Tjugosjunde juli

Semestern slut på måndag????? Var det fyra veckor sedan jag och Daniel åt på Osteria i Köpenhamn????? Tiden som vanligt så besynnerlig men jag läste ett gammalt Mail från Hanna där hon citerat Henry Miller och jag översätter slarvigt vad jag typ tycker det handlar om, vill man ha exakt översättning kan man läsa Svart vår fast vad den nu kan tänkas heta på engelska. I alla fall Miller skriver typ.

I varje steg du tar dör en värld och därför är alla dina steg ditt enda. 


Varför har jag blivit besatt av mindfullness?????

Jo förresten jag ska tala om varför. För att det är SÅ smart. JÄTTEsmart. Det enda jag kan tänka mig kan göra en lycklig om man inte hela tiden har ett exakt jätteperfekt liv och inte vet om att man är dödlig. 


Min psykolog sa till mej doe "det är inte bättre att vara i nuet än någon annanstans" och detta gjorde mej också hoppfull. Man kan längta och drömma och sakna även om man är på en underbar plats, framförallt då tycker jag man gör det? Jag funderar jättemycket på mitt liv, hur jag vill ha det och vad jag längtar efter, när jag är här eftersom jag har tid att fundera på sånt. Jg måste inte känna JAG MÅSTE NJUTA AV DEN HÄR KAFFEN OCH DEN HÖR UTSIKTEN en del gamlingar e så va? Bah men prata nu inte om helgen njut av denna stunden!! Man bah jaa men jag njuter av den här stunden i lugn och ro och det är ju därför, just därför som jag hinner tänka på och se fram emot helgen. Och det är inte sämre eller bättre i all fall om man ska tro min underbara psykolog Nicole ❤️


Men sen la hon också till (sträng ton nu) 

"Men du måste också fatta att då var då och sen är sen och det kan du inte rå på" och jag har väldigt svårt att acceptera att jag inte kan förändra dåtid men ÄNNU mer har jag svårt att acceptera jag ju faktiskt kan hantera framtiden men jag vet inte riktigt HUR jag gör det på bästa sätt och OM jag borde göra det eller inte. Sinnesro bönen for lite fast ja har ändrat om lite. 

Ge mig kraft att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden SAMT ge mig lite lugn och ro att sitta still i båten och se vad som händer och ge mig lite tröst sen när jag upptäcker att jag kunde gjort annorlunda och kanske bättre :(  och dessutom ge mig en miljard så jag kan ha semester 99% av året :( 


Hursomhelst, haft en skön dag med min gräsklippning och vid havet och med en god kopp kaffe och lakritsgelato och så köpte jag en fin kopp på en keramikverkstad som ska påminna mej om Öland i vinter.


Pok!!! 

Attachment.png


Tjugosjätte juli

Ännu en helt perfekt dag vid havet! Kommer man nånsin tröttna på det????? 
Idag när jag simmade i det salta gröna vattnet tänkte jag "just nu älskling behöver du inte oroa dig för nåt. Just nu älskling (alltså jag) behöver jag inte tänka på nåt annat än hur skönt det är att dyka i havet"

(null)

 


Tjugofemte juli

Idag var det helt perfekt på min stenstrand! Vattnet var varmt, djupt, grönt och nästan vindstilla. Låg på en klippa och läste Houellebecq och lyssnade på gamla avsnitt av Jonathan och Biancas pod och när jag blev varm kravlade jag mig ut och flöt och simmade och dök som en jävla säl upp och ner. 

Åt mackor, morötter, nektarin, sockerkringla. Drack kaffe och bubbelvatten. 

Hela den stunden var så perfekt, och blandad med njutningen är vemodet över att man har kanske 3 såna stunder om året om man har tur? Hur står man ut. För grejen är ju att stunderna är ju inte omöjliga att få, det är bara att jag inte är här. I och för sig är jag ju och har andra bra och goda stunder, men om sanningen ska fram är de där stunderna mina favoritstunder på hela året. Alltså som inte är typ: Va med alla jag älskar. Men jag menar som är att typ "utföra en aktivitet" och Gudarna ska veta att jag älskar inte att utföra aktiviteter. 

