Vi ville inte va dom som vi va

Mitt huvud har ont av saker som den ska komma ihåg. Om jag överlever orienteringen ska det bli en himlans massa bra saker här på bloggen nästa vecka då jag äntligen har avklarat massa i skolan och jobbat för första gången och så. Mår bra annars, har varma raggsockor, har ätit chokladpannkakor och har ganska många avsnitt kvar på säsong två på OC. Jag ska bara göra lite matte så kan jag sen njuta av en söndag ensam hemma vilket innebär för mycket te och massa tv. Åh, lol stackars mig, alla människor har värsta raven när dom är ensam hemma och jag bah: nu kan jag ha hur mycket socker i teet jag vill, yes. Vet inte riktigt varför, men jag ser fram emot något jättemycket, tror mitt liv blir en discokula snart. Tänkte att ni kunde få lite bilder från Danmark där jag var i somras, det var så otroligt fint där, jag tänkte alltid att vågorna sköljde bort allt jobbigt från åttan och gav mig massa energi att orka med nian typ, och det har ju gått helt okej så det kanske funkade, men jag har tydligen inte laddat över dom. Ni får en från min fönstervy istället, den är inte dum den heller Tjingeling.   

Maybe I'm just a lonley girl in the middle of something

Fryser efter att ha promenerat på söder under fullmånen. Haft olika festliga alternativ att välja mellan men vi hamnade ändå dansades på gatorna eftersom det är där vi regerar. Nu har jag en bra kvälls-känsla i hela kroppen och ska krypa ner under mitt täcke och värma mig och titta på OC. Älskar känslan av att frysa utanpå men inte inuti. Att vara kall av kvällskyla utanpå men varm av kramar, skratt och Seth Cohen. Vi hörs!

Here we come

Jag tittar nu för fullt på the O.C och Seth är min drömkille alla kategorier. Olivia sa tillochmed att han var min typ. Igår natt drömde jag om honom, åh vad det gjorde ont när jag vaknade. Idag var en mysig dag mest på grund av franskan. Ska nu titta på lite mer OC och försöka glömma min pluggperiod just nu. Försöka komma ihåg att det kommer en tid då man kan jaga pojkar som Seth och inte plugga historia tills man stupar. Hej.

I told you to be fine

igår var den värdaste kvällen på så länge. Jag pratade, mös, åt brieost, skrattade och promenerade hem från tjejgruppen med Hanna, Vilma och Olga och pratade länge utanför deras port. Vi skrattade oss varma fast det var ganska kallt och det är den bästa känslan i hela världen. Äntligen börjar jag känna mig varm ända längst in, nu när jag egentligen inte borde kunna göra det. Det är konstigt att glädje kommer precis när man tror att man inte ska kunna känna den. Nu ska jag iväg och ha kul, pusspusspusskram.

Life is simple in the moonlight

Det var längesen jag skrev men jag har inte haft så mycket att säga. Helgen var en aning kaotisk och allt annat har bara varit. Tycker inte om när det bara är. Jag tycker om när nåt händer som gör att man minns konstiga dialoger, dofter, platser. I en jättejättefin bok som vi läser på svenskan finns det ett så fint "citat" med när den ena huvudpersonen säger till den andra "Om några år ska jag ta med dig någonstans där musiken är så vacker att man dansar på gatorna". Alltså blir så avundsjuk att jag blr ledsen. Vill också resa bort med en snygg kille med blonda lockar nånstans långt, långt bort och dansa på gator till en massa ny musik. Vill färga håret lila, kyssas i månsken, bada i salta vågor. ÅH JAG VILL OCKSÅ. Den här helgen har jag massa ide'er som ska ta mitt liv så nära den lilahårmånskenskyssandedansös som jag är i mitt inre, som möjligt. Nu lyssnar jag på Veronica Maggio, imorgon ska jag till en tjejgrupp och prata om livet, skapa en samtalsgrupp med Ima, komma på något att längta efter, kanske färga håret lila och ta med mig choklad i en termos till skolan för att desperat göra det roligare. Har inga bilder på denna dator men nästa gång ska ni få en bomb utöver det vanliga. Hej.

                               
 

 


Det är mörkt och kallt här hos mig, men du har sånt som gör det ljust igen

Med en av världens bästa låtar, vars refräng står för rubrik ikväll, inledde Den svenska björnstammen den kanske nästbästa konserten jag varit på för tre timmar sen. Ångrar mig. Lätt den nästbästa jag varit på. Jag har kvar känslan i kroppen, känslan av att vara dansigt och hoppigt varm men ändå frysa för att sommaren är över och man har åkt färja med alldeles för lite kläder. Ska sova nu och drömma om den bästa kvällen på jag vet inte hur länge, och den där obestridligt lyckliga känslan man får när man kan precis varje ord i en låt som betytt så mycket och liksom spelas framför en. Sov gott hörni.

-

Just nu vill jag bara kramas. Vill bara att någon ska hålla mig sådär riktigt hårt och vila huvudet mot mitt hår och viska hur gärna dom vill vara där. Hur dom, trots en massa andra alternativ, bara vill stå där och känna hur min kyla långsamt blir till värme. Jag vill inte ens dansa eller skratta just nu. Jag vill bara kramas. Möjligtvis titta på stjärnor samtidigt som någon har armarna kring mina höfter eller smeker mitt hår. Eller möjligtvis äta. Vägrade äta på grund av min jävla stolthet och nu hungrar jag snart ihjäl. Vill så jävla gärna vara en enhörning nu. Slippa tänka så jävla mycket på hurvida saker är rätt eller fel, bara känna lycka, flyga och typ äta stjärnsoft. Och bada. Och kramas.


