Är du en av de som gråter när ingen ser på, är du en av de som berörs ändå?

Hejhejhej, filmen var rätt bra, det finns inget jag tycker om mer än att gå på grejer som nån har engagerat sej och fixat ihop, ska lätt bli festfixare när jag blir stor! Vi lastade på ett rejält lager onyttigheter och efter promenerade jag hem, skrattade som vanligt ner mej till liggande ställning med Hanna.
• snart kommer breaking Dawn. Beckas mamma skulle snacka med sina krämiga kontakter om åldersförbudet. Inte för att jag inte kommer köpa biljett bara för att jag är fjorton små år utan för att jag oroar mej för om jag kommer in..
• Jag vill vill vill vill se Melissa horns konsert. Fy fasiken vad jag vill det. Ska göra allt i min makt för att skaffa biljetter. Eller.. Ska försöka i alla fall.
• idag har varit första riktiga dagen på höstlovet och den har varit rätt nice, älskar att komma hem från en kväll som är lite mörk och kall. Skönt att vara hemma tidigt, ska dricka te och kolla teve med min mamma och sooooova länge.
• om det inte har framgått så hyser jag kärlek till detta lov.
Nedan bild på de jag varit med idag, Rebecka, Hanna, Ebba, Mathilda, Vilma och Hedda. Enjoy!


Please be a part of My life

Halohah. Har fikat, ätit jellybeans och gjort andra smala saker med lite folks. Vid sju visar de film på biblan vid medis och vi ska nörda oss där om det är kul, hoppas det! Ska fixa lite mat för ska sticka om en timme typ, hare bra!


I find happiness in the simplest of things

Hola! (spanska kunskaperna bara flödar) Sjukt att jag vaknar såhär tidigt på höstlovet, har vara sovit lite mer än sju timmar! Men jag tar säkert igen det ikväll. Nu skulle jag sitta i ett unket klassrum och min so lärare skulle flumma nåt om franska revolutionen och ingen skulle lyssna. Groteskt skönt med lov. Idag ska jag springa iallafall mitt fläsk behöver omväxling från sängen tihi, och träffa lite filurer och fika, istället för franska revolutionen känns det underbart. Ha en grym dag folks!


Människor blir monster om vi inte säger någonting

Ska snart dra ut i kylan i min nya vinterjacka och med mina skor som jag plockat fram från den varma garderoben och dra till KU. Jag tycker det är så mysigt med höst/vinter. Att man kan gosa in sej i tjocka tröjor, ha Raggsockor och mysiga halsdukar. Att man kan komma hem och slabbaslabba av en kopp te eller choklad och känna hela kroppen gå från genomfrusen till varm, att kunna ha snöbollskrig och kasta sej på marken utan att blåmärka/stuka/skrapsåra upp kroppsdelar som jag brukar lyckas rätt duktigt med på de andra årstiderna. Najs. min pappa träffa på ett par hippies från England i skogen idag som flowa runt i sin husvagn, snacka om framtidsplan för mej. Nu ska jag i alla fall fixa mej det sista och utklassa alla konfaledare på pingis haha. Ha't så bra.


När du gång ler små korta stunder

Ligger i min säng och lyssnar på Hästpojken. Fy satan va bra. har varit på stan med min madre som man säger på spanska ni vet (aha heheehehe här flashar jag c språks kunskaper) och fått med mej lite smaskigheter hem. Härlans! Ska ragga upp lite folk till konfaungdomsgrejsak ikväll, blir säkert bra med den saken. Min mamma fick ett ryck och började baka socker kaka. Inte mej emot, nu ska jag dra och käka den och sen sova för jag övertröttar. Måste njuta av lovet resten är så planerat. Ha de finers.


When you burn, when I cry

Höstlov. Höstlov. Höstlov. Fredagskvällen spenderades så briljant hos Kosefine med en bunt fränisar. skräckis, garv, och tre timmars sömn resulterar i en glad men rätt rejält trött Lova. Har köpt kolachoklad till min bror som fyller 22 och kommer hit inom tio. Grattis till honom. Nu ska jag myspysa och planera värsta toppenlovet som har haft en så bra början. Hoppas ni har det bra.