Ibland tänker jag att jag önskar att jag älskade att bada mindre så jag slapp längta efter det så mycket. Skojade igår på Instagram om saker som är bättre än sex och mat, men om det finns nåt som jag verkligen älskar mer än alla mina laster så är det bada i havet, en varm dag vid klipporna. 

Och samtidigt är jag tacksam över att jag älskar det så mycket och får göra det ganska många gånger om året och när det inte är säsong finns det faktiskt badhus och bastu. 

Just nu sitter jag i varm kvällssol och dricker kallt rödvin, äter salta chips och läser och det är kanske inte heller min hatstund om jag ska vara ärlig. 


Tjugofjärde juli

Idag mina vänner har jag skrivit hela dagen!!! 
Så konstigt men det är det jag har gjort. 
Och så det lilla trevliga livet. Rensa jordgubbar, skrapa potatis, dricka kaffe och läsa tidningen. Springa till havet med Eldkvarn, och jag har glömt hur underbara Eldkvarn är, simma en liten stund, äta sill och dricka en enda kall öl. 

Imorgon ska jag skriva en lista på alla saker jag vill göra varje vecka hemma, som jag vet med säkerhet oberoende av vad som händer, gör mig glad. Högst upp- spring till vattnet. Drick en enda kall öl. Skriv även om det inte ska bli nåt med det. 

Återkommer med resten imorn ! 

Puss o kram 

(null)


Tjugotredje juli

Idag skrev jag på Instagram typ "varför är allt underbart omöjligt allt gott onyttigt allt roligt olagligt" och sen kände jag men vänta. Är det? När jag tänker efter är det mesta jag vill ha möjligt, inte exakt, men ungefär, men det betyder att jag behöver tänka efter lite, anstränga mig lite, göra avkall på vissa saker. 


Och häromdagen skrev jag och Hanna att man skulle börja göra listor med allt som får en glad som man skulle vara noga med stt följa varje vecka kanske . Och jag ska verkligen börja göra det. Och jag ska skriva en lista på vad jag vill ha som känns så omöjigt och olagligt. För jag vill typ oroa mig mindre, kunna jobba annorlunda så att jag kan vara vid havet oftare, jag vlll ha en timme extra på morgonen för att dricka kaffe och läsa mina böcker och en timme extra på kvällen för att skriva och dricka vin. Och det är väl inte omöjligt hoppas jag, knappast olagligt. Och så vill jag vara med min familj och mina vänner och killen som jag är kär i ännu mera och så vill jag vara ensam och tänka och städa och lyssna på musik och promenera ännu mera och det är så vitt jag vet varken omöjligt eller olagligt. 

Jag kanske får ta mig i kragen, eller sluta jobba så mycket, eller plugga lite, eller gå upp tidigare på morgnarna och gå och lägga mig senare på kvällarna?

Jag får gå i terapi privat om vårdcentralen nu inte vill ha tillbaka mig, jag får väl låta lobotomera mig då i värsta fall (tror vi börjar närma oss olagligt nu). 

Jag får ta alla mina pengar och lägga dem på tågbiljetter till Öland. Jag får väl säga upp mig och leva som fattigpensionär. 

Efter att jag såg the Matrix för första gången i våras har jag haft som mantra "there is no spoon" vilket väl betyder inget e omöjligt typ? Men det var fett starkt tyckte jag, i den filmen. När han ska åka upp i en hiss som faller nedåt eller nåt sånt jag minns inte exakt och är så: there is no spoon. Världen är ettor och nollor bara. 

Jag tänker: om jag föreställer mig alla dåliga saker som kan hända, visst kan jag då också föreställa mig alla bra saker som kan hända?


Väldigt lite av det jag begär är, vid närmare eftertanke, olagligt eller omöjligt. Jag vill bara få bada lite mer, ligga på sängen och läsa lite mer, äta middag länge med dem jag tycker mycket om lite mer, ta sovmorgon lite mer. Kvack allt jag vill ha är typ fyra dagars jobbvecka. 


(null)





Tjugoförsta juli

Har varit rätt bra på ett leva under semestern med tanken "idag har jag semester" så som man kan unna sej att inte placera tiden i en tidslinje när tiden känns oändlig. Nämen jag måste också säga att mitt semestermantra "det finns inga dagar det finns bara stunder" fungerar oväntat bra. 


