så uppsnärjd i det blå

VÅR!!! Skallar himlen, instagram och jag. Äntligen lite sol i fejan och händer som inte fryser av att inte va i fickan.
Mina förhoppningar är att när jag kommer tillbaka (juste reser bort har jag nämnt det i bloggen?????) är det dundervår och jag kan kicka min francebränna. (som jag kommer få tack så mycket).
Så mycket bra just nu SYND att ett naturkunskapsprov ska ligga i vägen för ultimatlycka. Saker att förändra när jag blir stor och modig.
1. Se till att elever har inflytande att själva planera in sina examinationer så ett en kan välja att kanske INTE ha prov dagarna innan en reser iväg och verkligen vill lapa sol med såna som solen bör lapas med!! Stort problem ja!!
2. Låta alla människor i hela världen ha ett litet fjantigt prov i vägen för ultimatlycka. Sånt himla lyxproblem.
3. Servera cocosbollar i skolorna. 
4. Skaffa genusundervisning i skolorna FAKTISKT tror verkligen att det skulle göra skillnad. 
 
Ska plugga och äta vegetarisk lasagne nu. 
Årets första glarre med årets bästa mänskor ungefär. 
 

han samlar drömmar i fickan

Hallå igen.
 
Känns lite lugnare nu fast jag egentligen kanske borde känna mig mer stressad. Har inte fått så mycket gjort idag men det löser sig nog. Det känns så nu faktiskt, känns som om jag bär på livets alla lösingar för tillfället och det är en eftertraktad känsla.
 
Alltid tungt att andas luften i februari men det har nog egentligen aldrig varit så lätt.
Alltid så himla mycket att liksom palla sig igenom i februari men har nog egentligen aldrig pallat mer.
 
Vill titta tillbaka på dessa månader och skratta åt att jag var så förvirrad. 
 
Vill förresten också lyfta att jag snart reser ifrån min halva i tio dagar. Hon förstår alltid och det är inte många som gör det. Tycker om henne av hela kroppen. 
 
 
 
 
På tal om att resa, !!!!!!! känns det i kroppen, kan inte tänka på nåt annat fyfan vad bra det ska bli även om jag reser just bort, bort från dem som jag vill ha nära gärna nu, gärna alltid. Jaja. Kommer ju tillbaka med dans i hela kroppen förhoppningsvis. 

ett söndagsinlägg

Har tusen grejer att göra. Känns jobbigt och klumpigt och stressigt. Har tusen grejer jag måste göra innan jag far på torsdag, tusen grejer att plugga på och tusen människor jag vill hinna träffa.
 
Snart åker jag i alla fall och det bästa ska bli att jag inte behöver ta tag i mitt liv. Att jag under tio dagar bara inte behöver tänka eller stressa eller få saker och ting gjorda utan bara kan försvinna bort i nån oas av fnitter och dans. 
 
Måste plugga nu vilket känns jobbigt. Och fixa passkopia vilket känns jobbigt. Men. Snart.
 
Var på 20-tals fest i fredags. Hela fredagen var så himla fin och jag var bara med såna som gör mig varm och vi dansade tills det blev lördag. Bästa.
 
Vi hörs hörni puss ha det bra
 

Went to war for a loveable feeling

Hade idag sån fruktansvärd craving efter cocosbollar att jag under lunchen bokstavligt talat sprang till rebellen för att inhandla det nästsista paketet och sedan trycka i mig på en halvtimme. Kände mig lite som Stina i saltkråkan ni vet?? It was beautiful och fantastiskt värt även om jag mådde illa hela eftermiddagen och höll på att somna av sockerkoma under naturkunskapen.
 
Bra grejer denna kväll är:
1. Mina lakan är nytvättade så de luktar så himla gott vill bara dra in doften i näsan för evigt
2. Åt så sjukligt god saffransrisotto till middag
3. Snart är det farmen vilket verkligen är det bästa programmet in life, så himla lagom och mysigt och fyllt utav moral 
4. Imorgon är det torsdag dvs nästan fredag
 
Just nu finns det ingen känsla jag kan sätta på hela livssituationen, det känns inte som onsdag någonstans, det känns verkligen inte som februari och det känns knappt som det är !jag! som varje dag snörar på mig pjuxen och går till skolan. Jag kan inte sluta titta på mina fötter när jag går för att övertyga mig om att det faktiskt är jag, att det faktiskt är mitt liv jag lever på nåt vis. Det är bekvämt ibland att känna sig lite utanför sitt liv, för det känns på rätt sätt, jag känner mig lite utanför fast jag har huvudrollen samtidigt. Det är en behaglig känsla.
 