Can anybody find me? Somebody to love

Känns helt sjukt att det är torsdag om bara några timmar, veckan har gått så snabbt. Gårdagen var så bra, Amina hade fått gratisbiljetter till "footloose" så finisaminis och jag drog dit och det var jättehärligt.
Idag hade jag konfa och som vanligt är min hals slut när jag kommer därifrån för jag har skrattat så mycket. Vi pratar rätt djupt men det går jätte lätt där, det är häftigt. Nu har jag pluggat hemkunskap och imorrn är prov på det, sen ett litet på franska, en uppspelning på musiken och sen lite läxor innan det äntligen är LOV. Fy sjutton vad skönt. Ska sova så fort som möjligt är sinnessjukt trött. Goden nattish.


Varje gång du möter min blick, blir min värld en aning större

Har pluggat hemkunskap och suktar efter lovet. Köpt sushi, kollat på lägenhet, och fick värsta jul känslan när jag var ute och gick. Fast det är rätt långt kvar hehe. Ska klara av ett prov och lite läxor så är det dags för sovmorgon i sju dagar. Bara att bita ihop. Är sjukligt trött så ska sova snart. Hare.


Am I free or am I Tied up?

Söndagen blev riktigt lyckad. Pluggade lite (kan inte direkt säga att jag slet ut mej) och sen vandrade jag ner till nytan och träffade alla tiders Amanda. Vi letade trendfik men med tanke på att halva Sverige var ute och trendfikade fick vi plats på Wayne's vid Slussen och fikade och pratade i timmar. Efter en rätt rejäl kopp choklad drog vi oss ut och köpte 2 kronors chips och satte oss på greenroom. Även känt som det enda fiket där man kan sitta utan att köpa nåt. Efter en massa prat och skratt begav jag mej till KU, nån grej som vi konfirmander fick få på, med massa ledare, och allt möjligt folk. Vi hade tipspromenad, spelade pingis, jag lärde känna en Johanna, drack min första kopp kaffe (om man nu kan kalla det för kaffe, det var en tesked kaffe i botten med en kopp mjölk och ett halvt sockerpacket) och hällde glitter i mitt hår. Dick en del sura blickar från dryga ungdomsledare men vadå. Bara för att de inte har glittrigt hår som glittrar av sej på min kudde. Tänk om jag skulle färga håret liksom glittrigt. Satan va bAllt.
En otroligt fin söndag i alla fall, så kul att lära känna finis Amanda på riktigt, och kvällen blev mysig. Nu ska jag snart sova, ska läsa och lyssna lite på musik först. Sovmorgon ni vet. Hoppas ni har haft det kanon.


There was a time when the world was field With darkness, darkness, darkness, so I start dreaming now I am supposed to fiel it up With something, something, something.

Go morgon. Jag ber om ursäkt för tidigare tråkinlägg men kan ju inte direkt säga att ni öser bloggstärkande kommentarer över mej...vad sägs om att ni bara skickar en lite kommentar nån liten gång? :)
Nu sliter jag ut min plugg hjärna med hemkunskap, spanska och biologi. Men vid ett ska jag träffa Amanda (på bild nedan) fint! Sedan blir det konfirmationsgrejs ikväll. Fint det med. Vi hörs.
Kram!


Words fall trough me, and Always fool me

Inlägget innan skulle ha publicerats vid åtta tiden. Är helt förbaskat trött men funtar på om jag ska plugga lite innan jag går och lägger mej eller om jag fixar allt det där imorrn. jag kör nog på det senare. Ska bara voxa lite först, och lyssna på daz musiken. Goden natt.


