjantiga lekar såsom fiskdamm, ryska posten och norsk fylla. Vi dansar och käkar och ni håller tal enda fram tills det gryr då vi har en grym brunch och kollar på "Pretty Woman" på enorm projektor. 

SNÄLLA KAN DENNA FEST HÄNDA 

2. Jag börjar teater på STEG! Eller bild på globbe! Hehe

3. Marc Jacobs "Daisy"! Min standardparfym pga luktar blommigt och gott men ändå lite subtilit. Till fest har jag Jimmie Choos(hur stavas det heheh) lilla lila. Så bra koll har jag på märken! De e sååå goda i alla fall=jag luktar sååå gott

4. Run all night tror jag den hette! Med Liam Neeson och Joel Kinnaman. Det var en thriller som fokuserade på typ fader-son relationen och att fucka upp. Ganska spännande och bra gjord för bio! Dock lite platt men spännande hur film utvecklas så jävla snabbt, snart kommer det vara möjligt att göra så mycket, kommer vi skala av eller fortsätta framåt?? Summa sumarum den väckte en del tankar och jag glömde äta popcornen pga spänning men var inte en jättejättebra film.

5. ÅHH så svårt jag fikar på samma ställen hela tiden!!
De är String, BUBB, mårds, blå lotus. String är mysigt på det där omysigaste sättet och mitt stammisställe. Du får kaffe o kaka för 40 men det är rätt sunkigt och inte så gott alla gånger. BUBB och mårds är oändligt mycket kaffe för en tjuga och jättemysigt men inte så bra att äta på.  Blå lotus har godaste latten och fin uteservering men är dyrt! Varför kan jag inte bättre när jag fikar HELA TIDEN :(


Om 30 är är jag snart 48. Då har jag ett gäng politiskt aktiva ungar och en partner som lagar frukost. Vi bor på Söder och jag är så jävla lycklig över att få ha kommit hem igen. Jag spelar fortfarande i mitt gamla band, men håller mest på med mitt ungdomsgårdsprojket för unga, eller skriver i diverse digitala tidningar xD om feminism, psykisk ohälsa och teater. När jag behöver inspiration åker jag och Elvis till Lissabon och sitter på altanen till vårt hus där och kollar på havet och dricker champagne. Rimligt väl?


Oooojjjj vilken svår men BRA fråga!! Jag tolkar den lite som jag vill hoppas det är Okidoki

0-6 var jag så jävla GLAD minns jag! Inte ett bekymmer nånstans inte ett enda moln på den lille himlen

6-9 var jag rätt ledsen! Inget var riktigt bra i skolan, var annorlunda utan att palla förändra eller stå för det

9-12 mellanstadiet! En rätt bra tid som jag minns det! Fastnade med dem jag fastnat hos fortfarande, hade en fantastisk fritidsledare, började jobba på min teater och blev lite roligare 

12-15 högstadiet! En förbannelse och välsignelse på samma gång! Jag började få ångest, jag blev lite vuxen, jag utvecklades till en människa sm började grubbla på det jag tror på och tycker om idag. Jag började gå i kvinnosepartistisk diskussionscirkel, försökte lista ut varför jag mådde piss ibland, började lyssna på Håkan och fick på så vis upptäcka en hel del om musik och mig själv, blev mer och mer vänster, blev svinkär i min konfaledare och skaffade docs. Sjuan var mestadels fantastisk, åttan var mestadels vidrig, nian var mestadels tråkig. Jag var nästan alltid uttråkad, olyckligt kär, tankspridd, fruktansvärt ängslig, eller så var jag så lycklig att jag höll på att dö för att jag gått på en konsert varit på ett läger pratat med nån i en park och letade efter den kicken konstant utan att vara tillräckligt stor eller tro tillräckligt på mig själv för att få ha tillgång till den. 

15~18 min gymnasietid hitills! Jag har börjat växa in i mig själv. Kunnat släppa taget om sånt jag inte är intresserad av och börjat få pejl på vad jag behöver och vill. Min vardag är 1000 gånger fetare än jag kunde drömma om när jag var typ 13, jag har världens bästa folk omkring mig, jag kan argumentera för allt jag tror på, jag har tillgång till kicken jag letade efter hela barndomen,  mycket enklare.  Jag har börjat tycka om mig själv mycket mer och kan hantera mitt mörker mycket bättre,  även om min ångest är skarpare än någonsin. Jag börjar bli tillfreds i mig själv vilket ju är vettigt för snart blir jag vuxen!


Favortifilmer: sagan om ringen trilogin! Utan tvekan! Annars Clueless, pretty woman, little miss sunshine, när lammen tystnar, west side story, att angöra en pudel! Kanske ska göra en filmrecension!

