Only boys that save their pennies make my rainy days

Äh jävlar jag har ryckt upp mig.

Här är mina bästa tips för att rycka upp sig:

1. Ät nåt med socker (ledsen att för tillfället inte kunnat leva som jag lär)

2. Kolla på new girl och låtsas att du är Jess

3. Var kaxig!! Kaxa mot hostan hatet humöret. Det funkar SKITBRA

4. Spela ohälsosamma mängder av quizkampen 

Hursomhelst mår jag bättre i själen och lite bättre i kroppen men det är fortfarande läskigt när det gör så ont!!!! och jag är fortfarande så HUNGRIG!!!!! Men tvingas hänsynslöst till tom magsäck 

Här är bilder från sköj som jag gjort denna månaden


Vi drack vin hos André och Olga och karro ville inte dansa


Han gjorde lyxfrukost 


Kvällen efter åt jag otroligt god mat och blev bjuden på mer vin hos Linnea tillsammans med ett fint gäng


O dan efter det kom fina o goa Nike och Elina o käka fin o go brunch. Jag gjorde oerhört goda smoothies och åt massa gött ÅH va dumt att skriva detta inlägg nu


I skolan hade jag punkig frilla och hängde med min älskling


Helgen efter var det såhär snöigt när jag gick till skolan


Där är Astrid! Min jävla kompis


Och vi åt livets jävla godaste brunch hos henne mitt under skoldan

Ah djävul





Ah jag tycker så mycket om dem de små änglabarnen


På lördagen shoppa jag hur billiga o Nice kläder som helst på humana o fika med globbarna som också är hur Nice som helst faktiskt.


O nu har jag influensan

Det var det från mig hade bra o kämpa på!

Ett inlägg där jag tycker jättesynd om mig själv och pratar om min magsjuka

Jag är magsjuk.

Det har jag aldrig varit förut i livet (spytt två gånger innan) och jag hade ingen aning om hur obehagligt det var.

Inte visste jag att det gör ont i magen, svider i halsen, sträcker i käken?? Inte visste jag att en måste ligga på rygg och frysa i en evighet innan en somnar?!

Jag är rätt hypokondrisk av mig men AV EN ANLEDNING och det är att jag blir så jävla rädd. Jag hatar att vara sjuk inte bara för att det är äckligt och jobbigt utan också för att jag blir så otroligt orolig. 

Och med trötthet kommer också mera trötthet och jag tänker på min kropp och mitt syfte och min skolgång. 

Igår var det mammas födelsedag och de åt croissanter och parmaskinka och kladdkaka med hallon och allt gott i hela världen. Själv drack jag blåbärssoppa och försökte att inte spy.

Usch jag gillar inte att vara såhär!!! Men nu är jag det och nu får ni läsa det.

Hejdå 

I thought you said summer would bring the pain away

Det var längesen jag skrev om vad jag gjorde. Det är inte för att jag gör tråkiga saker för det gör jag faktiskt inte. Jag gör jätteroliga saker faktiskt. Förvånande för att vara januari JAG VET, men 2015 ryms över förväntan bra i kroppen och jag har ofta väldigt kul. SÅKLART inte så kul som 2015 kan vara eftersom det är skevmånaders månad men betydligt roligare än vad januari brukar vara. 
Jag kan visa bilder o berätta snart men först;

JAG LÄNGTAR TILL SÖMMAREN. Som sagt för då kommer allt skoltrubbel var över (nästan) och för att jag vill så fruktansvärt djävulskt gärna bada.

Nu längtar jag i och för sig SVINmycket till Italien och alperna och skidor och så men lite längre in i hjärtat ligger vetskapen om hur det känns att BADA

ÅH

Att komma hem blöt om kroppen och ölig i sinnet. Tänkte bifoga tumblr-bilder xD och låtsas att det är mina.









Alltså kan ni känna den varma Klippan under fossingarna?? Hur vattnet är som ett grönt fucking universum som omsluter den brunbrända kroppen?? Hur OBESKRIVLIGT skönt det är att dyka in i vågen och allt blir blått och mjukt och salt i munnen och håret och livet?? 
Jag kan och jag saknar Danmark när det var mitt liv och hur sanden alltid var vit och vattnet alltid grönt och huden alltid solbränd. 

Nu luktar mina fingrar ostbågar och jag har pluggat grammatik TILLS NU o ligger fortfarande efter med plugget och sånt men det känns ändå inte så farligt. Tänker på att för exakt ett år sen var min ledsnaste dag på jorden nästan på det ENA sättet liksom, inte på sorglighetssättet men på det där sättet som får dig att vilja kräkas ut din mage. Och jag tänker på att det blev bra till slut. Hans parfym på kudden och hjärtat på insidan av kroppen igen. 

Hur mår ni? Jag tänker på er ska ni veta, vilka ni är och vad ni tycker om det jag babblar om. 


Jag är ingen superhjälte jag, men trivs ju ändå bra med mina lagom snabba ben.

Idag är en känslodag. Ibland är känslodagar så jävla fina, som när vi firade André och jag och Olga gick barfota första gången det året, champagne och sommar i hela blodomloppet och vi kramades alldeles blöta efter årets första bad och solen gick aldrig ner och vi kom överens om att vi tycker så mycket om varandra. Då rymdes känslorna på rätt sätt i kroppen. 


Ibland krossor de en, känslodagarna. Som när jag kämpar med andan i halsen hela dagen och ramlar ihop på badrumsgolvet alldeles förvirrad över hur fysiskt ont det kan göra. Då ryms inte känslorna inte på rätt sätt i kroppen.


Ibland är de både och. Det är det värsta nästan, jag vet inte om jag gråter av lycka eller sorg liksom. När det gör jätteont fast det kanske är vackert. Jag kan inte avgöra. Det är som när en kommer ut ur duschen och försöker kolla i spegeln hur en ser ut men kan inte riktigt avgöra för spegeln är så immig. Så känns dessa dagar, jag försöker kisa och bestämma om det är en solen-går-aldrig-ner dag eller om det är en kippa-efter-andan-på-golvet dag men det är för immigt för att se. 