I skrivande stund ligger jag på altanen med Sally Rooneys senaste som man verkligen får säga är precis som Hanna skrev till mej "Sally Rooney försöker skriva en roman som Sally Rooney." Men jag är ändå förtjust i hennes sätt att skildra flört, så pirrigt tycker jag. 


Vädret är verkligen sådär va! Var är den här globala uppvärmningen som all tjatar om xD nämen jag tycker det är lite tråkigt att det är så kallt i vattnet, jag är inte kräsen!!!, men det har varit iskallt här faktiskt. Idag inga planer. Måla vykort och läsa och kanske springa ner till havet om andan faller på. 


Börjar faktiskt mjukna vid tanken på augusti i Stockholm, kräftor, varma kvällar och alla är pigga och bruna och vackra, doften av asfalt genom fönstret och varmt vatten i Hellas. Vilket gör mej lättad, för bara några dagar sen gav tanken på Stockholm och höst mej panik, låt det vara sommar för evigt, låt semestern aldrig ta slut och så vidare. 


Det man vet med säkerhet, det enda. Allt är föränderligt. Kan EJ påminna mig själv nog om detta, för varje gång jag får en stark känsla är jag med tusen procent säkerhet övertygad om att den ALDRIG kommer gå över. Att livet BLEV såhär nu. Allt förändras söta lilla åsna. Även längtan efter landet som känns så oändlig efter ett helt år i stan. 


Peace out bitches vi hörs imorgon- då kanske jag e helt övertygad om att INGET är föränderligt men då ska ni inte lyssna på det förstås!


Pok 



(null)



Tjugonde juli

Jag har inte bloggat på en hel vecka ser jag nu! Trodde det var kanske tre dagar. Dagarna gör för fooooooort.
Jag har i alla fall haft så mycket att stå i stt jag helt enkelt inte hunnit blogga, slocknat på kvällarna utmattad och solkysst.
I fredags kom Daniel tillbaka och på lördagen kom Albin och Sofia. Vi har varit på loppis, badat vid Rauk, åkt på utflykter, spelat många timmar kort, lagat väldigt god mat, druckit mycket väldigt gott vin och cyklat till havet för att bada om kvällarna. 
(null)

(null)
(null)

(null)

Häromdagen var jag och Daniel på ensamutflykt, cyklade längs fälten till hamnen på andra sidan. Gjorde inget speciellt egentligen men det var så jävla mysigt. Åt fisk och drack öl på den lilla krogen, badade fast det var grått och mulet, läste, spelade minigolf och skrev vykort. Varför blir man så jävla kär på semestern. 

Idag åker de hem och jag är ledsen! Vill ha Daniel här! Vill flytta hit med honom, blir mer och mer Anna Björklund för varje dag som går. Odlar kryddor och tomater, lagar soppa på grönsaker från lanthandeln, äter korv och ost från djuren som går här. Klär mig bara i långa klänningar/sjok och är ihop med en mycket äldre man. 
Jag känner typ på allvar, jag vill flytta hit.  Så länge jag får vara vid havet är jag lycklig, OMHÄNDERTAGEN . Klipp till jag sitter på Bleckan om två veckor och är så: detta och inget annat är meningen med livet 🙏

Nu när alla åker kan jag i alla fall gå all in Tjuren Ferdinand. Ligga i skuggan och läsa mina böcker, bada länge, skriva på morgnarna och springa på kvällarna. Vara ensam och tyst mycket. 

(null)


Fjortonde juli

God förmiddag alla dårar!

Man blir ju olycklig när man läser bloggen hittills alltså. Vilken liten olycklig åsna… men alla som vet hur det är att bli "drabbade" av oron på ett såntdär sätt så man liksom dreglar sig till sömns för ett eventuellt problem, vet att man nästan inte vågar sluta oroa sig även om man stundtals känner att man kan, för det känns som ens ok att bära, och slutar man oroa sig kanske nåt inträffar. 
Psykiskt frisk som vanligt alltså!!! 

