min andra höstlovsupdate

Hej. Sen sist har jag brunchat enorma mängder brunch, promenerat i regn med Stephanie, nästan kommit in på en ÅR&DAR konsert, promenerat i solsken, och ätit 6 glassar för 20 pix (LIDL <333). Igår hade vi halloweenfirande hos Nina. Jag var utklädd till en strypt sankte Per och under kvällens lopp fick jag möta både det ena och det andra till exempel en fallen angel (Nina) och en djävul (Elvira), fem kostymklädda herrar med blod i ansiktet, en vampyr, Ester från "Orphan" och The Shining-tvillingarna. FETT. När grannarna ringt och ölen blivit spilld i hissen begav vi oss istället till livets bästa ställe (FOLKETS) och jag käkade kebab trots vegetarian (!!!) och vi pratade med en hel drös olika bra människor på olika bra språk. Utnyttjade mina spanska kunskaper och sa "No tengo pantalones" vilket också var fallet där jag satt BARBENT i min nya kjol. När vi efter timmar av nya vänskaper torkat aioli från Idas jacka och inhandlat godis hamnade vi i Ninas soffa framför Harry Potter och somnade på varandra under varsin filt. Några trötta timmar senare vaknade jag av att Elvira och Nisse fnittrade mig i ansiktet. SÅ HIMLA BRA KVÄLL. Nu ska jag till tandisen och sen träffa HANNA som är hemma från västkusten. Älskar höstlov. Skickar med bilder sen hinner inte puss love

Min första höstlovsupdate

Jag har alltså höstlov följande vecka. Har ett ord för att beskriva hur detta lov känns för mig: VÄLBEHÖVLIGT.
Behöver fatta allt som händer nu och ligga på mitt golv och gå långa promenader i ensamhet.

Igår samlades ett gäng hos Nike. Vi åt morotskaka och kollade skräckisar och somnade på varandra efter timmar av skolkatalogstittande, skvaller och prat om sånt som man enklast pratar om i en oas av kuddar och ben.
När vi vaknade några timmar senare i ben och kuddtrasslet, drack vi espresso ur fina glas och skvallrade lite mer i morgonljus. Det kändes bra in i magen.

Efter lite skolfix utomhus promenerade jag hem till Matilda och drack te oxh värmde kinderna, samtidigt som jag blickade ut över lövfyllda bakgårdar och kände visst hur det stack till i hjärtat av HÖSTKLYSCHA men jag lät det sticka och fortsatte att blicka ut över blöta löv.

Nu ska jag hitte på något bra för jag har ju som sagt LOV så behöver inte sova eller plugga eller göra nåt ikväll. Känns så himla bra att jag vill typ skrika.

Förresten, tack för att ni fortsätter kommentera inlägget som jag bad er om, det gör mig så glad att ni anar inte.

Hare.


Du är bara en av många människor jag drömt om

Drömmar är ett fruktansvärt konstigt fenomen. Visste ni att dom personerna som finns med i ens drömmar, finns på riktigt? Du måste alltså ha träffat personen i din dröm, fast du har säkert gjort om den eller bara sett den i ögonvrån. Så himla konstigt. Tänk hur många människor drömmar du har varit med i?
Dom senaste nätterna har jag drömt om massa människor som jag inte känner, som stått i ett virrvarr av människor längst ut om ni fattar. Så otroligt obehagligt om dom visste att jag drömt om dom FLERA NÄTTER I RAD.
Alltså ju mer jag tänker på drömmar desto mer förvirrad blir jag. Tänk vad konstigt att det är något som sker i ens huvud OMEDVETET. Att värsta historierna kan byggas upp utan att man ens försöker. Jag har drömt avancerade drömmar ett par gånger, hur går det till?!
Ah, vilket fenomen va. Nu ska jag käka frullelicious.
Puss.


Om new girl och oro

Hej igen.

Jag såg just new girl vilket är den bästa serien jag vet nästan, så hemskt bra och rolig. Jag önskar att jag var mer som Jess för hon är så otroligt SKÖN.