Ska nu lyssna på David Bowie och analysera dikter. 
Hade en av mina bästa tröjor idag, den snalla jag till mig för 30 pix en gång!! Plus ser verkligen hög ut
Kolla det är verkligen kul de här med spegel
 
Ha´t.
 
 
 

you´ve got a foolish heart

Konstigt det här med att mod och tvivel ligger så nära varandra i känsloregistret. Att så fort det finns möjighet till att göra sådant som hela kroppen skriker efter så fylls en utav tvivel. Så otroligt ironiskt att de ska ligga så hand i hand med varandra. Att när det äntligen finns en chans att ta, sätter livet krockben. Typ "gör det här du det blir nog skitkul men det kommer antagligen också gå åt helvete för det gör det alltid". Segt :/
 
Annars fantastiskt att knappt ha plugg för då finns det möjlighet att ha det bra typ prata med mamma som har svar på allt från vad jag ska ha på mig på fredag till vad som är meningen med min lilla existens, typ se skitprogram på teve, typ ha teater och promenera hem i nästan vårvärme.
 
bild från november ungefär wow vilka månader livet erbjudit mig på sistone, jag kan inte klaga.
 
pz out.

ett inlägg med måndagspepp

Kom på att jag faktiskt vill sprida lite pepp för så många omkring mig som mår lite husomhelst när jag själv glider runt som om livet vore en skridskobana.
 
1. TÄNK vad mycket bra folk som är runtomkring en. Så många varje dag som får mig att smila och må bra och som är ren lyx att få tillbringa mina sekunder med. LYCKA.
 
2. TÄNK vad mycket människor därute som kanske kommer att bli ens vän. Så mycket potentiell kärlek som bara vandrar omkring utanför våra fönster.
 
3. TÄNK att dessa månader borde egentligen uppskattas för vi har hela sommaren framför oss, full av förhoppningar och bara ben. Hur läckert är inte det. 
 
4. TÄNK att det finns så jävla mycket inspiration att ta vara på här i världen. Till exempel så himla mycket bra musik t.ex. Deportees, Stevie Wonder, Amason och som alltid HÅKAN alltså vilken fantastisk fantastisk mänska. Vill bo i hans hjärta.
 
5. TÄNK hur mycket liv som ska levas som bara pulserar in this universe och som vi ska få ta del av. Så mycket dans, så många kärlekar, så mycket skratt, så många stjärnhimlar. 
 
KÄMPA för snart är det vår lovar det är typ massa plus ute. All my love.
 
 

du vet hon har skeva framtänder och hon går som en studsande boll

Känns lite som om jag har en champagneflaska inom mig. Bubblor överallt. Till er som inte riktigt kan relatera till denna känsla så är den mycket bra. 
 
Annars längtar jag med varenda cell av mig själv till våren. TÄNK att i tunn jacka bege sig för att grilla och öla och träffa gamla och nya vänner i Vitabergsparken, tänk att slåss om en plats vid nytanväggen eller se kvällssolen sippra in genom stora fönster och göra det fullständigt omöjligt att stanna hemma och må sådär en kväll. Tänk att bli lite brun och känna att en klarar av lite krångel för det är grus under sulorna. 
 
Om tio dagar far jag till Alperna som sagt och även om jag missar en vecka fylld utav braighet här hemma ska det bli så jävla fint att dansa bort sånt som skaver i magen och kicka mojitos i skidbacken. Också fint att få känna sig lite äldre, disponera en egen lya i en vecka, laga middagar och sola i fönstret. Ska bli så himlahimla bra.
 
Längtar också lite efter att ha en egen lya på riktigt där jag kan fylla varje vägg med färger och foton, skriva musik helt ostörd, dansa varje natt och ha fula lampor på balkongen. 
 
Annars är jag så bekväm i min egen kropp för tillfället, även om det är omöjligt att inte alltid tvivla lite på sig själv så har jag reducerat den delen av mig själv till mindre än någonsin, tror jag i alla fall. 
 
Slutsats denna måndag: Det är ett mysterium att finnas men det är ganska fint ändå. 
 
Fick börja dagen med att måla ett par timmar. Har ungefär aldrig känt mig så avslappnad och tycker faktiskt med hela hjärtat att alla dagar borde börja så. Ps hur skön tror jag att jag är
 
Pusspuss på er.
 

