Nästan fjärde advent

Göra kaffe kolla julkalendern med sömndrucken Nils cykla till jobbet det är snö och sol och jag känner mig lite lugn för första gången på länge jobba cykla hem och då är det fullmåne och stjärnor värma vårrullar i ugnen tända eld på ett bakplåtspapper äta sittandes på huk framför spisen tvätta tolv maskiner packa badrummet dofta på en gammal parfym för att minnas känslan av högstadiet men allt luktar fortfarande bara sopor göra en kopp te och inte orka vika packa rensa mer 

Idag va en bra dag! Allt är så konstigt och snurrar så fort!!! Jag bara håller mej fast 

en vanlig sketen onsdag

 
 
 
Hej
 
Idag har jag haft klump i magen sen jag steg upp ur sängen. Vad gör man. Dom enda grejerna man vet funkar lite
 
Promenerade utan att tänka på var jag gick, bara satte den ena foten framför den andra i flera timmar. Gråtit medan jag rensat och packat och slängt och spridit grejer över hela lägenheten. Lyssnat på en gammal Maria Lang deckare. Pratat lite med mamma. Lagade en ganska äcklig tomatsås och en sallad med massa lök men jag glömde att jag inte längre kan äta lök för det smakar lik efter corona. 
Nu dricker jag oatlys chokladdryck och kollar på alla mot alla på teven. Snart blir det bättre tider VÄL!!!!!!
 

Tredje advent

(null)

Idag var jag frisk efter några dagars förkylning och hade julmarknad på jobbet. Det var mysigt.

Nu hemma helt aptrött efter att ha släpat fram och tillbaka tält och bord och haft julkortsverkstad. Har värmt kalops i micron och nu ska jag planera veckan framför Pelle Svanslös. Försöker få tag i december-känslan och jul-längtet men har så mycket att tänka på och tiden går så fort och jag blir ledsen vlll ha december längre och hinna med allt och bara glad! Men. Kommer på! Det blir en december nästa år igen. 

Borde städa men får se om jag orkar.  

Puss

Andra advent

(null)


Det är så kallt att man måste ha vantar även inne på perrongen på tunnelbanan. Känns som vinter när man va liten. Apokalyptiskt mysigt men även undergången är ju romantisk på avstånd!!

Haft julkonsert jag är tokig i kyrkan musiken ljusen julen efter två konserter är alla klara och nöjda men jag vill ha en till, en vid midnatt! Jag måste kanske sjunga mer 

Vill ha semester men vet inte när det blir. Kanske i februari? Försöker njuta av juletider men det är svårt när man har så mycket att göra. Idag hade jag en underbar dag med mina konserter och sen åt jag middag med Fanny o Axel på söders hjärta och drack två goda öl. 

En dag i livet

Kram 

RSS 2.0