Då måste jag vara beredd på att slås sönder och krampskratta på samma gång och det tär så oändligt på krafterna. 

Saker jag försökt att inte känna för att det ska göra lite mindre ont:

1. Ungdomen
2. Feminismen
3. Kärleken
4. Illamåendet
5. Ångesten 
6. Håkan 


Här är mina bästa låtar just nu+motivering

1. Lesbian Wannabe av doktor kosmos 
Ibland kan jag banna hormonerna för att jag ens låter de röra sig i riktning mot grabbarna som orsakat mig så jävla mkt äckel.
Jag fattar såklart att det måste vara supermycket förtryck och fördomar mot homosexuella och det är på ett sätt så himla nonchigt av mig att bah "åh kul att va lesbisk" för jag fattar att det måste va skitjobbigt ibland. Det är snarare så att att jag blir besviken på mig själv, att jag inte har mer vett än att låta mig begränsas av könstillhörighet. Och den blir också en hälsning till att nu får d förfan va nog med tabu kring homosexualitet. Och då brukar jag lyssna på den "jag blir kåt av ideologiska skäl". Mm. 

2. Doktor kosmos skriver en låt-doktor kosmos

Helt enkelt för jag ligger inte med moderater

3. Superhjälten-bröderna Lindgren

Mänsklig låt-känner mig tillfreds med mig själv och alldeles gråtig på samma gång

4. Sexbomb-Tom Jones 

Känner mig helläcker när jag lyssnar på den. Den låter typ som ett bra ligg-jazzigt, hett och lite hest. Lyssna på den och glid fram över gatorna o kanske i en o annan sängkammare också vem vet. Tips

4. I'm Every woman-Withney Houston

Ändå vilken kvinna fet låt helt enkelt, känner mig rätt het när jag diggar den

5. Material girl-Madonna

Om en får chansen att fucka patriarkatet så GÖR DET menar kanske Madonna och jag håller med. Bjud mig på er bästa champagne o sen gitttar jag.



Från en idol till en annan. Nu är det dags att sussa alldeles jävla ensam fan jag skiter i kärleken den e så himla kall när en ska somna ensam-ovärt

Skoja






Girl I've never loved one like you

Det är supertidig tisdag och jag kommer kanske sent nu. Men André snarkar mot min hals och täcket är så himla varmt och VE att jag inte är arton och kan logga in på skola24 och anmäla mig sjuk så han kan snarka mot min hals hela dan.

Det suger också för nu ska jag packa grejer och sluta låtsas att jag bor här, inga mer pizzabak mitt i natten och inga mer spontanbruncher. Dags för klibbig rutin och klistrig vardag. 

FAAAAN nu känns det inget kul, ska ta en tunnelbana om 20 minuter och Amdré snarkar fortfarande mot min axel. 

Men har tre timmar hål sen det är kul
Och Madonna finns
Och quizkampen finns
Och snart sussar jag in i helgen
Och farmen har börjat

Jag försöker


Här är den lille parveln som snarkar mot halsen tycker det är sån jävla vacker bild ändå synd att det inte är jag som blir sådär bra på bild och synd att jag inte tagit den (tack ville)

It's friday I'm in love

Soligt i sinnet. Har så mycket att skriva om i dagboken och det här året har känts hittills precis som jag vill att 2015 ska kännas. Lyxigt, maxat och fuckat. Och om 30 dagar åker vi till Italien. Härligt! Lycklig är jag faktiskt, har ordnat upp livet men inte sinnet och det känns bra. Struktur och knas liksom, det är en bra kombination. Och hur sköj ska det bli med helg?! Lyxbrunch och maratontittande. 
AHHH det är bra nu fast inte tråk-bra utan liksom Nice-bra.
Jag är bäst! Madonna är min människa! Jag kan både hålla koll på plugget och ploja ur varje kväll! Det är bra att påminnas om att såhär känns det ibland.

Ska snart ge en resumé för 2015 förresten!!! Ha d bra tills dess 



Sinnet just nu!!


Förutom på matten då det känns mer såhär 

Slå mig hårt i ansiktet så jag får känna att jag lever (fast kanske inte i år)

Jag har egentligen inte så mycket emot själva skolan. Jag tycker inte att det är tråkigt att fika och jag har inga problem med att gå upp tidigt på morgonen ens. Jag hatar bara rutiner. Det finns inget som suger ur levnadskänslan så mycket ur bröstet på mig som att dag ut och dag in göra samma sak.
Därför är jag så jävla glad så varje gång det blir bara en gnutta annorlunda. Jag har skrivit om det förut. Att den slutgiltiga lösningen på livssituationen är att stimulera själen. 

Problemet med min existens är ju att jag har så jävla svårt att njuta av något utan att veta att det kommer göra ont snart. Kanske kan 2015 bli ett år som inte för så jävla ont. Då jag kan lyssna på en bra låt utan att tänka på att jag kommer gråta till den senare eller tycka om nån utan att tänka på dem som potentiell smärta. Jag hoppas det.

Jag har sett Elvis sjunga och baka för välgörenhet och nu ska jag bli bjuden på middag det är fint. Det är fint för jag är regnlockig i håret och rätt lycklig faktiskt och jag lyssnar på Thåström som är fin ibland och när jag kommer hem har André lagat maten. Det är fint men det gör också så fruktansvärt ont. 


Det är fint att han är hemma också

Don't go for second best baby



Med min nya attityd imponerade skoldagen på mig och var faktiskt inte så förjävlig som jag trodde! Pizzasallad, Madonna på väg till skolan och kompisar på heltid. Sen gick jag och Elina på museum och åt lyxgodis. Så jag tror nog allt att det studerande livet är lite att ha ett tag till. SKÖNT!

Hörs snart

Om ett coctailparty och drömmen om Bahamas

Igår var jag på vernissage och coctailparty.
Det var jättebra för jag kände mig lyxig vilket ni förstås vet om att jag vill göra i år. Jag hade balklänning och klackskor och örhängen och drack drinkar och åt ostkex. Vi tittade på varandras verk och lyssnade på jazz. Vilken lyx!! Om ändå alla mina kvällar vore såna/ alla mina kvällar ska vara såna för det är nytt år nu och jag förlitar mig tydligen väldigt mycket på det. 