Om jag skulle beskriva skön för någon skulle jag beskriva Jess. Hon gör vad som faller henne in, hon provar nya saker som hon vill prova och hon tar inte så allvarligt på livet. Jag gillar den inställningen.
SJÄLVKLART måste en del saker tas om hand och SJÄLVKLART finns det en massa viktiga saker som man borde ta allvarligt på.
Men just därför är det väl ännu viktigare att inte ta så värst allvarligt på allt hyfsat oallvarligt.
Plugg, ågge, tonåren DET LÖSER SIG. Det kommer att hända och då kan man lika gärna inte tänka på det alls tycker jag, göra det man måste men sen inte lägga energi på att oroa sig.

Idag hade jag matteprov och jag var inte nervös. Jag tyckte till och med att det var lite MYSIGT att göra provet för det var en fin gemenskap när alla stod där med pennorna i högsta hugg ICH blicken sökande efter den bästa platsen. <3.

Nu ska jag sova och spela upp fina scenarion och drömma.

FÖRRESTEN tack så mycket för kommentarerna hittills. Blir väldigt glad och hade tänkt sammanställa lite i ett inlägg sen.
Puss.


Ett inlägg till er igen

Hej på er.

Häromdagen läste jag en väldigt fin grej på en blogg, alla hade kommenterat något positivt eller fint som hade hänt i deras liv på sistone. Där beskrevs allt från kärlekshistorier till gårdagens middagsval, stora och små grejer som var så kul och inspirerande att få läsa igenom. Jag skulle bli så HEMSKT glad om ni ville ta er tid och kommentera något bra som hänt er.
Det är alltid lite läskigt att be om sånahär saker för det är lite pin att inte få några kommentarer men WHATEVZ om en av er kommenterar kommer det att vara fint så.
Comment me maybe <333

XOXO.


Varje gång du möter min blick, blir min värld en aning större.

Denna vecka har jag två stora prov innan jag får lov. I söndags sa jag att jag "bara vill skippa denna vecka och spola fram till fredageftermiddag".

OM jag nu hade fått möjligheten till att faktiskt spola fram tiden (hade jag antagligen gjort det fan vad coolt) hade jag inte fått uppleva dom fina sakerna som jag redan efter TVÅ dagar in på veckan har fått uppleva.

Igår när jag kollade bloggen hade jag fått SEX (ja det är mycket för mig håll käften) nya jättejättefina kommentarer och det gör mig så hemskt glad. Dom gjorde min måndag, tack för det.

Idag var bara en så bra dag. Vill typ spara den i en burk.
Går inte riktigt att förklara SÅ HIMLA BRA BARA.

Nu ska jag sova (alltså SOVA. Vilken jävla grej) och lyssna lite på Tove Styrke och glömma att jag har prov på hundra sidor matte imorn för vad tjänar det till att tänka på det?! Och istället tänka på diverse bra saker som kan hända imorn till exempel kan vinna en resa till Bahamas eller få en ny vän (eller en kanin vill verkligen ha en kanin).
Men först SÖMN denna underbara njutning.

LoveZzz.


All I want now is a whitelight moment

I fredags åt vi fantastiskt god trerätters bestående av chèvretoasts, pinje och pestopasta och chokladmousse hos Moa.
Då tog vi en polariedbild och den blev så jävla mysig vilket ni kan se nedan. Jag menar KOLLA bara, visst ser det ut som en åttiotalsfilm?! Love it.

Efter middagen begav vi oss till en båt och dansade ett par timmar tillsammans med södrafolk. Det var riktigt bra kan jag säga, jag gjorde Titanic i fören och svängde höfterna till Britney Spears. Fint.
Det står förresten också på min before-I-die lista! Kul va.

En rätt fantastisk grej skedde även idag men jag tänkte att jag skulle hålla på det ett tag, en cliffhanger liksom :-). Riktigt bra kommer det att bli i alla fall.

Idag har jag jobbat, pluggat och ätit tio clementiner. Jag kan inte låta bli att tillägga att jag LÄNGTAR efter att få gå till skolan. Det känns så himla fint att känna så. Vad har denna söndag imneburit för er?
Puss.