Frukost: bananpannkakor, surfegsfralla, smootie, mimosa, cappuccino, pain au chocolate! Allt livets goda helt enkelt och helst alldeles gratis! 

Favoritämne: svenska och samhällskunskap! Jag ska nog bli sexolog



Alltså hur bra frågor!!!!

1. Jag skulle ringa folk jag gillar i smyg och säga det? Så jävla orimligt att det är det jag är mest rädd för men skulle nästan vara detta! Men också ta debatten med alla jävla snubbar i min omgivning jag inte vill "stöta mig med". Så otroligt dumt att jag tänker så vanligtvis men så kan det vara! Sen skulle jag också planka in på Eriksdalsbadet på morgonen och bada när solen går upp som Lisa och Ellen gjorde förra året! Eller typ ha en fet fest

2. Ängslighet! Min värsta! 

3. Så jävla mycket! Typ "oroa dig aldrig för nåt dumt och onödigt, för vips så är din ungdom borta och inget hände" och "sen kommer de upptäcka att det finns en hel stil/ideologi/verklighet som är med dig och då är du redan framme" eller "det finns en hormon som får dig stt känna så" samt "japp, det är sant att folk förtrycker varann det är inte bara en magkänsla" och sist men inte minst "det löser sig". 

En liten s/o till din blogg också bby


1. Jag önskar verkligen att jag var svinsmart! Alltså på det där analytiska sättet! Jag önskar också att jag var spännande! Att jag inte öppna käften om allt precis hela tiden!!! Eller att jag var kaxigare förstås! Eller hade mindre konsekvenstänk.

2. Mitt eget skratt e ganska gött! Annars typ Andrés plötsliga när jag lyckats få honom att skratta fast han egentligen är sur och jag vill gråta för det känns så fint i mig. 

3. Oj svårt att säga inte kändis? Vem som helst av mina kompisar jue

4. Typ nån som hatar mig så jag kunde förstå hur det gick till xD nä men kanske nån (dvs André) som är kär i mig faktiskt fatta mäktig känsla att få prova på att vara kär i sig själv!

5. Jag älskar Flora Wiströms insta ändå instagoals! Och Caroline Ringskog Ferrada-Nolis ahahhhh gift dig med mig!!!! 

6. Älskar mina kompisar bloggar som ni kan se i länkar så fort nån berättar för mig hur en gör!!! Läser nästan inga utomståendes bloggar förutom en som nu blivit privat :( och vars ägare senare blev ihop med min bästis brorsa Wth 

7. Helt ärligt mina kompisar! Säger inte detta för att smöra eftersom jag obv inte behöver smöra för dem?? Och morsan förstås. Samt min gamla konfapräst han var så jävla grym och räddade mig ur typ den värsta perioden i mitt liv



1. Att jag pallat med att tycka det jag tycker! Och typ gå gymnasiet 

2. Hade en intressant diskussion om det här för ett tag sen då jag tycker att jag har ett flöde av kärlek som reflekteras på olika nivåer och de andra tyckte att jag var dum i huvet :( min äldsta bästis är Elvis iaf

3. 32! Precis fått barn, gör politisk satir, har en stadig partner, färgmatchar i garderoben och är barnslig men på ett ärligt sätt! Bor på söder såklart och drejar lite i köket

4:1  Jag och brorsan blir skjutasade i tvillingvagnen på Skansen. Jag är kanske fyra och solen skiner och jag har noll problem.

4:2 Min nya lilla hundvalp ligger i mitt knä och det regnar mot bilfönstret. 

4:3 Jag träffar Nisse och han säger att jag strålar. På väg in ser jag nån med lugg och tycker att han är söt. Jag är sexton och mitt liv har precis börjat



1. Nationalmuseum! 
2. Jag vet inte :/ sök det du tycker är kul inte det du är bra på! När en är ung är det värt att prova på olika! 

Det var det! Tack för bäst frågor! Vi hörs snart! 


Jag har allt jag vill ha

Igår hade jag en dag som jag vill skriva ner så jag kan kolla tillbaka på den i vinter och liksom sörja att jag inte har sommar hehe


Jag var på artipelag som är konstmuseum i skärgården, vars koncept är att ställa ut fotografier av just, skärgården. Ganska smart men blev nästan lite irriterad? Oklart varför 


Mamma o pappa

Jag är inte svårflörtad när det kommer till konst! Jag slukar det mesta med hull o hår och har fortfarande inte sett så mycket konst att jag kan jämföra olika stilar eller ifrågasätta särskilt mycket. Men en del av utställningen var verkligen LAME, det var sååå himla tråkiga fotografier! Jag blev fruktansvärt provocerad, framförallt när jag upptäckte att de av typ hundra gubbar hade TRE BILDER AV EN KVINNA! Vilka, såklart, var snyggast. 