Jag tog sällskap med Elvis dit och vi pratade om drömmen om Bahamas. Vi bestämde att vi ska dit när vi blivit arton/tagit studenten för kanske sisådär 5 år sen. Självklart kommer vi inte ha råd med att åka till Bahamas när vi är nitton och fått ölglas i studentpresent men vi ska åka till ett land som symboliserar ungdomsextasen. Vi bestämde att vi skulle åka iväg när vi var tolv och då visste vi väl ingenting om ungdomen mer än att den är fylld av en utomkroppslig känsla av frihet, drinkar och solbränd hy. Den känslan går ju att få lite varstans och BAHAMAS har ju aldrig varit själva målet (även om vi såklart ska dit nångång i livet) utan känslan av att vi ensamma åker iväg nånstans när vi är totalt befriade från barndomen och skolan och där vi kan bada hela nätterna. Ni vet hur folk är ibland "ni kommer aldrig komma dit" liksom och nä vi kommer ju förstås inte ha råd med Bahamas direkt men vi kommer ha råd att åka iväg och känna som vi har velat känna sen vi var tolv. Vi kommer att åka till Bahamas dvs vi kommer åka bort från gammalt och möta det som vi längtat efter så länge fast inte till Bahamas. 

Vi pratade också om gulddecenniet, det vill säga, 18 till 28 och hur det inte går att skylla ifrån sig på åldern längre, nu är det bara feghet kvar som stoppar oss och den ska ju naturligtvis bort genom att fucka. Och om ni inte visste det så är Elvis min bästis och jag lämnar henne inte för alla coctailpartyn (ok jordens lyxigaste ord) i världen. 


Den här helgen har varit fylld av 2015-anda tycker jag, gå på middag och bli matad med glass i badet, gå på vernissage och dricka granatäppledrinkar. 

Allt detta pratade jag och Hilma om när vi tog en långpromenad efter vernissagen och sminket rann fast på ett jätteskönt sätt.


Ibland tänker jag att jag skriver slarvigt men så tänker jag va i helvete jag är ju bara en liten mänska med nödig blåsa som inte vill börja skolan imorn

Tjena


Fredag


Ändå att det kan kännas så jävla enkelt att leva när en samlar kärlekar kring kikärtspasta o fetaostsallad. 

Det är lite tråkigt att jag inte hann fota maten men men en kan inte få allt. Det kändes som min egna lya när jag kom instörtande en aning försenad, med varm latte i magen o kalla kinder och brunbränd Benjamin som äntligen är hemkommen i släptåg, och vi värmde på tomatsås o blev bjudna på vin.


O sen bada vi och då kändes det förstås ÄNNU mer som min lya


Och här är Lisa som visserligen inte heller bodde där men som borde bo med mig nångång för hon är bäst

O efter kaffe o bråk om hur mycket pengar vi borde ha med till alperna och huruvida jag bara spenderade 500 för året och om hur vi ska bo, åkte vi buss enda hem till söder tillsammans allehopa nästan och TÄNK att vi snart ska bo ihop tio dagar det ska verkligen bli otroligt.

Det är jävligt ovant att komma hem till min lägenhet ensam och försöka somna alldeles ölig det brukar jag ju göra med André och då blev det surt förstås, att va kär och ensam är verkligen den sämsta kombinationen i världen.

Hursomhelst snart är han hemma från Afrika och igår va äntligen Lilly o Benjamin hemma och jag fick hålla om dem jättehårt och snart ska vi till Italien hela bunten och snart ska jag på vernissage!!!

Puss


There's a possibility that all that I have is all I gonna get





Åt brunch hos NIke (ovan ser ni pigga bilder på Lisa) och pratade om tiden. Snart ska vi ut på krogen och snart ska vi ut från skolan och jag längtar bara, det finns inget som håller mig tillbaka från att längta efter det där. Jag vill inte ha det just NU men jag vill veta att det är nära. 
Mamma blev upprörd "jag skulle göra vad som helst för att få vara sjutton!" Och jag bär med mig den tanken in i det nya året. Jag är precis där jag behöver vara.

Har inte kommit till insikt om huruvida jag litar på tiden eller inte, om jag tycker att det är jobbigt att tiden går eller om det är skönt. Efter denna termin låtsas jag som att inget jobbigt finns kvar och det är en skön tanke ändå. Att när det blir sommarlov är det bara bra grejer kvar med ungdomen. Jag blir arton, den sista tiden av gymnasiet, studenten, ni vet. Eller så är det tvärtom men där är det ju försent att göra ogjort. 
Och eftersom det är så snart som det jobbiga är över så kan jag ju passa på att ta vara på det redan nu :-). 
TJOHO

Ändå skön tanke att ha med sig
Ha det bra så länge

André hälsar med en bild från Afrika

Nu frågade, jag svarar!

Tänkte svara på era frågor!


Postat av: anonym

Vad har du för planer/dreams efter studenten? 
Vad önskar du dig i julklapp? 
vilket är ditt bästa fik 
Önskar du att du bodde i en tv serie om ja vilken 
vilken låt skulle va intro till din tv serie om ditt nuvarande liv/tillvaro :-) 

