I don't know you, but I want you, all the more for that

ALLTSÅ JAG KÄNNER MEJ LITE SOM EN BRUSTABLETT SOM MAN HAT SLÄPPT NER I VATTEN FÖR JAG LIKSOM BARA BRUSAR RUNT. Mitt blodomlopp består av fyrverkerier och jag som trodde att jag älskade vintern haha säger jag bara. Det är så varmt och helt satans overkligt bra och igår såg satt jag vid nytorget utan jacka och åt glass, jag såg solnedgången vid skinnaviksberget och skrattade tills det gjorde ont överallt med mina kalasvänner. Låter så dåligt när jag ska förklara mina skratterier men det gjorde faktiskt ont i hela kroppen. Faktiskt. Snart ska jag inhandla gröna kortet i jeansjacka. Ha det bra.


det är svårt att hitta hit men rätt så enkelt att tappa bort sig

HEJ.
Borde göra fyrahundra grejer ungefär. Borde ta tag i mitt liv, plugga, träna, fota, städa och läsa intressanta franska biografier. Ojjj borde plugga franska verb. Men icke då. Idag har jag faktsikt pluggat lite kemi och SO och liksom kommit fram till att det inte går. Vill lära mej latin och vara bra på att måla. Kom jag på. Alltid nåt.


Så imorgon ska jag faktiskt efter sista dagen på PRAOn invitera min kamera att fotografera omslagsbilder och bilder att gråta till om en sisådär tio år när jag sitter i ett sunkstökigt rum och önskar att jag hade samma problem som nu. Idag var egentligen kul. Praoade med Josefine, hon är kul, Rebecka kom, hon är kul, vi pratade med fränds, dom är kul, från katarina norra för jag hade aldrig varit inne där och blev nästan lite rädd och fick värsta svinsuget efter att vandra i deras korridorrer. Så det gjorde vi, det var kul.

De här skönasköna dagarna då jag inte har skrivit har jag fyndat på Monki, gått på bio och skrattat i ösregn på finavackra söder. Men sen började jag lyssna på den svenska björnstammen och det blev lite jobbigt för det är så långt kvar tills jag får se dom OCH VAD SKA JAG GÖRA FRAM TILLS DESS?!?! panik fick jag. Men annars är det jättebra, har en så bra känsla i kroppen av att snartsnartsnart kommer mitt liv bah KABOOMYESLOVANUGÄLLERDET. Så nu ska jag mysa med varenda cell i kroppen. Hare väldigt bra.

Jättegamla bilder borde kanske påpekas då det inte finns snö ute nu (tacktacktack för det) och jag har haft sönder min elgitarr ring. KRAM.

So tell me, what's your story about?

Praoar på café Brasco denna vecka med Josefine. Det är jättekul och jag ska få hemifrån om en timme, better get my clothes on. Igår vann Hammarby och det var så storslaget och idag går jag hemifrån i converse och tunn jacka, precis som för ett par veckor sen, för det är så varmt och fint och jag är frisk. Men nu ska jag kirra klädbiffen. Zez.


Livet är en fest

För ett par timmar sen kom jag hem från konfalägret, åh det var så himla kul, hann med massor och skrattade nästintill hela tiden. Vi pratade om sånt som man inte alltid pratar om, skrattade åt mest allt möjligt, lekte, uppträdde, sjöng en massa och hela tiden och dansade till remixer som bultade i hela kroppen. Gillar livet. Hejdå.


You are my sweetest downfall

Idag har varit såså kul att praoa fast svettigt ska ni veta. Jag åt sushi med Vilma och imorgon åker jag på konfaläger! Ska bli så kul att skratta, prata och mjukosdressa på bussen. Nu känns det som om hela världen är en kudde eller ett paket bomull, det är så mysigt och luddigt och fruktsalligt. Jag har gjort fruktsallad därav fruktsalligheten. Hoppas ni mår bra i mysvärlden!


Now you're just somebody that I used to know

Ibland undrar jag vart alla mina känslor och tankar kommer ifrån. DET MÅSTE JU VARA ETT JÄVLA STOPP NÅNSTANS. Men åhnä säger känslorna och tankarna, vi ska finnas hela tiden och svida dej sönder och samman. Lite så känner jag. Har varit sjuk och inte kunnat praoa på String och därför har jag inte bloggat nåt för det skulle bara blivit ångest. Lite som nu. Jag har konfaläger i helgen och får jag inte åka på grund av något sjukdomsrelaterat blir jag galen. Nog med ångest. Det är nästan sommar ute (tror jag har ju liksom inte varit ute) och jag känner för att ligga på gräsmattor i färgglada klänningar hela livet. Eller svinga mej ut från skyhöga klippor, eller stå längst fram på en konsert eller bara få skratta så mycket att det gör ont. Alltså livet snart ska du levas mer än du någonsin har blivit levt. Hoppas ni carpe diemar så mycket ni kan köra bloggläsare. Sov gott!


Cinema darkness

Hejz. Har praoat i en timme på café String nu men måste till läkaren för att hämta pollenmedicin. Wääää. Vilma är i alla fall i säkert förvar med lite andra praoisar och allt har gått så mycket bättre än vad jag trodde. Faktiskt roligt också. Så roligt som man kan ha på en timme heeh. Hörs nån annan gång. Hejhej.
Nedan en bild när vi var med Partaj på kanla fem igår. Fett.


.

Senaste inlägget skulle ha publicerats igår. Är sjuk men MÅSTE VARA FRISK TILL PRAON IMORGON!!! hejdå.


About a girl

Lyssnar på Nirvana under mitt duntäcke. Igår narnialanade jag med Hanna, hon är så bra hon. Innan jag orkar gå ut och fullfölja dagens planer ska jag läsa om favoritböcker och drömma om riktig vår. Hej på er.


