allt står still

Min huvud är som ett disco, det liksom snurrar och jag borde plugga, träna, sova, äta annat än godis men jag kan inte koncentrera mig på något. Det finns ingen möjlighet för mig att fokusera på någonting överhuvudtaget, jag känner mig yr, snurrig och som om en discokula färgade hela livet glittrigt ena sekunden och svart den andra. Jag har inte så mycket möjlighet att göra nåt annat än att hoppas på att discot slutar i morgonljus och inte spya. 
LiKsOm.
 
Förresten det bästa jag gjort på länge; köpte idag en keps med fula mönster och kickade den på hemvägen samtidigt som jag lyssnade på Latin Kings. Tjugo pix fattigare men en ny livsstil rikare. Känns som en värd kompromiss. Samt Dogge Doggelito <333 vill verkligen bli hans bestie 
 
 
 

jag druknar i längtan

Jag tänkte helt enkelt lista några grejer som får mig att smila denna söndagsförmiddag. 
 
1. Den svenska björnstammen har släppt två nya låtar och DE ÄR SÅ HIMLA BRA. Lyssna på dem. Vill gärna gifta mig med hela bandet
 
2. Idag har jag inget plugg (nästan) så jag tänkte tillbringa hela dagen med att strosa och skvallra och dricka kaffe mmmmm känns så jävla bra
 
3. Pappa skulle ge bort en gammal ful säckig tröja så jag beslagtog den, klippte av ett par decimeter och tänkte nu kicka som magis. Känner lite så med hela livet, varför inte bara klippa bort allt gammal säckigt och fult och bära det med självfötroende? <3Britney will<3
 
4. Har också gjort om lite på mitt rum, har mer utrymme och mer fina saker på väggarna. Det finaste en har borde väl vara på ens väggar, var annars. Känns skönt i magen liksom andas in nytt år, nya tider, ny känsla i rummet.
 
5. Är ledig på tisdag gråter tårar av LYCKA pga tisdag är min värsta dag
 
6. Snart är det vår och då ska jag ha klänning hela tiden och bada som på bilden nedan
 
XOXO
 
ser ut som om jag har min brorsas axlar heeeeh våra kroppar smälter ihop gimme a break

du bad mig ta kärlek lätt som en vind men jag var så ung och dumdristig

Brukar inte tycka att det gör så hemskt mycket att vara sjuk, brukar tycka att det är rätt mysigt att få lite tid då en måste krypa ihop till en boll av täcken och tvinga folk att brygga te och köpa godis åt en MEN INTE IDAG!!
 
Idag vill jag bara vara frisk och kry och ha energi nog åt allt i hela världen. Till exempel åt att vara på denna plats
 
 
 
Eller åt att kunna fnittra mig igenom en natt och inte behöva feberfrossa i ensamhet på mitt rum. 
 
Detta är faktiskt taskigt
 
 
 

Han drömde att han inte behövde nån

Hej.
 
Om ni undrar vad jag gjort ses sist kan jag väl göra en snabb resumé. (stavas det med tre e förresten hm)
 
Jag har
 
1, Börjat blöda näsblod på Espresso House. Jättemycket näsblod. På Espresso House. Kan ni låta orden sjunka in, började alltså, utan förvarning, blöda JÄTTEMYCKET näsblod på ESPRESSO HOUSE. I och för sig rätt åt Espresso House det är så jävla dåligt.
 
2. Svimmat i mitt rum. Okej, svimmat och svimmat men föll ihop och kunde inte stå på mina ben det räknas!!
 
3. Haft Öppet Hus och säkert förvilat en halv generation 98:or med att vara oklar, överdrivet positivt inställd till allt exempel: alla älskar våra lärare (läs vi har försäkt avskeda vår mentor) och vi har så himla bra skolmat (läs dom har installerat ett stativ med smilisar i olika färger för att vi ska trycka på vilken som mest överensstämmer med vårt humör så dom kan mäta hur många som ens pallar gå in i matsalen) och försökt tvinga dom att köpa kakor när dom frågat nåt om Södra så att jag och klassen kan åka till Berlin.
 
