4 fina

Hej på er!!

Det är fint här för jag är med om mycket som passar under kategorin FINT.

Till exempel:

1. Lyssnar på Fredrik wiknigssons sommarprat. 

2. Går länge o regn och känner hur vattnet droppar ner över ögonfransarna och rinner längs kinderna men gör ingen  ansats att torka bort dem för det gör inget, regn är liksom snälla tårar.

3. Äter granskott.

4. Har läst "en komikers uppväxt" av Jonas Gardell vilken ni alla borde läsa. Nedan har jag valt ut några favoritdelar ur den.











Hemskt fin bok!! Har nu börjat på kärlekens historia och känner mig upplagd utav bara helvete för en själslig orgasm so 2 speak.

Hare

Jag vet din hemska hemlighet, att du inte tror att lycka är en tidning om hur andra mänskor bor

Är här nu, samma som alltid, det känns att luften är alldeles ren i lungorna när en andas in, det knarrar överallt för hela huset är gjort av trä och det luktar blommor, nyklippt gräs, sommar.

Jag avskyr dock att precis komma till en plats, behöva packa upp, bädda sängar, kolla att alla kanaler på teven funkar så vi inte missar en sekund utav fotbolls-VM. Jag är trött och längtar tills det har lugnat mer sig lite så jag kan ta upp min första bok, sätta mig på terassen (alternativt framför brasan eftersom det för tillfället är 7 grader) och läsa med doften av sommarstuga i närborrarna. 

Skönt att vara här, skönare än någonsin förut tror jag. Det är konstigt för jag har egentligen aldrig haft så mycket att se fram emot en sommar, så mycket att komma tillbaka till. Jag tänker att det kanske beror på att jag är säker på att det blir bra när jag kommer tillbaka, jag behöver liksom inte stressa för att uppleva för jag vet att upplevelserna väntar på mig därhemma.

Så jävla skönt också att inte ha ansvar för nåt, att låta mamma&pappa fixa allt jobbigt och kunna vara fem, åtta, elva år igen och spela kort och sjunga med till radion med min storebror. 

Vi hörs snart igen!


Fick libanesiskt på väg hit, antagligen för att få mig att tro att vi faktiskt var på väg mot varmare breddgrader men fuck d va gött

Vill så gärna citera Markoolio men ack nej

6 böcker, två paket kritor och 42 podcasts och med en själ redo att fyllas ska jag nu tillbringa två veckor på en altan i fjällen. 

Jag är redo för att vila på ett omänskligt vis, tänka, känna, skriva, läsa och vandra i höga berg. 
Jag är extremt upplagd för själsliga orgasmer (igår fick jag de alla osundaste blickar när jag använde det begreppet använder inte ni också orgasm i konstiga sammanhang??? Är inte det etablerat??) och för att andas luft len som kattungar. Det ska bli jävligt härligt. 

Vi hörs där uppifrån! 

Kram
Puss


Elina fyller år idag!! Hon e hemskt fin

Formidable

Ramlar hit igen.

Min säng är en gräddbakelse och jag lyssnar på låtar från i vintras och jag hatade den där vintern, hatade så jävla mycket men nu när jag känner efter igen gör det inte ont längre för det gav mig nåt, och det känns fint. 
Tänker att stimulera själen kanske är den slutgiltiga livslösningen.

Nu är cirka hälften av mina vänner på en festival och och om en månad är jag på en annan och det känns inte jobbigt, bara kul. Jag är trött på ansvar, över andra, över mig själv och det ska bli skönt att bli oansvarig.

Men först så djävulskt skönt att det inte finns ord över att få ligga i en solstol i fjorton dagar. 


Storebror. 

Ge mig evig lycka

Har ni nånsin tänkt på att ibland ryms en sorts känsla i en och det går inte att säga huruvida den är euforisk eller genomträngande sorgsen? Och kanske är det där en själv bestämmer hur det ska kännas, kanske är det där vi själva fattar beslutet över hur det ska bli. 

