I'm a Rolling wave without emotion, a glass of water longing for the ocean.

Idag promenerade jag längs hamnen och funderade på vad jag skulle ha för nyårslöften och sånt. Jag kom fram till att:
Jag ska acceptera mej själv och alla omkring mej. Fortsätta med det jag har lovat mej så många år, det året har jag kommit långt förhoppningsvis kommer jag längre nästa år. Inte döma andra och inte döma mej själv direkt.
Att ta vara på varje liten sekund. Inte att jag nödvändigtvis måste göra nåt men att våga liksom njuta. Att ha roligt. Att skratta åt allt, inte ångra småsakerna för vad spelar de för roll om några år?, sluta oroa mej för minsta lilla och göra sånt JAG vill eftersom det är MITT liv. Det ska jag fortsätta med.
Jag ska göra så mycket av de sakerna jag längtar efter. För jag längtar så in i satan. Efter allt möjligt och ingenting.
Nu ska jag kalasa. Gott nytt år fina ni.


Happy people never fantasize

Är sjuk. Tror jag. Måste resa mej upp och ta reda på saken.
Idag är också näst sista dagen på 2011. Det har varit ett bra år after all, med tanke på alla otroligt bra gemenskaper jag gjort och alla roliga saker jag varit med om. Som när jag och Dawn var på Håkan. Ja, det var fantastiskt. Samt alla andra konserter på grönan, dom var så himla himla bra allihopa jag var på (Petter och september, Tove Styrke (Tove kvällen var så satans bra, Jag, Mathilda och Jossan blev utskällda vid flygande elefanterna, åkte fritt fall tilt i mörkret vilket var så vackert att jag storkna och hade åh så kul) Oskar Linnros, Håkan Hellström (<3), Daniel Adams Ray och Veronica Maggio), och som alla sommarkvällar, och som att jag började på konfirmation, och som att jag har skrattat mer det här året än vad jag någonsin någonsin någonsin gjort förut.
Jag har också börjat lyssna på Håkan på riktigt, och Broder Daniel och den svenska björnstammen. Ja. Ett bra år. Och förutom att jag har kommit människor som förut varit en kram i korridorren mycket närmare (Mathilda, Hanna, Rebecka, Ebba osv) så har jag även lärt känna en massa fina. Och bilder på EN DEL av dom finner ni nedan.


ser du lyckan genom sorgen?

SÅ OTROLIGT STÖRANDE ATT DET INTE FUNKAR ATT LÄGGA UPP BILDER, VET EJ VAD SOM ÄR PROBLEMET OCH NU HAR JAG JU SYSTEMBILDER SÅ ÄNTLIGEN KAN DET BLI ROLIGARE OCH SÅ LÄGGER DEN AV...SKA FIXA DET, LOVAR! Mår konstigt, kan inte riktigt bestämma mej om jag ska må bra eller inte. Idag har jag ätit sushibuff'e med samma kompanjorer som de tidigare två dagarna ungefär, så himlanhimla gott! Efter det åkte vi till Solsidan, bara för att. Det var mysigt, verkligen. Efter lite kortspelande hos Elvira och en åhsågod middag stack jag och Mayra hem till Agnes efter lite beslutsångest och tedrickande. Vi kollade i gamla skolkataloger och hade det jättebra. När jag kom hem såg jag det sista på "a lot like love". (om ni inte klurat ut det är det därifrån jag har snottnamnet) och ångrade mej nästan. Åh Aston Kutcher. I månskenet eller sjungade falskt på Bon Jovi. Det blev lite för mycket för mej. Nu ska jag hursomhelst sova (snart...) och lista ut några planer för den tomma morgondagen. Ta hand om er!

jag saknar det som inte finns

Åh jag blir så himla himla besviken. Den svenska björnstammen spelar i mars och jag vill såsåså gärna se dem. Men. 18-årsgräns. Jag förstår inte, de kan väl hålla på alkoholen bara då? Det finns ju alkohol på grönan med där är det ju ingen gräns? Åh jag blir så himla himla ledsen, att en siffra ska göra att jag inte få se bra musik. Men får väl hänga utanför och hoppas på att man ska höra nåt. Eller så. Nu ska jag trösta mej genom att dra till Hedda och kolla på prison breake. Börjar ni se ett mönster? Ha en bra kväll kompizar!