Det är samma tankegång när folk tycker att Zara Larsson fjanta sig angående Bråvalla, som ryms i att tycka att det är dumt att anmärka på för få kvinnor i en fotoutställning, men det är ju samma struktur som letar sig in överallt! Det är inte tjat, för kritik mot att en struktur drar ner ens värde och prestationer blir aldrig nånsin TJAT! 

Hursomhelst,


Där fanns också foton av min släkting! Han dog för ca 100 år sen men det behöver jag ju inte påpeka när jag skryter (smart)!




Bestämde mig för att åka till Island


Sen käka jag abborre vilket var såå gott, jag blir som vanligt lite provocerad av gubbservitörer som tar sig själva på så stort allvar och dyrt isvatten men det var faktiskt så himla gott. 


En brulépudding senare gick vi ner till havet och det är nästan min lyxigaste del i livet, att havet är så nära mig. ÄLSKAR havet


Mamma o pappa hur fina!!! 


Sen åkte vi till Hellas och där kommer lyx nummer två i mitt liv och det är att ha skogen så nära! ÄLSKAR skogen och jag sprang några vändor och det var SÅ jobbigt eftersom jag är ganska otränad men skogen var så helt fri från människor och då är det enklare att springa tycker jag, ingen som ska anmärka på mina steg eller fråga hur det går när jag håller på att spy av utmattning :-/

Sen bada vi och jag simmade på rygg helt omsluten av blått och jag visste att såhär bra får en inte ha det så ofta. 


VILKEN DAG! Helt underbart hade såklart världens skönaste sömn också. 

Idag ska jag fixa och packa och hålla på för imorgon åker jag till Warsawa!! Vet inte vilken tid för André har biljetterna och han är i Dalarna men det löser sig! Det kommer nog bli superfint 

Jag ska försöka göra ett tidsinställt men ha det fint i alla fall! Så hörs vi på riktigt om en vecka 

Om att få känna efter (och lite om mig också)

Igår åt jag brunch igen! Älskar brunch mer än ALLT helt ärligt varför äter jag inte ALLTID brunch jag fattar ej!!!! Jag fattar såklart att det inte finns pengar, tid, möjlighet för mig och säkert andra av er också att äta brunch varje dag men ni förstår kanske vad jag fiskar efter. Mentaliteten att känslobehovet är något onödigt. Jag och Olga pratade om det här, det var hon som kläckte tanken och nu kan jag inte sluta tänka den! 

Ibland kommer vi till situationer som skulle kunna göras godare/roligare/härligare utan att det nödvändigtvis blir dyrare/jobbigare/mer tidskrävande. Men det blir sällan av. Så jävla trött på den mentaliteten som innebär att vi som har möjlighet inte pallar bry oss eller känna efter och så jävla trött på det eviga hamsterhjulet, den tröttsamma strukturen om att alla gör på samma sätt/har samma behov eller ens att en enda människa gör på samma sätt/har samma behov hela tiden!

Den nonchalansen ger igen tror jag, den gör att vi glömmer bort att känsla och tanke hör ihop och på så sätt skapar en idé om våra behov som kanske inte överhuvudtaget överrensstämmer med oss själva. Den här konstruerade idéen om BEHOV gör också att vi ser ner eller ifrågasätter dem som inte delar/har möjlighet att dela samma BEHOV. Den här konstruerade idéen gör också att vi glömmer bort att känna efter, tänka till, fatta vad vi behöver, vilket antagligen är superfarligt för allt vad psykiskt välmående heter. Därför bör vi ju också sträva efter ett samhälle där det finns möjlighet för alla att få känna efter. 

Tror jag. 

Ni kanske minns mina nyårslöften, maxa fucka lyxa? Ett försök att komma närmare detta! 



Sen gick jag hem till Olga där hon, Moa, Ville och jag öppnande fönstrena mot regnet, drack kaffe och pratade om en massa viktigt och en massa strunt. Jag blev helt upprymd sådär när en inser att de här vännerna är mina! och de fattar precis allt! och samtidigt blåser regnet en i nacken men det gör ju inte ont för det är sommarljummet! Och så var det nästan morgon när jag gick hem helt utpumpad och fylld på samma gång. 


Idag har jag gått lite supervuxna ärenden exempelvis växlat pengar och lagt ett brev på posten! Nu ska jag lurva in mig i täcket och dricka choklad tillsammans med det eviga soundtracket till detta sommarlov; lilla drevet. 

Hej hopp nu kommer jag få skit för att jag är pretensiös heheh jag bryr mig inte  

Om skammen

Den vanligaste känslan, har det visat sig, som vi människor känner är SKAM. Skammen över att vara eller bete sig fel. 