4. Blivit sjuk. Den mest onice sjuklingstiden nånsin för har BARA seriöst BARA pluggat historia eftersom jag om typ 6 timmar ska lämna in en uppsats om revolutioner. OBARMHÄRTIGT. Och när jag nu snart har avklarat den så får jag inte ens gå ut och rumla eller dansa eller nåt sånt kul utan måste vara hemma och kurera mig när min brorsa och hans sju kompisar ska spela poker i vårt kök. 
 
Anyways ska livet snart påbörjas så fort min uppsats är klar/jag har blivit frisk och jag tänkte skriva en liten lista på saker jag ser fram emot.
 
1. Att gå till skolan utan plugg igen wihooooo 
2. Att spendera pengar pga har numera pengar så ska kanske köpa en och annan polo och dricka kaffe
3. Nästa helg åker jag på läger, jag ska insupa lägerkänslan, smyga ut om nätterna och lära mig massa nytt.
4. Om mindre än trettio (!!!!!!) dagar åker jag och diverse golden medmänniskor of mine till FRANCE med skolan (läs elever) för att åka skidor, dansa och leva la vida loca (fast på franska då). Det ska bli så djävulskt bra.
 
Tills dess vi hörs igen, kommentera att jag ska krya på mig/att ni saknar mig/hur ni mår denna fredag i januari och ät chokladdoppade mandlar, det är jättegott!!
Oops förresten åt just en mandel som smakade som en bittermandel kan jag inte typ dö utav det, hoppas inte!!
 
 

I feel like I´m lost in this body trying to get inside my head

Ni vet när magen kurrar för att en är så hungrig? Så känner jag, fast i hela kroppen, som om hela min kropp kurrar efter något. 
 
Tydligen så känns saker och ting aldrig lika mycket som när en är tonåring. Det kommer aldrig kännas så dåligt, så svart och hårt och snurrigt så en vill stanna i sängen tills tiden tar slut, men det kommer aldrig heller kännas så bra, sådär ni vet när sulorna inte nuddar marken för det är så mycket pirr i kroppen. 
Det är så himla sorgligt tycker jag. Visst, skönt, inte så himla mycket Alicia Keys som behöver lyssnas på men inte heller allt det andra, aldrig mer rosiga kinder eller handsvett pga något litet men fint. 
 
Därför borde vi ju uppskatta dessa återstående dagar utav ungdom så hemskt mycket, även om de innebär en massa svart, hårt och snurrigt för utan det där skulle vi ju inte, fysiskt bevisat är alltså detta inga fantasier lovar, KUNNA känna det där andra som gör att vi går upp ur sängen trots ändlösa timmar utav franska verb .
 
Ska nu uppskatta min historiauppsats lite tänkte jag. Ses
 
 
 

att ha vänner

Jag och O´C funderar över begreppet vänner och kommer inte fram till någonting för utanför mitt rum sitter just ett par av jordens mest eminenta och låter för högt och dricker äckligt te (har så jävla mycket te varför väljer dom det äckliga) och ibland behövs det inte kommas fram till en massa när en till exempel spelar ninja fast en borde plugga. 
 
 

I can be your favourite girl forever, perfectly together

Efter en morgon som bjöd på trötthet i hela kroppen och marängswiss tog jag mig i kragen och vandrade ut med raggisar och träffade såna som gör att trötthet raderas ut ur kroppen. Såna är bra att ha.
 
 
Nu ska jag och Nina laga mat, skvallra och göra sånt som vi gör
nina tog foto med foten och båda orden påminner om varandra kul va
Föder ljuset 2.0
 

Och jag har aldrig fångat en enda dröm

Igår var jag huvudperson i nån av Veronica Maggios låtar, ni vet hon är allttid ensam på nån busshållplats i typ tusen minusgrader och har svartkrackelerade läppar pga rödvin. 
 
