2 juli

Idag har det ösregnat hela dagen, vilket verkligen var perfekt för mig som skulle ha  tvätt och pack-dag, och jag älskar en go tvätt och packdag. 
Dessvärre lider jag av grov damp och har lagt ifrån mig mina air-podd nånstans i lägenheten där jag inte hittar dem och efter intensivt gråt-letande imorse gav jag upp, och valde att straffa mitt lata och dumma lynne med att inte få lyssna på ljudbok medan jag fixade. Vilket resulterade i nästan skilsmässa samt obalanserad packning. (Men jag försöker öva på att inte ha så organiserad packning och "leva spontant" (med fjorton att göra och kom ihåg listor på kylen). 
(Dagens damp&gråt tillstånd kan också bero på att jag igår på underbara Ginas underbara trettioårsfest lekte väldigt mycket "vatten eller vodka" men sånt glömmer man så lätt). 

Men sen blev det typ tvättat och typ packat och vi gick de trettio sekunderna till mamma och pappa, åt rådjur och färskpotatis och jordgubbar och glass och nu ska jag eventuellt raka benen för den här säsongen och sen ska vi se sista delen av Harry Potter och äta piggelin.  

Och så har man haft en bra dag ändå! Och igår var jag bara olycklig till klockan tre, sen blev jag glad(full) och glömde helt bort att jag skulle vara olycklig! 

Imorgon första riktiga semesterdagen! Lets go 

(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: livzor

haha rådjursmiddagen<3

2023-07-05 @ 14:54:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0