Ett fel närmare rätt

Åh så mysig dag idag. Fick bland annat klänningen från Monki som jag har längtat mej galen efter. Åh soft livet, tack för den liksoom. Sedan åt jag sushi för tredje gången den här veckan. Alltså jagläggermejnerochdörnu-gott. Begav mej sen till Mathilda för övrigt småätande och Titanic tittande. För första gången ska tilläggas. Jag kan nog inte ens skriva om det, det gör ont bara jag tänker på det.
Efter lite mer mat hemifrån fikade jag med Rebecka, vi promenerade, träffade lite fint folk, mötte upp Stina, träffade lite mer fint folk och efter lite weheartit ligger jag i min säng. Och ska sova. Så helmysig dag idag + det var jättevarmt på kvällen. Fett. Det här inlägget blev helkasst, förlåt för det. Hörs hörni.


det är kallt och mörkt här hos mej men du har sånt som gör det ljust igen

Den svenska björnstammen ska spela på grönan. Om fem månader, två dagar och 30 minuter iochförsej men ändå. Liksom. Åh, åh, åh så genomglad jag känner mej. Ska bli så brutaaaalt bra. Lars Winnerbäck spelar också såg jag just. TACK SNÄLLA LIVET. Om mindre än en månad kommer jag stå där och titta på LMFAO. Mest för att hela jag längtar så mycket efter att få svettas i takt med skadligt hög bas. Ska bli så himlans roligt. Det är så otroligt mycket att se fram emot, så många brabra konserter. Fast liksom. Den svenska björnstammen. Crazy. Alltså nära Håkanklass.

Hursomhelst kära bloggvänner, idag var jag på inspelningen av Partaj. Åh det var roligt, har ju inte varit ute på ett tag tack vare den här lilla sjukdomen men åh det var så kul att träffa mina buddisar och skrattaskrattaskratta. Inte så mycket åt själva programmet utan mer åt människorna som skrattade. Och mina små gosevänner som jag tycker så mycket om. Nu ska jag antagligen inte gå ut eftersom jag fortfarande har lite virus som spökar. Tror jag äter choklad istället. Vi får se. Mår så bra att det gör lite ont. KRAAAAAAM.



Rika leker fattiga men bor i stora hus

Är sjuk. Fet ovärt att vara sjuk på lov (ja fet inte fett). Vilket jag alltid är. Det skulle vara rätt okej idag eftersom det regnar och så men jag ska till tandläkaren och fästa min tandställning som gick sönder någon gång när jag ät äpplen eller godis eller popcorn eller allt som man inte ska äta med tandställning samtidigt. I-lands tjejen.
Hursomhelst låt oss prata glada saker. Imorgon ska jag på Partaj! Nej alltså inte fest. Utan bakom kulisserna på "PARTAJ" programmet och sitta i publiken och få pengar för det!!!!!!!!!!! Så himla himla värt. Lövmajlajf. You better be frisk kroppen, just saying.
Ska ju också praoa på String. Om någon av er jättesötafinarara bloggläsare har praoat där/ska praoa där/vet någon som har praoat där och vet hur det är och om man får lunch där och så kan ni fet snälla lämna en kommentar? (känner på mej att kommentersfältet kommer eka tomt ett ganska bra tag men men) tack på förhand mvh tjejen som glömde kolla allt såntdär när hon sökte prao (ja vet jag är smidig)
Jajaaja, puss och kram på er, nedan följer instagram bild från dagen idag. Svejsan!


Ibland gör man rätt, ibland gör man fel, lev med det

April väder, Y U so crazy? I fredags snöade det och idag har jag har haft jeansjacka. Svampbob logik ju. Vill sååååååååååååååååå gärna ut ikväll och promenera bland avgaser och asfalt men har en pollenallergi som är dum och feber som trilskas. Får planera in morgondagen istället. Då är jag frisk. Har jag bestämt. Då ska jag ha picknick och skratta högst av alla. Japp. Så vare med det. Ta hand om er frändisar!


Jag kramar dej igenom rymden

Igår fick jag mina påskägg, jag tränade till Britney Spears på Friskis och så åt jag och åt åt åt. Kollade även klart på OTH säsong ett och åt åt åt. Nu ska jag ut och äta. Kramisar.


Vad behöver vi egentligen?

Hej mina vänner. Idag (egentligen igår men det blir så jobbigt att säga det så vi skippar det) fick jag lov. Jag har längtat något ofattbart efter den här ledigheten. Fyra veckor bort från skolan. Äntligen. Idag (jaja) fick vi tårta i skolan, efter konfan köpte jag en pärongrön kjol på Monki på superrea och ikväll såg vi lite teve hos Josefine. Bra dag ska ni veta. Har varit hemma i snart tre timmar och då har jag ritat, så himla länge sen jag hade tid med sånt. Jag är så kär i påsklov, så kär att ni anar inte. Vi hörs senare. Kraaaaam.


Oh jag våga aldrig hålla din hand

Nu mår jag så bra så bra. Solen sken under hela dagen, jag har haft skoltidningsmöte, imorgon ska jag skriva ett prov och sånt och sen slipper jag traska i sunktrappor och dricka ur smutsiga glas i FYRA VECKOR, (crazy) och nu ska jag titta på ett avsnitt One Tree Hill. Sköt om er hörni.


Fooling my selfish heart

Det haglar ute och jag ska plugga såntdär nödvändigt, sedan dricka the och kolla på OTH. Ska också leka lite med min nya kolpenna, vara svart och svår och längta efter bättre tider. Vi höres.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2949750/images/2012/pic_196603230.jpg" class="image">


RSS 2.0