Innan jag blev ensam och innan det var tusen minus men ser ni att jag matchar?? Alltid nåt
 
Hade en bra kväll i en galen lya men kvällen kändes så lång och jag har liksom Veronica Maggioet färskast i minnet så känner en aning såhär denna morgon trots allt
 
Är dock home alone idag eftersom family är i GBG och FAAN vad välbehövligt ska kolla skitprogram och poppa för salta popcorn och inte göra ett dyft på hela dan, känns nödvändigt med lite ensamtid för att förstå att jag är Britney och inte Maggan.
 
Vi hörs sen
 
 
 

Ett inlägg med endast bilder på mig igen

Hej är tillbaka igen pga JAG KAN INTE PLUGGA LÄNGRE 
pga trött slö fattar inte finns så mycket människor att stalka på sociala medier
 
och mitt godis är slut :/
vilket såklart känns lite såhär det kan väl vem som helst förstå
 
HURSOMHELST imorgon är det fredag ska luncha utanför skolan och ha en ny klänning som jag köpt för egna riksdaler. Känns STORT

it hurts to say but I want you to stay

Igår promenerade jag och Elina i över två timmar på kvällskvisten runt söder, pratade om en massa bra och åt sura äppelsnören tills mina läppar blödde (bokstavligt talat) 
 
 
ser ni den mörkröda delen av min överläpp ellah
 
Det snöade när vi gick och jag tänkte att snö är så himla bra för det dämpar den där inbygda reflexen att krypa ihop i ett hörn av madrassen som finns under årets första månader. Den lugnar lite allt som mörker och kyla gärna uppbådar, den knarrar mysigt under skorna och den fryser inte bara låren rödfläckiga utan fryser även bort en massa känslor och en massa tankar //vardagslyrre//
 
Elina bad mig också skriva om förhoppningar och jag tänkte att det är kanske så himla dumt att jag alltid förväntar mig så jävla mycket. Om jag bara hoppades lite mindre, trodde lite mindre så skulle jag ju aldrig behöva bli besviken. Det är farligt att förvänta sig något för det är så lätt att det inte alls blir så och den känslan är en jobbig känsla. Samtidigt tror jag dock att det skulle vara ännu farligare för mig att INTE förvänta mig en massa, för om alla förhoppningar jag känner skulle tas bort skulle det finnas plats för så mycket andra känslor inom mig som kanske inte alls känns lika sköna att känna som förhoppning. Att förvänta sig något innebär ju också att en skapar en möjlig plats för något en vill ha, vilket faktiskt är ett steg på vägen.
 
Denna januari känns ändå bra, en aning varm trots minusgrader. Säga vad en vill om denna årstid men min tröja sammanfattar den rätt bra. Puss hej
 

Please let me get what I want

Hej.
 
Om ni undrar hur det går med min identitetskris så är den borta. JAA en kan ha en identitetskris en dag, i alla fall om det är en måndag i januari.  
 
Anledningar till att min identitetskris löste sig var:
1. Jag kollade på paradise hotel och insåg att det faktiskt finns hopp för mig even tho jag har brist på talent och para
2. Jag hade hälsosamtal och frågorna jag besvarade antydde att det är ett fullständigt frisk beteende att vara osäker på vad jag egentligen har för riktining här i livet
3. Jag fick en vikarie på nitton fagra på samhällskunskapen som vi ska ha jättelänge vilket jag har drömt om sedan jag var ungefär tolv och insåg att det fanns annat än kortspel som lockar här i livet och jag förstod att <3dreams do come true<3
4. Fick gratis pizza och insåg att jag tydligen mår illa för att jag inte ätit det är DÄRFÖR jag mått illa sista tiden jag ska inte dö/jag kommer inte behöva spy på ytteligare en livstid förhoppningsvis
 
Det skålar vi för hörni
 
Ska lyssna på Lady Gaga och skriva historia nu kanske ska skriva om nåt viktigt imorn här på bloggen känns lite som om det är dags vad säger ni något speciellt ämne ni skulle vilja att jag sätter tänderna i
 
spana in skittaggad på historia !!!!!! 
 
ps nån dag ska jag lägga upp bilder på annat än mig själv im sry

jag vill att du behåller mig ett tag till

Hej igen hörni 
 
Jag har en identitetskris. Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Got no talent and no money. Life is sad
 
FAST NÄÄ det är ganska sweet för jag orkar egentligen inte bry mig om denna annalkande kris som smyger sig på och som kommer att krossa min existens inom en snar framtid utan jag äter gammal knäck och lyssnar på hiphop för glatta livet. Vet inte riktigt än om det är bra eller dåligt.
 
