Wake me up when september ends

Har velat skriva den rubriken hela september, så fyndig?!. Men kan ju skriva den nu för nu hade jag tänkt sussa jävligt sött och så kan nån få väcka mig när denna superba månad har nått sitt slut det vill säga imorgon.

Denna månad har verkligen varit alldeles fabulös. Jag har bland annat blivit ett år äldre, dansat en massa, lärt känna en hel del bra fölk och börjat dricka kaffe på riktigt liksom och ja, jag minns inte riktigt. Verkligen en helt sagolikt fin månad och jag vill föreviga denna månads känsla inom mig förevigt och kunna ta fram den igen när allt inte är så nice och kalendern är fylld med mer plugg och mindre sköj.

Imorgon börjar octobre HOPPAS den blir fylld med lika mycket dans och kanske någon att dansa i takt med.

Aja, wake me up when september ends typ puss.


En ganska värd helg i September.

I fredags firade vi världsbra Mickey med tårta, beer pong och YMCA-dans i hennes feta villa. Det kändes som om vi var där riktigt länge men denna kväll hanns det med mycket. Efter att ha pratat norska i några timmar på terassen åkte vi in till stan och jag rimmade på varje tunnelbanestation. (Exempe;l midsommarkransen, här tappar alltid jag balansen) och Martin öppnade tunnelbanedörrar och vi skrattade fast folk kollade surt.
Till slut träffade vi bundisar på Folkets (<333) och åt pommes med alldeles för mycket grillkrydda och aioli. Sweet. Sedan gjorde jag och Morgan sällis hem genom regnig lördagsmorgon och livet kändes rätt bra med pommes i magen och dansont i fötterna.

På lördagen nollades jag och de var lite pinsamt och lite kul och ganska skevt och när alla skulle knäcka ett ägg i huvudet trädde jag en plastpåse över håret mitt och blev förevigt hatad av samtliga tvåor men äggfri i håret och det var ungefär värt det tusen gånger om. Who needs friends when you have nice hair <333 samt don't hate me jag var bara välförberedd ok.

På lördagskvällen däremot rymdes ingen pinsamhet eller skevhet i mig (dock möjligtvis i min outfit) utan bara pEpP. Det var Magaluf-tema och jag och klassen dansade i baddräkter och blomkransar med tvåorna tills musiken tog slut och efter lite om och men kom alla på bussen hem och söndagen blev ett faktum. Behöver jag ens nämna hur bra denna kväll var? Skulle inte tro det va.

Idag var det fria åk på Grönan. FÖR ALLA. Om ni nu inte visste det så finns det två ord som får mig att känna strömmar av glädje genom kroppen och det första är KARUSELLER och det andra är GRATIS. Slå ihop dom två orden och ni kanske förstår att inte ens min mamas vrede över att jag inte städat mitt rum på några veckor kunde hålla mig därifrån.
Tillsammans med några bra peeps åkte jag lite världens högsta slänggunga och sånt och det var en väldigt bra dag.

Nu har jag ätit säsongens första satsumas, druckit lite te och nästan förstått matten som resten av min klass gjorde för två veckor sen.
Men vad är väl några sidor matte mot en helg som denna?
Nu ska jag sova ganska länge och hoppas att denna vecka är smärtfri så jag kan vila upp mig från helgen (har hört att helgen är till för att vila upp sig från veckan men skulle inte tro det va).
Jag minns att jag för något år sen drömde om att få spendera mina helger på sånt här vis, om att få vara så glader och vara med om så mycket bra saker tillsammans med så mycket bra folk.
Har drömt om att skriva blogginlägg om mina helger med sådan entusiasm. Bästa helgen på länge ska ni veta.
Hoppas ni har haft en fantastisk helg, nedan slänger jag med så många bilder jag får med.
SOV GÖTT.


Annars

Hej på er!

Hade en riktigt bra ikväll igår och har en riktigt spännande dag framför mig men jag berättar om hela helgen på söndag hade jag tänkt.

Tills dess, lyssna på Vit Päls nya album ÄGD och ät pommes med aioli på Folkets för en tjuga.

Hare.


Siffor och lite ord

Jag har ikväll druckit en liter te.

Jag har även ätit två morötter doppade i dipp.

Jag har skrivit elva sidor om påhittad kärlek.

Jag ska någon gång bo i en vindsvåning i en stad hundrafemtiofyra mil bort vid namn Paris tillsammans med Ima.

Men nu, sömn.