I'll give you time, I'll give you tears and laughter

Tänk om varje sundai var såhär bekymmerslös. Vilken dream. 
Tänkte beskriva min helg i fyra bilder.
Samir kommenterade min bild. LIKSOM?!?! En lycka som kanske bara upplevs en gång i livet
Det sista av min lördagsnatt spenderades alltså såhär med ett antal favoriter i ett fönster hos Bertil. Hur bra. 
Vaknade med dunkande huvud vilket var helt obefogat?! Men så var det i alla fall och jag fotade mig själv i min spegel som numera sitter på en annan vägg i mitt rum så jag kan fota mig själv jättemycket vilket är jättekul!!
Har idag tillbringat ett antal timmar på ett fik me O'C för att diskutera sånt som bör diskuteras och dricka överprisat kaffe. Det var fint och O´C är fin hon med för hon har bra tankar och bra skratt. 
 
Nu borde jag plugga men det är alldeles för tråkigt så jag tror jag gör nåt annat istället.
Ni får gärna kommentera lite hur ni mår en söndag som denna eller nåt ni vill att jag ska skriva om eller så.
 
Ha det fint. 
 

ett mycket snabbt inlägg

Hej har verkligen dunderbrådis och då kanske ni undrar varför jag bloggar och jag har ett bra svar på det och det är: jag kan uppenbarligen inte ta tag i mitt liv. 
 
Igår hade jag mellokväll och satt sedan i ett fönster och lyssnade på Stevie Wonder. Sämre kan en ha det.
 
Ska fika med O´C nu. Inte heller särskilt illa vill jag lova.
 
Förresten mitt namn betyder Promise!! 
 
kiCKar keps och polo ida
 
hejs

en lördag i februari

Hej igen.
 
När jag gick in i mitt kök imorse så såg det ut att vara vår, solen sken in genom stora fönster och termometern visade plus. Jag längtar nästan lite jobbigt mycket efter våren, efter grus under sulorna och tunn jacka på uteserveringar. Men ändå känns det inte så tungt att det är februari och den insikten gör mig varm precis överallt. 
 
En grej som gör mig så jävla upprörd så jag vill skrika med all skrikkapacitet som rymmer sig i min kropp är att nu är det OS och människor står och ler och applåderar bredvid Putin och JAG FÅR ONT I MAGEN för det är så fel och hur kan dom och varför sätter dom inte ner foten och vägrar, vägrar stå bredvid honom, vägrar bidra till detta, vägrar låta världen vara som den är???  
 
Annars, morgontrött, tovigt hår, morgonrock, föder ljuset genom handen 3.0. Där har ni mig denna saturday in life. 
 
Hare.

if it was up to me, I'll give you all the oceans

Alltså where to fkn begin detta inlägg.
 
Jag har skrivit en mentallista på saker som jag hemskt gärna vill dela med mig utav. Så jag listar väl helt enkelt upp och ni läser väl helt enkelt (ps spoileralert angående ph):
 
1. För en vecka sedan pluggade jag och Elina lite glosor på BUBB, drack hur många påtårar som helst, skvallrade tyst för det är fullt med södrisar där, satt med benen i kors mot gröna plyschsoffor och kände oss som huvudrollsinnehavare i Eva och Adam. Tycker alla människor i hela världen förtjänar att få känna så.
 
2. Åkte på läger i helgen och typ återupplivade mig själv på lite olika vis. Vi promenerade i tystnad i tre timmar, skrev brev till oss själva, mediterade, somnade i en hög på varandra och jag hann tänka och få ut all tankeverksamhet som liksom fått min mage att bli en cirkus på sistone. Önskar alla en möjlighet att under mjölkvit himmel lägga sig ner under ett träd och känna mening med vartenda litet andetag.
 
3. Olga sa en himla bra grej för ett tag sen men jag kom och tänka på det när jag satt med henne mot en kall trappa utanför södra och fnittrade häromdagen. Håkan sjunger ju "provsmakar livets heroin" och tänk vad en vill göra det?!?! Dream. Och så sa kloka fina Olga såhär ungefär "hela ungdomen suktar vi efter att få provsmaka livets heroin och sen tar vi en överdos och så växer vi upp". Hur bra sagt.
 
4. Igår var det paradise hotel final som ni förhoppningsvis vet och vi efter att ha irrat runt halva Gärdet, tagit vara på alla erbjudanden på nån jävla deluxeLIDL, och haft hetsdiskussioner och viktighetsdiskussioner och frustskrattat ut billig apelsinläsk satt vi ett helbra gäng i Lillys soffa och kollektivskrek av vrede när Jeppe vann och kollektivskrek av lycka när Aina kastade kulan på honom. Så jävla bra idé det här med VÄNSKAP.
 
5. Annars är det faktiskt så fruktansvärt jävla asbra att ha sockervadd i benen och att inte frysa fast det är minusgrader.
 
6. Kul att ní uppskattade min keps!! Det gör mig ytterst glad.
 
Puss.
Det står Samir på armen om ni inte ser
Sörjer uppenbarligen jättemkt

RSS 2.0