gott nytt

Äntligen nytt år!!! Med nytt år följer ny attityd och ny inställning till livet. Jag tänkte att ni naturligtvis inte kan tänka er nåt härligare än att läsa om detta och därför bifogar jag nu mina senaste livsinsikter i detta inlägg redo att läsas av er. 
 
2015 ska bygga på mina tre ledord för i år: MAXAT, FUCKAT och LYXIGT. Låt mig förklara mer ingående.
 
MAXAT
 
Maxa innebär alltså att maxa kvalitén i livet. Maxa intrycken vilekt innebär att om jag har två alternativ i min närhet ska jag välja det alternativet som maxar situationen mest. Detta går att applicera på vilken situation som helst och det är det som är så himla bra med det.  Exempel: 
 
1. plugget hopar sig och jag får ont i magen. ena sättet att lösa den här situationen är att gråta sig igenom inlämning efter inlämning och klaga över skavsåret efter att springa till skolan varje dag. Andra exemplet är att samla alla pluggsjuka vänner och på bara någon timme svänga ihop inlämning efter inlämning tillsammans med en lyxmiddag eller våffelbuffé eller fyratusen koppar kaffe om så är fallet. Eller i riktigt svåra situationer när skavsåren kliar som mest dra en mintu på skoltoan. 
 
2. Det är en tråkigt fest. Alternativ ett är att ge upp och gå hem med mascaran rinnandes nerför kinderna i meningslöshet. Alternativ två, liva upp det här! Sätt på din bästa danslåt, dra ett nattbad, käka en riktigt nice kebab. 
 
3. Vintern suger ur livslusten ur hjärtegropen och snöar igen minsta tecken på glädje och spontanitet. Vad att göra? Antingen stannar en bland det gråa slasket runt fötterna som sakta förfryser ELLER så drar en sista minuten till Barcelona eller styr sommarfest med jordgubbsdrinkar och grillat.
 
 
ALLTSÅ, det handlar om att göra nuet till ett bättre nu. Att ta i tu med det som måste göras på allra bästa sätt. D.v.s. Ibland måste en plugga och då får en göra det på bästa sätt, ibland har en trist som fan, gör nåt roligt då!! Denna idé utgår ifrån att jag är snart arton och gulddecenniet ska inledas och då går det inte längre att tänka att "det där skulle va skitkul jag ska göra det nångång" nu gäller det att tänka "det där verkar skitkul det dör ska jag prova imorn!! Dags att börja göra det jag verkligen känner för att göra och inte skjuta upp det, för det finns så mycket möjligheter nuförtiden.
 
 
FUCKAT
 
Fucka innebär att skita i sånt som e jobbigt och onödigt. Exempel: 
 
1. Att vara stressad över plugg, att ha ångest för jobbet, att oroa mig för att jag gjorde bort mig, slösat pengar på sura citronläppar o så vidare-BORT MED DET!! Fuck det. Om jag är oroad över nåt så gör jag nåt åt det eller fuckar det. Det är dags att fucka det som gör mig ledsen och trött och poppa en champagne istället.
 
2. Om någon ifrågasätter ens val eller tankar på ett taskigt och inte utvecklande sätt-fucka dem. För att citera min favomänska på jorden, TA INGEN SKIT. Jag ska aldrig mer ta skit för att jag är ung, tjej, eller grym på att dansa. Det tillhör barndomen och nu e jag förfan vuxen människa. 
 
3. fucka systemet. En klassiker helt enkelt. Stå upp för det jag tror på och vifta med fanan längst fram i tågen och göra nåt konstruktivt av ilskan jag känner när jag lyssnar på Ebba Grön. 
 
LYXIGT
 
handlar om att unna mig.
 
1. använda min finaste klänning oavsett tillfälle och sminka mig glittrigt även om det är tisdaG. Unna mig lyxfrukost varje helg Champagne! Sidenunderkläder! Krämer!! Och inte bara ligga hemma o slöa utan lyxa till mina dagar
 
 
det var det vi hörs snart gott nytt år

Kommentarer
Postat av: Lisa

ska vi frukostdejta någon söndag?

Svar: SNÄLLA?? <333333
None None

2015-01-02 @ 20:43:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0