Varje gång du möter min blick, blir min värld en aning större

Hej på er.
Den här veckan har min bror fyllt sexton, har jag tittat på nästan en halv säsong One Tree Hill och sett Hungergames. Grät fyra gånger, en gång för jag blev så rädd. Åh så bra film. Läs böckerna. Se filmen.
Från och med onsdag är jag borta från skolan i fyra veckor på grund av lov och prao. Känns lite som att jag ska få andas för första gången i mitt liv. Jag ska ha picknick (fortfarande osäker på om det ens stavas så?) varje dag och äta jordgubbar i choklad och jag ska skratta hela dagarna. Kommer antagligen ligga i min säng för det mesta men känns ändå så bra att jag kan göra allt i alla fall. Så taggad på livet. Ska praoa på mina favoritfik, café String och café Brasco. Känns rätt så asbra. Åhhhh det ska bli så himla kul. Idag ska jag på teateruppvisning med Julia och sånt. Hare!


.

Ska se HUNGERGAMES. Öhhhh.


Universum är ett monster, men det har sparat dej och mej

Idag har jag träffat lite kamrater och kollat kläder. Har väl hela sommarens outfit i huvudet ungefär. Provade även allt blommigt som fanns på "Monki" samtidigt. Men är man party så är man. Sedan har jag gjort vanligt söndagsgnabb, pluggat och så. Och ätit våfflor. Och längtat till nästa helg. Fast har bestämt mej för att den här veckan ska bli wunderbar. Jag är så taggad på livet om ni bara ana!
Nu ska jag dock sova, krakram!


Sjung mig en sång som jag aldrig, aldrig har hört förut

Jag har längtat efter att må såhär. Leva såhär.
Idag var väl ungefär en världsabra dag. Med ett halvt sovande, halvt Harry Potter tittande, med en liten aning av utländsk chatt och hemmagjord vegetarisk lasagne hade jag ett såså bra HP maraton. När jag ätit och duschat och sånt åkte jag till högalidskyrkan med en del av dessa jättefina vänner jag har. Där fyndade jag lite smått och gott, pratade med folk jag knappt pratat med förut och folk jag inte sett på år och dar (åh jag tycker så mycket om er. Gamla och nya bekantskaper åh vad jag tycker om er) och hade picknick på ett berg. Jag samlade också in pengar till hungersnöden och dansade på technomässan. Där var även Danny. Stod fem meter ifrån. Ganska fett. Röd och svettig begav jag mig tillsammans med lite bra folk till Katarina Norras fotbollsplan för att spela fotboll och så. Stötte på en konfaledare som jag promenerade hem, tittade på fyrverkerier och pratade med. Det var så varmt i luften och jag kände mej så fri och jag skrattade så högt och allt var så bra. Vilken alldeles brutalt fin dag. Jag älskar att leva. Jag älskar er, ni är så bra.


If this is the kind of love the old men warned me about I'm in trouble

Har sjungit 911 låten (rubriken) på musiken, ätit pannkakor med glass i skolan (!) och mår så. Oh jag vet inte, alldeles över molnen bra. Det är VÅR. Jag har JEANSJACKA. Snart ska jag hoppa på bussen med josefine, möta Andrea och dra vidare till Mayra för HARRY POTTER MARATON. Så satans party. Men måste dra nu. OHHHHH MÅR SÅ BRA ATT JAG SVIMMAR. KRAM PÅ ER KOMPISAR!

Well maybe I've been here before

Har varit usel blogging jag vet jag vet.
Idag var riktigt långt ifrån usel dock. Jag fikade på café String med Hiba och planerade skoltidningen (!), tränade jympa intensiv så himla kul liksom med Mathilda och Hanna och motstod frestelsen att köpa Thaimat efter. Sedan har jag pluggat och lite sånt, ätit våldsamt mycket mat och druckit onaturliga mängder limevatten. Måste verkligen sova nu!!! Har en sån himlans rolig helg framför mej. KRAM!