I don't know you but I want you, all the more for that

"falling slowly- Glen hansard"


Lyssnar på den kanske finaste låten jag hört (som vi har sjungit på konfan hehe) och ska snart se film med min familj. Fast jag kanske ska sticka ut till lite folk får se hur det blir.
Fy satan vad rolig dag jag har haft. Jag mötte upp Mayra, Jossan och Andrea vid Slussen och vi traskade upp till götgatsbacken, jag införskaffade ett par lila tights på HM, förälskade mej i en halsduk samt ungefär trehundrasjuttiofyra grejer till hehe, vi gick till ett jädrigt billigt (hej snål) men bra fik, och efter ett par turer fram och tillbaka klämde vi ihop oss fyra pers i en fotoautomat och såg ut som sär hela bunten men fy fasen vad roligt det var, precis där blev min lördag riktigt bra och jag skrattade tills jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Sen gick vi tillbaka till det billiga och bra fiket, mötte upp Agnes och träffade på en massa folk vi kände, samt skrattade oss tårögda. Det låter tråkigt men det var så himlans kul. Hela den här dagen får en bra känsla, en känsla som hänger kvar, så när jag kommer tuta på fotot från automaten kommer jag tänka "den här fina dan". Och det känns bra. Jag är tillochmed taggad på söndag. Hoppas ni får en bra kväll, jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men det blir nog bra hursomhelst.


i don't see what anyone can see in anyone else, but you

sitter i mitt kök och lyssnar på min mysmusiklista och är ensam hemma fram till tolv. Partaj. Eller nåt. Idag ska jag plugga lite tror jag och sen träffa Mayra. Fast vi blir nog fler hoho jaja. Måste hoppa in i duschen och plugga lite grann. Känner på att det här blir en dunderhelg (jaa, jag är sju år mentalt problem?) Sedan funderar jag lite som vanligt. Om någon sjunger Gud i en engelsk/amerikansk låt så är det helt lungt liksom k to the bry men om någon sjunger Gud i en svensk låt blir det jättekristet och hjärntvätt och omg. Lite kul ändå. Och nej konfirmationen har inte gjort mej superkristen så ta't lungt. Men nu ska jag kirra mej en aning. Ha en superlördag! (och det funkar fortfarande inte att lägga upp bilder otroligt knas)

Alla mina rädslor, badar i ljus.

Är supertrött. Har varit ute men kylan dödade mej en aning och mina föräldrar hotade med att tvinga mej att åka me till Täby imorgon bitti så har varit hemma i nån timme. Hann se vem som åkte ut Idol och nu ska jag sova, för som jag inledde med, fy satan vad jag är trött. Fredagen var en grymt bra dag, och imorrn blir det plugg och Mayra. Zov gott zötizar.


I would try to reach you, but you are to far away.

Äntligen helg. Imorgon kväll asså. Innan det ska jag sova, klara en morgon utan vatten, och få tillbaka mitt soprov. Inte för veckan har varit allt för slitig, har knappt haft nåt plugg alls, bara att jag behöver lite tid till ingenting. Sen är det höstlov. Fy fasiken va skönt. Innan det har jag i och för sej lite prov och inlämningar men men. Ändå. Torsdagkväll är inte helt fel inte när man har en världsabra spellista med Di leva och Adele med mera dunkande runt. Jag tänker inte låta jobbiga små saker let me down. Nu ska jag göra färdigt engelskan. Hejhopp.



Ja hej jag vill alltid ha självlockigt hår. Dääh.


Touch me and take me to that secret place.

Veckan har gått ryslig fort. Det är redan torsdag (nähä?!) och jag har knappt hunnit göra nånting. Fast jag har haft kul. Och jag har mått bra. Jag vet inte vad det är med hemkunskap men det lockar fram min hunger och just nu skulle jag ära inprincip vad som helst. Har matte strax vilket är rätt skoj och efter skolan blir det det vanliga hänget hos Vaktis och sen ska jag sjunga med min kör tror jag. Tjockt med k bry. Ha en bra dag.


jag skulle kunna stanna i din blick så länge. Frysa tiden varje gång du rör mej.