Siffor och lite ord


Men du, sov hos mig inatt

Vill börja med att säga att ni gör mig så hemskt glad med er respons i form av kommentarer. Det gör faktiskt mina dagar lite finare och gör mig så himla mycket mer sugen på att blogga.

Idag kom jag på en jävligt häftig grej. Jag satt i en sal jag aldrig varit i tidigare och lyssnade på en föreläsning på franska om vett och ettikett. Ofta hon förstod det kanske du tänker men det gjorde jag ICKE.
I alla fall, så satt jag där i ett enormt vitt rum men spejsade gavlar och en Nike på min stol och så slog det mig. Här satt jag i åttan på vintern och var på öppet hus. Det var i den där salen som jag faktiskt bestämde mig för att söka Södra, som jag fattade att det kunde ge mig mycket och att det nog var en ställe som skulle passa mig. Jag tyckte det var så vackert och jag ville så gärna börja och jag ville INTE så gärna gå ett och ett halvt år i grundskolan till. Jag var nervös för att jag inte skulle komma in och jag var rädd för att om jag nu kom in, att jag inte skulle trivas.

Och nu, så satt jag där. På en föreläsning som jag VISSERLIGEN inte förstod ett ord utav (bara paint au chocolate :-)))) men med en Nike på min stol och i den där salen med spejsade gavlar där allt började. Fan hörni. Life is sweet and so is sugar so let's sugasuga wowwow.

Ska kolla på New Girl nu, vill vara sön Jess men det tar vi en annan gång.


Don't let the stars get in your eyes

Det är skönt att somna och längta efter att vakna.

Det börjar bli kallt men det gör inte så mycket för det är så mycket varmt runtomkring.

Förresten, har ni nån gång tänk att ni är helt tomma och att alla människor och alla saker, all musik och allt runtomkring er fyller er på olika sätt?

Fast ibland misslyckas det och man känner sig så tom och helt trasig och ibland lyckas det och man är helt överfylld av känslor och intryck och kan inte riktigt tolka situationen man bara är och känner? Har ni känt så nångång? DET KÄNNER JAG NU.

Status: trött, sugen på oliver, lite längtansfull, trött.

Ska dock inte äta oliver nu utan sova. Tja.


En dag i September

Nike och jag är matkompisar. Det betyder att vi ge varandra lite mat varje dag varannan vecka. Av Nike idag fick jag: EN LATTE OCH EN BROWNIE. Ville gråta och svimma på samma gång so freakin' delis' och vackert och LIFE <33333 kände jag trots måndag och trots finnar. (OBS den typen man har i ansiktet inte dom från Finland).

Det var typ det från idag TAKE CARE.

Hörde just ett barn utanför mitt fönster "Jag springer över gatan nu pappa!"
"Du springer INTE!"
"Jag småspringer över gatan nu pappa!"

~TROTSA~
Nedan bild på mig och mina vänner finnarna och bild på mig och min vän finnen.
Puss.


Ta mig till kärlek

Ikväll var jag sjuk och trött och låg hemma i min soffa och såg Körslaget (varför undrar ni varför undrar även jag det är en plåga fo realz varföööör det är obehagligt att bara titta på det så jobbigt och stelt prorre) och åt kladdkaka och hade gott om tid att smsa med min trogna vän Elvira. Ibland kan Elvira få ur sig en del vettiga saker, låt mig ge ett exempel från ikväll.

"Tänk att ha en partner som älskar dig och bara dig liksom".

TÄNK VA. Tänk att ha nån som längtar efter att få krama dig så mycket att dom får ont i magen. Alltså LOVE, vilket mysterium det är. Vill vara älskad och kär och kramad och få bakelser och kärlek.

Tills dess får jag lyssna på mannen som får ens funderingar kring ämnet med stort Ä (alltså AMORE) att verka obetydliga och livsviktiga på samma gång det vill säga Håkan.

Juste, en annan (jag) ska se honom i december och det ska bli freakin' magiskt.

Nu ska jag sova för en annan (jag) ska jag låta plånboken fröjdas lite imorrn (alltså jobba).

Hörs då eller nån annan dag. Puss friends.


What's the point of doing anything, if you'll never notice, I would sit and wait for you again?

Idag var en jävligt bra idag. En såndär dag som man kommer komma att tänka på om ett tag och liksom känna en känsla i magen av välbehag och ångra att man inte njöt mer av.
Jag hade friluftsdag vilket inprincip innebar att ta sig runt en sjö, försöka sno öl från restaurang med utebar och äta på donken. Efter mycket gång och ingen bertz var det den godaste donken in my life <333. Vad vore livet utan donken alltså.

