And everything inside of me screams no, no, no

Imorgon är det första december och min absoluta favorittid på året börjar 
Annars har jag försovit mej, gått upp klockan ett på natten och trott att klockan var sju och haft rysligt bra dar.
Saknar fina Mathilda som är i Thailand. Åh vad mycket jag saknar henne..
Vi hörs imorrn finisar!


Tears don't mean you loosing

Första advent och grejer. Har tillbringat ett par timmar på konsert i kyrkan. Sjungit alltså. Och ätit lussebullar. Idag fick jag riktig jul känsla, åh vad jag älskar julen. Sedan har jag pluggat och sånt men orkar verkligen inte mer, ska skriva istället. Fast måste göra spanska. Justja. Läser noveller från när jag var tio och tyckte att det coolaste som fanns i hela världen var nithalsband. Hoho jaja. Nu ska jag avsluta detta och hoppas på att det börjar snöa snart. Vi hörs.


Alla dansar och jag tänker är du också själv? Vad gör du ikväll?

Nu är första gången sen Håkans konsert i september som jag lyckats lyssna på "nu kan du få mig så lätt" utan att hulka ihjäl mej. Jag har jättejättesvårt att gråta bara sådär men jag har liksom hulkat ihop inom mej om ni fattar. Den där kvällen var så himla mycket och när han började köra den här låten visste jag liksom inte vart jag skulle ta vägen för det var så mycket känslor. Jag hade i och för sig en presentation på svenskan om den låten men jag kan säga att det var rätt svårt att inte hulka ihjäl då också. Efter den där konserten visste jag liksom inte vad jag skulle göra med mitt liv. Jag ville ju göra så mycket, men mest av allt ville jag bara se honom igen. Men nu har jag liksom hittat en massa saker som jag vill göra ni vet. Man fick ut mycket av det här inlägget kände jag. Men den här bloggen är faktiskt till för att jag ska skriva vad jag känner. Sådeså. (den där kommentaren var till för att äga ut alla ni som sitter där och smygkräks åt mins prettoinlägg) Ska upp halv åtta imorgon har adventskonsert huhu. Tunga grejor. Sov gott finisar.


säg var finns den värld som är min, när ska den bli min igen?

Lyssnar på Lalehs version på Lena Phs låt "på gatan där jag bor" från så mycket bättre skivan. Alldeles jättebra kan jag lova. Idag har jag inhandlat lite strumpor och tjocka mystights och sånt, ätit sushi och årets första lussebulle. (gratis också snacka om Ove Sundberg varning här alltså). Har knappt haft någon jul känsla alls, men idag så doftade det hyacinter vart jag än gick och det är advenststjärnor i alla mina fönster. Så himlans jättemysigt ju. Istället för att sticka ut och träffa några, tog jag mej i skinnet och stannade hemma och pluggade fysik. Snacka om att jag väljer bort NO när jag börjar gymnasiet hoho jaja. Satans sorgligt att plugga fysik på en lördag, men förhoppningsvis tjänar jag på det i längden. Får ju alltid hoppas. Förlåt att ni får så tråkiga bilder men det fungerar inte att lägga upp från datorn (och jag är nästan aldrig inne på den heller) så ni får klara er ett tag. Nu ska jag äta och sedna baka pepperkakor. KRAM.

Laugh till you cry, there is no matter why.

Så skönt att denna provdag är över. Ikväll har jag stuckit ut på söders gator och sett film med Hanna. Där kom rubriken till användning kan jag ju säga. Jag gillar när det är så. Att man ska göra nåt halvtråk och det blir så himlans roligt bara för att man gör det till det.Hanna är expert på det, och jag älskar't. I och för sej är det så med alla mina vänner. Ni är så roliga hela bunten. I alla fall, har förflyttat två flyttkartonger från Live i hornstull, till mej vid Sofia. Dagens träning avklarad kan jag ju säga.
Har kommit hem från en suverän kväll med Hanna, dansat utan för korvkiosken, skämt ut oss och skrattat oss hesa. Nu ska jag läsa och lite.
Hoppas ni har det bra.


Fanns det en plats, i hennes värld för två?