Jag hade en fin känsla hela dan. Under fysiken (Mitt absoluta hatämne liksom!) och under svenskan (mitt favoämne hehe) som var mina enda lektioner. Under tiden som jag and da gang (jaa, det låter töntigt men nu är det så bara) drog till Live, kollade på Juno och åt kakor, och framförallt under tiden som vi var på konfirmationen. Men också under tiden som jag promenerade hem i ösregn med en bra känsla i magen och Håkan i öronen. Och nu när jag sitter här och ska skapa den mysigaste låtlistan nånsin. Jag har nästan inget plugg alls vilket är så otroligt skönt. Har planerat lite till helgen som ska bli så bra. Jag vet inte vad som har hänt men livet har gått spikrakt uppåt sen i somras ungefär. Vi får hoppas att det fortsätter så. Verkligen. Det funkar inte att lägga upp bilder av nån andledning men ni klarar er. Kramar till er fintfintfint folk.

inget händer här, men det gör ingenting om dina händer är här

Klädsimmet gick över förväntan, mitt hår är dock fortfarande blöt och jag ska tvätta det om tio timmar (aha veeem har sovmorgon mhm?!) hehe...börjar bli lite orolig för att mitt hår ska mögla. men men. Jag mår så bra. Vaknar och tänker att "nej, jag kan inte må såhär bra, jag FÅR INTE må såhär bra, det går liksom inte" fast ändå nånstans finns en lycka som inte ger vika. Och det är ju nice och jag är töntigast i världen men man kan liksom inte hjälpa sånt. Det går ju liksom inte. Imorgon börjar jag kvart över nio och slutar halv tolv. Ja, livet kan ju vara sämre. Sedan blir det konfirmation. Jösses vad jag lever på den. Hehe. Dricker pepprigt chai te, lyssnar på ja he Håkan och ska redigera bilder. Hoppas ni har en finfin kväll!

Du är bara en av många människor jag har drömt om

Har sär ont i mina vader, är sär sur för vi har simning imorrn, men livet känns lätt på nåt sätt, jag glider fram på nån glädje som har hittat fram. Har ett enda litet hemkunskpsprov innan höstlovet plus några fjantläxor så det är bra. Lyssnar på alla tiders Håkan H och funderar så där som jag är bra på. Hare.


Ordlöst kommer glädjen

Oh. Tänk att jag för några dar sen funderade på OM jag skulle följa med på lägret. Ha vad jag skulle ha ångrat mej. det var verkligen fint. Min hals är hes för jag tror aldrig jag har skrattat så mycket två dagar i rad i hela mitt liv, jag har sträckt mina vader för jag och Elsa töntdansade i två timmar (men det var galet roligt) och jag har varit med om massa fina saker, gjort nån spännande bekantskap, kommit underfund med att två ungdomsledare bor min gata och rubriken ovan sjöng vi framåt halv ett tiden på lördan/söndan på den fina fina andakten som ledarn startade med Håkan Hellström, det var fullmåne och jag mådde så våldsamt bra. Fina helg. Hoppas ni har haft en jättebra helg. Bilderna funkar inte att lägga upp men ni får det imorgon. Nu ska ja sova för jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen.


Give me a night when I can exist. A night With nothing to miss

Här sitter jag och har det bra. Är helt upprymd av lägerkänsla och det är faktiskt en bra tid att komma bort. Känns bra. Bra bra bra bra bra bra. Det här blir fjärde inlägget på rad om lägret. Men det är liksom det enda som jag tänker på, det enda som snurrar runt liksom. nu ska jag dock ha engelska förhör. Hoppas glosorna finns nånstans i min lägerfulla hjärna. Hatt Bratt.
Ni får en bild på Elvira och Douglas.


Alla som vill ta en stund att fundera, när ska vi göra mod av sorgen och börja agera?

Är så otroligt trött hela tiden. Även fast jag bara pluggat runt en halvtimme ikväll. Och i helgen blir det väl inte heller så mycket sömn. Ska sova och tänka på allt det bra. Jag har ju en så bra känsla om det här lägret. Jag och Mathilda har bestämt godis schemat, jag har packat och lärt mej tre ackord på gitarr. Jag önskar bara så hårt att det här blir ett minne för livet, att jag senare kommer titta på foton ifrån det och tänka "oh de där fina dagarna". Jag hoppas att det blir så. Nu ska jag sova, morgondagens skola är skön, jag har chattat med fina Amanda och lyssnar på Melissa horn men ska sova när låten är slut. Sov jättefint.


