Höstdagjämning forever

Dricka fördrink
(null)

Lösa korsord 
(null)

Plocka svamp 
(null)

Rensa svamp
(null)

(null)

Äta svamp drick vin 
(null)

Morgondoppas!
(null)

Äta äppelpaj till frukost 
(null)

Plocka blommor 
(null)

(null)

Äta pasta på egenplovlsde kantareller och tomater från Nikes mammas trädgård
(null)

Tack höstdagjämningen! Du var underbar 

Idol och clementinsäsong

I söndags var min första lediga dag på en vecka. Jag vaknade av ljuset, gick rätt ut och njöt så oändligt av september. Av mjuk mjuk sol och av att det doftade stad och grus och löv. Av att ha kappa och äta lunch på uteservering. Träffa några kompisar och ta en öl medan man ser Bajenmatchen. Handla grönsaker och frukt som det är säsong för, laga linsröra och chèvrekräm och gratinerad zucchini och baka paj och tända fina nya stearinljus, dricka ett gott vin jag fått i födelsedagspresent och be en tyst liten bön om att saker blir bra, fortsätter vara, bra. 

Låt september bli, låt det vara sol och ljus och bra tider. Låt zucchinin vara mogen länge till och låt vinet räcka hela hösten. Amen. 

Lyssnar på pod om ritualernas kraft i kampen mot lycka, jag tillber ingen gud, men jag tillber mina ritualer, att de finns spelar roll.

Dricker min rödbetsjuice, lägger mina kort, skriver dagbok och skrubbar mig i duschen. Det är inte själva ritualens innehåll som gör mej lycklig, det är att jag utför ritualen som gör mej lycklig. 

Therese sa häromdagen att Knausgård skriver att livet pågår inuti, inte utanför. Jag blir totales mindfuckad av det. Livet pågår i meeej nej jag får panik. Och jag tänker på allt jag oroar mig för ibland och så blir jag såhär "usch det är så orättvist att jag behövde vara med om detta och inte bara få njuta av livet" så bah. Sötis. Du är inte med om något förutom din oro. Titta dej omkring. Allt är bra. Livet utanför tuffar på som vanligt. Det är livet inuti som e problemet. 
As ususal… 
Det var jag som var den fula fisken. Så mer fokus inåt i höst? Intressant att se hur detta ska gå!

Med förhoppning om ett lyckligt yttre och inre liv 

Xoxo 

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0