ANNARS så är jag så pepp på twothousandfourteen och paradise hotel vilket jag TYDLIGEN har börjat älska
 
Jag vet verkligen inte vad som borde skrivas
 
varför
 
 
är
 
 
det
 
 
 
 
konstigt
 
 
allt
 
så förrvirad :// ps visst ser det ut som om jag föder ljuset ur min hand på sista bilden

utmattning plus löften att hålla detta år

Har alltså pluggat hårt i en timme och blev helt utmattad?! Är så fruktansvärt ovan vid att behöva anstränga mig efter veckor av sömn.
 
Skulle kunna skriva typ suck eller typ ta mig tillbaka eller nåt men det känns inte så suckigt eller ta mig tillbakaigt i mig utan det känns rätt bra att sätta mig in i ett ämne, att lära mig nåt nytt det gör det faktiskt!! 
 
SAMT det är ett nytt år som precis har börjat och det gör mig så full av pepp eftersom jag har en ny inställning till livet och allt en gör görs för första gången och har så mycket planer på grejer som förhoppningsvis kommer att hända och som förhoppningsvis kommer bli kul.
 
Kanske är ni intresserade av mina nyårslöften, om inte råder jag er att hoppa över denna del av inlägget:
1. När livet blir svårt eller jobbigt eller känns trist eller jag känner mig ungefär lika bra som slasket under skosulan är jag Britney Spears. Hon tar ingen skit utan är skitcool och gör precis vad hon vill och om nån inte uppskattar henne så segt för dem för hon är typ mest känd i hela världen ://
2. Våga göra allt vad livet har att erbjuda som lockar mig men också våga inte göra allt som livet erbjuder som inte lockar mig. Våga säga ja och nej och våga vara dum och kul och för mycket och för lite.
3. Lägga tid på att planera och prioritera saker som gör mig glader. Vara med människor som får mig att skratta, bara använda kläder jag gillar, se vad som faktiskt finns att göra och göra dem om jag vill. 
4. Vara mer engagerad i samhällsfrågor och  göra skillnad om jag har tur 
5. Ta hand om mig själv väljer att kalla denna punkt där jag alltså har med allt trist men nödvändigt typ plugga träna fila fötterna 
 
Ni får gärna berätta lite om er löften eller lite vad som helst kanske hur ert nyår var eller hur ni mår denna söndag 2014 
 
Hare

sista delen utav 2013

Alltså jag var verkligen seg med den här men här kommer i alla fall sista delen HÅLL TILL GODO
 
OKTOBER NOVEMBER DECEMBER 

Dessa månader var alla bra men de gick så fruktansvärt snabbt. Jag hade höstlov vilket firades med en bra kväll hos Nina och en bra hos Vilma då jag fick klä ut mig och prova på att vara både en strypt Sankte Per och en fladdermus <3, en kväll då jag och mina klassiar kollade film och somnade på varandra i Nikes soffoas och massa onödigt men ändå viktigt precis som lov alltid innebär.
När lovet tagit slut utan att jag hunnit inse att det börjat, åkte jag på läger som ledare och jagade folk i skogen om nätterna och uppträdde på norska, vi firade Jonas Nils Ida hos tvillingarna med kurdisk buffé och dansbattles en FANTASTISK kväll, överraskade Jossan med middag ute när den filluren också fyllde sexton, var sjuk en vecka och förälskade mig i GLEE och dagar och nätter flög förbi och jag hade roligt, det kändes bra i magen, men jag hann inte ta in så mycket eftersom det bara hände och var hela tiden.
I december hade jag lägenheten för mig själv ett par gånger vilket innebar middagar, mycket Hipp hipp hora, adventsfrukostar med eminent sällskap och väldigt mycket kaffe. December var nog den månad med mest plugg vilket gjorde att jag inte riktigt hann ta in att NU så är det jul och allt såntdär men jag fick ju lov till slut vilket innebar att LANDA i juletider, panneköpa klappar sista dan och ha en, precis som vanligt, jävligt fin jul.
 