Hm jag ska åka till Bahamas med Elvis o sen ska jag jobba med musik o skrivanden. Jag ska bo med en kärlek eller i ett kollektiv o ha en plantdjungel i duschen o hängmatta i köket o odla tomater o plugga teater. Plus Asså fan va jag ska ploja runt och dricka champagne bli bjuden på fest efter fest ja gu vilket liv
Jag önskade mig och FICK yogabrallor i superskönt material och ett underklädeskit så jag kan låtsas att jag är Eva i Känn ingen sorg
Alltså säger String?? Ledsamt fan. Fika där, drick hur mycket te du vill och sitt tusen pers på nedervåningen och känn södermalm i varje beståndsdel men VAD DU ÄN GÖR praoa inte där. Eller typ Blå Lotus pga god latte o Eva och Adam spelades in där men dyrt. BUBB kanske, billigt kaffe och mysiga bås. Fan måste sluta fika på söder
JA? Obv New Girl alltså finns ingen människa jag vill va hellre på jorden än Jess, bo i kollektiv med grabbarna, vara bästa människan och ha svinkul. Eller OC pga va ihop med Seth Cohen, vara bästis med Summer och bada hela dagarna OCH SE TILL ATT STOPPA EN VISS HÄNDELSE (!!!!)
Sweet Escape eller Material Girl med Madonna eller Staten och Kapitalet och dundra in på en longboard, hm ja det skulle jag kunna tänka mig. 
Tack Lisa för frågorna 
Postat av: anonym

Vgd?? 
Bästa frukosten?? 
Favorit ord + motivering?? 

Kollar på teve! Lyckliga gatan det är superbra
Hmmm värsta brunchen tycker jag, pannkakor, latte, bär, nybakat bröd, cream Cheese, sockriga flingor MMM. Annars frukosten vi åt när vi hade åkt 30 timmar till alperna, fralla o marmelad, färskpressad juice, latte, fruktsallad i solsken o utan tjocktröja. AH
Oj vilken svår/bra fråga..ÄH har jag börjat säga liksom "här sitter jag o plojar" känner jag när jag säger det "ÄH" det är liksom lite "här sitter jag och bryr mig inte" o "här sitter jag och gör citationstecken och hoppas att ni inte kommer på att Sigge Eklund säger det"
Postat av: anonym

Hur e de på södra? Mycket press? Vad behöver man ha för poäng tyyp? 
Du e cool o snygg btw

Jag tycker mycket om Södra för jag gillar stämningen och världsuppfattningen och människorna jag känner och en del grejer jag lär mig som jag kanske inte skulle lärt mig om jag gick nånannanstans. Jag känner mindre press än på min grundskola men tror det har mycket med en själv att göra också. Beror helt på vad en söker tror jag men tror det var 295 på min linje (sam). LYCKA TILL!!<3 ÅHME tack snälla jag blir fkn glad
Postat av: Anonym

beskriv bästa filmögonblicket. alltså typ " jag satt en kväll och så gick e något på tv som jag började titta på och av en slump handlade just den filmen om precis det jag kände just den dagen" aa du fattar! sånt e så häftigt med filmupplevelser tycker jag!


Hm spännande fråga! Kanske missuppfattar frågan men jag tror det va när jag såg Sound of music o sen sa jag till mamma att den påminde om henne o sen sa hon att hon såg den med sin mamma och att den därför betydde jättemycket för henne så det va ju jättefint!


Postat av: Anonym

bästa tipset mot ångest??

Att skriva ur det ur kroppen!! Jag tycker det blir enklare om en kan se det svart på vitt. Och gråta ur det då känns det som att det rinner ut ur kroppen. Och göra nåt som jag vet att jag gillar eller som får mig att känna mig obunden t.ex ta en skitlång promenad eller scrubba hela kroppen i en kalldusch. Och FRAMFÖRALLT tänka på att det är hormoner, det är en bra tanke , att det där är inte jag det där är bara något som skapats i min hjärna eller som beror på ett endorfinunderskott (ok vetefan va det är men ni fattar). OCH att komma ihåg att det går över, du kommer att må bättre snart. O tänka på att kroppen är en maskin det känns ofta enklare om en äter sover rör på sig. 
Postat av: mmmm

Vad är ditt bästa instagram-tips? 

Att lägga upp EXAKT vad du vill och kommentera mycket bilder så får du kommentarer tillbaka ;-) comment and life Will comment right back<3 
Postat av: yäyäwowow

hur blev du och din pojkvän ihop? ni e söta :D

Vi går på samma skola o sen blev våra kompisar kompisar o då va ju vi så illa tvungna att lära känna varann o sen va han jättegullig så då va jag ju illa tvungen att bli ihop med honom o så va det med det. Tack!! Va kul tänker liksom aldrig på att "här går jag o e gullig med min pojkvän" o sen va jag visst det sånt är kul
Postat av: Jozzana 

1. Hur cool e du på en skala? 
2. Vad är din favoritSPORT 
3. Favvofika? 
4. E du frisk så man kan fika med dig och din favvofika?

1. Oj hm drömmer verkligen om att va så jävla cool glida in på longboard o tjena tjena men fan vene är nog rätt töntig fan förlåt tråkigaste svaret xDxD (mkt mer effekt med två xD) (även bevis på ungefär hur cool jag är)
2. Fotboll!!!! Älskar!!!!! Eller dans!!! Yoga kanske? Simning!!! Basket!!!
3. Kladdkaka SNÄLLA det enda rätta ;-)
4. U know it BBY
Postat av: Anonym

Säg två-tre knäppa Google-sökningar du sökt på någon gång

hahah detta e den roligaste frågan!!! Kanske varför är himlen blå jag fattar fortfarande inte det? Snälla fråga om ni vet svaret. Men vet inte googlar inte så mycket konstigt fast jag googlar mig själv rätt ofta förstås
Postat av: Anonym

Är du typ mest med din klass eller känner du många från andra klasser? vilka klasser? (inr. och år). Trivs du i klassen och på skolan? vrf/vrf inte? 
Vad vill du jobba med i framtiden? och vad skulle du aldrig vilja jobba med?

1. Mest med min klass pga älskar, men känner folk i olika klasser blir jobbigt o nämna varenda en men det är en supergrej med södra att det är lätt att hitta en ny vän för det finns mycket bra fölk o en bra stämning o kul diskussioner men förstås dåligt ibland mycket plugg ibland o som på alla skolor vanligt tjafs men aa trivs fan skitbra
2. Vill jobbe med musik! Teater! Skrivande! Teve! Välgörenhet! Politik! Barn! Jobba mot förtryck och hat och skit! Ha ett hängmattefik! Undervisa! Volontärarbeta utomlands! Absolut inte vara dum politiker eller kass lärare som suger ur studielust. 