Chill' ma fucking drill'

Saker jag borde ha gjort denna lördag:
1. Plugga
2. Städa mitt rum
3. Träna

Saker jag gjort denna lördag:
1. Gått hem till Nina
2. Gjort ett tal matte
3.Sovit

Sen kom farmor och farfar, jag lyckades sno till mig en jävligt nice jacka (jag fick den faktiskt men lät lite farligt det där me att sno) och ska nu chilla för pallar faktiskt inget annat samt ska jobba imorgon bitti och då tycker faktiskt jag att jag förtjänar att chilla.

Även, chilla kan vara livets bästa uppfinning.

Ses.


Om livet och om att bli kär på en tunnelbanstation

Efter en bra kväll som jag ska berätta om nån gång stod vi och inväntade tunnelbanan. Jag tittar upp och möter en så himla vacker pojkes blick. Han är minst tjugo och påminner lite om Håkan Hellström. Han tittar verkligen, inte sådär tonårigt flackande utan han verkligen TITTAR på mig. Jag blir alldeles till mig. Här på en tunnelbana i den allra tidigaste morgonen står en vacker pojke och TITTAR på mig.

Vi hamnar i samma vagn och jag sitter mittemot honom en bit framför. Det går inte att sluta titta på honom för jag vet att han tittar på mig. Jag möter hans blick igen och vi vinkar till varandra. Hans huvud nickar ett "hej" mot mig och jag blir generad tills jag dör. Han är så jävla vacker.

Han sitter kvar när jag går av och vi står utanför tunnelbanan tills den börjar åka. Han vänder sitt huvud mot mig, gör en ledsen min och hans huvud nickar ett "hejdå". Och så åker han iväg. Där på en tunnelbana i den allra tidigaste lördagsmorgonen åker han vidare och våra liv kommer antagligen aldrig att korsas igen men ikväll gjorde dom det och det var så fint, så oerhört jävla asfint.

Det gör inte så mycket att jag aldrig kommer få veta hans namn eller att jag aldrig kommer få veta hur hans röst låter, för vi behöver kanske inte varandra mer än såhär. Vi behövde kanske bara få le mot varandra och bli lite varma och han behövde kanske bara få förstå att jag tyckte att han var så oändligt vacker och jag behöver kanske bara bli påmind om hur fantastiskt fint det är att människor blir en del av ens liv på så många olika sätt. Att det måste på något vis vara det här livet handlar om, om att på olika vis bli en liten bit av någon annans pussel.

Ska sova nu och vara kär i honom lite grann för alltid.


Men om du undrar varför jag stammar när jag säger att jag älskar dig så är det bara för att jag menar varje stavelse av det

Jag tänker så himla mycket. Jag tänker så himla mycket på alla människor som är runtomkring och som man bara utgår ifrån att man inte ska umgås med. Önskar att alla slutade att utgå från så mycket och istället faktiskt tog reda på om personen som går förbi en i matsalen varje dag faktiskt är ens future bestie eller ens eviga kärlek. Ska sluta utgå och börja ta reda på.


Imorn kan bli den bästa dagen någonsin p.g.a. har tre timmar hål och ska äta middag med fint folk och ska ut och röja lite på en båt och det är friday och jag ska ta reda på hur jag och diverse människor passar ihop och inte utgå ifrån att vi inte gör det.

Puss.


This is a start of something good

Jag har en känsla i min kropp av att något snart kommer att hända något riktigt HÄFTIGT. Små, men ändå stora på sitt vis, och bra saker händer hela tiden, till exempel när jag fick en fin kärleksförklaring av Jonas i caffiz och när jag fick reda på att jag och Amina ska spela kärlekspar på teatern.
Men nåt stort är på väg, det känner jag i hela kroppen.
Stora saker jag inte skulle säga nej till:
1. Leonardo Di Caprio
2. En mjukglassmaskin
3. En karriär inom nåt kul
Tills dess,
hare.