Idag strålande sol! Har klippt gräset i säkert en timme och lyssnat på sommarprat (vilket alltid gör mej så vanisnnigt rörd. Nåt med kronologi eller? Som är så rörande) och jag känner typ det är såhär motion ska vara. Inte gå på gym och lyfta en maskin (brukar som ni märker inte gå på gym så ofta) utan man ska va ute i en trädgård och klippa fuckkng gräs. Bonde appropriation? Möjligt. 
 Beskar faktiskt ett fläderträ häromdagen och påmindes om när jag och Live betala 10 000 kronor typ för att gå en trädbeskärarkurs på Öland. Egentligen ville vi gå en drejar-kurs men det var bara killarna som vi åkte med som fick plats och var tvungna att välja nåt annat för att få åka med. Vad gör man inte för kärleken! 

Nu bada och läsa klart min bok. 

Peace OUT 

(null)


Trettonde juli

Idag har jag rensat ogräs i två timmar och funderat på hur jag ska lägga om mitt liv så att jag kan göra detta istället. Jag gillar mitt jobb, asså mer än jag tror jag kan gilla de allra flesta jobb, men jag får också sån "jag slösar bort mitt liiiiiiv"! Asså om jag ska slösa bort mitt liv på nåt så är det verkligen ett sånt jobb jag har, som ofta känns meningsfullt och ofta är kul, men jag ser framför mig att kunna jobba här typ två veckor i månaden. 

Leva vid havet! Rensa ogräs som andra svarar på Mail. Dricka rosévin framför brasan, springa längs vattnet och sen häva sig i kalla turkosa vågor, hälsa på korna, laga middag omsorgsfullt likt Emma Hamberg i sin kokbok som, utan att överdriva, varit en av mina bästa läsupplevelser detta år. 

Ja så måste livet få vara…!!


Igår var vi på en utställning med Vera Nilsson. Hon bodde i Stockholm och var här varje sommar. Målade och hade barn. Levde nästan till hundra. Varför kan inte jag ha ett sånt liv tro..! (Kanske för att jag inte kan måla för det första). Men jag blev väldigt inspirerad av henne och hennes målningar som är så underbara och allvarliga på samma gång. När blir man lite redig och allvarlig (aldrig? Verkar inte va min stil). 


Imorgon ska jag ligga i solen om det är sol, hoppas det är sol, och göra en Tapenade och rosta tomater och sen kommer Daniel igen och jag ska säga "vad fint det är att se dig igen" och mena det tusen gånger om. 


(null)



Tolfte juli

Blandar ihop datum! Semestermode trots allt!

Vid bättre mod idag! Är trots allt en mycket självständig ung kvinna som ibland mår väldigt bra i sin ensamhet. Läser älskade Francoise Sagan som skriver 

(null)

(null)

För er som inte orkar läsa skriver hon typ: lycka i ensamheten är den enda sanna lyckan för då vet man att den inte beror på en person utan på en själv. 

Minns när jag och mitt ex gjort slut och det var en vidrig vecka och sen på lördagen var jag och tjejerna ute och på söndagen vaknade jag tidigt i vårens första ljus, jag gick upp bakfull och tvättade alla mina kläder och lakan som i någon sorts reningscermoni. Allt var öppet, vad som helst kunde hända, bra och jobbigt, och jag var trots smärtan så fruktansvärt lycklig. Solen var skarp med förhoppning om sommar, jag gick gråtandes genom Vitabergsparken, ledsen och lycklig på samma gång.  Jag tänker tillbaka på den dagen som glad, fast jag minns att den också på många sätt gjorde så ont. Men jag visste att jag var glad för jag var det i ensamhet. 

Idag vara vid havet och läsa. Tack gud för det

Tionde juli

Inte kunnat skriva två dagar för jag har levt enligt den eviga semesterdevisen: ligga paralyserad av ångest i sängen medan solen strålar utanför. Be till gud och universum att om bara det här blir bra så ska jag aldrig oroa mig igen, på hedersord, jag ska ALDRIG oroa mig för nåt igen, det känner jag nu. 

Men idag känns det nog lite bättre. 
Läst tidningen, druckit kaffe, jag känner mej så trygg i min lilla flock med mamma och pappa och Daniel. Daniel åker idag och jag vill inte det, vill somna på honom när jag är orolig, vill veta att sitter längst bort på tomten och skriver när jag vaknar, att jag kan gå dit och läsa vad han skrivit idag, höra honom säga det är ingen fara och allt är lugnt och vi har det bra här.  
Men jag övar på att va såhär: 
Jag accepterar att jag inte vet allt
Det är som det är och det blir som det blir 
Jag litar på att allt löser sig 

Idag springa bada skriva allt sånt som inte får plats när man har dödsångest men som är så viktigt när man har ångest.  

