Om utseende

Jag säger ofta att människor är snygga. Typ "Oj, kolla vilken snygg kille".
Det betyder INTE att jag tycker att dom som inte har det utseendet som jag tycker är sådär WOWsnyggt är sämre än dom som har det. Det betyder bara helt enkelt att jag tycker att dom personerna är snygga.

Och det är viktigt att komma ihåg. Att jag faktiskt inte tycker att personerna i fråga på NÅGOT vis är bättre eller att jag bara är intresserad av att lära känna dom eller att dom är tusen gånger finare, smartare och roligare. Det betyder BARA att deras utseende är något som jag hajar till lite vid för att det är snyggt. Och det är väl inget fel med det heller. Jag skulle bli så vansinnigt glad om någon sa till mig "jag tycker att du är sådär WOWsnygg" och jag lägger också upp bilder på mig själv på diverse sociala medier som jag blir nöjd med och det är INGET fel med det, tycker jag.

Men EGENTLIGEN så lägger jag nog upp dom där bilderna för att någon annan ska bli nöjd, för att någon ska gilla eller kommentera. Jag försöker att intala mig själv att jag lägger upp den här bilden för att jag tycker den är fin och ibland är det så och såna dagar är är starka och bra, men OFTA vet jag att oavsett hur nöjd jag var med bilden när jag la upp den så kommer jag att vara väldigt onöjd om jag inte fått några likes eller kommentarer och så ÄR DET JU. Och det är synd.

Och DÄRFÖR är det viktigt att komma ihåg några grejer som jag här (fin som jag är) har listat upp:
1. DU ÄR SÅ JÄVLA MYCKET MER ÄN DITT UTSEENDE.
Dina kvaliteter har inget med ditt utseende att göra och du har garanterat så mycket on the inside som liksom är viktigt och rätt och spelar roll på riktigt.

2. DU ÄR SÅ JÄVLA VACKER.
Bara för någon kanske inte jämt stannar till och utropar "DU ÄR SÅ WOWSNYGG" (har till exempel aldrig hänt mig men sörjer jag det en sekund INTE ALLS) så betyder det inte att du inte är det. Och liksom COME ON jag tycker ju inte att alla som till exempel Elvira tycker är så snygga utan hår med muskler är riktigt min stil även om dom är vackra och Elvira tycker ju inte alla dom bleka, långluggiga killarna jag dreglar efter är hennes stil även om dom är vackra. Ni fattar min poäng. Man gillar olika och det betyder inte att dom vars stil man inte delar inte är vackra! Det finns så mycket vackert i alla, människor är verkligen fyllda av skönhet utanpå och inuti, det är fint att se.

3. Ge gärna komplimanger för utseende för man blir så oändligt glad och det är ju okej och fint och nice att vara snygg och läcker och man får ju fixa sig och sminka och osminka sig själv HUR MYCKET MAN VILL och det kan ju vara jättefint men kom OCKSÅ ihåg att ge komplimanger för annat så som "fan du är så jävla skön" "vad häftig du är" "du gör mig alltid glad" "du får mig att känna mig fin" "du hånglar bra". (några av mina personliga favoriter).

Ja, allt från mig ikväll. Glöm nu inte att ni alla är så oändligt vackra men också så mycket, mycket mer. (till exempel bra på att kommentera). LOVE.


Kommentarer
Postat av: Skomärket!

Underbara lova! Vad skulle jag göra utan din lovados!? Så härligt, och när jag inte får den på kvällarna och så vidare så kollar jag bara bloggen och dosen är maxad!! (Eller maxad kan den nog inte bli dock...)

2013-10-02 @ 16:49:29
Postat av: Lilly

<333333

2013-10-02 @ 18:34:27
Postat av: Anonym

Känner dig inte, men fan vad du verkar skön! Extremt vettigt inlägg dessutom :)

2013-10-02 @ 19:21:37
Postat av: ninis

<3love<3

2013-10-02 @ 19:44:47
Postat av: Anonym

#stolt #vän #heterelvira #lavu #meditexten #duärsåjävlaskön #dugörmigalltidglad

2013-10-03 @ 23:20:44
Postat av: XOXO

Du är allt bra häftig du :-)

2013-10-08 @ 12:46:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0