And all I can taste is this moment, and all I can breathe is your life

I helgen var jag på läger som sagt. Det var första gången jag åkte som ledare och det var så otroligt kul.
Jag jagade konfirmander i skogen på natten, gjorde lite norska sketcher, dansade YMCA och bara kände MMM ALLA ÄRO VI EN och såntdär bra som man känner när man är nära och mycket och länge och leker burken och sjunger sånger tillsammans.
FINT var det och jag lovade att tillägna detta inlägg till FINA Agnes som jag som tur var fick åka med.
Bra helg.

Imorse var jag så jävla trött och otaggad och ville bara dö och inte återuppstå förns det var höstlov, men så känns det alltid när det är måndag och jag åt baugette och kramades och fick komplimanger och nu är jag glad igen. Palla vara ledsen när man kan vara glad och liksom helt obefogad ledsenhet för det är lov om två veckor och jag har en fet friday framför mig. Avslutningsvis, livet är rätt bra ändå.

Vi hörs.


En glömd slutkläm

Glömde visst slutklämmen. Det jag skulle säga var att det kanske är värt att resa sig ur sängen fast man bara vill somna om för annars får man inte ta del av den där morotskakan.
Och att det nog är värt att prova nya saker, som att åka på läger fast man är en osäker fjortonåring, för senare kanske man inser att det var så bra att man vill göra det igen.

Livets vägar äro besynnerliga men morotskakan är jävligt god.

Over and ouzz.


Livet en torsdag

Idag vaknade jag och ville helst smälta ihop med mitt täcke, även fast jag hade sovmorgon. Därför tog jag min allra största tröja och låtsades att den var mitt täcke och begav mig till skolan. Det visade sig vara en himla tur att jag inte smalt ihop med med mitt täcke för i skolan serverades efterrätt och jag lyckades kamma hem två, mina fantastiska klassisar hade bakat en fantastisk morotskaka som jag fick priviligerad rätt till och det visade sig att det fanns en sparkcykel i korridoren som man kunde cykla runt på.

Tänk va, om jag hade legat under mitt täcke hela dagen hade jag knappast legat här nu med fruktsallad och morotskaka i magen (rim) och jag hade knappast motionerat mig på alls samma nivå. (ja, det är jobbigt att cykla runtruntrunt på en sparkcykel).

Imorgon vill jag ALLT förutom att bli en del utav mitt täcke. Imorgon har jag nämligen två lektioner vilket är svenska och sam (mina favvosar) och tre timmar hål VILKET INNEBÄR thaioasen (My first time <33333) och en himla massa caffizhäng. Efter den makalösa dagen väntar en makalös helg.

Jag ska på läger med kyrkan. Som ledare. För två år sen åkte jag, lite nervös och lite hamsterkindig, som konfirmand på THE SAME läger (fast två år tidigare jajajajaja). Det var något av det roligaste jag gjort och jag lärde bland annat känna Jonas där som nu är en av mina varmaste och som jag nu åker tillbaka dit med för att leda.
Livet äro väl ett mysterium ändå. Inte hade väl vi en tanke på att vi skulle åka tillbaka dit två år senare TILLSAMMANS för att LEDA den där gången då vi hamnade bredvid varandra på bussen, osäkra på vad allt detta med konfirmation var.
Ska bli så himla roligt att ge denna chansen till andra för det gav mig så ofantligt mycket då.
Samt ska bli så sjukt narre att käka godis, dricka te och vara vaken flera nätter i rad men en massa bra folk.

Nu ska jag dock göra lite av varje och TaGgA till morgondagens äventyr.
Puss.


Jag vill ju bara känna att det är vi

Hej igen.

Idag oroade jag mig för två saker.
1. Hur min partidebatt i skolan skulle gå. Var lite lätt oroad att jag skulle se ut som mannen nedanför ungefär genom hela debatten.

2. Att min förseningsavgift på en bok på medisbiblioteket skulle överskrida summan som existerar på mitt kontokort.

Detta hände: Debatten rockade. Okej, jag sa fel på vissa grejer, jag fattade inte allt, jag gjorde bort mig lite men VAD vi rockade i alla fall och det var så kul och åh det ägde helt enkelt.