Ge mej en kyss innan du går att bygga en dröm på

Ska snart börja packa. Snart, snart , snart ska jag ösa ner Raggsockor, tjocktröjor och vantar i min resväska och hoppas på att konfalägret blir bra. Vi åker femtio stycken var av femton jag känner. Oh så kul. Jag hoppas hoppas hoppas att det blir bra. Att jag kommer hem med nya vänner, många fina minnen och en skratt hes hals. Hoppas. Nu ska jag packa i alla fall. Om det inte blir några inlägg i helgen får ni lite kompensationsbilder som bara kan läggas upp i 400 med mobilen. Jaja. Kramar kramar kramar.


I don't need no drugs to take me high no, all I need is you

Käkade omelett med svampstuvning för en halvtimme sen på hemkunskapen och längtar redan till lunchen. Jag har seriösa problem. Rubriken igår skulle ha varit "jag vill känna att jag lever" men men. Nu ska jag voxer prata med Josefine som sitter bredvid. Kramissssss


Jag vill jämnaste jag lever och att jag är jag

Halloj. Har haft den roligaste konfirmationen, pluggat det sista till so:n och tänker att jag måste ta vara på allt jag är med om. På riktigt jag skyndar fram och jag måste faktiskt lyckas ta vara på stunderna. Men nu ska jag sova. Det är så skönt. Galet. Vad. Skönt. Det. Är.
Japppppppp, sov gott!


Tid är väl inte allt vi har?

Lite sur för att jag skrapat upp benen på gympan, för att sesamkakorna har tagit slut i cafet och för att översvämningen i skolan kostar 50 000. Men annars är det bra. En liten Mathilda bredvid sej och konfan ikväll. Ja, kan man va sur då? näj. Nu ska vi ha handledning med min mycket kära lärare. Slut på tråkig inlägg. Hej.


Vi lever alla med känslan att falla

Ligger i min säng som luktar nytvättat, har druckit vanilj te, kollar på Sverige som tog hem vinsten,lyssnar på den svenska björnstammen och känner rätt bra på livet just nu.
Precis så vill jag ha mitt liv. Lukta, smaka, se, lyssna och känna. Även fast jag skulle vilja stanna just här länge, är det dags att sova eftersom jag är trött som tusan. Tja frändisar.
(skulle ha publicerts igår kväll.


What are words if you don't really mean them?

Hallå. Här sitter jag och tar igen mej!och ska snart möta Anina och Frida och bege oss till teatern. På fredag är det konfirmations läger och jag är med taggad än va jag trodde var möjligt för mej. Den här hösten verkar bli så bra. Nu ska jag snöra åt skorna och sticka. Hörs!


Vart jag mej i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mej.

Rubriken.Klockren låt. Galet.
Fredagskvällen var fin, framförallt scenariot när jag gömde mej bakom josefine och Rebecka och de fick dölja mina hostningar. bra kväll helt enkelt.
Gårdagen var egentligen bara att ligga i en säng med lite folk i flera timmar, prata, plinka lite gitarr och sova. Innehållsrik och jättefin ändå. Dagen började halv tio i kyrkan, jag och min lilla kör sjöng och sen… plugg. Nu ska jag återuppta råpluggandet efter promenaden med med min mys morfar. Höres vänner.
(det här inlägget skulle ha publicerats i söndags)


There will a day when there be no pain, no heartbreaks or worries about tomorrow

Halloj. Har haft en bra dag. Vi lagade otroligt gott på hemkunskapen och jag bara känner att mina kulinariska färdigheter bara ökar! Har även fått tillbaka matteprov, och haft en rolig so lektion för en gångs skull.
Efter skolan gick jag, Stephanie, Elias och Sophia och drack choklad och åt bullar hos Vaktis. Jag och Stephanie skjutsade varann på en sändår grej som du drar paket på (pinsamt att jag inte minns vad det heter, nåt på p i alla fall) över skolgården, fick se skolfotot i förtid samt pratade en del mitt vår kära vän Vaktis. Fin kille det där.efter det var det kör vilket alltid höjer glädjenivån och nu tog jag en paus i pluggandet och ska läsa lite innan jag somnar! Otroligt fina dar har jag dkrapat ihop, tack flr det. Pössen!


