vi som har lyckan mitt i sorgen

Har försökt att hinna skriva men det har inte gått. Nu är jag här i alla fall. Bästa nya läsare vänligen stanna kvar. Hej.
Nu innan jul har jag hysteriskt mycket skolsaker och livsfrågor som väger fram och tillbaka. På nåt konstigt sätt lyckas jag ha extra roligt nu: lyckas vara extra glad i skolan och på helger. Det vill säga när jag inte har badrumsångest inför skolan eller är så trött att jag inte orkar stå. Känns lite sorgligt att det jag längtar efter mest i mitt liv nu är sömn. Men, endast 23 små dagar till jullov. Ni ska få en lista över bra saker idag:
1. åt lunch med min sexårslärarcrush. Åhmingud vad han ser bra ut.
2. Det snöade. Mitt under kemilektionen som liksom är så tråkig att jag inte vet vad jag ska göra började det falla och jag såg någon i fönstret mittemot räcka upp händerna i allt det vita. Så fint.
3. snart jul
4.. ytterligare ett fint snömoment med Elvira efter skolan. Det skulle kunnat vara med i en film för det var så fint. Sen behövde Elvira kissa så vi drog.
5. Jag fick en bagel när jag kom hem (<3333)
Det var väl det. Kan stava fel överallt för är så trött. Jag hoppas vi ses snart. (Det vore så kul med en kommentar här och där). PUSS.

Jag vill känna luften i mina lungor, känna blodet som pulserar, känna ljuset i mina ögon, känna tiden som passerar

Praoar på sexårs och har precis kommit hem efter att ha kramat coolaste barnet, dränkt några barn i vattnet och ritat sjutton blommor. Åh ska lätt bli sexårslärare när jag blir stor, så jävla mysigt.
Tarotkorten förespråkar om en framtid i glitter och månskensdans, låt oss hoppas att de stämmer. Jag har blivit bättre på att leva nu, nu och nu. Det är så lätt att glömma bort att leva nu för att man vill göra det sen. Man blir så lätt besviken då. Som att man längtar efter sommaren fast senare inser att det var våren som var själva grejen. Jag längtar inte bort lika mycket, jag lever nu mer och mer. Det är bra. Ska fika på teatern idag, vi ses.  
 

lätta fingrar på de kläder du valde

Idag fyllde Josefine år, vi åt kladdkaka och sjöng och det var kul. Gillar saker som strider mot vardagsrytmen liksom. Har ingenting att plugga eftersom det är prao nästa vecka och det är så skönt att jag grät av lycka förut. (okej det gjorde jag inte för jag har jättesvårt att gråta men om jag var en gråtande typ skulle jag ha gjort det).
Nu har jag därför kollat på alla avsnitt av portkod 1321, åh det är jättebra längtar så till nästa avsnitt!
Bra saker idag:
  • att vi åt kladdkaka och det var kul eftersom det är ja, kladdkaka.
  • jag fick många jättesalta pinnar när jag åt salta pinnar
  • jag kunde kolla på teve istället för att plugga
  • jag har klarat att inte äta den halvätna chipspåsen som ligger i min väska idag med.
  • jag har avklarat min spanskaredovisning
  • att vi fick reda på att vi har gymnasieinformation imorgon åh jättekul, älskar sånt.
  • att jag imorse vaknade upp ganska säker på vad jag vill gå på gymnasiet
  • att Obama vann. Hoppades egentligen på att någon underbar fredskvinna skulle hoppa in och fixa allt men mycket hellre Obamzi and Romney.
     
    Ska sova nu fast är inte alls taggad på att sova, vill typ gå ut och gå eller prata jättelänge med någon i telefon. Eller dansa eller åka kundvagn. Men, you gotta do what you gotta do. Livet är mysigt nu, jag trivs, Trivs som fan.
     

gotta be down because I want it all

 
Vill ha snö så himla gärna. (har tappat bort min kamerasladd annars skulle ni fått halloweenbilder)
 
Är nästan som lov den här veckan för har väldigt lite plugg. Idag har det regnat men ändå varit sådär lite efter-lov-ljust. När alla har på sig nya kläder, är extra fina i håret och skrattar lite högre än vanligt. Tycker om saker som skiljer sig från rutinerna, saker som gör vardagen lite roligare. Som min beforeIdie lista som jag skriver med Elvira, min OC säsong och torka aldrig tårar utan handskar som fortfarande ligger och skaver av braighet nånstans. Ni kan få en lista på saker som inspirerar mig för sånt är kul och hela jag är full av inspiration just nu. Också en sak som gör det lite lättare att orka. Nånting som bubblar när resten är avslaget liksom. 
 
  • Att se en serie med människor som man vill efterlikna (Seth), kläder man vill bära (hela Marissas garderob) och ställen man vill åka till (Kalifornien)
  • Världens bästa hemsida, Weheartit, sparar typ hundra bilder varje dag med fina citat och grejer, åh så jävla värt skaffa nununu, finns som asvärd app. (heter alotlikelova där också)
  • att träffa nya människor, människor med nytt skratt och nya kramar och nya saker att berätta.
  • nya pennor i en orörd plastförpackning som man bara vill måla sönder liksom.
  • att skriva listor på saker man vill göra i sitt liv med smala pennor i olika färger och stryka över dom man har gjort med en annan färg och liksom se sitt liv ta plats i olika färger. Man blir så sugen på att leva då och färglägga hela boken.
  • att lyssna på ny musik och sedan vakna upp en natt och äntligen återigen känna den där abstinensen att få skriva av sig nåt. Ny musik är nog den största inspirationskälla jag vet.
  • att läsa bra böcker
  • att dansa, vill bara virvla bort då
  • se filmer med starka budskap
  • lyssna på SO-lektioner och bli upprörd och påverkad och få tusen tankar (fast jag orkar liksom inte ta tag i en enda)
  • kommentarer som gör att man bara vill skrivaskrivaskriva för att ni är så söta.

TJA.

 

 


i don't know how to feel so I pretend like you're not real

Det jag gillar mest med lov är att man har tid att tänka och utveckla sig själv. Att man har tid att ligga på golvet och skriva listor på saker man vill göra i sitt liv, spara djupa foton och hålla på. Har skrivit 31 punkter på saker jag vill göra i mitt liv i en splitterny bok, jag har köpt 7 ramar att sätta upp foton i på min vägg och jag har hittat ny bra musik. Älskar att inspireras och må bra. Kan ju skriva en sån lista nån gång här kanske. Tudelo.
 

RSS 2.0