I don't let anybody touch you like that

Har kommit till insikt med en sak. Jag har oändlighetslängtan. Dom pratade om det i nån SO-film och jag insåg att jag har det. Oändlighetslängtan efter att få känna att jag lever. Efter att få känna närhet, efter att få skratta. Efter att få dansa tills jag får håll. Alltså mitt livs bästa uttryck just nu. Har kommit till insikt om en annan sak också. Att jag har så ont i min tandställning att det blöder inombords. Så ont att jag har spenderat kvällen hemma med hummer, film och ont lite överallt. Nu regnar tråkigt jävla liv bort och snart nalkas världens finaste höst. TjabA.
(nedan bilder på mat som jag vill kunna äta nu utan att det känns som att jag ska gå sönder).


we are shining and we will never be afraid again

Mår så bra. Hösten är min favoritårstid. Jag mår liksom bra i hela kroppen idag. Vet inte om det beror på att jag har en ny världsabra spotifylista, att jag fyller år om elva dagar, att jag ska snart ska övernatta i katarina kyrka (för att fira min födelsedag lol), att jag idag har upptäckt skönheten hos sexårsvikarierna, att vår nya vaktmästare håller måttet eller att mina kåmpizar har fått mig att skratta och gråta och längta efter morgonsdagens skoldag.
 Min blogg ska bli bättre. Jag lovarlovarlovar. Inga fler mobilbloggar eller shit. Nu ska jag festa. Typ. Hejdå.

Living in an empty world.

Imorgon börjar jag nian i den skolan jag gått i sedan jag var sex. Jag minns min första dag i sexårs. Jag minns första gången jag åt lunch där, jag minns min första gympalektion (då vår lärare uppmanade oss att inte reta varandra för våra trosor) men mest minns jag hur jag tittade på niorna. Hur obestridligt stora dom var, hur overkligt det kändes att någon gång bli som dom. Jag känner känslan inom mig när jag skriver det här. Jag känner mig varken stor eller overklig. Känner mig liten och ganska obetydlig. Men ska njuta av att vara äldst. Av att vara vara störst. Om jag bara vetat hur lite det kändes för något år sen. Jag vill egentligen inte börja skolan, för första gången i mitt liv känner jag mest panik när jag tänker på den, men det känns ändå som att sommarlovet verkligen är över. Att det inte finns nåt mer att hämta. Kanske för jag fick en så himla bra avslutning på allt med mina närmsta på Mathildas land. Vi dansade och tittade på stjärnor och gjorde lite allt möjligt. Det var fint. Jag är lite sugen på att börja skolan, antagligen av rutin. Kanske för att jag alltid varit det. Kanske för att jag är så trött på att känna mig liten. Hej.


Jag vill ha dig babe

- Magnus uggla

Häromdagen hade jag en picknick med nästan alla jag saknat. Jag fick äntligen kramas, skratta, sjunga och vara jätteglad. Igår var jag, Josefine, Vilma och Jonas på Magnus Uggla och dansade. Det var helvilt I can tell. Snart ska jag jobba men jag har så bra planer innan skolstarten som jag lever på nu och som jag ska försöka leva på efter skolstarten också. Men nu ska jag äta frukost. Hej.


I don't wanna be anything other then what I've been.

Rubriken är från OTH introt och jag ber er att göra er själva tjänsten att titta på den serien. Deluxe är bara förnamnet.
Ligger i min säng efter fem timmars jobb och har ont i fötterna. Det var faktiskt roligt. Riktigt roligt, förutom när jag skulle prata tyska eller förklara vad tandställning är för en treåring. Idag har äntligen Elvira kommit hem. Har saknat henne så obehagligt mycket. Imorgon är min deluxepicknick och på fredag ska jag på konsert. Till skillnad från igår kväll njuter jag så mycket av att vara i Stockholm, ha sommarlov och snart fylla år. Mår bra. Todelo!


Inget händer här, men det gör ingenting om dina händer är här.