Sov gott

Ge mig mer att dö för

Det är så himla somrigt utanför mitt fönster, äkta klyschsommar, fågelkvitter, sol genom gardinerna, lukten av torr asfalt.

Jag stannar inne ikväll trots klyschsommar utomhus, kollar på Mad men med mamma och har blommiga byxor som är lite för vida för att det ska vara snyggt. Får panik ibland att jag inte är ute o passa på och fångar varje sekund sommar men det blir stressigt till slut, alltid så van vid att passa på men det är en jobbig livsfilosofi, det är skönare att bara ta vara på saker, på sitt eget vis menar jag.

Jag vet inte riktigt vad jag skriver, är trött fortfarande eller redan eller som alltid bara att det är tydligt nu ingenting i vägen för tröttheten. 

Jag lånade böcker idag! Det är härligt tycker jag, att det finns hus fyllda med upplevelser. (Bilbliotek alltså).


Jag längtar efter att läsa dem, så himla himla mycket och det var längesen jag kände så, så det känns skönt.
Jag åker om tre dagar för att inte stressa utan bara läsa o spela kort o lyssna på 25 avsnitt av Alex&Sigge aka mina nya värktabletter. De gör att smärtan domnar bort lite. 

Inte för att jag har så mycket smärta i mig nuförtiden men ändå. Skönt att ha.

Puss

You're so vain

Har börjat kolla på skins. Det är kanske det bästa jag gjort pga;






Cassie finns!! Ja jag kanske älskar henne lite extra för att jag har fått höra att hon är lik mig (inga nedvärderande kommentarer nu snälla jag älskar henne/mig) men fan vilken guzz (kommer ni ihåg när en sa guzz istället för gäri?? What Times va) ska bli mer lik henne

Men även för att:

Den är inte så romantiserad utan liksom äkta skitig och det äger. Se detta!!

Jag har också målat en hel natt och det känns så skönt att göra nåt som jag vet att jag är dålig på för då finns det ingen prestation närvarande och allt utan prestation är ett mirakel



Lider fortfarande utav skoltrötthet, är liksom helt slut i alla organ, men jag äter pannkakor och spelar kort istället för att stressa en måndagsmorgon och det känns vackert.

Hur mår ni?? Svårt att veta för ni kommenterar inte så värst längre, vilket jag tycker är hemskt synd.

Puss i alla fall. 

Midsommar och glädje pt 2

Jag firade egentligen min första midsommar i staden, med mat tills jag inte fick plats med mer, ännu mer billig folköl och bad i gryningsljus. Gryningsljus!! Hur stört är inte det, att jag mitt i staden och ungdomen kan bada i gryningsljus.
Innan globbarna tog över (!!)





Den senaste veckan har jag levt ett liv som jag drömt om att nångång kanske leva, inte för att det är så jävla lyxigt men för att det är så jävla enkelt, att stanna inne hela dagarna, laga fattiga riddare, spela kort och kolla skins  (!!!<3) och sen dricka rosa skumpa tills natt blir morgon och sedan somna i en säng som nästan känns som min. 


Det känns fint för jag har inget som tynger min mage och jag ser fram emot allt som ligger framför mig för tillfället.

Hoppas ni mår bra!!!!

Midsommar och glädje

Och så äntligen, av några dagar av filmtittande, museebesök, nattpromenerande och öldrickande från klippor har jag äntligen insett att det är sommarlov. Och det känns inte sorgligt någonstans utan bara tryggt och vackert.





Igår satt jag på toppen av Skinnaviksberget med O'C och tänkte på lyckan över att ha allt det här, tillfällig frihet, vänskap, tunn jacka, billig folköl, ett hav mitt i staden. Inga problem nånstans. Ofattbart underskattad känsla det där att var ung och glad.
Bästa bästa O'C

Random nice par som nu finns på min blogg fatta va obehagligt stackars dem blir nu omedvetet exponerade för alla mina 14000 läsare xD

Idag är det midsommar och det ska bli så HÄRLIGT att äta i flera omgångar och ha en blomsterkrans på huvudet. (Har i och för sig aldrig haft och kommer kanske aldrig att ha).