Make My heart beat again

Idag har jag vandrat götgatsbacken fram med min ömma moder (jag hoppas att ni också kollar på Karl Bertil Johnsson på julafton?!) och är nu innehavare för nya fräscha grejer.
Ikväll kvällsfikades det med Mayra, Mathilda, Vilma och Elvira på mitt stammisfik Brasco. När de stängde mötte vi upp Jossan och vandrade hem till Hedda (har nu tre Heddor som ni får hålla reda på) och såg ett avsnitt prison breake. Mysigt som bara den.
Nu ligger jag i min säng som luktar tvättmedel och funderar på om jag ska ut och promenixa innan min och grabbzens (kommer inte på nåt bAllt ord för tjejerna så ni får hålla till godo med grabbzen) sushi buffé imorgon. Men eftersom jag inte är någon hurtis så blir det nog till att sova. Jag är liksom så ohurtig att varenda liten cell of mine vrider sej när jag drar på mej mina träningskläder. Men men. Vi får se hur det blir. Nu ska jag sova, sov gott på er!

Btw; tusen tack Stephanie för headern!!!


Everyone Walk the wrong roads

Kom hem för ett litet tag sen efter en riktigt bra dag. Kollade rean, fick med mej ett par tights, (plus att min mamma köpt två tröjor!), bussluffade lite (dock var jag största kräket, ville passa impulshummertiden och dock tog vi oss inte längre än en bit ifrån Nacka forum men nånstans måste man ju börja), sneakade ost och bearnais från ICAn sim låg vid vårt slumpmål och åt cheddar popcorn.
Efter en måltid av impulshummer, svampsås och annan dregelmat begav jag mej ut med samma lirare, och eftersom inte så mycket hände drog vi till Hedda och kollade på de förta tre avsnitten av Prison breake. Zatan vilken serie. Fy vad bra.
Nu ska jag läsa och sedan sova. Åh. Hoppas ni haft en bra kväll, kram!


There is a time for every road to be walked on

Hej. Länge sen jag började ett inlägg så. Stephanie får ta sej en titt på min dator och säga varför det inte funkar att lägga upp bilder från den. Knas... Nu ska jag sticka ut på stan och och cheka ut rean med Mathilda och Jossan. Det ska bli fasligt kul faktiskt. Fasligt, så himla fint ord <3 Hursomhelst, ska dra om fem minuter och jag måste fixa en del saker innan. och priset för sämst tajming går till....Lova! Tajming så jädrans fult ord. Fy satan. Vet inte ens varför jag använde det. Men nu måste jag sticka, Ha de fint!

If I could change one thing in life, I make time for us

Promenixat med Broder Daniel i mina nya julklappshörlurar, duschat och myst med min kokosduschcreme och min kokosbodylotion som jag också fick i julklapp. Så nu har jag lite möra ben och doftar kokos som bara den.
Nu ska jag äta och sedan kommer min farmor och farfar. Efter det har jag ett hektiskt tv- schema, det är lätt att man blir lite trött när man måste passa alla såpor, filmer och avsnitt. Jezz, hörs sen!


I just wanna stay, stay, stay

Har haft en suverän julafton. Och juldag. Ätit suverän mat, myst suveränt, fått suveräna klappar. Idag har jag myst i min julklappsmysdress och fotat med min julklapps systemkamera. Om ni vill kan jag visa resten av klapparna, men det kanske är jätte k bry på det, vad vet jag. Nu ska jag äta gröt. Hoppas ni har haft två så himlans fina juldagar. Kram!


I wanna wish you a merry christmas from the bottom of my heart

Förlåt för jobbigt inlägg nedan. Måste lära mej att blogga när jag inte är trött.