Ojoj. Dagen började kasst som bara den med praktiskt prov i hemkunskap. Vi behöver inte gå in på detaljer.
Men sen begav vi oss till gymnasiemässan. Och jag upptäckte senare att jag fått vita märken på mina fötter för jag har gått så mycket. Jag kände mej som hemma vid vissa gymnasium, så häftigt. Ska kämpa så hårt för att försöka komma in på södra latin. Men det fanns så fantastiskt många sköna skolor, roliga program och viktiga saker att lära sej att jag blir helt lyckligt förvirrad. Är taggad som bara den på gymnasiet. He. Längtar.
Nu ligger jag i min säng med värkande fötter, en hals som har tagit för många höga toner på luciarepet med kören och ett huvud fullt av verb. Längtar till fredagkväll då jag har två prov överstökade. Längtar till jul. (förövrigt är det julafton om exakt en månad) Längtar till snö. Längtar en massa. Ska läsa om hungerspelen lite innan jag somnar. snart kommer den ut på film. Längtar.


Have you ever standard in the pouring rain, wondering if anything Will ever be the same?

Jag ska få tandställning och idag var jag på mitt första besök. Det var riktigt skönt att få lägga sej ner och vila på den där hårda tandläkarsaken. Helt sjukt skönt faktiskt. Somnade nästan när se klämde och petade och höll på. Åh snartsnartsnart ska jag sova bort en sisådär åtta timmar av mitt liv och det ska bli SÅ skönt. Men tanke på att jag somnar på tandläkarstolen så kan jag nog behöva lite sängsömn hehe. Har pluggat lite och lagat hemkunskapssoppa och bröd. Jag är seriöst kulinariskt handikappad. Men brödet blev fluffigt och grejer. Kanske börjar utvecklas(?) nu ska jag se ett historieprogram som mina föräldrar tror är jättebra för mitt historiavetande. Det kan man ju ha olika åsikter om. Tjingeling på Er rå.


Who would known how bittersweet this would taste

Igår var en jättemysig dag, strosade runt på stan med Frida, Hanna och senare Antonia. Vi pratade böcker, teater och annat bra. Varje gång Hanna nämner att hon om mindre än ett år sticker ensam till USA ett år känner jag mej så liten. Jag vill också göra nåt stort, häftigt och minnesvärt i mitt liv. Ska våga det nån gång lovade jag (prettovarning).
Imorse rusade jag upp, tog mej till Katarina kyrka med Josefine där Estelle läste text och grejer, åh hon var jätteduktig!
Sen har jag pluggat/ läst om hungerspelen/ slagit mitt rekord på temple run. På tal om hungerspelen kommer min favorit bok trough all time ut som film (alltså hungerspelen). Och jag vill se den. Så mycket att jag inte vet hur jag ska hålla mej till mars. Men det ska väl gå på nåt sätt. Nu ska jag plugga So med min fader.
Ha't!


There is no time long enough sharing With you, so let's start With forever.

Såg Breaking Dawn igår (rubriken kommer såklart från filmen och vid den scenen tårades mina ögon rejält kan jag säga) och snart tar en av mina absoluta favo serier slut. Sorgligt. Jag kan inte skriva för mycket utan att det blir värsta känslokladdet så jag säger bara att alla borde läsa alla böcker samt se filmerna, om inte annat för att Edward är panik snygg. Men filmen var bra som bara den, och efter åt vi sushi och åkte kundvagn och lite sånt. Suveränt. När jag kom hem kollade jag klart på "what happends in Vegas" med Aston Kutcher och dreglade lite.
Idag har jag lite lösa planer åt olika håll, får se hur det blir. Nu har jag fått lite presenter på min namnsdag och ligger i min säng. Ha en grrrrrrym lördag vänner.


Then maybe, you gonna be the one that saves me

Har precis avslutat den snabbaste skolveckan i mitt liv. Jag vet att jag brukar skriva att det går fort men den här veckan var otrolig, trots mattepluggande och prov som vi inte ska prata om. sjukligt skönt med fredag, har tömt ur all min energi på skolan och nu ska jag sova. Fast ikväll ska jag tillsammans med några kamratisar se första delen av Breaking Dawn. Åh, vad jag är taggad! Har längtat som tusan. Så, kära vänner, hoppas ni får en suverän fredagskväll!