AA de va det TACK snälla för frågorna hoppas ni är nöjda!! 

Jag e det iaf

Tjena

Tjena ska passa på att ha en reflektion till på uppmärksamhetsinlägget. ALLTSÅ så skuldbelägger jag ingen som brukar skoja med mig om uppmärksamhetsbehovet eftersom det nog är samtliga av mina vänner, och allra mest jag själv.
Det är klart att jag i de allra flesta grupper skrattar högt och ärligt åt det. OCH SJÄLVKLART ÄR DET INTE I ALLA GRUPPER SOM JAG MÅSTE DRIVA OM DET FÖR ATT FÅ SYNAS. När jag hänger med mina kompisar och jag skojar om det är det inte för att det är mitt enda sätt att få uppmärksamhet. Det jag tycker är problematiskt är själva ursprunget, att jag började använda det som teknik att få synas. Och sen har det applicerats i mitt eget sätt att framställa och skoja om mig själv, vilket då blir en naturlig och rolig grej att skoja om även med andra. Men det blir problematiskt också när det blir mitt enda uttryck, liksom mitt slutgiltiga knep fast ingen annan i gruppen behöver använda sig utav det och ändå får plats. Men jag har inte skrivit inlägget för att sätta dit nån, och som sagt är det ett strukturellt problem som jag ville belysa. :-)
Då var det sagt

Inatt sov jag fyra timmar. Är det den kreativa lågan? Den som gjorde att jag skrev ut min dagbok, rensade lådorna under sängen, inte kunde sova förns jag formulerat ett inlägg här på bloggen.
Är det fullmånen? 
Är det att typ hälften av mina bästisar lapar sol på exotisk strand istället för att vara med mig? Antagligen en blandning. Det är då inte lätt att vara ensam och alldeles full av KONSTEN.  

Nu ska jag läsa nåt.

Hejdå 

Reflektioner kring senaste inlägget

1. Råka skriva självförtroende två gånger xD mena självkänsla på det sista. Tror jag brukar blanda ihop de begreppen men ni fattar att det ena har jag och det andra har jag inte bra utav

2. Det blev jävla långt

3. Jag länkar det nog inte på Facebook

4. Jag har fortfarande inte somnat

Hejdå 

Om mig själv och min uppmärksamhetslängtan

Jag har skrivit ett inlägg om uppmärksamhet tidigare (under samma kategori) och därför kommer jag inte skriva om det på samma sätt nu.

Jag blir i alla fall ofta kallad uppmärksamhetskåt (fortfarande nyfiken på detta begrepp. KAN DET LEDA TILL EN UPPMÄRKSAMHETSORGASM?? Och i så fall HUR KÄNNS EN SÅN??) och narcissistisk. Jag varken tvivlar eller  skäms över det EFTERSOM

1. Jag tror inte att det är nåt fel att vilja ha uppmärksamhet eller skryta eller prata om sig själv OM en på lika villkor kan ge andra uppmärksamhet, lyssna på deras skryt och prat om sig själva.

2. Jag tror att det är svårt att ge någon annan full uppmärksamhet om en inte får uppmärksamhet tillbaka.

3. Jag tror att det är skitviktigt att uppmärksammas för bra grejer en gör, för hur ska en annars palla? Vilja? Tycka att det är kul? 

4. Jag tror att jag mår bra av att folk ser mig och pratar med mig för JAG ÄLSKAR att se en ny människa eller prata med en ny människa och uppmärksamhet är ju ett givande och tagande tycker jag. 

5. Jag tror att det är vanligt och rentav naturligt att som medresenär i ungdomscirkusen söka efter bekräftelse och uppmärksamhet och jag tycker det verkar onödigt att skämmas över något som är hormonellt och mänskligt.

6. Jag tror att det finns ett väldigt enkelt knep på att bota din irritation mot någons längtan efter din uppmärksamhet. Nämligen. Ge inte personen i fråga någon uppmärksamhet.

Hursomhelst. Det finns ju också grejer jag tycker är problematiskt med uppmärksamhetsbehovet. Självklart är det trist och ointressant när någon (eller jag) BARA pratar eller bryr sig om sig själv och sjävklart måste det vara fruktansvärt jobbigt att må dåligt över sitt bekräftelsebehov. (Observera att jag i detta inlägg inte fokuserar på uppmärksamhet överlag eftersom det kan vara en otroligt jobbig grej för vissa, och det vill jag inte banalisera, utan snarare på mitt eget uppmärksamhetsbehov). 

Men det finns två grejer med min uppmärksamhetslängtan, eller snarare mitt sätt att driva om den, som jag tycker är riktigt kluriga. Nämligen;

1. Min uppmärksamhet gentemot mig själv är rätt så ofta oärlig.
Det är sant och jag är ledsen. När jag skryter eller talar gott om mig själv så är jag TYVÄRR inte alltid ärlig. GUDARS jag önskar så innerligt att allt mitt evinnerliga skryt var sanning. Jag vill hemskt gärna tro att jag inte har präglats av något ideal eller några samhällskonstruktioner. Jag vill hemskt gärna tro att jag tycker att allt jag är och gör blir bra men nehedå. Inte på långa vägar. Jag skriver ganska ofta om hur bra jag tycker att jag är, men i ärlighetens namn så tvivlar jag på det nästan hela tiden.  Jag har otaliga gånger nämnt att jag är så bra på att hångla men för att tala sanning så får jag alltid dålig andedräkt efter ett par öl. Tror jag, det kan också vara en efterkonstruktion för att jag vill då inte besvära någon i onödan med min mänsklighet DOCK går det kanon om du skulle ha lust att sticka in din tunga i min mun och slabba runt lite det är inte så noga....... OBS självupplevda erfarenheter. Fan vilken plötslig ilska mot dryga hånglare, det var ju inte alls vad detta inlägg skulle handla om?? Jajaja lätt att blanda ihop saker som ligger en varmt om hjärtat 