Julafton. Varje julafton vaknar jag med känslan av att det inte kan stämma, att det gått för snabbt. Det kan inte vara julafton. Tror det hänger kvar från när jag var mindre och jag inprincip bara levde för julafton. Har väl fått lite distans till livet eller nåt. Men idag är daz dag. Åh jag älskar julafton. God jul på Er. Hoppas ni får en suverän julafton.


I want you With Every fiber in my body

Om femtio minuter är det julafton (nähä?!)
Jag tycker så mycket om att göra alla sysslor som bör göras på julafton. Äta mat, kolla på Kalle Anka och öppna julklappar. Jag tycker om att mysa tills det gör ont och klapplängta så att det kliar. Jag tycker så mycket om alltihop. Jag tycker så mycket om Er allihopa. Nu ska jag längta tills jag går under. Sov gott.


The best place you can be is under My christmas tree

Dagen tillbringades på stan tillsammans med Holland, Mayra, Stephanie, Mathilda, Vilma och Jossan.
Vi tittade på NKs julkskyltning, köpte de sista klapparna och fikade på wayne's.
Nu har jag klätt granen och ska baka julgodis. Livet <3. Kram på Er!


Times fly, but I'm standing still

Irriterar mej på att ingen har morgon bloggat och då ville ju jag sticka ut lite. I övermorgon är det julafton, den dagen på året som jag längtar allra mest till. Och när jag vaknade, så vaknade jag med den kvävande jul längtan som liksom kvävts lite, den har inte hittat fram genom mitt huvud proppat med siffror, och sekundärspolar och sömsmånar och jag vet inte allt. Men nu har den hittat fram och idag ska jag inhandla sista julklappen, titta på NK:s julskyltning och fika. Behöver jag ens nämna att det är så skönt att ha jullov att jag inte vet vad jag ska göra? Prima liv. Hoppas ni får en fin dag!


The only one I love was a superstar

Har precis avklarat första terminen på det nästsista och det som folk kallar det jobbigaste året. Jahopp. Trots att pluggandet har fått the best out of me har jag haft en förbannat bra termin. Och idag en förbaskat bra dag.
Skolans kabaré där alla glänste, de första betygen och jag som fått agera jultomte i klassen. Aningen skrikig men annars var rollen som gjord.
Om ett och ett halvt år har jag gått mina sista steg i sunktrapporna och svettats för sista gången i skolans kräkgröna korridorer och klassrum. Jag är både lite rädd och längtar. Fast jag trivs. Jag trivs med att kramas i sunktrapporna och skratta till mej mascarakladd i kräkgröna klassrum. Fast ändå, satan vad jag längtar.
Men jag ska ta vara på tiden som jag får ha med min klass, med min wunderbara handledare och mina kalasbra kamrater.
Men nu. Nu ska jag ta vara på ett lov skönare än vad jag någonsin minns att jag upplevt ett lov tidigare. Fast först ska jag äta godis och kolla på teve. Take Care!


All this time kills you when you're young

Om fyra dagar är det julafton och det är helt stört vad snabbt det har gått. Om tio dagar ett nytt år. Galet.
Nu ska jag göra lite julknaserier och sedan förberedda mej för den sista skoldagen på nästan tre veckor. Så skönt att jag…aa. Så rysligt skönt. Vi hörs sen, ta hand om er!


I look for love in a hollow heart

Har målat julkort, skrivit julklappsrim och lyssnat på broder Daniel hela kvällen. (samt gjort ett misslyckat försök att rädda en spindel under mitt skrivbord men det var för ointressant att nämna. Så nämnde jag det :p:P:p:P:p) Nu ska jag måla naglarna, dricka saffranste och sova. Inte samtidigt alltså utan det är de sakerna jag ska göra innan jag går och lägger mej. Ja.
Undrar hur man gör en sån bra liten film med Bilder och videos som man har tagit och gjort... Är det någon som förstår vad jag menar eller vet något bra program kan ni ju skriva det i en kommentar eller nåt. (fortfarande medveten om att ingen kommer kommentera) men nu ska jag sticka. Hare!