Efter en fantastiskt intressant RIKTIG partiledardebatt i aulan där alla riksdagspartier var representerade och jag lärde mig jättemycket och bara kände hur hela jag bubblade av politik och LIVSFRÅGOR och jag kände mig kapabel att möta all livets motstånd since I was on fire begav jag mig till medisbiblioteket. BOKEN VAR INTE ENS FÖRSENAD visade det sig.

Alltså, all min oro var i onödan. Alltså, varför oroar jag mig ens. Antingen så gör jag nåt åt det eller så skiter jag i det.

Nu ska jag käka lite chokelado och njuta av livet (läs plugga franska) och JA det är värt det för JA jag får gå till den där byggnaden varje dag och gosa med bundisar, spana i matsalen och lära mig en massa kul och konstigt och tråkigt och får sitta i caffiz och skvallra om livets skvaller.

Annars.


Jag skälvde när du rörde vid mig

Jag har så himla bra med tid denna morgon. Jag ska inte gå förns om 50 minuter så jag hinner fläta håret och välja bra kläder.

Det är grått ute och jag ska nog ta mina leopardmönstrade gummistövlar till skolan.

Igår höll jag mässa i kyrkan med Vincent och vi var otroligt oförberedda men det gick bra i alla fall och vi var inte ens nervösa och det var roligt och hela den sköna känslan finns kvar i mig fortfarande. Det där lugnet i magen att liksom "det löser sig" och "du klarar det". För det mesta löser sig faktiskt och Nina sa till mig en gång:
"Du är en såndär person som klarar nästan allt".
Det är nog en av dom finaste komplimangerna jag fått och jag brukar tänka på det där när saker och ting blir svåra. Jag kirrar fan biffen. Det är en bra grej att tänka på, att det måste löser sig och det mesta klarar man och vad gör det här om ett år eller så.

Aa, hare bra.


En otroligt oklar måndag i Oktober

Jag är helt avdunstad i huvudet idag. Otroligt oklart.

Mitt hår kliar mot ryggen men jag orkar inte klia. Somnar till hela tiden och fryser om fötterna fast jag har dubbla strumpor.

Ska dricka te nu hade jag tänkt och typ skriva dagbok jättejättelänge.

Ses.


Och om jag någonsin blir vacker är det på grund av vad du har gjort och sagt, och om jag någonsin sover över blir det hos dig inatt

Idag har varit en söndagsågge söndag och söndagar av det slaget uppskattar jag inte riktigt. Uppskattar inte att behöva säga nej till att träffa min allra varmaste på grund av typ matte som jag ligger efter med så hemskt mycket.

Tur då att Michaela ikväll kom på att hon visst hade glömt sin bok i min väska och jag fick sitta lite på en kall trapp tillsammans med henne.
Tur då att jag har en bra plats att gå till imorgon.
Tur då att livet ändå är nu och inte då.

OTUR att jag inte har någon som får mig att bli varm trots ett element som inte funkar.

Aja, ska lyssna på Shakira nu för hon får mig att känna mig läcker och längta efter nice glarre som jag käkade igår. Hade tänkt lägga upp en bild på glassen MEN DET FUNKAR JU SÅKLART INTE. Aja.
XOXO kamrater.


Dansa fastän hjärtat brister

Igår samlades lite Södrafolk i midsommarkransen och låtsades att vi var i djungeln. (för mig var det i alla fall lika avlägset, hittade ingenstans och vi irrade runt ett ganska bra tag tills vi hittade både dit och hem). (OBS no hard feelings midsommarkransen, jättetrevligt område men är dålig på allt som sträcker sig utanför Mariatorget ungefär).

Vi dansade i alla fall under blinkande lampor och till Barbra Streisand och kvällen gick så snabbt att jag inte ens hann ångra att jag tog platåskor innan jag låg i min säng.