Can't you see? You are supposed to fall in love With me

Godenafton!
Idag. Hade vi orientering. Som är JÄTTE avgörande för betygen och om du inte klarar det så dör du osv. Men! Hör och häpna! Jag och mina kompanjoner lyckades ta alla kontroller och genom vår segerspört på slutet hann vi ta alla kontroller med sju minuter till godo. Den känslan. Oslagbar. Dock lyckades jag göra illa foten under mitt "mission impossible- mode" när jag klättrade upp för värsta berget när jag skulle ta sista kontrollen. Alltså jag var ju långt ifrån ensam. Vi var fyra pers, jag kan absolut inte läsa karta. Så all ära till mina kompisar. Men ändå. Jag luskade fram lite allsång under höstluktande vägar i alla fall. (jaaa, jag vet att ni tänker, " herregud jag klarade det på tio minuter vad skryter tjejen om?!) men jag har drömt mardrömmar om det. Låt mej va lite stolt). Sen var det konfa och det är förbaskat roligt! Efter träffade jag och Jossan på Elias som hon, jag och Elvira lärde känna en sommarkväll. Härlans. En riktigt bra dag faktiskt! Nu har jag slöpluggat till biologi provet (hemprov fortfarande?!) och nu ska jag sooooova, vilket behövs eftersom jag alltid lyckats komma sekunden innan hon ropar upp mitt namn på hemkunskapen. Hihi, jag min lilla knasboll! Japp, sov gott fint folk!


Och alla bara pratar "är det sant" och "jag har hört om dej". Jag kommer aldrig tillbaka hit igen.

Ligger i min säng och ska snart sova. Vill vara taggad på livet. Är taggad på typ ingenting just nu. Inte ens på att sova. Fast det känns som en lätt natt idag. Inte en såndär då man tänker till Haparanda utan en sån då man somnar direkt och myser under täcket. Har haft teater och efter gick jag, Hanna, Antonia och Amina och inhandlade ICAs sista kanelbullar. Fint.
Nu ska jag sova bort mitt trötta tråkiga hängiga jag och locka fram den lite roligare delen av mej.okej egentligen är jag rätt glad. Bara att jag är så trött. Vi ses om jag överlever orienteringen imorrn. Kramelsikramelsi.


Vi går ut och brinner upp i natten

Vill ut i kvällen och springa, skrika, skratta. Vill dansa runt kvarteret, hoppa upp i någons famn samtidigt som "girls just wanna have fun" rullar förbi. Men jag sitter inne och tittar på "svenska hemmafruar". Inte så dåligt det heller i och för sig men ändå. Längtar. Tänkte ta ut lite av den längtan i veckan. Trots prov. Och trots orientering. Det får bli som det blir.
Annars garvar jag till 3 reklamen och Gunilla Persson. Hon är ju rätt frän. Eller? Hursomhelst. Min blogg är ju som den är. Ha en jättefin kväll.


Jag tror det nalkas fysikprov!

Det härliga är att mina kompisar kan allt, fast ändå ska de låtsas som om de inte fattar nåt. Fysik är svin svårt och jag orkar.inte.


Enjoy all the small things cause then you might look back and realize that they were big things.