There so many people out there telling you that you can't. What you have got to do is turn around and say "watch me"

Hejhejhej.
Min brorsa håller på att välja gymnasium och jag fick fram klumpen av gymnasiestress som ligger och har sej. Sen jag var tio år har jag vetat att jag vill gå södra latin drama. Och sen Jag var tolv har jag velat bli psykolog. Sen jag var tre har jag i alla fall vetat att jag vill göra nåt för någon om ni fattar. När jag var tre ville jag jobba med att hjälpa blommorna. Nu kanske jag har utvecklat det lite. Det är de jag vet. Men alldeles jättegärna vill jag komma in på södra latin drama. Alldeles verkligen jättemycket. Får se om jag ens vågar söka in. Jag hoppas det. Alldeles jättemycket hoppas jag det. Nu ska jag sova. Kram på Er.


Fånga drömmen i en verklighet, kom på saker som du inte vet

Kära bloggläsare, idag har varit en solklar dag. Kan faktiskt inte komma på en minut jag hade riktigt tråkigt, och ändå hade jag dubbelbiologi lektion (!), skrattade gjorde jag väl ungefär hela konfan och både före och efter. Sen har jag firat min kära pappas födelsedag och pluggat de sista timmarna inför morgondagens matteprov. Förutom matteprov har jag sovmorgon till halv elva. Saftigt. Hoppas ni har fått till en bra dag, det har jag kan jag lova!


I never wanted to loose you

Ignorera mina söndagstråkinlägg nedan, men jag var söndagstråkig, chillax it.
Inatt sov jag ungefär lika mycket som jag pluggade. vilket snarare beror på att jag sover kort än att jag pluggar mycket tyvärr. Sen promenixade jag med Mathilda, jossan och Stephanie på kvällen. Grymt.
Idag har jag haft en dålig dag, men har ändå haft det så bra, haha. Har börjat lucia övat i skolan, snacka om att jag har längtat! Hemma från teatern precis och dags för att plugga matte! (observera att jag INTE ser fram emot detta) aja, kramkram!


The Word was on the street, that the fire in your heart was out

(med tanke på förra inlägget)
Ska börja med att säga att jag är så jätte tacksam över att jag får gå i skolan, ni får helt enkelt läsa det med en nypa salt som Egoina säger hehe. Fast jag ska ändå bli politiker,lätt.
Nyduschad sitter jag och ska lära mej att spela en av mina favoritlåtar, wonderwall av Oasis. Synd att jag ska vara så dålig på att spela instrument kan man tycka. GG kan jag glömma, men det är väl lika bra det, har inte tid för ett till beronde! Japp, måndagen blir väl säkert bra, hoppas det, och hoppas ni mår bra!


Jag hatar att jag älskar dej,och jag älskar dej så mycket att jag hatar mej

Glömde matten som jag har prov på i veckan i skolan. Samt allt annat, det enda jag har hemma är engelska och musik. Smidig tjej. Har slöpluggat lite, får ta igen det imorgon.. Ikväll ska jag till KU eller försöka fixa fram första one tre Hill säsongen. Eller Gossip Girl. Stora beslut. Men nu ska jag plugga lite mer och be för matteprovet. Jag ska bli politiker senare i mitt liv. Så satans massa frågor jag vill ta ställning till. Blandannat varför man gör högstadiet till ett helvete som alla ändå bara glömmer bort allt från istället för att lära sej nåt användbart. Som hur man slår miljonrekord på temple run eller annat användbart. hejsvejs på Er.


Grattis Vilma! I efterskott!

Igår fungerade det inte att publicera några inlägg så ni får inlägget nu,

Grattis fina, fina Vilma!


And I was like, fuck you temple run

Godmorgon feinisar. I fredags var jag på technomässan med Mathilda, Elsa och Estelle. Det var häftigt, jag har alltid drömt om att dansa i en kyrka och nu har jag gjort det. tecnomässan är alltså en vanlig mässa fast med technomusik och dans. Efter gjorde jag sällskap med Elsa, hennes jättemysiga systrar och några konfaledare hem, nice.
Igår fikade jag och Mathilda på café string, sen firade vi Vilma som fyllde fjorton, spelade lite musik och skrev lite låtar. Prima.
Idag ska jag fira min pappa på fars-dag, jag ska kanske ta mej en springtur, och jag ska PLUGGA i mängder. Mm. Får se hur det blir. Men lite måste jag i alla fall.. Ska försöka få till ett bra avslut på denna grrrrrrymma vecka, hoppas ni får det!