 
Höjdpunkten dessa månader var i och för sig att se Håkan Hellström på Hovet. Det var första gången jag såg honom inomhus, jag stod så långt fram en människa kan göra, han pekade på mig och jag skakar faktiskt fortfarande lite när jag tänker på hur JÄVLA BRA DET VAR. (bildbevis finns i aftonbladet)
 
Sen var det nyår. Jag älskar nyår för en får börja om!! Tänka till och lova sig själv nåt nytt. Jag firade nyår med några utav dom jag tycker bäst om i världen vilket var fantastiskt roligt, jag dansade till Britney, förklarade för några franskar att mitt namn betydde Promise, och önskade alla som gick förbi ett gott nytt år. Det var väldigt bra. 
 
jaaaa det blir två av alla bilder deal with it
 
Suma sumarum (vet fortfarande inte om en kan säga så) första tiden av 2013 var kall och trist men kompenserades upp utav en andra halva som var väldigt varm och rolig. Jag lovar mig själv att göra allt som var kallt varmt och allt som var varmt ännu varamre 2014 och det känns bra när jag tänker så för jag tror att det kan bli av.
 
Vi hörs snart med fler nyårslöften och sånt puss alla. 

Fortsättning av 2013 pt 3

Ska väl fortsätta då hehehhehe
 
JULI AUGUSTI SEPTEMBER 

Skulle säga att dessa var de bästa månaderna utav 2013. Jag brukar inte riktigt tycka om somrar men denna sommar var fantastisk för det var så fritt, jag hade ingen aning om vad hösten skulle erbjuda men det skulle i alla fall vara något annat och jag tror att det bidrog till att denna sommar kändes så enkel. I juli åkte jag och Mayra ner till Turkiet för att hälsa på Josefine. Därnere var även Stella, Emma, Erik och Ofelia och vi tillbringade alltså en vecka i detta land med att bada, sola, bertza, spela kort, nattbada och äta kebab. En dag tog vi också båten över till Kos i Grekland där vi träffade generösa norskar, badade i turkost vatten och barade på en kuddbar. Denna resa var alldeles fantastique och när jag kom hem kom jag hem förkyld och solbränd och det var !så bra!
 
hahaha bästa bilden i livet observera att alla har samma ansiktsuttryck
 
När jag väl hade kommit hem fyllde jag en vecka i Stockholm med så jävla mycket bra. Jag såg världens bästa Håkan på skansen, jag stod längst fram och det det började regna när han spelade min favvolåt och som vanligt smärtade det i magen av braighet och melankoli. Alltså världens bästa. 
Vi hängde utomhus tills det blev morgon nästan och solen gick aldrig ner, vi gick på konserter på grönan, träffade bajenspelare, fikade länge och sista kvällen innan jag skulle åka iväg överraskade vi Rebecka som varit i kalifornien och fyllt år med drinks och tårta och dans. Detta var en så oerhört bra kväll, att alldeles brun få dansa YMCA med alla som jag inte hunnit träffa och vinka till vikarier från balkongen, det är fan livet.
 
Sedan åkte jag till Danmark två veckor med family. Säga vad en vill om Danmark men det är sjukligt vackert och på en snövit strand spenderade jag två veckor. Jag läste, skrev, ritade, badade längelänge och drack iste enda tills jag fick solsting sista dagarna innan vi åkte hem. Önskar att jag fick åka tillbaka dit en dag och spela kort på terassen och promenera mellan båtarna.
check out that fkn browness
 
Sen kom jag hem och gjorde allt som bör göras på ett sommarlov, sov på ett tak med Nina, kollade på film en hel dag och hade en picknick som blev alldeles fylld utav vänner och sommar. 
 