Hur mår ni?? Puss 




I could have been wild and I could have been free but nature played this trick on me

Alltså jag har alltid varit så kluven inför sommaren, i teorin är det så vackert att en spricker, men i praktiken tar känslorna nästan stopp, det är nånting som håller tillbaka, som gör det svårt att andas när allt är så jävla bra runtomkring.

Förut tänkte jag att det är för att allt tar slut, att det som gör ont med sommaren är att den tar slut snart, det räcker med att blinka en gång för mycket så har sommaren runnit mig ur händerna.
Men nu tänker jag att det som svider i sommaridyllen, eller i allt som är vackert överlag, är kanske att jag skulle egentligen ALLTID kunna ha det sådär. Vi skulle ju ALLTID kunna ha det vackert EGENTLIGEN.

Det finns ju platser där en alltid kan ha bara ben, det finns människor som aldrig får en blekna, det finns livssituationer där vi aldrig behöver stressa. Men nu måste vi det och bara för ett litet tag har vi vakuum från allt som är motsatsen till det vi alltid vill ha.

Någon gång krossas spegelbilden av perfektion som just nu är min vardag och skärvorna skaver redan i mig, tyvärr. För akillieshälen i det vackra är kanske att vi vet att vi skulle egentligen alltid kunna ha det såhär. 

Men just NU har jag inga skärvor nånstans. Jag kommer inte ihåg att mitt liv varit såhär enkelt någonsin. Den känslan är helt jävla stört bra.

Hejhej. 




Sommarlovsdag två

För ett dygn sen precis faktiskt badade vi halvnakna i fullmåne för att celebrera att Hilma anlänt till Sverige. Det var en äkta sommarklyscha och det var sådär somrigt som en kan tänka sig och jag fnittrade och frös inte i för jag hade rosé i blodomloppet.


Sen låg jag inne en hel dag till!! Men det var skönt och välbehövligt och FATTA hur mycket skola som måste rinna av mig när jag efter två dagar fyllda av ingenting somnade klockan halv tio ikväll!! Nu är jag vaken igen för att äta kakor och kolla på Grynet. Sov gott!
(Tack för era kommentarer, jag svarar snart)!!! 


Tycker om frukost igen nu när det är sommar och finns tid och jordgubbar.

Hey I made it

Jag har slutat skolan nu, en tredjedel av gymnasiet har tagit slut och lämnat spår i hjärtat och en hel dagbok. 

Igår åt jag massa mat och drack sedan en del öl med Stockholm i ögonvrån och skrapade knän mot klippor och jag gråter nästan av lycka till sommaren, friheten, värmen kring de bara benen. 




Idag har jag inte tagit vara på vädret utan kollat filmer och ätit mat.

Hejdå.

Det som betytt nånting blir ingenting på en minut

Jag skrev häromdagen att det är bragd att bara finnas till.

Det här skrev jag i min dagbok apropå det:

"Jag har aldrig tidigare förstått hur de omkring mig kan kritisera och tycka om på samma gång, det har alltid varit så motsägelsefullt för mig, fram tills nu, nu äntligen när jag får tillträde till denna svindlande tanke om att jag existerar utanför prestationen.

För det är ju så att utan misstag blir vi aldrig perfekta. Men det är väl inte så jävla konstigt att en inte orkar fela när det enda som reflekteras i spegelbilden är prestationen. Och jag inser för förstå gången i mitt liv att jag är ingen vinnarskalle, jag är bara en värdelös förlorare. 
Livrädd att förlora mig själv eftersom jag gjort likhetstecken mellan självvärdet och prestationen. 

Och jag menar inte betygen eller skolgången för det är att förminska en känsla som målar själen svart. Jag menar det som spelar roll, jag pratar om orden, bekräftelsen och relationerna. 