I don't belive that anybody feels the way I do, about you now

Åh hallå. Ska strax sticka ut och träffa Mathilda och Elsa, ska på techomässa, excited på att se hur det blir! Sån himlans skön vecka, så himlans skönt med helg. Kram kram kram!


And I see now, you're my only hope

Tog en liten paus i pluggandet... Väldans bra dag idag, det ska ju bli segt och långsamt och tröttsamt och jag vet inte vad men jag tycker bara att dagarna går så mycket snabbare nu när det är mörkt (vilket iofs är rätt logiskt eftersom det är mindre sol men men) som sagt. Mycket bra dag. Nu ska jag fortsätta med matten, kram på Er!


And My friends say "hey, what's new?" but I can't take My eyes of you

Dagen som var så bra med teater och allt. Typiskt mej att bli lurad av mej själv. Just nu undrar jag var mitt svenska omdöme och min engelska mapp befinner sej. Och om jag inte hittar de så.. Ja. Inget vidare. Men men, har pluggat men inte särskilt framgångsrikt. Typ en kvart. Men men imorgon slipper jag dubbelno:n och har sovmorgon till halv elva samt slutar en timme tidigare och sen; konfa! Katjing på livet i alla fall! Kramkramkram!


Add life to your days, not days to your life.

Jag måste ha världshistoriens bästa vänner. De lyckas få en biologi lektion rolig, jag skrattade väl ungefär oavbrutet. Åh de är så himla bra.
Förbaskat bra tisdag som förhoppningsvis blir bättre, sticker till teatern nu, pusspåer!


Grattis Jossan!

Det har slagit mej att jag inte skrivit nåt om Jossan varken på min gamla blogg eller här. Men. Jossan är så bra,hon förgyller mina mattelektioner och det mesta annat också hehe och jag gillar'n! Antagligen kommer hon ligga hemma och kräkas åt det här men då får hon väl göra det då.
Nämen, jag älskar dej min lilla gossigull, hoppas du fått en fin (jajajaja) dag!


Than maybe, you gonna be the one that saves me

Jag brukar tycka rätt illa om måndagar, man måste släpa sej upp ur sängen, ta sej igenom skoldagen och sen komma hem och plugga. Men idag! Sicken fantastisk måndag! Förutom det där lilla i början när jag skulle upp vid halv åtta tiden. Men låt oss stryka det. Alla lektioner rullade på, jag hade riktigt roligt till och med! Den godaste lunchen på jagvetintehurlänge!
Efter skolan gick jag en promenad längs söder med Mathilda och vi köpte varm choklad och pratade en hel del. Myyyysigt, ska lätt få bli en tradition! Sen har jag pluggat och köpt tolv paket nudlar på Konsum :)
Himlans bra måndag! (kanske för att Jossan fyller år vad vet jag?)
Hoppas ni har det bra, kram på Er finisar!


Who put the bomp to the bomptibomtibo, Who put the ram in the ramalamadingdong?

¡Hola!
Har träffat en del folk jag inte har träffat på länge, ätit en hel del och haft en riktigt bra söndag faktsikt, har ju inte varit ute på tre dagar hehe. Nu ska jag plugga lite och sen göra det jag gjort inorincip hela lovet. Sova. Det här var nog det mest välbehövliga lovet nånsin. Satan vad skönt att inte göra nånting. Fast jag är ändå svintrött, och precis som Jossan sa förut ska jag sova ut den sista tröttheten så jag är zuperpigg när jag vaknar! Kramiizzzzzzzz.


I Loved you first

Har duschat och lite, och känner mej rätt fräsch med tanke på att jag har lökat i min soffa i tre dagar he. Dammsuger lite och har en anings söndagsångest. Jag brukar inte ha det men nu efter lovet känns det outhärdligt att gå till skolan. Men det kommer kännas bra tror jag, det är ändå snart jul. (fast nä?) Ska städa klart och träffa Mayra. Kram!


I was made for loving you babe, you were made to loving me

Imorgon tänker jag vara frisk. Här nedan kommer lite bilder på en snygg kille. Ursäkta ytligheten men något måste jag ju roa mej med.