Den här dagen har varit en sån där dag som bara varit. Jag har haft lite lektioner, skrattat en del, köpt sesamkakor i skol kafeterian med Mathilda samt traskat hem i riktigt kallt väder med henne(alltså hon traskade hem till sej och jag hem till mej och alla k bry men men) och ny sitter jag i min säng och ska plugga. Vrålplugga. Eftersom jag har fysikprov imorrn. Och ett hem prov (?) i biologi. Så let's say hejdå till fånen. Antagligen kommer jag minnas den här dagen länge. Alltså bara så att det nån gång om tio femton år ploppar upp, Juste när jag o Mathilda pratade dagis fröknar och när vi hade den där läskige vikarien. (jaaa, jag har ett kul liv) bara för att man minns såna här små grejer. Fast kanske är de små grejerna stora bara att man inte tänker på det. Kanske har det här varit en av de bästa dagarna i mitt liv, fast jag inte fattar de förns senare. Kanske. Nog med låtsas poesi och fram med Fysik boken.hoppas ni haft en bra dag.





Bild från Veronica maggio. Fast inte på henne though.


Jag vill finnas i dina tankar

Inlägget innan skulle ha publicerats igår…
Annars är jag tillbaka i Stockholm sen en kvart tillbaka ungefär. Alltså. Jag blir lite sugen på att börja spela handboll. Det ser så satans kul ut. Aja, får klura på saken. Har ätit McDonalds i bilen och pluggat samt sett min brorsa ta hem vinsten. Och och och lyssnat på musik i bilen (jag älskar att åka bil. Förutom miljöaspekten är det kanske det bästa som finns) och drömt om en bra höst. En höst med nya människor, med Gamla människor och med mycket av det bra och lite av det dåliga helt enkelt. Nu ska jag plugga lite mer och sen soooooova. Hare superfint.
(nedan är Linnea Henrikssons autograf tihi!)


You can't hurry love, you just have to wait

Dagen har spenderats i en handbollshall och på en mysig sushi restutang. Motvilligt måste jag erkänna att det är kul. Även fast jag saknar Er där hemma. Faktiskt. Nu är jag galet trött av nån anledning och ska kolla film på rummet. Sen HOTELLFRUKOST! Jess! Japp, ha en bra kväll.


We're not living in America but we're not sorry

I brist på bättre bloggar igen. He. Sitter på wayne's coffee och har mumsat. Mina föräldrar pratar i mängder med några andra och jag…bloggar ja.
Ni får en bild dom fick mej att gråta av garv. Alltså, jag var trött.


Everyday is so wonderful, Than suddenly it's hard to breath

Hejhejhej. Sitter i Eskulstuna och chillerillar. Eller inte. Nämen har precis kommit till hotellet. Samma hotell som brorsans lag. Mums. Eller inte. Nu ska jag iallafall ut och äta. Hejsvejselisvejs.


Tänk att du och jag delar samma sol, samma måne.

Godmorgon!
Ligger i min säng och strax bär det iväg till Eskilstuna som sagt. Jag tänker att för precis tre veckor och 12 timmar sen stod jag på Håkans konsert. Herre min Gud vad bra det var. Jag längtar tillbaka så otroligt. Det var en av de finaste kvällarna nånsin i mitt liv.
Jaja, nu ska jag nog gå upp och packa ner NO böckerna i väskan innan Jag glömmer det… Vi hörs i helgen eftersom den finurliga lilla blogg.se appen har tillkommit! Ha en bra lördag!


I would like to see you in nu arms.

Kära vänner.
Skrev ett inlägg som inte publicerades. Stön. Jaja, dagen till ära hade jag mina lycko tights och de fungerar på riktigt! Varje gång jag har haft de på mej har jag lärt känna någon skojig. Grymt.
Kom hem från en fin kväll för lite mer än en timme sen fast dagen har varit bäst. Mina tights gjorde ju jobbet men sen också musik lektionen. Jag har aldrig skrattat så mycket förut. Eller jo. Men knappt. Imorgon beger jag mej till Eskilstuna där min broder spelar handboll hela helgen. Suck. Jaja, kanske gör jag nån trevlig gemenskap där? Hursomhelst är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Sängen blir en bra plats att ta vägen till. Hoppas ni får en underbar helg. Nedan får ni bild på mina tights hihi.
Sov gott fina ni.


RSS 2.0