I can't live with or without you

I söndags hade jag teateruppspel. Den här terminen har inte varit så rolig, det måste erkännas. Inte tråkig. Bara lite seg, inte fantastisk som den har varit förut. Men igår. Det var så vansinnigt kul. Det var så brabrabra att stå på den där scenen och vara någon annan (även om det blev en manlig jude) (inga hårda känslor män eller judar men jag är kvinna och nåt troende så ja) och det var en så brabrabra känsla att sjunga ut till den mörka publiken. Jag älskar min teater. Jag älskar att kunna känna så mycket och visa det utan att det gör ont någonstans. Jag älskar att det känns så mycket att göra det. Att man existerar så mycket i minsta lilla cell, att varje liten molekyl fylls av den där levande känslan. Jag älskar älskar älskar att leva sådär mycket. Jag älskar älskar älskar mina fina som får mig att leva lite extra varje tisdag, jag älskar, älskar, älskar att spela teater, jag älskar älskar älskar att leva.


Där går nån annan än vi

Idag började jag klockan tolv, vilket var typ Yesvadskönt. Hela dagen försvann i lite matte, plugg, Friskis tränande och till slut glassätande (alltså glass är min nuvarande pojkvän, (p.g.a. vissa komplikationer med denhära tonårskärleken, aldrig riktigt förstått mej på den) det är tydligen samma ämne i glass som man får i kroppen när man blir kär och jag börjar förstå varför jag alltid känt en sådan oändlig kärlek till glass. Puh vilken lång parantes). Imorgon har jag idrottsdag vilket inte längre innebär att friidrotta och springa löjligt många varv vid Zinken som det gjorde hela mitt mellanstadium utan nu får man BOWLA!!!!!!!!!!! Alltså så fetgrymt. Jag ska ha så kul, imorgon ska bli en såndär wowchicawowwow- oj vad jag lever- dag som jag blivit bortskämd med under kristi Himmelfärd. Nu ska jag skriva/läsa/äta/festa eftersom jag börjar halv elva imorgon (!!!) dock lite ledsen att jag missar en skitkonsert tack vare detta pluggande som ack så panikångestigt förföljer mej. MEN! 13 dagar till betygssättning, sovmorgon och jag tror det finns kakor i köket. Diggar livet.


You gotta fight, for your right, to party

När jag tänker tillbaka på den här långhelgen har den varit så himla bra. Fyndat filmer, skrattat, träffat fint och nytt folk, solat på Gärdet och inatt efter timmar av prat och hårflätande sovit alldeles för få timmar under mjuka täcken.
Nu ska jag efter timmar av plugg ut och celebretera det allra sista i solen.
Imorgon är det skola igen fast hela min kropp skriker efter lov. Men jag ska bara kämpa lite lite till innan jag äntligen kan börja leva på riktigt. Åh jag mår så vansinnigt bra överallt. Hejpåer.


I've been lost but now I'm found

I förrgår skrattade jag högst av alla i en biosalong. Det var så skönt, så skönt i hela kroppen.
Gårdagen var härlig. Jag kände mej så...fri. Jag och Rebecka solade på Mathildas tak (med Mathilda alltså) svettades, frös, dansade till musik och föråt oss på chokladbollar. På kvällen kalasade vi och det var mycket trevligt. Jag pratade med folk jag inte sett på evigheter och såna jag aldrig sett förut och sånt är alltid fint ända in.
Nu ska jag gå upp och plugga tills jag svimmar, kanske träna om den lusten faller in och framåt kvällen väntar festligheter av nåt slag. Hoppas ni njuter av lovet, det gör jag kan jag lova. Kramkramkram!


En elektrisk stöt igenom kroppen

Idag har jag hoppat hoppborg, ätit sockervadd, stått högst upp i Katarina Kyrka, kramats, ätit, skrattat. Idag har jag levt så himla mycket, mått så himla bra, i varenda cell överallt, och imorgon är det lov. Hoppas ni andas, skrattar, lever. Hej.


You were so happy you could die

Om 20 dagar sätts betygen. Innan dess har jag löjligt mycket prov, inlämningar, muntliga redovisningar och förhör. Det är tre veckor som kommer vara fyllda av svett, stress och lite sömn. Men sen. Sen är det några soligt fina dagar i skolan tills tio veckors ätande, solande, sovande, badande och liv börjar. Känns så oändligt skönt att det är 20 dar bort. Men imorgon är sista skoldagen den här veckan, på onsdag är det Sofia dag, bara ordet framkallar nostalgiattacker i form av päronloka smak i munnen och skratt i hela kroppen. Hoppashoppas det är sol. Sedan är det Kristi Himmel färd och jag ska leva så mycket. Det är ju ändå maj, så himla bra månad. Nu ska jag på lägenhetsvisning. Hej på er.


Välkommen, välkommen hit, vem du än är, var du än är

Igår konfirmerade jag mej. Det var roligt, fint och gott. Åt så mycket mumsmums mat och pratade så mycket med mina kusiner och fick lite presenter och sjöng och höll på. Det var fett, helt enkelt, hittar inget annat ord.
Eftersom jag nu är med i Guds lilla gäng och är trogen kristendomen till tusen gick jag idag till kyrkan med Ebba och Mathilda och tittade på Imas/Elsas/massaandras grupps konfirmation. Det var skönt att sitta och bara titta, dom var så fina så. Nu är det klarblå himmel, strålande sol och jag ska plugga lite mer. Tjingeling.