Längst in i mig gömmer jag min största skam. Skammen av att inte klara av mig själv. Skammen över att inte kunna resonera med en enda känsla, inte få kontakt med en enda del av förnuftet, skammen över att låta magen ta över över hjärnan. Jag skriver om det för ofta! Skriker en del av mig. Den delen som vill glömma, gömma, gråta i tystnad. Den delen av mig som tycker att jag skäms med all rätt, som tycker att jag borde bita i täcket och sluta skylta med SKAMMEN. Den delen vinner oftast. Oftast håller jag käften om skammen, när den smyger sig på stannar jag helst hemma, när den gör sig påmind går jag in på mitt rum, när den äter mig skakar jag hellre än skriker. 

Men det finns en annan del av mig också. Den delen som gärna skriker när nåt är fel, den delen som vill reda ut skammen tills vi kommer till det klara med att den där skammen är ingen riktig skam och vi behöver inte skämmas över den. Den delen av mig som vill visa upp SKAMMEN för alla i hela världen som inte bär på den eller glömt hur den känns eller också gömmer den längst inne i sig så vi äntligen kan enas om att den skammen är ingen riktig skam och vi behöver inte skämmas mer! Vi behöver inte bita i våra täcken! Vi behöver inte gömma den längst in i oss längre! 

Så himla synd bara att den delen är så liten. Och så himla synd att det är så svårt att skrika när skammen har satt sig på lungorna. Och så himla jävla synd att det ingenstans finns plats för just den skammen. För när vi kollar på den skulle den nog bli lättare att förstå. Synd bara att vi skäms så mycket över att känna den, skammen. Synd att just den allra skämmigaste känslan skulle vara den vi känner mest. 

Måndag



Inte en enda dag utan dem i livet vill jag ha


Jag kommer sakna allt det här någon gång

Min första söndag detta lov utan söndagsångest! I fredags slutade jag jobbet och det var sorgligt men också jätteskönt.

Låt mig uppdatera er om min senaste vecka i universumet

Söndagkväll smaska jag i mig detta! Hur irriterande att världens godaste frukt ska vara inkapslad i världens jobbigaste skal och kärnor. Kunde inte evolutionen ha ordnat upp det där tycker en!!


Här är en konstig bild på mig och Elvis när vi ladda upp med thaioasen och glass 


Innan vi drog till Siwe som hade ordnat med dansgolv och vin. Där träffa vi på ett kul gäng ex älskade Nike. Suddig bild vittnar om sinnesstämningen.


Varför är jag snyggare när jag är dragen :(

Tisdag! Jag och Lisa gick i vad som kändes som en evighet till Tanto där vi plaskade runt lite och sen käka lite kyckling och pratade om hur tvåan är ett vakuum nu redan och hur lätt det är att förgöra tanken på att gå sönder. Jag vet inte om det är bra eller inte, men så kan det va.




Efter jobbet i onsdags drog jag och killen ovan till K25 och köpte billig och skitgod mat och satt i Humlan och svettades och hade det gött. K25 är verkligen grymt för där finns en massa olika matställen och du kan få nåt från alla ställen för under en hunka. Det är inte så mysigt att äta där men då kan vi ju glädjas över att humlan ligger ett stenkast bort!! Låter som jag är sponsrad av k25 xD varför skulle nån sponsra mig xD vi går vidare xD



I torsdags överraskade André mig med picknick i Liljansskogen. Det var cirka det gulligaste och vi låg i gräset i flera timmar och lyssnade på Lilla Drevet och drack vin och käka ost, skinka och hallon. 



I fredags firade vi semester! Nu har jag jobbat konstant i tre veckor så mina päron Bjugga på restaurang och AH's.

Sen åkte jag till Adam som firade arton år i livet! Har tyvärr 0 bilder men jag och Vera skrämde bort alla från dansgolvet med Sarek och satt på hans enorma balkong med Moa halva natten. Sen ramla jag och Elvis hem för hon hade stukat foten. Får aldrig nog av henne, den här staden, den här jävla sommaren! 


Lördagsmorgon, han lagade pannkakor och vi kollade på alla Oceanfilmer





Jag tog lite selfies




Sen stack vi hem till det här glada gänget 


Åt supergott, drack prosseluro, skvallrade och pratade kungafamiljen aka my favorit subject of all Times heheh. Från mittenhöger bästa killen bästa syrran bästa syrrkillen. 



Idag städade vi lägenheten och jag i baddräkt pga så varmt och sen stack han till Dalarna för en veckas läger :(

Som ni märker har jag haft en helt grym vecka men det kommer bara bli bättre och bättre!!!! Livet är en fest

Puss o kram är ni i stan isf ses vi

RSS 2.0