Here you go again, just when I'm about to put myself together

Lite besviken över att människor inte alls är som man tror ibland. Så jävla glad över att jag har mysiga vänner. Så lycklig att jag håller på att gå sönder för att den svenska björnstammen spelar på torsdag. En aning fundersam över om jag ska ha mat med mig till skolan imorrn eller inte. Kom nyss hem från en kvällsfika utan fika men skulle vilja gå en promenad. Skulle behöva glömma allt och bara gå. Tror seriöst att jag ska göra det. Läste en gång i en bok att allt man varit med om alltid finns kvar i ens hjärna men trängs undan av obetydliga årtal och låttexter och sånt. Vet inte om det är bra eller inte. Det är ju jobbigt båda två liksom. Att glömma ögonblick man önskar att man alltid skulle kunna bära inom sig. Och att minnas saker som skaver sönder en inifrån. Tar en promenad nu, jag tänker ju så jävla mycket. Hej.


du, jag tror vi flyr rakt in i solen

I fredags fyllde jag femton. Får nu ha sex med äldre människor och allt blir fett hemskt om jag begår ett brott.Jag åt tårta, fick massa fina saker av mina fina vänner (tacktacktacktack) och världens bästa skor och lite sånt av min familj. I fredags var det också aspirantupptakt och först dansade vi på technomässan. Det var fint att dansa i neonljus och prata med världens härligaste människor från Uppsala. Sedan gick jag och femtio personer till ungefär till Katarina. På vägen sjöng några av mina fina och lite allmänt snyggt folk som råkade vara på seveneleven för mig och jag började nästan gråta av finhetskänsla i hela kroppen. Sedan skrämde vi varandra, lekte burken och sjöng i kolsvart kyrka, jag, mina vänner och massa andra som jag aldrig hade träffat och jag var så mosigt glad inuti att jag höll på att explodera. Sedan låg jag och några andra i en hög i kyrkan och pratade och åt godis som vi tagit från technomässan tills det blev ljust igen och sen somnade vi på varandra. Det var typ lätt topp fem bästa natten i mitt liv. Topp tre kanske. Äh, minns inte alla mina nätter, fint som fan var det i alla fall. Dagen efter åt vi brunch och lekte. Sedan somnade jag framför One tree hill och choklad som jag fick av Hanna i min onepiece som typ är en jumpin på kvällen och sov sedan tyngsta sömnen i mitt liv typ. Har bara suddiga instagrambilder från denna helg men den ägde så föreställ er världens ägigaste bild typ.

 (detta är en bild från härjedalen varför la jag ens upp den??? hjälp.
Det är höst utanför nu. Dåligt för jag kan inte simma omkring i korallblått vatten och ha bara ben och skor med öppen tå. Bra för jag kan dricka te och ha raggsockor och gosiga halsdukar. Nu ska jag plugga första världskriget YES och imorgon ska jag skriva världens häftigaste lista med häftiga människor om massa häftiga saker vi ska göra. Har inte så mycket bra bilder att bjuda på men nåt kan ni väl få. FÖRRESTEN kommentera gärna om det är nåt ni vill ha här, typ listor, outfits (åh gud) eller nåt. Kul att ni har blivit fler pusspusspusspuss.

and I´m done with my graceless heart, so tonight I'm gonna cut it out and then restart

Häromdagen kom en tjej från Egypten till vår klass och pratade om Mubarack och revolutionen i Egypten. Hon hade varit i vår klass för två år sen och pratat om fördomar och efter lektionen kom hon fram till mig och sa att hon kom ihåg mig för att jag hade så mycket åsikter och var en så tänkande person. Jag blev så glad att jag höll på att explodera. Jag vill ju att folk ska komma ihåg mig som en person med mycket tankar och åsikter. Oh fina fina allt.

Bilden är från tre månader sen och gud vad mycket som har hänt inom mig. Jag lyssnar nu också på världens bästa låt som får mig att längta efter mitt första konfaläger så mycket att det svider och SNART är jag där igen (typ) eftersom jag ska utbilda mig till ledare första gången på fredag. Fredag är också min födelsedag. Jag älskar att fylla år. Mitt liv är så skönt nu värsta flowet liksom.
Hela jag har en föraning om en alla tiders höst och nu tänkte jag att ni får se lite bilder som beskriver mitt liv nu. Eller snarare vad jag vill känna. Eller bilder som är så fina och liksom berör mig överallt just nu. Puss och allt.


 

Me gusta mucho

• Jag tycker om att prata med folk som inte suckar åt att jag har åsikter.
• Jag tycker om att vara ute när det är mörkt och kallt och man liksom skrattar och kramar sig varm.
• Jag tycker om att fuldansa till musik som jag inte ens tycker om.
• Jag tycker om att känna att jag lever överallt.
• Jag tycker om Stockholm.
• Jag tycker om varma strumpor.
• Jag tycker om choklad.


RSS 2.0