Jag kramar dej igenom rymden, du strålar gul, jag skrattar blå. Och vi följs åt i evigheter, en glittervind som är vi två

Om två dygn är jag konfirmerad. Jag minns när jag var sju år gammal och min bror konfirmerade sej. Jag minns att jag tyckte det var så fint, men aldrig kunde jag ana att det skulle bli såhär bra. Att välja Katarina kyrkan, den gruppen, ja, konfirmationen överhuvudtaget var en ren impuls och jag är så glad att jag vågade. Det har varit så fint hela vägen och förhoppningsvis blir det ett lika fint avslut. På lördag är det hursomhelst. Jag ska läsa upp vad just JAG tror på inför alla i kyrkan, vi ska sjunga och liksom säga hejdå till varann och den här tiden. Känns knas att det till slut är dags.
Idag är torsdag, alltså lika med, trött dag. Längtar för första gången i åttan efter sommarlovet, efter dagar utan slut. Nu ska jag läsa lite om äktenskap. Kraaaam.


You can't fight the tears that ain't coming, or the moments of truth in your lies

Hejhejhej!


Jag har haft en suverän helg kan jag lova. I fredags åkte jag och köade i fyra sega timmar på LMFAO. Och sen såg jag dom. Jag gillar dom inte sådär fruktansvärt mycket men det var ändå så vansinnigt härligt när vi efter lite svimmande och ramlande hittade bra platser på kanten och kunde stå där och hoppa, hoppa, hopppa och dansa och det kändes som om hela mitt blodomlopp bestod av fyrverkerier och Åh det kändes så bra.

I lördags hade jag alldeles jätteont i min nyspända tandställning men jag hade hursomhelst en mucho mucho mysig picknick i Vitan med Mathilda, Stephanie och Josefine.
       
Vi åt vitlöksbaugette och massamassa kakor, drack äppelcider och lyssnade på en massa fin och en massa mindre fin musik eftersom våra musikstilar skiljer sej lite från varandra. Nu när jag tänker tillbaka på det var det svinmysigt faktiskt, har ju längtat så mycket efter att befinns mej i Stockholms parker med mat i överflöd.

Jossan bah chillar. Barfota. Utomhus.
Sedan spelade vi världens roligaste kortspel hos Jossan och Wii. När jag väl hade förstått vart jag skulle titta var det ganska kul det med.
På kvällen var jag så trött att jag inte kunde stå upp så den avslutades hemma med jordgubbar och jordnötssmör. (OBS, digestive kex och jordnötssmör har samma färg så om ni liksom vill sneaka lite med jordnötssmörsätandet kan man ha digestive med jordnötssmör så att det inte syns, det är fortfarande svingott!!!)

På söndagen såg jag Jesus Christ Superstar på göta lejon. Elias mamma jobbar där så han bjussa på V.I.P platser och hela skiten och det var jättejättestrålande bra. Filmen tycker jag är kass men det var något med Ola Salo och en massa skönsjungande typer som fick det att vibrera i alla mina celler efter teater. Sånt tycker jag om. på kvällen var lekte jag på KU.
Nu ska jag plugga mer. Hejs!


Sen när inga sorger finns kvar, vad blir vi då lyckligare av?


Dom senaste dagarna har antagligen varit de konstigaste dagarna i hela mitt liv. Det har hänt så overkliga saker. Därför ska det bli så fantastiskt megaskönt att få gå på konsert imorgon. Glömma allt jobbigt och dansa bland svettiga människor. ÅH ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN.
Igår hade jag min nya finafina enhörningströja på mej och vi konfafotades. Förutom att jag såg ut som en kanin så var det så roligt att tänka på hur bra vi är tillsammans. Tycker om sånt. Idag var det operation dagsverke och jag, Estelle och Pau samlade pengar till välgörenhet i solskenet. Väldigt bra. Spände också min tandställning, har lite svårt att äta. Mindre bra.
Borde plugga men eftersom jag har en fruktansvärd badass sida inom mej gör jag precis allt annat än att plugga. Så att ni vet.
Längtar så mycket efter att ha i morgons skoldag över med tanke på lite olika saker som kan komma att vara svinjobbiga. Längtar efter LMFAO mer än någonsin. Hejdå.


Varje gång du möter min blick, ja då vet jag vem jag är

Den här långhelgen eller vad man nu ska kalla den för trevligt har varit alldeles utmärkt bra. I lördags fick vi gratis glass, sockervadd och läsk av en supersupersnäll kille på gröna Lund då jag köpte årets gröna kort med Elvira och Stephanie (bara tre dagar och två timmar kvar till den första konserten!) (tre dagar!!!) och på kvällen filmkvällade en massa hos Hanna. Det var kul kan jag lova. Söndagen är min största pluggdag och det kändes så skönt att få ut allt det där pluggeriet som legat och skavt i bakhuvudet så länge. Sen gick jag ut och sprang också, och det var skönt (!!!) liksom. Knaserier. Sen var jag supercosy på KU (som är en sorts konfagrej med massa ledare och konfirmander och sådär) och bakade tårtor och sjöng med Josefine, Vilma och Rebecka. Och igår var det ju Valborg och jag tog mitt livs första blodprov, köpte en enhörningströja (!!!) och på kvällen träffade jag Mathilda, Stephanie och Mayra och mötte upp Josefine och Vilma på Jossans pappas resturang. Där åt vi vid vattnet och såg på brasa och sen promenerade vi sjungandes till Hammarbybacken där vi såg på fyrverkerier, snubblade upp och ner för backen, såg på ytterligare en brasa, skrattade åt moln och knasade. Idag har jag träffat vänner, promenerat, brottats med min bror och ätit traditionsenlig 1 maj lunch och jordgubbspaj. Idag är det 1 maj ja. Maj är kanske den finaste månaden som existerar, jag älskar den så mycket. Nu ska jag nog ut och gunga. Hejhej.


RSS 2.0