Sen åkte jag ner med ett bra gäng och såg Johnossi. Vi stod väldigt nära och John var hetare än fire och vi dansade och himlen var svart och det var nice.

Min favoritdel av konserten var när dom dedikerade (stavas det inte så det blir rött) en sång till Kristan Gidlund som dog i cancer i tisdags och som dom kände. Sån enkel men himla fin grej att göra och jag dansade mig igenom den sången för Kristian. Han verkade så bra och det gör så ont att tänka att livet är sådär orättvist.
Någon gång någonstans vill jag också få en låt tillägnad mig utav någon och någon gång någonstans vill jag också att någon ska dansa för mig.

Nu ska jag i alla fall sova och gissa vilka jag ska lyssna på (Johnossi).

LOVE.


Loving you was crazy shit

Vill skriva så mycket för har så hemskt mycket inom mig. Jag är lite stressad, väldigt glad, varm i hela mig och lite hetsig för OJ vad mycket som ska hinnas med och OJ vad jag inte har tid att planera när man istället kan 1. Chilla 2. Köpa brownielängder 3. Chilla mera.
Äsch, manana, manana (fast med mustascher på n:a).
Jag har kul folk omkring mig, min dubbelmattelektion ställdes in och jag har välplanerade helger framför mig. Vill krama om livet.

(vill förresten också krama om Stella som så troget kommenterar bloggen, du är bäst).


En nyvaken Oskar Linnros

Träffade idag Oskar Linnros. Han var så trevlig och fin och stannade länge och pratade med oss och vi tog i hand och han höll om oss när vi fota. "Jag sätter på mig luvan för jag ser lite nyvaken ut". Vilken man.


Jag dricker te och funderar

Dricker lite te och funderar lite på livets syfte. Det är ett skönt funderande, ingen ågge här inte. Bara lite allmänt funderande såsom;
1. Vad är egentligen meningen med allt? Varför finns man liksom EGENTLIGEN något syfte måste det väl ändå finnas? Jag fattar det inte riktigt, jag tror att meningen med livet är att sprida lycka, till sig själv och andra men är det allt? Äsch jag vet inte.
2. Har man en själsfrände? Måste den själsfränden vara en partner eller kan det vara en vän, hund, EN SJÄLV KANSKE? Värt att fundera på.
3. Hur kan coca-cola företaget ha skapat dom tre mest framgångsrika läskedryckerna någonsin? Förresten sa Douglas idag att man säger "larre" och inte "lärre". Klart man säger lärre??? Eller???

Aa, mycket frågor som funderas på ikväll. Ska snart sova och lyssna på Melissa Horn för är på Melissa Horn humör.

Kolla in bilderna när jag dricker te :-)
TjA.


Om att vara uppskattad

Idag jobbade jag och målade med små barn och såntdär som jag gör för hur mycket para som helst.
Det var stressigt och jag packade ner målningar i papperspåsar till tio barn samtidigt som ett barn tappat bort sin mamma och trodde att han behövde kräkas och solen sken in genom stora glasfönster och mina babylockar klibbade i min panna. DÅ kommer en liten flicka fram och säger "den här är till dig" och sträcker fram en målning. Jag ville dö och gråta och krama och skratta på samma gång. Vilken gåva. VILKEN GÅVA! Det är ju som en medalj, eller en såndär guldklocka man får efter 50 års arbete inom nånting, ett bevis på att någon uppskattar mig. Lite UPPSKATTNING bar hon i händerna och sträckte mot mig och jag behärskade mig, tackade så mycket och kramade henne hårt och lät henne plocka med mina armband fast tusen föräldrar behövde hjälp med nåt. Så jävla fint med lite äkta uppskattning och jag bar papperspåsen med hennes bild stolt framför mig hemåt.

Nu ska jag gymma lite (läs springa på ett rullband och skvallra med Blenda).
Puss.


Om solen

Idag har jag hängt med dessa beautys och mina vänner.
Skoja, menar såklart, idag har jag hängt med dessa beautys och mina nya brandgula hörlurar.
Solen solade sig på oss och mest på Elina som ni ser fast trots detta knottrade sig mina ben för jag hade barbent och det är nästan höst nu.

Inatt ska jag sova i min säng för första gången på ett par dar, för morfar har varit här. Morfar är nog bäst på jorden för han är så varm och glad och aldrig känner jag mig finare än när morfar säger att jag är fin.