Jag har väldigt bra självförtroende d.v.s. jag tror ofta på det jag gör, jag dansar gärna (och faktiskt jävligt bra) och jag kan redovisa inför klassen utan minsta svettfläck under armen men mitt självförtroende försvinner rätt så ofta spårlöst. D.v.s. det jag tycker om mig själv är inte alltid det bästa. Jag kan tycka att jag är rätt kass och att jag nog faktiskt inte förtjänar nån uppmärksamhet i hela världen. Och därför ber jag om ursäkt när jag kräver denna oärliga uppmärksamhet, när jag talar om hur bra jag är fast jag inte alls tycker det. Jag ber om ursäkt till mig själv och till er som jag lurat. För jag och SAMTLIGA av er förtjänar att skryta om hur jävla bra vi är och på samma gång känna det djupt in i själen.  Och att inte göra det, det är en problematisk del med uppmärksamheten. Att vi får människor att tro att vi tycker att vi är nåt att ha, men egentligen behöver vi uppmuntran för att tro på oss själva igen. 

2. Jag måste skoja om att vilja synas.
Jag får ofta gliringar och pikar av folk om mitt aldrig sinande behov av uppmärksamhet. Det blir ofta kul, för det är sant och jag tycker inte att det är en jobbig sak att skoja om. Men det finns en grej som jag tycker är problematisk med att jag alltid har en skämtsam ton när jag talar gott om mig själv, eller att folk jag träffar talar om för mig på ett skämtsamt sätt att det är lite skämmigt av mig att vilja vara så mycket i centrum. Och den grejen är att jag träffar så mycket killar som tar massa plats och pratar mycket om sig själva och som skryter om sina bravader. Men det är väldigt, väldigt sällan som jag hör någon kille med ett uppenbart lika stort uppmärksamhetsbehov som jag, som gör en grej av det. Det är väldigt, väldigt sällan som jag märker att en kille som pratat exakt lika mycket om sig själv som jag, skämtar om det. Och det är väldigt, väldigt sällan som jag hör en kille som tagit exakt lika mycket plats som jag, kallas uppmärksamhetskåt.

Och det är det här jag tycker är dumt. Att jag är precis som de där killarna en människa som vill att ni ska tycka om mig och se mig och lyssna på mig, men jag måste skoja om det för att det ska bli okej. Jag måste vara självutnämnd narcissist för annars finns inte samma acceptans för mig att ta plats. Jag måste skapa utrymme för mig att synas och det gör jag genom att skämta om det. Liksom "nu pratar jag om mig själv igen hörni". För då kan folk sucka och skratta och skaka på huvudet åt mig. Och då blir jag kritiserad men det är på ett kul sätt och jag är med på det. Men jag vågar inte ta det där utrymmet utan att göra en grej utav det först. För då kanske jag blir kritiserad fast jag inte godkänt det. Och då kanske jag inte får det utrymmet. Och då kanske jag inte får uppmärksamheten. Och då kanske jag håller käft.
OCH DET ÄR FAN INTE OKEJ ATT DET ÄR SÅ, och framförallt inte när kille efter kille tar för sig utav det där utrymmet utan att skoja om det först och utan att få en gliring om det och framförallt inte när jag har så smarta och roliga och bra saker att säga. 

Och NATURLIGTVIS är det inte såhär i alla grupper eller med alla människor, självklart skojar jag inte stup i ett om mig själv med killkompisar för att få synas. För med vänner får en ju ta plats i alla fall och då skojar vi om det på mina villkor. Jag snackar om att det borde ju vara så i alla grupper med alla människor. Jag borde aldrig behöva göra en grej av att jag vill synas när ingen annan behöver det men ändå får ta plats och jag borde aldrig ha känt ett behov av att uttrycka mig på ett sånt sätt. 

Så därför vill jag uppmana er människa till människa (för såklart finns det killar som inte tar nån plats o tjejer som tar hur mycket plats som helst och folk som jag exkluderar genom att bara tala om två kön men jag snackar om ett strukturellt problem u feel me) att ta den uppmärksamhet ni behöver och se till att ni inte berövar andra deras utrymme.

Jag kommer i alla fall att försöka tycka att jag är bra när påstår att jag är det och att försöka ta plats utan att först ursäkta mig med ett skämt. (Fast jag gjort det tusen gånger i detta inlägg suck det är svårt att leva som en lär)

Detta inlägg är nog en smula osammanhängande i och med att klockan är sex på morgonen, jag har inte sovit en blund inatt och min mage kurrar så jag är lite skraj att min familj ska vakna. Men jag publicerar det nu för annars kommer jag kanske inte våga. Ta mig fan om jag inte ska länka på Facebook också.

Jag är ju trots allt en människa som faktiskt vill ha er uppmärksamhet so why be shy. (Rim)

Bifogar bild på mig själv (vem annars) 

 Vi ses (hoppas jag) 



Lite bilder från förr

Bilder och tankar från det senaste av existensen


Dagen innan den hära åkte på solsemester. Fan ibland suger det att va kär till exempel när det känns som om hjärtat blivit överkört av en lastbil av saknad. 


Jag o brorsan käka vegetarisk buffé för en billig slant och jag köpte en lyxig rosa säng som jag får om en halv evighet


Jag och livets gäng gjorde halloumitacos, badade jacuzzi, skvallrade nyårslöften och snalla folkis i timmar hos Jenny.


Det här var när McDonalds julkalender fortfarande var ett naturligt inslag i vardagen och jag och världens jävla skönhet som ni ser ovan drack gratis latte i soligt vinterljus. 


Min bästa vän på jorden och jag pratade killar, om varför de suger men ändå lockar och såntdär.


Jag och Lisa var gudinnor en kväll för ett tag sen och henne ska jag snart få träffa så det ska bli fint.

Vi hörs snart 

2014-2015

Kanske glömt att nämna men jag älskar nytt år. Och jag älskor listor. Därför får ni en lista om det gamla/nya året. Och kände inte att jag riktigt hann gestalta min nya attityd i förra inlägget så jag maxar på med lite mer :---) WOHoo

Jag har för övrigt tagit denna av nike och elina sorry <3

 

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?