Ligger i min säng och försöker att inte tänka. Har så jävla mycket tid att tänka. Hatar att tänka. Hatar att känna. Fast just nu är problemet att jag inte känner. Att jag försvinner in i ett avskalat liv, mer och mer känner jag INGENTING. Vilket som omväxling vore så skönt om jag liksom slapp känna kanske den jobbigaste känslan. Känslan av INGENTING. Jag känner liksom jobbighetskänslan av att inte känna någonting. Vill försvinna in i något där jag inte behöver känna, inte behöver tänka efter. Där jag inte behöver tänka på hur lite jag känner fast jag borde. Fast jag vill så mycket att det skaver. Jag vill vara kär, jag vill känna gemenskap, jag vill känna pulsen slå när man dansar, jag vill känna basen under fötterna på en konsert och jag vill känna att jag räcker till. Jag vill känna uppskattning. Jag vill känna att nån känner för mej. Att nån vill känna nåt för mej. Glädje, kärlek, saknad. Vill betyda nåt för nån och nu vill jag försvinna. Ska gråta mig själv till sömns med fina, vackra Håkan. Hej.


somliga går med trasiga skor, säg vad beror det på?

Saker som är bra med att vara nästan femton år i Sveriges största stad: 1. Att jag har skojiga vänner och det resulterade i att jag igår såg den roligaste filmen någonsin-supersugna (på svenska)- och skrattade ut så mycket skönt skratt. Det resulterade också i att jag och Hanna efter lite köksdans satt på hennes balkong vid femtiden på morgonen och drack choklad. Det var bra. 2. Jag har fått ett jobb. Jobb innebär erfarenhet och pengar. Skrev mest erfarenhet för att ni inte ska tycka att jag är så snål som jag är. 3. Jag har fortfarande sommarlov. Och jag får gå i skola. Det är faktiskt inte alla som får (uppmuntrar förtvivlat mig själv) Saker som är jobbiga med att vara nästan femton i Sveriges största stad: 1. Jag är nästan femton. Vilket innebär att jag nästan får gå på barnförbjudet. Inte att jag nästan kommer in på alla klubbar, eller nästan får bestämma över mig själv, utan jag får nästan gå på barnförbjudet. 2. Jag har ett jobb. Som jag ska gå till första gången imorgon. Låtsas som att jag inte är nervös så vet inte ens om jag är det. 3. Jag ska snart börja panikångeststressa igen. Jag. Orkar. Faktiskt. Inte. MEN nu är jag nästan sjuk och måste bli frisk så hejdå.

jag vill ju bara kramas

Har värsta krisen i mitt liv. Längtar tillbaka tills jag var sex så att det svider och längtar fram tills jag får bestämma över mig själv så att det gör ont. Vill vara överallt fast inte här och nu men ändå är mitt liv så bra. Har inga problem typ!!! Har två veckor ledigt, har fått ett jobb och har skitfina vänner. Men jag längtar efter att leva, skratta nya skratt och dansa till ny musik. Vill krama nya famnar. För jag vill ju bara kramas.

Den här natten kommer döda mig, om jag inte får va med dig

Längtar efter någon att spendera svåra nätter med. Nu har jag varit i Danmark. Det var hur bra som helst, så himla fint och fett. Ni får systemkamerabilder när jag kommit hem från min morfar där jag är nu. Åh herregud vad jag saknar Stockholm. Åh herregud vad jag saknar mina vänner, jag saknar deras skratt, dofter, kramar, allt. Jag saknar att gå runt på söder ÅH HERREGUD vad jag saknar att gå runt på söder, det gör ONT så mycket saknar jag det. Jag känner på mig att en massa spännande grejer kommer att hände, det MÅSTE hända, för det bränner i mig av längtan efter att leva på riktigt. Nu ska jag ut och vandra i Linköping. Hej. Möjligt att bilden är jättekonstig, förlåt i så fall!

RSS 2.0