Tack för att vi får vara glada 

(null)



Sjunde och Åttonde juli

Vi stannade en natt i Köpenhamn hos Vera, gick på Louisiana där jag aldrig varit förut. Hade velat vara där tre gånger så länge för att FATTA, kände typ att jag inte förstod hur det var eller såg ut riktigt. Såg en utställning av en isländsk konstnär som var hög och låg!! Men det fanns massa små likadana skulpturer typ i en lång korridor och på varannan stod det "FEAR" och på den andra "GUILT" och jag jag fuuuuuck😭 vrf e jag så rädd och varför har jag så mkt skuldkänslor 😭 tänker på en Instagram story av min enda idol Tone Schunnesson se nedan 

(null)
Ahhh detta gör mej sååå grrrrrrriiiiihmmmm. Man får inte va feg o slö brukar ja o Elina säga. Men jag kanske också ska börja säga. Man får inte va rädd och man får inte känna skuld för allt ont som nånsin hänt i hela världen. För vem blir lycklig av det! Inte jag i alla fall. Och verkligen ingen annan heller kan jag tänka mig. (Jag har väldigt mycket ångest över en grej nu om det inte märks men så fort det eventuellt har löst sej lovar jag universum att aldrig vara feg slö rädd ofri igen). 

Nåväl. Solig kväll i Köpenhamn och vi drack rosé och åt nektarin på Veras takterass, och sen vidare ut o drack drinkar och öl och levde lopp. Åt croissanter till frukost på Veras innergård. Sen tåget till Kalmar och nu bussen på väg mot Öland. Havet!!! Böckerna!!!! Doften av varm kalk på kvällarna!!!!! 

Men gud glömde jag berätta om min och Daniels middag i Köpenhamn Dan innan?
Det var längesen jag var så glad.
Sommarljuset genom fönsterna, vackert porslin, turkosa bord, iskallt vin, och sex förrätter som man dela på och sen två små varmrätter var. 
Pilgrimsmussla, piggvar, tunt skuren rå abborre med apelsin och parmesan, fikon och buffelmozzarella, spaghetti med blåmusslor, en sallad med selleri, morötter, paprika och rödlök och rå bläckfisk som var det absolut godaste jag ätit i hela mitt liv typ? Och hela tiden kom det nya rätter, och vi åt i tre timmar, precis som man ska. Och vi pratade om böcker och jag gestikulerade och allt var så ljuvligt. Och såna tillfällen FATTAR man att folk e så besatta av maten…! Fatta att kunna laga det där till någon… ja det var helt jövla underbart. 
Osteria 16! Finns en som är fokus pasta ska gå dit nästa gång. Kosta vad det kosta fucking vill. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Sjätte juli

Dagarna går för fort!!!!

Men försöker komma ihåg att det bara är semesterdag fyra och att man är en annan person efter vila än man är innan och framförallt försöker jag komma ihåg att ta det lite jävla lugnt och äta min hotellfrukost och dricka min öl och röka min cigg.

Apropå dricka öl och röka cigg så var i Köpenhamn igår, vi åt smörrebröd på det mysigaste smörrebrödsstället och satt på uteservering och skvallrade med Molly, Petter och Vera. Och det var underbart och jag kände mig lycklig, tills Daniel fick akut sjukdom och vi åkte hem till hotellet bara för att upptäcka att systemet låg nere och vi inte kom in i vårt rum. 

Men idag mår alla bra och vi har bokat hotellet en natt till eftersom vi lever under devisen kosta vad det kosta fucking vill (men Max det jag har på kontot) och kanske åker vi till Ystad eller Köpenhamn eller Louisiana. Kosta vad det kosta fucking vill, jag är ung jag är ledig jag har en pojkvän som tillfrisknande från 40 graders feber på 9 timmar. Som att inte det skulle vara värt att fira. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Fjärde och femte juli

Hela mitt blogginlägg försvann :(

Igår åkte tåget verkligen vid halv sex och sekunden jag satte mej somnade jag. Slog upp ögonen och var på Malmö centralstation!