We were Young, we were free

Jag känner mej så dålig i skolan, tråkig och trött. Under dagen i alla fall. I eftermiddags åt jag pannkakor, promenerade med Hanna och Rebecka, fick träningskläder, pluggade lite grann och mådde bra igen, kände mej lite gladare då det blev sol. Har lite kvar att plugga, lite manus att lära mej och så. Längtar till påsklov så mycket att det gör ont och två slashasiga praoveckor efter det. Längtar till picknick i kvällssol, sol fräknar, inget pluggande och bergssprängarmusik. Oh vad sköntsköntskönt. Vi hörs, kram!


Det är svårt att inte gråta när jag tänker på oss två nu

Hej på er.
Känns som en ganska ovärd helg. Igår sov jag hela dagen, var så satans trött. Vid sex åkte jag på min fasters 50-årsfest. Det var faktiskt ganska kul. Jag pratade en del med min kusin, och träffade andra kusiner som jag inte sett sen jag var tre. Jag dansade "ai se tu pego" dansen och så. Kom hem runt tre (alltså med min familj så det var inte så jättecoolt) så kom igång nu. Och ska plugga. Party. Ganska ovärd men skön helg. Nu har jag sovit bort all provstress och ska bli så skönt med den här veckan. Då jag kan andas och köpa glass och skrattaskrattaskratta. Hare.


You are dreams, you are stardust

HEJ.
Är så vansinnigt trött. Idag har jag skrattat till "Friends with benefits" hos Josefine och fått glass. Jag har kramats och gosats och blivit tillfrågad att leda yoga på en SO lektion. Det sken lite sol och jag har haft converse. Slutsatsen är alltså att denna dag har varit jädrigt bra.
Imorgon ska jag på 50 års fezzzt med bordsplacering och det ska inte bli nåt vidare. Men det blir väl bra. Nu ska lilla jättetrötta jag sova. Sov gott världsbra folk.


She's thunderstorms

Pluggat pluggat pluggat. Men efter onsdag har jag lämnat två prov, en inlämning och en redovisning. Då kan jag andas lite igen. DET ÄR VÅR UTE. Jag är så gladgladglad mår så brabrabra, är så lätt och lycklig, egentligen, så fort jag har fixat allt i skolan som jag kommit efter i när jag varit sjuk ska jag visa det också. Men jag mår så bra fast jag är så trött. Jag hade converse idag och igår åt jag årets första glass. Liksom. Hur kan jag vara annat än glad då? Ska skriva nåt intressant så fort jag är lite piggare. Vi ses, hare!


För du var solskenet och jag var ensam

Idag har jag pluggat eftersom jag ansågs för sjuk för att gå till skolan. Träffade lite snabbt på mina vänner när jag hämtade några böcker i skolan och oj vad jag har saknat dom.
Sedan fick jag nog av formler och verb och målade mintgrönt hår och stora ögon. Ibland förstår ju inte skolan att man inte klarar av att lära sig mer om infraljud och hörselgångar utan att man bara måste rita hårslingor i all världens färger annars exploderar man nånstans i en pöl av svettigt outritade hårslingor. Varför förstår inte skolan det?
Jag tjatade också på min mamma om det jag tänkte på inatt när jag inte kunde somna, angående mitt hår. Tänk om jag får göra det vad kul det vore. Keepar det en liten secret så länge ifall det inte blir av.
Ska sy imorgon, skeva klänningar och tröjor med tryckta musikcitat ska det bli när fysikboken blivit lite tummad på och det har bläddrats lite mer i matteboken. Läste en intervju med Lady Gaga där hon sa: drömmen om livet är så vacker. Den är verkligen det. Drömmen eller tanken om att jag kan göra vad jag vill egentligen. Att jag kan göra vad jag vill med mitt hår, att jag kan sy hur många skeva klänningar som helst och driva en blogg som ingen uppskattar bara för att jag vill det.
Hursomhelst mår jag rätt dåligt nu, vill vara friskfriskfrisk så att jag slipper få ont i huvudet av att läsa för många sidor eller hosta så fort jag skrattar. Vill vara friskfriskfrisk så jag kan välgörenhetsgrejsprata med Hiba, vill vara friskfriskfrisk så jag kan leva ute i slitna converse och blomdoft.
Nu ska jag drömma om vår och soliga tak. Kram på er.