Blev imorse tvingad upp alldeles för tidigt för frulle och var av den anledningen alldeles för trött hela dagen. Jag hade verkligen tänkt plugga, alltså VERKLIGEN, men råkade istället träffa Nina och råkade istället somna ca fyra gånger.

Då kunde jag lika gärna ge upp tyckte jag och begav mig till Live för att hänga och äta glarre och stå bredvid (!!!!!) TIMBUKTU på busshållplatsen.

Ska nu ÄNTLIGEN sova och eftersom jag alltid lyssnar på musik innan jag sova ska jag ikväll lyssna på "Hela huset". OBS inte den som kördes på pop Expressen -10 utan Veronicas och Håkans. Värd tre minuter I promise är typ värd livet.

Hade även statiskrekord idag tack så hemskt mycket för det, det gör mig alldeles glader, hoppas ni stannar.

Puss och kram.


Jag funderar lite

Hade så himla intressant diskussion idag på historian. Intressant men SJUKT att den strukturen som bildades på 1800-talet om att kvinnans sexuella njutning inte var lika mycket värd som mannens lever kvar ÄN IDAG. Till alla er män som anser er orgasm viktigare än kvinnans, NI ÄR SÅ 1800-TALIGA. Step lite jävla up please.

Så dumt att det blir så stora skillnader mellan människor på grund av en liten grej som kön eller hudfärg eller vem man råkar vara kär i. Jag fattar inte hur det lyckades bli så fel och jag fattar VERKLIGEN INTE hur det än idag kan vara så mycket fel.
Varför pratar man inte mer om livets konstigaste grej? Att man gör så stor skillnad på människor som precis som en själv känner, tycker, älskar, undrar på grund av kön/etnicitet/läggning. Prata mer och love more please pallar inte hur allt blev så knasigt.

Hade även tjejgrupp ikväll. Vad vore livet om jag inte fick sitta i den där soffan och käka brieost och prata med fantastiska flickor några timmar i månaden? Vet faktiskt inte, på allvar.

Imorgon är det veckans bästa dag och jag ska roa mig så mycket.

Hoppas ni har det fint.


EN LITEN LISTA (som egentligen inte är så värst kul men äsch)

VAD HAR DU PÅ DIG?
En tröja och boxershorts. WOHOHO kanske ni tänker men icke då, tröjan är från ung 08 -10 och har gröna linjen på sig och shortsen är lika tjocka som tolv filtar. Tröjan var i alla fall gratis You gotta love it.

HUR MÅR DU?

Som en discolampa typ. Kan inte riktigt beskriva, lite snurrig och lite glittrig.

VAD ÖNSKAR DU JUST NU?

Peace on earth och ni vet och sen en mysgosvän och sen kladdkaka.


VAD SKA DU GÖRA PÅ FREDAG?
Gå på södrafest med djungeltema och ha det gött.


VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?
Den som skrivit denna lista innan (ja, jag har snott den don't judge me det är svårare än man tror att komma på en bra) var väldigt rolig så då skrattade jag allt.

VAD GRÄT DU SENAST ÅT?
Eh, minns inte riktigt men antagligen av skratt idag nån gång kanske åt Nina <33

SENASTE KÖP?
Choklad :-)))

VEM SOV DU SENAST MED?
Hm, minns inte?! Nina? Eh, venne minns ej.

VAD LÄSER DU JUST NU?
Janne min vän, skolbok, men den är ganska fin.

SENAST SEDDA FILM?
Skumtimmen såg jag ikväll på gratisbio!!! Vi vet ju alla att gratisbio is the best bio så jovars, den var bra.

VEM VAR DEN SENASTE SOM RINGDE DIG?
Mama.

SENASTE TRE INKOMNA SMS?

"Mitt nöje!"

"Socionom säg du"

"Jaaa, varsågod!"

VAD STOD DET I DITT SENASTE SMS?
"Hahhah sov gott"

VART VILL DU HELST ÅKA?
Berran så himla gärna eller typ Bahamas såklart eller kanske Götet, vore fint.
Eller tillbaka till Turkiet och bada, bertza och käka kebab, vore ju rätt så sweet.