Det är dags att fatta att det är en prestation att överleva stormen i magen".

Sov gott. 



Om barndom och bra film

Såg just den bästa filmen jag har sett på mycket mycket länge.
Jakten hette den och var så jävla ångestklumpig att den grep tag i själen och jag satt paralyserad med äppelskruttet i handen från första scenen till sista. Varför lyssnar vi så lite på barn, varför berättar vi så lite för barn? Jag tror det skulle hjälpa så himla mycket om vi från en tidig ålder gav varann insikt och smakprov av vad som finns. 

Jag tycker att barndomen är så jävla skrämmande för det var så omedvetet och allt var som en giftpil utan nåd in i hjärtat. 
Jag minns när jag var kanske fyra och såg en naturfilm om en flodhästunge som letade efter sin mamma och sen blev uppäten av sin pappa och FAN hörni jag gråter när jag skriver detta??? Det är mitt absolut starkaste barndomsminne när jag förstår att sånt händer, sånt finns. På morgonen dagen efter kramar mamma mig i köket och frågar om det känns bättre och jag minns att jag nickade och sa att "jo ja visst gjorde det det" men det kändes bara värre, det kändes helt förjävligt och jag minns det än idag, för det var mitt första besök utanför fredagsmys och varma mamma varma pappa varma storebröder. Hjärtat fick svindel för första gången och jag har fan varit höjdrädd sen den dagen. 

Jag önskar kanske att mina föräldrar hade berättat lite mer om ilska och ondska och orättvisor, jag minns att mamma gjorde det mycket, men kanske ännu lite till, så jag hade fattat att det är inte alltid bra för ibland blir flodhästungar uppätna och ibland blir det krig och ibland gör vi skillnad mellan könen och det finns så jävla mycket att trotsa höjdskräcken i hjärtat för. 

Att prata visa våga men ändå alltid hålla om. 




Panne

Ok har Panne!!!! Är hes!!!! Har två solon!!!! Genrep nu, föreställning imorn!!!!! Hjälp mig!!!! Vad ska jag göra??? Mer än att bränna tungan på salviate?????


Hjälp!!! Min front cam e broken o orkar inte resa mig från toan!

Come closer cara cara mia

Alla komponenter till en hellyckad kväll var på samma ställe som jag igår vilket var festligt! Måns Zelmerlöw (inte han själv alltså tyvärr men hans dunderhits i alla fall), Towe på en balkong som visst hade svar på hela livssituationen och gamla och nya vänner i hawaiskjortor och flipflops. Det var lätt och kul och vi bojkottade Shoreline och svängde höfter till AVICII istället (ja jag googlade avicii och ja jag trodde det stavades med två c:n vad). Det är nästan läskigt att allt som behövs för att skaka av sig gammalt och fatta att nu är nu är en stjärntom himmel, en ljummen kväll och en ljummen öl. 
 
Jag och Nike pratade igår om att när det inte finns en massa plugg som ska avklaras kan en reda ut allt trassel i magen, det går att förstå vilka nystan som faktiskt inte är franskaglosor utan annat och det går att formulera tankar och se de lämna hjärtat. Det är hemskt skönt. 
 
Nu har jag teatergenrep tjolahopp hejsvejs 
 
Jullan<3

Vet inte mitt tillstånd just nu

hahah oj vad jag lät BRA i förra inlägget. Det berodde snarare på de andra att jag kom in bra i min klass och jag jämför mig ju massa med andra men inte just inom det där så mycket.
 Sånt är alltid lite läskigt, skulle säga att det är därför folk förnekar sig själva, kanske inte alltid för att det är tabu-belagt att tycka om sig själv, utan då måste det presteras senare. 

Varför måste en vara så bra egentligen? Så smart o rolig o snygg o öppen?? Det är ju fan en utmaning att bara palla finnas till.

Det är fan en bragd att vi existerar.