EHHHHHH har nog aldrig gjort mer nya grejer faktiskt tex festival! pojkvän! är det nåt att göra förresten vet jag inte då blir det visst direkt sexuellet ehhhhh skitsamma men aa en hel del grejer minns inte allt nu men känner det i kroppen liksom 

ta mig fan om det inte blev sexuellet igen ÄSCH jag hoppar till nästa fråga

 Genomdrev du någon stor förändring?

HMMMMMMMMMMMMM kanske i själen? Liksom en helt ny människa är jag faktiskt det känner jag inifrån och ut men sådär rent konkret vet jag visst inte nä det tror jag inte

 Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?


Nepp fast Nikes syrra det kanske räknas lite

 

 Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?


Min födelsedag förstås 

 

 Vilka länder besökte du?


Frankrike! Danmark och sen lite länder på vägen dit tex köpte en svindyr glass i Tyskland, ovärt :(

 

 Bästa köpet?


Min biljett till alperna o emmaboda pga bästa jag gjort i mitt liv

 

 Gjorde någonting dig riktigt glad?

Aa, att jag egentligen bara ha varit med folk jag gillar och som gillar mig och det är mitt bästa tips på välmående

Saknar du något under år 2014 som du vill ha år 2015?


Aa, lite mer drivkraft, i år är verkligen en skapar-år känner jag visst, typ skriva ordentligt eller faktiskt spela in den där podcasten och se till att vara med i det där bandet. Och möblera om i rummet och laga god ny mat och prova olika sporter och gå på konstiga konserter och sånt som jag verkligen vill göra men inte riktigt tar mig tid att göra och sånt som jag inte riktigt orkar eller vågar. Det har jag verkligen inte gjort  men det ska jag se till att göra mer sånt i år. (d.v.s. maxa)

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Som jag skrev ovan. I förra inlägget skrev jag att jag inte ska ligga inne och slöa och det gör jag egentligen inte utan snarare att jag liksom fikar på det där fiket och gör samma saker ungefär likadant och jag ångrar liksom inte att jag gjorde det mycket i år, men jag vill liksom ha lite mer nytänk i år.

Favoritprogram på TV?

Så mycket bättre tror jag allt

 

Bästa boken du läste i år?


Åhh så trist att jag läst så lite last year det ska jag göra mer i år!!!!!!!! Istället för att stalka på twitter!!!!!!! Nyårslöfte!!!!!!!!!!!! Men antagligen Maken eller Den hemliga historien eller förfan!! History of love eller Sputnik älskling :,,,))

 

 Största musikaliska upptäckten?

Vet inte riktigt har fan haft kasst musik år :(( Men kanske Thåström eller Lykke Li

 

Vad var din största framgång på jobbet 2014?

Att jag slutat oroa mig så mycket och att jag fått jobba så mycket mer

 

Största framgång på det privata planet?

Att jag blitt mycket lugnare i själen även om det krävs ungefär tusen gånger mer lugn vilket jag ska se till att få i år! (dvs genom att fucka). Och att jag vågat gråta bland fölk och visa mer att jag är ledsen och trött och det har varit superbra faktiskt. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag var nog gladare 2013 för det hände så mycket nytt men jag har utan tvekan varit "lyckligare" i år för jag har haft mer lyckokompomenter om det makes any sense

 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Om jag exempelvis inte gått i tvåan och om det inte hade hänt ledsamma saker

Vad fick dig att må bra?

Att jag blidde kär i någon som inte var ett uttråkningssubstitut eller som var söt på insta och som, tänka sig va, va kär i mig också (antagligen pga jag e söt på min insta i och för sig). Och att helt plötsligt ha den dära lilla mänskan att pussa i nacken och värma fötterna mot och tycka om och som gjorde det tillbaka. 

Och att jag fått lyxen att få och ha jordens bästa människor som bästisar?? Vad är egentligen oddsen för det

 

Vem saknade du?

Morfar 

Mest stolt över?

Att jag lever och lär och inte gått sönder eller så

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

Maxa, fucka och lyxa. 

 

Hedå ses snart igen


gott nytt

Äntligen nytt år!!! Med nytt år följer ny attityd och ny inställning till livet. Jag tänkte att ni naturligtvis inte kan tänka er nåt härligare än att läsa om detta och därför bifogar jag nu mina senaste livsinsikter i detta inlägg redo att läsas av er. 
 
2015 ska bygga på mina tre ledord för i år: MAXAT, FUCKAT och LYXIGT. Låt mig förklara mer ingående.
 
MAXAT
 
Maxa innebär alltså att maxa kvalitén i livet. Maxa intrycken vilekt innebär att om jag har två alternativ i min närhet ska jag välja det alternativet som maxar situationen mest. Detta går att applicera på vilken situation som helst och det är det som är så himla bra med det.  Exempel: 
 
1. plugget hopar sig och jag får ont i magen. ena sättet att lösa den här situationen är att gråta sig igenom inlämning efter inlämning och klaga över skavsåret efter att springa till skolan varje dag. Andra exemplet är att samla alla pluggsjuka vänner och på bara någon timme svänga ihop inlämning efter inlämning tillsammans med en lyxmiddag eller våffelbuffé eller fyratusen koppar kaffe om så är fallet. Eller i riktigt svåra situationer när skavsåren kliar som mest dra en mintu på skoltoan. 
 
2. Det är en tråkigt fest. Alternativ ett är att ge upp och gå hem med mascaran rinnandes nerför kinderna i meningslöshet. Alternativ två, liva upp det här! Sätt på din bästa danslåt, dra ett nattbad, käka en riktigt nice kebab. 
 
3. Vintern suger ur livslusten ur hjärtegropen och snöar igen minsta tecken på glädje och spontanitet. Vad att göra? Antingen stannar en bland det gråa slasket runt fötterna som sakta förfryser ELLER så drar en sista minuten till Barcelona eller styr sommarfest med jordgubbsdrinkar och grillat.
 