Dear mr future boyfriend where the fuck are you?

Denna måndag har jag inte pluggat. Kan inte ens minnas när det inträffade senast. Istället har jag handlat julklappar efter skolan med några lirare i snön. Åhhhhhh snacka om att jag längtat.
Och jag vet att min header inte syns och Stephanie ska fixa det, och jag vet att min blogg är hopplöst tråkig, men ni är hopplösa på att kommentera. Så släng gärna in en kommentar. (och ja, jag är medveten om att ni inte kommer göra det)
Snart ska jag se julkalendern och koka knäck, åh julen är min favoritårstid, no doubt.
Vi hörs, kram på er finisar!


Det finns ingenting som jag hellre vill än att andas luften du andas

I fredags var jag och Hanna på technomässan. Det var roligt och så. Sen drack vi varm choklad, dansade utanför korvkioskar och sjöng på stenmurar. Sånt är skoj. Hanna är skoj.
Det var en fin dag.
I lördags hade vi julkonsert, och jag, Hedvig och Andrea fick sjunga nån låt vi aldrig övat på inför en betalande och fullsatt kyrka. Det var rätt kul. Men efter detta och mitt och Fridas solo på lucia känner jag mej rätt klar på kören. Får se om jag går kvar nästa termin, blir väl säkert så i alla fall.
Idag är det ytterligare en jul konsert, men nu ska jag chillaxa i min säng. Zez.


Jag är trött på att behöva känna mej som en förlorare när jag vinner, men du kommer inte kunna vinna när jag väl försvinner

Har haft en både bra och dålig dag. Bra och dåliga saker växlade, och jag grät av skratt och senare av frustration, fast då i mitt rum, antagligen av trötthet och en trasig telefon.
Min Iphone har sprickor över hela skärmen för jag tappade den i marken för ett par timmar sen. He. Glaset är trasigt alltså. Men det löser sej, mina föräldrar är allt bra.
Idag har jag gjort mitt sista prov. Känslan. Jag kunde se på film ikväll. Känslan. Jag är så stel att det gör ont i mina axlar och så trött att jag stupar. Nu ska jag sova. Kram kram kram.


Vi är inte såna som i slutet får varann

Har haft en förbaskat effektiv helg. I lördags pluggade jag, övade på min och Fridas duett, pluggade lite mer och stack ut på stan men Rebecka och Jossan. Hittade fyra av sex julklappar, älskar SÅ att köpa julklappar. Att få se en reaktion när de förstår att man gått förbi någonting och tänkt på dem är så himlans roligt.
Sedan drog jag med lirarna hem till Mayra där vi åt, kollade film och diselråttor och sjömansmöss (!), pratade och sådant fint.
Idag har jag pluggat och åter pluggat. Har även tagit en promenad runt söder för mej själv med Håkan i lurarna. Åh vad jag tycker om sånt.
Den här veckan har jag tre prov och sen. Sen ska jag inte röra en skolbok på tre veckor. Men nu ska jag sova.
God natt!


I just can not do it

Hade skrivit värsta inlägget som försvann. Orkar inte. Ni får en snabb smmanfattning.
Har iallafall haft en mycket bättre fredag än jag trodde. Hade luciatåg, pratade med en tjej i en annan kör som varit tillsammans med min äldsta bror i lågstadiet och en del södra latin, åt vansinnigt god italienskt med min superkör, pluggat lite och såg Amanda kamma hem vinsten, åh vad bra!
Nu ska jag sova dröm sött!


Jag vill att du ska älska mej som om jag var luften du andades, inte att du behandlar mej som den


What if I took thoose words away? Then you couldn't make things new, just by saying I love you

Imorse vakande jag och undrade varför jag skulle gå upp. Men det blev allt en bra dag trots ett två timmar långt Soprov och svettstressig syslöjd.
Nu ska jag plugga fysik, och fast fredagens kväll kommer bli den ovärdaste på länge längtar jag. Kramkramkram.