Sov gött




Svar till er-hinner inte läsa igenom men hoppas det är skoj

  • hur vill du bo när du flyttar hem ifrån? (var?) 
    DEN bästa låten med håkan (just nu), vrf? 
    DEN bästa filmen (just nu), vrf? 
    en bra grej med att va dig? 
    puss

    Jag vill bo i en lya på Södermalm, antingen ensam med en katt eller två eller med en bästis eller kärlek. GUUUU va jag längtar faktiskt, får panne av längtan ibland, måla på alla väggar, ha foton i varje rum, och röka i alla fönster. Ingen som behöver bry sig om vem vad hur när. Vara ensam med vänner, bilder, ledsamhet.
     
    Flyg lilla fjäril!! Ahhh vilken otroligt sorgsen låt, får fan magknip för den är så ledsam och vacker på samma gång. Lyssna på den! Men också, Nu sigge. Handlar om hur han missunnat sin äldsta son GRÅTER ärligt när jag hör den. 
     
    Oj, har inte kollat på film på SUPERlänge! Vet inte men som alltid fucking åmål assåå<3 bättre film finns inte
     
    Att jag går i samma klass som en !gudinna!
     
     
  • 1) beskriv Elvis med 10 ord 
    2) varför ska jag fråga saker om dig när jag vet allt 
    3) prata om mig 
    4) u rock my world 
    Ok har inga frågor vill bara ha uppmärksamhet

    Hon är livets och min låga och jag älskar ´na
     
    + Jävligt Skev
     
     
     
  • Har du sett skins? Du liknar cassie jättemkt!!

    Nej, det har jag inte! Men googlade bilder på henne och !!puss!! va gla jag blir
     
     
     
  • WOW vad snygg du är

    Jello<3 du me
     
     
     
  • Kanse börjar på södra, är det en skön skola tycker du? 
    Gör ett videobloggsvar! Vore hur najs som helst att se! 
    Favvomaträtt? Ps du inspirerar mig till att blogga! 
    Love Jozzzzzana

    Ja! Säga vad en vill men jag är hemskt nöjd
    Hmm aa kanske nångång men känns som ett antiklimax kanske så vene om jag vågar
    Bra fråga!! Åh älskar så mycket mat men sushi och chokladbollar
     Ah, alltså<3333 fyfanken va glad jag blir puss o tack så hemskt mycket
     
     
  • kommer antagligen börja på Södra i höst och har massa frågor om skolan osv. Hur är det att börja i skolan? 
    Hur var det för dig att komma in i klassen? 
    Är det så hög press på eleverna som folk säger? 
    Är det en så bra skola som man tror, lever den upp till de höga förväntningarna? 
    Din blogg är magisk! 

    Har ju fått en del frågor om Södra men svarar på det hela här då! Att börja på södra tyckte jag var fantastisk, att påstå att jag sympatiserar med hela min klass är ju dumt men på en kvart ungefär hamnade jag bredvid Elina som hängt med mig sen dess. Utan problem lärde jag känna resten och hittade de jag passade med rätt snabbt. 
     
    Svårt att säga, eftersom alla är olika, men personligen känner jag ingen press från lärarna, måste faktiskt säga att de är hemskt förstående för att en inte orkar prestera 100%, men jag antar att en skulle kunna känna press från de runtomkring, om en jämför sig. Jag skulle dock säga att det ser likadant ut överallt om en jämför sig med andra, bara att det kanske är extra mycket jämförande människor inklämda på samma plats på södra. Själv skulle jag säga att min "press" bottnar i mig själv, att jag vet vart jag vill, alltså bokstavligen, i högstadiet visste jag att jag ville till södra och jag vet vart jag vill efter södra, och jag vet vad som krävs och vad jag behöver prestera. Jag tror snarare att pressen ligger i att folk utifrån dömer ens agerande, i huruvida en borde plugga så pass mycket/lite eller inte. Men håll huvudet kallt och se till att du presterar det som DU vill prestera och inte bry dig om vad andra säger om det. Det är faktiskt inte så svårt som jag trodde.
     