I fell in sleep thinking about you, dreamt about you, and when I woke up you were still there in my head

Åh vad ni har blivit duktiga på att kommentera! Jag blir toppenglad! :D
(åh jag stör mej också på smilysar i blogginlägg men jag var vara tvungen)
Idag kanske jag kastar mej ut ur min sjukdom och träffar lite vänner. Vi får se hur jag mår när jag reser mej ur sängen hehe. ikväll ska jag i alla fall fira halloween/allahelgona med min familj. Jag tror jag har stukat mitt finger men det är ju rätt nice. Japp, nu ska jag se om vi har nån god frukost så äter jag väl det (vem lurar jag egentligen jag äter alltid frukost). Kände att det här blev ett väldigt bra inlägg.. Jess, Hare!


There's a shadow you can't see My eyes.

Åh vill inte vara sjuk. Vill ut och träffa Estelle nu. Vill kolla på film med Hanna ikväll, vill träffa polers imorrn. Åh. Har kollat så länge på weheartit, så himlans inspirerande sida (hör Jossans kräksljud) och faktiskt plockat fram mina läxböcker. Lägger upp lite fina bilder på weheartit, värsta mottona när jag blir frisk då fasen.


It's like forgetting the words to your favorite song

Sjuk, böcker, tårta och Regina spektor. Rätt okej ändå. Har varit kreativ som bara den efter mina timmar på we heart it och ritat nån timme. Fast jag är urkass på att rita. Synd. Nu måste jag faktiskt plugga lite ska sätta fart med det snart. Kram på Er.


If love was a book we'd met on the very first page

Är sjuk och ska snart sätta på Hairspray. Surt att jag inte kan se Johnny english idag, var taggad, men när man är sjuk så är ändå det mest lockande sängen. Och Zac Efron. Hehe. Ha't så bra!


I find love in the simplest of things

Hejhallå. Har haft en så bra dag med dunderhärliga Amanda. Och Douglas också hehe. Och sen Sonia hehe. I alla fall. Vi fick och fika, Douglas kom, vi mixade barbra streisand i nån musik butik, fotade en del och köpte billig isglass. Så himla myspysdag, har skrattat, gosat, kladdat grädde och andra nyspysaker. Mår så bra när jag varit med Amanda, hon är så fin. Okej jag har varit det två gånger, men men. Det var längesen jag var med Douglas så det var roligt. Sonia kom på slutet kuligt det med! (Jaa, jag vet att kuligt inte är ett ord..) nämen en mycket fin dag.
Däremot verkar nån sorts sjukdom sätta spår i mej. Nej tack. Aja, vi får se hur det blir med den saken, om jag mår bättre ska jag på bio! Shupp, dröm sött gullisar!

Försöker ladda upp alla bilder men det knasar så ni får resten imorrn!


Jag vaknade en morgon med en dröm jag hade, jag drömde att jag kunde sjunga, men det kan jag inte

Dagens planer är att träffa Amanda. Finemang!
och sen så är det en familje kväll, med film och popcorn and you know the stuff. Känns bra ändå, (orkar ändå inte göra så mycket), även fast det här kommer bli det lökigaste livet nånsin hehe. Funtar på att ta mej samman och gå ut och springa men jag tror inte ens jag hinner (jag råkade ju sova nån timme extra hehe) nu ska jag i alla fall kirra klart mej, hörni ha en fin dag!


Vi lever i vår egen värld, där går vi långt och benen bär

Är trött som bara den efter att jag och Hanna gjort vår visit på LIDL hehe dragit oss till biblan och sett en riktig bra film! Sen dansade vi lite utanför en korvkiosk och sånt också förstås. Kanon alltså. Lyssnar på Melissa och ska sova närsomhelst är så fasligt trött efter en riktig bra kväll. Hoppas ni sover gott.


jag vet ju vad som pågår men inte hur det slutar

Tjänis. Sitter i mitt kök och äter. Igen. Efter frukosten stack jag och min bror ner och åt sushi och thai buffe med vår far. Det ingick glass också. Ja, ni fattar ju. Efter stack jag och mötte Elsa och vi träffade resten av konfagruppen inprincip och vi drog runt lite. Skoj. Ska snart ut och träffa Hanna för att se fim vid medis idag igen hehe. Zuper. Hare grymarns fina ni.

Jag ger dej min morgon, jag ger dej min dag

Rubrik låten väckte de oss med på konfalägret...hoho jaja.
Ligger i min mjuka mjuka säng och har inte så mycket planer, får se hur det blir. Har fasligt ont i huvudet får se om det försvinner :O
Nu ska jag upp och käka efter elva timmars sömn hihi. Kram!


RSS 2.0