Ni vet när man är så taggad på att vakna att man knappt kan somna, så känner jag nu. Det är antagligen livets bästa känsla.

Men nu måste jag sussa för en annan ska ju jobba imorgon jättetidigt. Tja.

https://cdn3.cdnme.se/2949750/6-3/pic_5234d1e8e087c30921260ccb.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2949750/6-3/pic_5234d29ce087c37483382749.jpg" class="image">


Jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är

Haha, det är så himla roligt det här med ens nattliga och ens dagliga jag. Aldrig att jag skulle formulerat mig likadant nu som klockan tre inatt. Skulle inte sagt att kvällen var "historisk" och skulle antagligen förklarat att kvällens enda bild på min mobil var bilden nedan där mitt ena ögonlock dras neråt på grund av Elinas kind. Någon gång ska jag ska jag bli bra på att fota men den dagen var alltså inte igår.

Jag önskar att man kunde spara känslan av en situation på samma sätt som fångar en bild. Bära runt den där känslan i en burk och visa för alla hur jävla bra livet är ibland.

Ska promenera, skvallra och dricka kaffe nu (ledsen Amina men det är försent, har redan fallit för kaffetrycket). Har fortfarande lite av gårdagens extas i mig och det är fint.
Hörs sen.

Nedan gött kaffe.


Bring back last night

Har precis kommit hem från min inspark. VARFÖR är inte hela livet en insparksfest? Varför är bara inte hela livet ett svettigt dansgolv med rosa ljus och såpbubblor?
Jag dansade till Håkan, Nirvana, The Strokes, pokemonlåten och gjorde inte så mycket annat. Hela jag är glittrig, jag har ont i ungefär hela kroppen och jag har lock för båda öronen. Denna kväll var historisk, högljudd och otrolig. Vill aldrig sluta dansa, snurra, existera.
Nu ska jag sova och vakna och ha ont ännu mer. Puss.


!!!

Menade ENDA!!!! ENDA!!!! Förlåt så hemskt mycket!!!


What if someone like you found someone like me?

Jag har varit med om mycket på bara två dagar. Jättemycket faktiskt.

Igår läste jag en text på Anna Lindhs minnesceremoni. Jag läste "Ett föredöme är bättre än tusen argument. På tidens vingar flyger sorgen bort."

Det var bra skrivet tycker jag. Vill vara ett föredöme och vill gärna tro att tiden läker alla sår och ni vet. I allmänhet otroligt fin ceremoni där man pratade mycket om att vi är skyldiga dom som inte fick leva sina liv, att leva våra, så bra vi bara kan. Viktigt att komma ihåg, att om inte dom fick leva sina lev ska minsann jag leva mitt så mycket det bara går.

Idag var jag på "sångafton" på Södra. Känns så jävla bra att få vara en liten del av den skolan, och att få gåshud som sandpapper. Fan vad fint, häftigt att människor runtomkring mig är så begåvade.

Nike har under vår tid tillsammans sagt en del smarta saker, bland annat det här:

"Jag är inte så bra på något särskilt, det ända jag är riktigt bra på, det är limbo". Vem vill INTE vara bra på limbo? Så jävla värd talang. Jag kanske inte kan sjunga eller spela gitarr eller så men jag är bra på limbo. ENOUGH.

Och häromdagen poängterade hon att hon inte fått sin beskärda "Lova-dos". Vill gärna att folk ska vilja ha en dos utav mig, har så mycket mig som behöver ta vägen nånstans. Gärna i andra, det är fint att få dela med sig av och med andra tycker jag.

Nu ska jag sova, TJA.


Jag är sexton år, jag är platsen dom aldrig upptäckte

Jag fyllde år igår och eftersom jag aldrig fyllt år på en helgdag har jag aldrig varit vaken på "mitt" tolvslag. Alltså tolvslaget mellan fredag/lördag, tolvslaget till min födelsedag.
Detta tolvslaget kompenserade dock upp alla tidigare tolvslag. Jag stod mitt bland alla nya, gamla, fina vänner och det var tomtebloss, FYRVERKERIER och sång från hela Skinnaviksberget. Jag kände mig själv som en blandning av ett tomtebloss och ett fyrverkeri och där stod jag och liksom brann. SÅ FRUKTANSVÄRT JÄVLA LÄCKERT.