    Och skolan! Gu ja, fan jag har aldrig trivts så bra i ett sammanhang. Det händer roliga grejer jätteofta, det finns mycket roliga människor, jag har lärt mig att diskutera på ett annat vis och jag har faktiskt vuxit i mig själv genom mitt år på denna skola. Och såklart, ja det finns skeva föreställningar om saker och ting, och ja en del lärare är dumma i skallen, och ja det finns många med samma stil och JA det finns en tydlig hierarki men var FAN finns det inte det. Håll huvudet kallt åt igen! Så kan en ha sköj istället för att ha sörj och en kan hångla istället för att krångla.
     
    Är detta min Amanda?? i så fall <3333
    är det inte min amana aja hjärtligt välkommen till södra och WOW tack så himla mycket!!
     
     
     
  • Berätta allt om södra! 
    Håller du på eller har hållit med någon sport eller liknande? 
    Senaste kärleken? 
    Familj? 
    Sommarplaner? 
    Meningen med livet enligt dig? 
    Hur ser ditt liv ut om 10, 30 och 50 år? 

    Fantastisk blogg, jag gillar den.
     
    Kika ovan!
     
    När jag var liten, dansade jag o lite sådär, men jag är inte så intresserad utav svett och tvungen rörelse.
     
    Grynet!!!!!! Fyfanken va jag vill henne alternativt bästis med henne
     
    Jag bor med mama papa storebror och har ytterligare en storebror. Jag är superlik mama och superlik äldsta storebror till looks and personality men inte alls lik papa eller yngre storebror. Skapar en trevlig balans må jag säga. 
     
    Jag ska till Emmaboda!! Och annars cykla, spela munspel, läsa, skriva, nattbada, öla, upptäcka och sola i dansk landsbygd. 
     
    Att utvecklas och på så vis inspirera andra. Att se till att skapa något både för egen råkning men också för andras skull. Och chokladbollar<333
     
    Om 10 år är jag 26 år gammal, har lya nummer två på söder som är fylld med bilder från alla platser som jag varit på de senaste sex,sju åren och jag har en takterass med lampor i alla världens färger och alla mina vänner. Jag schappar runt i flipflops, spelar musik och har en ungdomsgård och en pöjk som lagar gött kaffe och planterar tomater i blomlådorna. 
     
    Om 30 år är jag 46, har fyra barn ungefär som heter Sally, Luna, Loo och Bill och två,tre katter och jobbar med barn och musik och har några sommarhus runt i världen och gör spontana omflyttningar och lagar massa mat till alla deras kompisar.
     
    När jag är 66 reser jag återigen runt jorden med min life love och mina barn då och då, hänger på rivieran en del och dricker champagne varje måndag. Skriver en del böcker och går på fest mest hela tiden. 
     
    Tack!!!! så himlahimla mycket
     
     
    tack för era frågor!!! oCh allt ert berom jag blir himla smickrad
     
     


  • Vilka är dina favvisar på södra som inte går i din klass?

    Oj, det går nog inte att säga! Jag har oerhört bra vänner i de andra klassena men de är för monga (oops) för att nämna.
     
     
     
  • Vilket gymnasium? Linje? Årskurs? Lavvv your blog <333333
     
    Jag går samtema på Södra Latin, årskurs ett! Eller går ju ut om typ fem dar wohooo

Han drömde att han inte behövde nån

Har nu skrubbat bort all pluggstress och alla förvirrade Facebookinlägg i klassgrubben i sista sekund, och jag är röd över kroppen och luktar kokoskräm och balsam. Ibland tänker jag att en dusch är allt som behövs, ibland en fysisk för att låta all gammal svett rinna av och känna sig fräsch och redo för nya utmaningar, och ibland en mental för att låta all åggesvett och smutstress skrubbas bort.
Och ibland en blandning, som jag idag alltså, hejdå skolångest och hejdå tåludd.

Imorgon börjar nya livsstilen!! Härligt.

Sov gott.