NÄSTA PLANERADE RESA?
Läger nästa helg alltså ska bli så kul <333

DAGENS BÄSTA.
När jag hade lunch med himla gölligt fölk.

Aa, det var det. Vi hörs, hej så länge!


Till er

Jag blir alldeles svettig och hjärtbultig och anledningen till det är NI. TACKTACKTACK att ni kommenterar så fina grejer, jag blir så glad att ni inte fattar. Så fin respons på förra inlägget och det gör mig extra glad för jag var lite nervös över det inlägget, det var så himla mycket mina åsikter i det.
Kul att ni (några av er i alla fall) verkade uppskatta det.

Vi hörs imorgon bästa läsare. Godernatten.


Om utseende

Jag säger ofta att människor är snygga. Typ "Oj, kolla vilken snygg kille".
Det betyder INTE att jag tycker att dom som inte har det utseendet som jag tycker är sådär WOWsnyggt är sämre än dom som har det. Det betyder bara helt enkelt att jag tycker att dom personerna är snygga.

Och det är viktigt att komma ihåg. Att jag faktiskt inte tycker att personerna i fråga på NÅGOT vis är bättre eller att jag bara är intresserad av att lära känna dom eller att dom är tusen gånger finare, smartare och roligare. Det betyder BARA att deras utseende är något som jag hajar till lite vid för att det är snyggt. Och det är väl inget fel med det heller. Jag skulle bli så vansinnigt glad om någon sa till mig "jag tycker att du är sådär WOWsnygg" och jag lägger också upp bilder på mig själv på diverse sociala medier som jag blir nöjd med och det är INGET fel med det, tycker jag.

Men EGENTLIGEN så lägger jag nog upp dom där bilderna för att någon annan ska bli nöjd, för att någon ska gilla eller kommentera. Jag försöker att intala mig själv att jag lägger upp den här bilden för att jag tycker den är fin och ibland är det så och såna dagar är är starka och bra, men OFTA vet jag att oavsett hur nöjd jag var med bilden när jag la upp den så kommer jag att vara väldigt onöjd om jag inte fått några likes eller kommentarer och så ÄR DET JU. Och det är synd.

Och DÄRFÖR är det viktigt att komma ihåg några grejer som jag här (fin som jag är) har listat upp:
1. DU ÄR SÅ JÄVLA MYCKET MER ÄN DITT UTSEENDE.
Dina kvaliteter har inget med ditt utseende att göra och du har garanterat så mycket on the inside som liksom är viktigt och rätt och spelar roll på riktigt.

2. DU ÄR SÅ JÄVLA VACKER.
Bara för någon kanske inte jämt stannar till och utropar "DU ÄR SÅ WOWSNYGG" (har till exempel aldrig hänt mig men sörjer jag det en sekund INTE ALLS) så betyder det inte att du inte är det. Och liksom COME ON jag tycker ju inte att alla som till exempel Elvira tycker är så snygga utan hår med muskler är riktigt min stil även om dom är vackra och Elvira tycker ju inte alla dom bleka, långluggiga killarna jag dreglar efter är hennes stil även om dom är vackra. Ni fattar min poäng. Man gillar olika och det betyder inte att dom vars stil man inte delar inte är vackra! Det finns så mycket vackert i alla, människor är verkligen fyllda av skönhet utanpå och inuti, det är fint att se.

3. Ge gärna komplimanger för utseende för man blir så oändligt glad och det är ju okej och fint och nice att vara snygg och läcker och man får ju fixa sig och sminka och osminka sig själv HUR MYCKET MAN VILL och det kan ju vara jättefint men kom OCKSÅ ihåg att ge komplimanger för annat så som "fan du är så jävla skön" "vad häftig du är" "du gör mig alltid glad" "du får mig att känna mig fin" "du hånglar bra". (några av mina personliga favoriter).

Ja, allt från mig ikväll. Glöm nu inte att ni alla är så oändligt vackra men också så mycket, mycket mer. (till exempel bra på att kommentera). LOVE.


RSS 2.0