Gick och såg Karin Mamma Andersson och Tal R utställningen. De hade tolkat C.F Hills teckningar från när han var som sjukast i schizofreni. Gick med öppen mun och stod länge framför verken. Fyfan va fin den var. Akut plugg-sug, galen av känslan att det finns så mycket mer att KUNNA. (Alltså verkligen Såååå mycket mer xD). 

Sen besök på min favorit vinbar (problem? Jag har en favorit vinbar i Malmö) tyvärr var jag där för sista gången eftersom jag av oklar anledning fick ett plötsligt sammanbrott och grät ögonen ur mej bland naturvin och ostron.  
Nåväl. Underbar bar!

Sen däckade jag i fluffig hotellsäng med godispåse på magen. 

Vaknade till underbart sms från Molly:

(null)

Inget man tackar nej till va! Snaps! Öl! Fläsk! Mitt på dagen dessutom!

På återseende! 

(null)

(null)

(null)



Tredje juli (åtta minuter försenat)

Dagens inlägg blir en haiku:


Så blir -  varje  gång
Dagen du ska resa ja
Måste du -  stress: dö  

(null)


2 juli

Idag har det ösregnat hela dagen, vilket verkligen var perfekt för mig som skulle ha  tvätt och pack-dag, och jag älskar en go tvätt och packdag. 
Dessvärre lider jag av grov damp och har lagt ifrån mig mina air-podd nånstans i lägenheten där jag inte hittar dem och efter intensivt gråt-letande imorse gav jag upp, och valde att straffa mitt lata och dumma lynne med att inte få lyssna på ljudbok medan jag fixade. Vilket resulterade i nästan skilsmässa samt obalanserad packning. (Men jag försöker öva på att inte ha så organiserad packning och "leva spontant" (med fjorton att göra och kom ihåg listor på kylen). 
(Dagens damp&gråt tillstånd kan också bero på att jag igår på underbara Ginas underbara trettioårsfest lekte väldigt mycket "vatten eller vodka" men sånt glömmer man så lätt). 

Men sen blev det typ tvättat och typ packat och vi gick de trettio sekunderna till mamma och pappa, åt rådjur och färskpotatis och jordgubbar och glass och nu ska jag eventuellt raka benen för den här säsongen och sen ska vi se sista delen av Harry Potter och äta piggelin.  

Och så har man haft en bra dag ändå! Och igår var jag bara olycklig till klockan tre, sen blev jag glad(full) och glömde helt bort att jag skulle vara olycklig! 

Imorgon första riktiga semesterdagen! Lets go 

(null)

(null)


Semesterns första dag

Idag är det semesterns första dag och alltså årets näst olyckligaste dag. Den olyckligaste är semesterns sista dag. Men idag är den näst olyckligaste. Eftersom man är så vansinnigt oroad att det ska bli en olycklig sommar! Att man inte ska kunna slappna av, att man ska ha ångest prick hela sommaren, och sen inse att det är årets olyckligaste dag och sommaren är över. 

Ligga i soffan med paralyserande ångest medan solen skiner utanför!!!  Det är mitt liv det. Nä man ska inte va i stan på sommaren. Man ska va vid havet. På tisdag åker vi till Malmö och Köpenhamn och sen kommer Öland. Jag ska springa, läsa, bada, dricka vin, skriva flera timmar om dagen. Skjuta upp min oro tills hösten. Jag har nämligen gett som straff till mig själv för mig mitt lyckliga och roliga liv att återigen oroa mig väldigt mycket för framtiden. Men som Hanna sa till mej en gång. Man kan inte leva sitt liv baklänges. 
En dag i taget. 
Idag vakna lite bakfull efter att jag och Daniel drack en flaska vin i soffan igår för att fira semester. Äta äggröra och läsa DN. Ska göra mer kafffe nu. 

Okej, vi får väl se om det blir en lycklig sommar! Jag håller er uppdaterade. Dag för dag! Men det finns en italiensk poet som jag glömt vem som säger såhär. Det finns inga bra eller dåliga dagar. Det finns bara stunder. Du behöver inte fånga dagen. Det räcker med att du fångar stunden. 
Hur skönt <3 

Fånga stunden u guys så ses vi här varje dag i juli det är mitt sommarlöfte, att blogga varje dag under semestern. jag dööör va mys !
Puss  (null)


RSS 2.0