I've got a brand new attitude and I'm gonna wear it tonight

Om mindre än ett dygn har friheten besudlat min kropp. Det ska bli obeskrivligt skönt, att vila skavsåren i hjärnan av allt tänkande och räknande och att kunna göra lite vad som helst. OBS går inte ut skolan än men har skrivit klart mitt sista prov OCH pluggat min sista sekund naturkunskap. En kan bli lycklig för mindre. 
Guu vilket konstigt uttryck?? JA såklart en kan bli lycklig för mindre eftersom jag är superduperlycklig att slippa naturkunskap?? Aja.

Jag har även påbörjat min karriär som KÄNDIS mina vänner. Helt seriöst går framför Valter Skarsgård i ca en minut i portkod 1321 säsong 2!! Totally rocked it. Kom ihåg hur ödmjuk jag är sen när jag blir megakändis. 

Ok ska skriva klart mitt pluggkapitel för i år o sen slumra tidigt. (Kolla snygg metafor)

Jag svarar på era frågor inom kort. 

Hat så bra. 
Avslutar med några bilder på topp tio livets mest inspirerande mänskliga varelse plus ett av mina alteregon. Är det Schizofrent att ha flera alteregon?  (Kul att jag stavade det schitsofrenskt innan jag googlade det) 

Aja här har ni henne allas våran BABY SPICE




Alltså<3 sann förebild 

(Och ja jag har ett PINKcitat som rubrik deal w it)

I demand unconditinal love and complete freedom, that's Why I'm terrible






1 juni och ploj

Ok hatar när jag inte kan bestämma mig om ett inlägg ska va plojigt eller ej!! Då blir det som inlägget nedan!!! Liksom tolkningsbart som duperpretto fast det är en underton och rent och skärt ploj. Varför säger en skärt egentligen?? Påminner mig bara om när en del säger "skärt" istället för "skurit" och en måste stå emot impulsen att faktiskt ge de ett lätt knivsnitt över handflatan. 

Aja det är !!juni!! Och sommar och helt stört. 

Ska sova.
Hej.




EN NY LIVSSTIL

Okej. Om fyra dagar påbörjas mitt nya liv. För ett år sen tog jag ut min tandställning och lovade mig själv att aldrig mer göra nåt jag inte vill och aldrig mer tveka på det jag vill. Jag har jobbat på bra det senaste året och lagt krut och kraft på att återfå stabilitet och unna mig sånt som ger livskraften åter, dans, närhet, kaffe. 
Nu är det dags att gå vidare i livsprocessen. 
Låt mig presentera min nya livsidé.

1. Jag ska utveckla mig själv. Ta del utav ny kultur som gör mig klokare, skriva måla sy mer och göra nåt av den konstnärligheten som finns i alla, cykla till nya platser, prova nya klädkombinationer, färga håret, vara med nya spännande människor, göra nya grejer med vänner och mig själv, laga ny spännande vegetarisk mat och UPPTÄCKA allt som finns runt omkring.

2. Ta hand om mig själv på olika plan. Äta balanserat, simma, fila fötter, spara pengar men samtidigt kedjeröka och halsa rödvin och tröstäta när det behövs inte be ungdomen flytta ut än på många, många år. Finna en balans i det på nåt vis.

3. Improvisera i hela livsprocessen! Tänka hela livet som en målarduk och vara lite som Jennifer (ICA-Cindy) i "i rymden finns inga känslor", spontan men smart på samma gång.

Jag ska smygpåbörja den nu men om 4 dagar är datumet då det smäller pga sista provet är skrivet och det finns plötsligt tid. Jag känner mig hemskt glad att kunna formulera den här livstanken. 

Now back to naturkunskapen.

KOM IHÅG att ställa frågor!! Frågor jag gärna vill ha är vilket som är mitt alter ego och drömegenskaper. Tack för de frågor jag fått WOHO ska bli kul att besvara om några dar!! 

Puss


Redan tjuvstartat på livsstilen! Känner mig supervärldsvan med sjal på huve. 

RSS 2.0