It's you that I found like a ghost in my mind

Har pluggat hela dagen lång med avbrott för artic monkeys, first aid kit och ELLE. Nu ska jag vara cool och titta på Lejonkungen 2 när jag broderar min syslöjdsgrej. Hejz.


When the power of love overcomes the love of power the world will know peace

Såg för någon timme sen klippet om dom "osynliga barnen", om att stoppa Kony i år. Föreslår att ni som inte har sett klippet som finns länkat på Facebook går in och gör det nu, annars finns den på youtube. Och dela den. Jag har väldigt svårt att börja gråta men efter fyra minuter grät jag hela klippet igenom. Fick en sån vilja att förändra. Känns overkligt att sånt händer på riktigt. Så se den.
Ta hand om er.


You oh you why oh why do I do such a longing for you oh you

Kom just på att när jag träffat Elvira har det dröjt tre veckor sen sist. Tre långalånga veckor.

Hursomhelst, solen lyser idag igen, och inte för att jag kommer gå ut men ändå, så himla härligt. Jag ska göra vår kollage, skriva långa långa kladdiga sidor med dåliga blyertspennor i min dagbok, titta på amerikansk snyftfilm och plugga matte. Vår är utan tvekan min favoritårstid (skrev så om vinter också men har ändrat mej lite OK?) den gör mej så glad.
Ta hand om er!


I bet you look good on the dancefloor

Jag är så otroligt svag för små fina saker.
Vänförfrågningar från rätt personer, fika, instagram shoutouts, och kramar som värmer när man är kall på alla sätt och vis. Allt det där har jag fått idag. Vilket trots influensa gör denna dag ganska svårslagen.
Nu chattar jag med lätta människor om svåra saker och läser vampyrböcker (egentligen läser jag bara en bok men låter bättre att skriva det i plural)
Sov gott världsbra folk!


But all I ever learned from love was how to shoot somebody that outdrew you

Ligger i min säng och sjukar. Det rinner så mycket från mina ögon att jag knappt kan se vad jag gör haha. Det gör ont på de flesta ställen av min kropp och jag kallsvettas. Det är tråkigt att vara sjuk idag för att jag inte kommer kunna träffa mina vänner som jag inte sett på flera veckor, det är tråkigt att vara sjuk för jag har elevskyddsombudsutbildning (<---- satan vilket långt ord) och det är tråkigt för att det är vårigt och varmt ute. Men ändå. Det är skönt att äta glass, sova och kolla på film. Livet är rätt skönt ändå. Hare bra!


i held up the door for every stranger with a promise

Hejhejhej.
Igår skrev jag om Idre alltså. Skulle bara förtydliga. Det var bra. Vi åkte skidor, pratade om sånt man knappt pratar om, sjöng, dansade, åt godis, delade minnen och skrattade åt samma skämt. Det där jag ville ha fick jag. Och så mycket mer. Idag sitter jag och hostar, snorar, är röd och svullen, lyssnar på sånger som vi sjöng, (rubriken kommer från en svårslagen låt som Elsa och hennes syster framförde sista kvällen) och får vänförfrågningar av folk jag inte vågade hälsa på första dagen på lägret. Jag mår så bra. Fast jag är för sjuk för vädret som snart tillåter varma nylontightsben och espadrillos och fast jag pluggar NO. Fast det mår jag så brabrabra. Hoppas ert lov var underbart. Det var mitt kan man ju säga. KRAM.



And all I can breath is this moment, and all I can taste is your life

Hej på er.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva för hur noga jag än skriver ner alla finafina ögonblick kan jag nog aldrig lyckas förmedla den där känslan som skapades. Som kom så nära även fast man inte kan sätta ord på den. Känslan av att höra ihop. Och det kändes så himlans bra. Jag har haft så roligt, jag har skrattat sönder min röst, jag har en mage full med grönt tusch klotter och en känsla av tillhörighet som hänger kvar. Får berätta bättre imorgon för jag är så trött att jag inte tror det finns och har skaffat mej en läskig hosta. Men jag har haft en solklar vecka. Åh vad jag lever. Åhåhåh.


RSS 2.0