Kamerarullen sen sist

(null)

Jag och Nils äter frukost 


(null)

Iiiihhhhh min bästa stund på dagen!!! När det börjar nalkas middag och vi med en folkis i våra nya ölglas ska hacka lite grönsaker o ost o laga middag. Jag brukar oftast arbetsbefria Nils för ja tycker det är så mysigt att få kolla på Eagles eller dejta på SVT play medan ja hackar och strimlar (och då kan man sen be honom ta disken) 


(null)

Fem minuter från vår lägga finns det fuckkng djur!!!!!! Hästar,geter och höööööööns !!!! Hur otroligt mysigt är det..ja brukar gå till hästarna när jag har ångest och låta dem bära all min oro stackarna :(

 
(null)

Hos Nike som lagar pannkisar åt oss. Fan va det är mysigt att ha bästisar 

Hemma

Hur mår ni i hemma-pluggstider?

För mej är det ganska som vanligt med skillnaden att alla andra också lever som jag vilket gör att jag slipper få ångest över att jag lever lite puttrigt. (Och ha ångest för andra saker👍) lever på i våra puttriga liv.   Promenerar tre timmar om dagen och kanske bakar scones och träffas och kombinerar sitt plugg med kaffe. Jag har också Nils hemma om dagarna, och om ens tempo bekräftas av någon annan känns allt mycket enklare. Jag kan unna mej att tvätta mitt på dagen utan att få ångest över att jag inte pluggar. Sätter på mera kaffe och byter från pyjamas för vi vet att det finns mycket tid. Vi promenerar i Enskede länge och smyger in och äter våfflor hos hans familj. 


Idag skriver jag en novell som handlar om mitt bästa ställe - tvättstugan. Firar med att slänga in en tvätt. Tyvärr blir den P i s s. 


Kram




RSS 2.0