TACK vill jag säga till allt så oändligt bra folk som kom, som kramade och höll om, dansade, pratade, skrattade med mig. Och TACK för alla så himla fina presenter. Ni gjorde alla mig så hemskt glad. Tack för att ni gjorde denna kväll så minnesvärd och varm.

När jag bar hem en IKEA-påse med blommor, godis och smycken och liksom svävade fram över kvällskall asfalt så var det egentligen då som min födelsedag BÖRJADE. Love allt. Jag är varm, jag är lycklig och jag är SEXTON ÅR.

Igår vaknade jag såklart innan min familia kom in med prerrar men så ska det ju vara.
Jag öppnade prerrar och åt god frulle och istället för att gå till skolan gick jag och fikade med livets små lågor.
Det var fint för dom är fina, fick fina presenter, fint folk kom förbi och grattade, drack födelsedagskaffe och det var varmt som i juli.

Jag vandrade sedan hem i nya skor och åt skaldjur och tårta tills jag inte orkade äta mer.
Sedan somnade jag i soffan och min födelsedag tog slut.

Jävlar vad bra födesedagsfiranden jag fått. Vill bara spola tillbaka till fredag och uppleva allt igen, om och om och om igen.

Nu är jag sexton stabila och eftersom
jag är det så får jag äta tårta till frulle så nu ska jag göra det. Försenade grattis kommentarer är helt okej.
Puss.

Funkar inte att lägga upp bilder nu men ni ska få alla sen PROMISE.


B-day

Om en dag fyller jag år! Det har hänt så mycket under den närmsta tiden så jag har inte riktigt haft tid att tänka på det. Men så ligger det till och att fylla år är ju jävligt bra. Älskar att fylla år, få presenter, tårta och kärlek.
Ikväll ska jag ha picknick och låta massa fint folk krama mig länge uppe på skinnaviksberget. Ska bli fint.

Har idag en lektion, hejdå.


I want the world to stop p.t. 2

Svårt att formulera saker nu för tiden. Har så himla mycket ord i mig som vill hitta ut men har svårt att få ner nåt trots tom dagbok och tuschpennor i alla möjliga färger. Det är så mycket som händer och börjar och slutar samtidigt att jag inte riktigt kan ta tag i det, skapa en känsla eller ett sinnestillstånd och framförallt inte beskriva och formulera det.
Men på ett bra sätt. Det gör inget att jag inte riktigt har koll, glömmer bort att jag kanske borde plugga, är för varm överallt för att somna, för jag svävar.
Jag svävar.


Saker jag lärt mig på sistone:

1. Dricka kaffe med bara lite mjölk och tycka att det är GOTT. Älskar mig själv.
2. Njuta av allt som händer nununu. Nu.
3. Rita och se koncentrerad ut på NO:n samtidigt.

Viktiga kunskaper. Ska sova nu men bara så ni vet hur jag mår: Livet är en jävla fest.

Ses.


Jag har slitit ut så många skor, i en stad där ingen längre bor

Igår träffade jag Hanna som har varit i USA i ett år. Ett år för henne hade inneburit så mycket, hon hade träffat så mycket nya människor och gjort så mycket nya grejer.
När jag skulle berätta om mitt liv det senaste året blev det tyst. Vad hade jag att säga?
Nian såg jag som en genomkörsport. Jag var liksom tvungen att ta mig igenom det där för att komma till gymnasiet. (och för er som inte har gått nian se det som mer än en genomkörsport för det är mer än så). Det känns inte som att något har hänt. Men när hon poängterade att jag var fjorton senast vi sågs så kände jag hur fruktansvärt längesen det var EGENTLIGEN. Hur mycket som har hänt från mitt fjortonåriga jag tills idag, hur mycket jag faktiskt har förändrats. Jag är inte längre en fruktansvärt förvirrad fjortonåring i fula jeans och det känns så jävla bra. Jag saknar inte den där förvirringen eller dom där jeansen. Och det var bara lite mer än ett år sen.

Jag har i alla fall bestämt mig att när jag ska se tillbaka på det här året ska så mycket ha hänt, inuti och utanför mig, och en hel del har nog redan hänt. Känns bra.

I fredags överraskade vi Live med Tacos och lite prerrar och sånt som man ska få när man fyller sexton.
I lördags firade jag Axel hemma i hans makalösa våning (!) och åt blåbärspaj och sånt som ätas bör när man fyller sexton, och promenerade i natten och mådde bra.

Nedan en bild på me as fjorton (jävligt) fagra.

Hare.

SKULLE HA PUBLICERATS I SÖNDAGS


RSS 2.0