 
ALLTSÅ, det handlar om att göra nuet till ett bättre nu. Att ta i tu med det som måste göras på allra bästa sätt. D.v.s. Ibland måste en plugga och då får en göra det på bästa sätt, ibland har en trist som fan, gör nåt roligt då!! Denna idé utgår ifrån att jag är snart arton och gulddecenniet ska inledas och då går det inte längre att tänka att "det där skulle va skitkul jag ska göra det nångång" nu gäller det att tänka "det där verkar skitkul det dör ska jag prova imorn!! Dags att börja göra det jag verkligen känner för att göra och inte skjuta upp det, för det finns så mycket möjligheter nuförtiden.
 
 
FUCKAT
 
Fucka innebär att skita i sånt som e jobbigt och onödigt. Exempel: 
 
1. Att vara stressad över plugg, att ha ångest för jobbet, att oroa mig för att jag gjorde bort mig, slösat pengar på sura citronläppar o så vidare-BORT MED DET!! Fuck det. Om jag är oroad över nåt så gör jag nåt åt det eller fuckar det. Det är dags att fucka det som gör mig ledsen och trött och poppa en champagne istället.
 
2. Om någon ifrågasätter ens val eller tankar på ett taskigt och inte utvecklande sätt-fucka dem. För att citera min favomänska på jorden, TA INGEN SKIT. Jag ska aldrig mer ta skit för att jag är ung, tjej, eller grym på att dansa. Det tillhör barndomen och nu e jag förfan vuxen människa. 
 
3. fucka systemet. En klassiker helt enkelt. Stå upp för det jag tror på och vifta med fanan längst fram i tågen och göra nåt konstruktivt av ilskan jag känner när jag lyssnar på Ebba Grön. 
 
LYXIGT
 
handlar om att unna mig.
 
1. använda min finaste klänning oavsett tillfälle och sminka mig glittrigt även om det är tisdaG. Unna mig lyxfrukost varje helg Champagne! Sidenunderkläder! Krämer!! Och inte bara ligga hemma o slöa utan lyxa till mina dagar
 
 
det var det vi hörs snart gott nytt år

gott nytt

Äntligen nytt år!!! Med nytt år följer ny attityd och ny inställning till livet. Jag tänkte att ni naturligtvis inte kan tänka er nåt härligare än att läsa om detta och därför bifogar jag nu mina senaste livsinsikter i detta inlägg redo att läsas av er. 
 
2015 ska bygga på mina tre ledord för i år: MAXAT, FUCKAT och LYXIGT. Låt mig förklara mer ingående.
 
MAXAT
 
Maxa innebär alltså att maxa kvalitén i livet. Maxa intrycken vilekt innebär att om jag har två alternativ i min närhet ska jag välja det alternativet som maxar situationen mest. Detta går att applicera på vilken situation som helst och det är det som är så himla bra med det.  Exempel: 
 
1. plugget hopar sig och jag får ont i magen. ena sättet att lösa den här situationen är att gråta sig igenom inlämning efter inlämning och klaga över skavsåret efter att springa till skolan varje dag. Andra exemplet är att samla alla pluggsjuka vänner och på bara någon timme svänga ihop inlämning efter inlämning tillsammans med en lyxmiddag eller våffelbuffé eller fyratusen koppar kaffe om så är fallet. Eller i riktigt svåra situationer när skavsåren kliar som mest dra en mintu på skoltoan. 
 
2. Det är en tråkigt fest. Alternativ ett är att ge upp och gå hem med mascaran rinnandes nerför kinderna i meningslöshet. Alternativ två, liva upp det här! Sätt på din bästa danslåt, dra ett nattbad, käka en riktigt nice kebab. 
 
3. Vintern suger ur livslusten ur hjärtegropen och snöar igen minsta tecken på glädje och spontanitet. Vad att göra? Antingen stannar en bland det gråa slasket runt fötterna som sakta förfryser ELLER så drar en sista minuten till Barcelona eller styr sommarfest med jordgubbsdrinkar och grillat.
 
 
ALLTSÅ, det handlar om att göra nuet till ett bättre nu. Att ta i tu med det som måste göras på allra bästa sätt. D.v.s. Ibland måste en plugga och då får en göra det på bästa sätt, ibland har en trist som fan, gör nåt roligt då!! Denna idé utgår ifrån att jag är snart arton och gulddecenniet ska inledas och då går det inte längre att tänka att "det där skulle va skitkul jag ska göra det nångång" nu gäller det att tänka "det där verkar skitkul det dör ska jag prova imorn!! Dags att börja göra det jag verkligen känner för att göra och inte skjuta upp det, för det finns så mycket möjligheter nuförtiden.
 
 
FUCKAT
 
Fucka innebär att skita i sånt som e jobbigt och onödigt. Exempel: 
 
1. Att vara stressad över plugg, att ha ångest för jobbet, att oroa mig för att jag gjorde bort mig, slösat pengar på sura citronläppar o så vidare-BORT MED DET!! Fuck det. Om jag är oroad över nåt så gör jag nåt åt det eller fuckar det. Det är dags att fucka det som gör mig ledsen och trött och poppa en champagne istället.
 
2. Om någon ifrågasätter ens val eller tankar på ett taskigt och inte utvecklande sätt-fucka dem. För att citera min favomänska på jorden, TA INGEN SKIT. Jag ska aldrig mer ta skit för att jag är ung, tjej, eller grym på att dansa. Det tillhör barndomen och nu e jag förfan vuxen människa. 
 
3. fucka systemet. En klassiker helt enkelt. Stå upp för det jag tror på och vifta med fanan längst fram i tågen och göra nåt konstruktivt av ilskan jag känner när jag lyssnar på Ebba Grön. 
 
LYXIGT
 
handlar om att unna mig.
 
1. använda min finaste klänning oavsett tillfälle och sminka mig glittrigt även om det är tisdaG. Unna mig lyxfrukost varje helg Champagne! Sidenunderkläder! Krämer!! Och inte bara ligga hemma o slöa utan lyxa till mina dagar
 
 
det var det vi hörs snart gott nytt år

RSS 2.0