SEN började jag gymnasiet. Jag hann inte ens vara nervös förns jag var där, på Södra Latin bland alla förväntningar och välklädda tydligen blivande klasskamrater. ÖNSKAR att jag fick uppleva den första tiden igen, hur kul det var att ta kontakt med den som satt närmast, att inte veta hur nåt skulle bli. I alla fall blev det fantastiskt och den första tiden var fylld med så mycket fnitter och vänskaper att jag vill hålla den där känslan inom mig alltid.
 
Den där känslan av välbehag höll i sig hela september och förutom att det fortfarande var kul att gå till skolan och att en fortfarande lärade känna någon ny nästan varje dag fyllde jag också sixteen vilket som sagt firades med pickncik (vad annars) på skinnis och skladjursplatå. September var också fylld med olika skoltillställningar, jag blev nollad och skyddade mitt fagra huvud från ägg med en plastpåse och dansade på kvällen i en lokal med äggfria fränder omkring mig.
 
Kommer i håg att september var så varm, att jag Jossan och Ida satt i Idas fönster och svettades i klänning för att det var så varmt. Dessa månader var alla varma faktiskt, inside and out.

Fortsättning av 2013

Hej ska väl fortsätta min årsresumé!!
 
APRIL MAJ JUNI 

Jag minns nästan ingenting från april. Det första jag kommer ihåg är valborg, alltså datumet som livet vände. Så himla klyshigt det där med att när våren kommer så blir allt bra men så var det faktiskt. Från och med valborg då hela vitabergsparken var en festival, blev allt lite varmare, lite bättre. I maj startade vi den fantastiska grejen "temakvällar" och dansade och åt flera kvällar i den månaden i både hippe, glitter, internationella och yrkenastecken. Det var fantastiskt.
Under kristi himmelfärd hängde vi ute på nätterna för första gången efter valborg, jag minns att vi satt på hammarbybacken och tittade på stjärnor och snubblade ner och alla blev skadade såklart för kombinationen högt berg och rumlande är ju inte den bästa. 
Den långhelgen var verkligen helbra, jag och Josefine förstod det fina i att cykla och vi cyklade och hittade en brygga vid tanto ungefär där vi badade och åt glass och satt och bara insöp försommaren och varandra. Det var fint. Grönan började med sina konserter, jag klättrade i träd och det blev barbent varmt. Ni hör ju själva, detta var en fantastisk månad, om än med hysteri över slutbetyg och gymnasieval. 
Det sista som hände denna månad var balen. Vilken evening det var när niorna dansade i någon sorts kollektiv frihetskänsla och poserade på terassen med hallonsoda i champagneglas. 
 
 
Jag hade skrivit på min spanskamapp "3 juni-frihet" eftersom det var datumet då slutbetygen sattes. Jag tänkte ju, precis som en gör med såna saker, inte att detta datum någonsin skulle infinna sig men jag minns det så tydligt. De sista dagarna av skola utan betyg var faktiskt några av de bästa i mitt sextonåriga liv, efter så många veckor av stressplugg kunde vi åka och bada och sola och äta glarre efter skolan och det var så fucking skönt in i själen. Vi åkte på klassresa, tältade, smög ut på natten och stannade längst på morgonen för att bada och äta chipsrester. SKOLAVSLUTNING, alltså vilken sjuk grej att efter tio år av samma skola, samma klassrum, samma lärare, samma fantastiska klasskamrater, samma äckliga pannkakor säga hejdå ses ALDRIG igen. Skulle vilja säga att det var lite läskigt men förutom lite sorg i hjärtat över att inte få dela varje dag med mina bästisar vilket jag gjort sen jag var sex, kändes det faktiskt bara så djävulskt skönt. No more samma gamla visa igen NÅGONSIN. Jag som hade längtat efter nåt nytt i ett halvårstid, om inte mer, fick nu äntligen börja hitta. 
Sommarlov, jag somnade sent, vaknade sent, hade bara ben, åt middag på Estelles takterass och åkte upp till fjällen för att läsa böcker och måla. Vilken fantastisk månad. 
 

RSS 2.0