Du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Har precis avslutat ett nästan ett timme långt samtal med hysteriskt fina Mathilda som kommit till Sverige.
Annars har jag sovit i caféterian och lite folk fick assistera rygg och Nack och fotstöd, och haft luciaövning. Och pluggat. Men det är liksom det mina dagar går till. Att älta siffror, årtal och formler. Ikväll borde jag egentligen göra min syslöjdsutvärdering. Jag är så förbaskat dålig på slöjd. Och jag ska liksom skriva hur många gånger jag ska vika mina handtag. Varför inte bara sy lite? Det blir ju ändå en väska. Ta re lite lugnt liksom. Om jag var lite coolare, eller om jag var huvudrollsinnehavare i en smörig amerikansk b-film skulle jag skrivit ett stort fett K BRY över hela utvärderingen och stuckit ut och druckit cola light istället. Men nu är jag varken särskilt cool och inte huvudrollsinnehavare i en smör film heller (förövrigt har jag aldrig fattat grejen med cola light) så det blir nog till att skriva utvärderingen i alla fall.
Nog med klagande. Jag har ett så himlans jättebra liv. Jag älskar livet. Satt ni vet. Har dåligt samvete över att jag önskar mej så mycket saker i julklapp när folk svälter. Men ska inte skriva för mycket. Sånt där kan man skriva mängder om. Ska dock gå med i Greenpeace eller läkare utan gränser efter jul. Satt ni vet. Nu ska jag sova. Satt ni vet. God natt.


Let it snow

Äntligen. Att små vita flingor som består av vatten kan skapa sån lycka. Sjukt. Men nu. Jag har uppdaterat min töntstatus. Och jag har uppdaterat min töntblogg. Men jag är en tönt. What to do? Jag älskar vintern så brutalt mycket. Åhhhhhhhh jag älskar julen. Och mellandagarna är kanske de bästa dagarna på året. Jag gillar att gå promenader och frysa tills man skakar och dricka sej varm av choklad. Antagligen det bästa jag vet. Förutom att sova. Vilket jag ska göra nu. Sov gott vänner.


You try to fool me, but I can read your eyes

Jag tänker alltid att måndagarna ska bli så tråkiga men dom blir räddade och för det mesta bra. Idag var en bra måndag. Nu har jag pluggat nån timme. Nu ska jag plugga mer. I övermorgon kommer jag träffa Mathilda. Det här var ett ovärt inlägg. Ses.


Vad jag bryr mej om nu är att i samma säng, lyssna på samma regn.

Idag har jag haft teater uppspel. För åttonde året i rad. Lite zkojigt faktiskt. Sen har jag skrivit önskelista och pluggat. Samt sett julkalendern, den är faktiskt bra i år!!!
Nu ska jag plugga lite mer. Än är det inte lov ni vet. Kramish!
Bild på en av gårdagens pepparkakor!


No time for us

Har sightseeingat människor på 66:an, fikat på greenroom och hejat på killen med blå badbyxior på badet vid medis tillsammans med Holland, Mayra, Jossan och Elin.
Nu har jag lagat middag med min bror och ska äta den framför julkalendern innan jag sticker ut och träffar lite folk. Älskar Instagram. Älskar julen. Älskar livet. Älskar Er också fina bloggläsare.


jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu

Nu var meningen att jag skulle varit en av de femtio första utanför Zipperallbutiken och ha fått en gratis Zipperall men så blev det visst inte. Tova och Amina räknade nämligen till sjuttio personer vid tre tiden. Knas vad folk gör för en svenskifierad onepiece. Istället pluggar jag SO och förfäras över killen från Spanien som gör fyrahundra smilisar på mina foton på Instagram. För övrigt heter jag Lovaheltenkelt. Followa jättesupergärna! (så länge ni har lite taktkänsla med just den där smilie biten). Snart ska jag dricka te och sova. Och sedan fredag. Förövrigt har jag förälskat mej i julkalendern <3 åh så söt! Och påbörjat min paketkalender (nice som satan kan jag lova) Nu ska jag avsluta min sO. Ha't!

RSS 2.0