GLADvent

JUL! JUL! JUL!

Äntligen.
Jag gick ut från jobbet, som är det sista för i år, och det doftade gran och jag hade ont i hela kroppen från breakdance på Hildas golv i fredags och en inlämnad hälsostjärna fanns på mailen. Fyfan vad vackert det var o jag var tvungen att ringa André och berätta om hur livet äntligen hamnat i balans igen.
Hur mår ni?


Och min storebror kom o åt mini julbord och det känns mjukt som knäcksmet i hjärtegropen

I was Jesus

För er som förväntar er någon form av substans eller mening i dett inlägg-HA ni är lurade in på bara skinnet ska ni veta.
 
För 15 timmar sen (om jag räknar rätt) gick jag till skolan med sömn ända in ut i fingertopparna. Jag önskar att pluggork skulle kunna ersättta dendära sega känslan i kroppen men icke sa nicke. Vem är den där jävla Nicke som säger nej till allt hela jävla tiden om hen visar sig ska hen få se på neggoattityd kan jag lova och kanske till och med ett o annat slagsmål om jag är på det humöret.
 
GREJEN med skolan är att jag egentligen är rätt intresserad av hur vi har tolkat bibeln och hur en bygger upp franska språket och hur finanskrisen gick till, jag ÄR och FÖRBLIR en pluggis, och det gör därför extra ont när skolan som skulle kunna intressera mig så mycket istället gör att jag nuförtiden mest känner mig som en knögglig ölburk eller kanske kvarglömd mops utanför ICA, nåt bortglömt och oviktigt med dregglande läppar och söta ögon och alldeles frysig för det har bara varit två timmar sol i november AM I FUCKING SURPRISED
 
O ja jag har så jävla mycket bäst med min skola men hur ledsen blir jag inte att ingen lärare har tid att få oss att fatta för att nån liten skruttis (säkert den där jävla Nicke) utformat ett system som kan bada i min tåsvett (inte att underskatta) och skriva min hälsostjärna på samma gång. 
 
HURSOMHELST inte ens en vecka kvar till julefirandena!!! Min sista parahunt 2014 e på söndag!!! och min pojkvän så söt när han läser min franska och förklarar jättenoga fast jag bryr mig så mycket mer om formen på hans näsa och värmen mot min rygg
 
Ska sova nu kanske gråta en lien skvätt så känns det inte lika hemskt att påbörja en ny dag utan dans sprit pannkakor skridskor fyra timmars frukost nina och allt annat som vill bli till i mig
 
jag tycker så mycket om när ni kommenterar fina gerjer det gör mina jävla dagar även fast jag inte har några pannkakor
 
Tex tänk att vakna upp i turkiet imorn istället o simma timmar med jossan o mayra. Det hade fan varit nåt

Fjärilar och Hilma

I lördags var jag och Hilma på fjärilshuset. Det var svindyrt men också svinrenande att bli en del av regnskogen och komma ut därifrån med hår som lockat sig av fukt vid tinningarna och promenera hem över grus som luktar vinter.



Bästa Hilma



Jag blev en blomma och kom på att jag ska önska mig tusen plantor i julklapp.

Åk dit och helst med Hilma

Puss

Vet inte hur jag ska få in i inlägget men jag älskar Carola o mest främling

JASÅ MINSANN
 
Jovisst känner jag att julen är på väg för jag är helt jullugn i själen. Det känns väldigt bra och jag VET att det är julefriden som spökar för det blir så varje år. Precis som förra året har jag mycket plugg även om det råkar vara panneplugg nu i år, men jag blir alldeles varm av mammas glögg och känner min inte stressad nånstans när André gör lussebullsfrulle fastän jag vaknar alldeles för sent.
 
En grej som inte gör mig lugn utan alldeles kokande är GRABBAR. Fyfan va jag e trött på grabbighet och grabbigt hit och grabbigt dit och jag låser in mig på skoltoan ibland och andas och gnuggar mascaran ur ögonen för FYFAN vad mycket grabbighet och grabbigt det är hit och dit det går inte att blunda för det för det kilar ända in under ögonlocket. Och jag fattar att det enda som finns att göra är att öppna ögonen. 
 
Jag har kommit på en massa nyårslöften men dem får ni inte se än fast jag kan ju säga så mycket som att mina två övre stycken skvallrar ganska hårt om två utav dem.
 
Och jag såg Marie Atioinette (funtade på om jag skulle skriva slarvigt så ni skulle tro att jag ahde bråttom fast sanningen är att jag vet bara inte hur det stavas) och kom på att jag ska önska mig lyxiga saker i juklapp, lyxiga lakan och lyxig champagne och lyxiga pyjamasar oh ett lyxliv med mimosa och gurkmeja i ansiktet NEJ NU RÅKA JAG AVSLÖJA ETT NYÅRSLÖFTE ajaaa
 
Ska svara på era frågor snart tänkte jag!!!! fatta roligt
 
Min absolut fulaste frisyrmöjlighet ser ut som ett ägg med popfrilla
 
Tudelosan

Tankegången hos en trött sjuttonåring

Tre fula och tre vackra tankar

FULA TANKAR
1. Jag sover mindre än jag pluggar
2. Jag luktar illa hela dagarna för jag springer till skolan på morgonen och släpar femhundra böcker så blir jättesvettig 
3. Efter julen blir det slask och missär i ett helt liv innan solen syns igen 

VACKRA TANKAR
1. Snart är det jul mina vänner och vi ska sjunga julsånger och baka julkalkonen och jag blir extra trött för att jag hela tiden måste hålla in min julelängtan.
2. Nästa söndag är min sista jobbhelg detta år, vilket både är dåligt pga var e mina pengar men också bra för mamma betalar att jag skippar ett jobbtillfälle(?) och det är chill att ha det chill.
3. Jag har jordens finaste klassisar, så fina att vår historielärare köpte chips åt oss igår :') på min namnsdag :')

Ok dessa tankar var kanske inte så fantastiskt berikande för er men vad begär ni av någon som inte får köpa öl förns om en evighet och som äter tio clementiner om kvällen för att det ska svida på tungan så hon inte somnar.

Glöm inte i dessa novemberdagar ATT:

snart e det jul igen o snart e de sol igen o snart e det lust igen.

Allt kommer tillbaka 
Även november

Hejdå





Finast av allt, solen ska bli ditt namn

Mitt minne sviker mig så ofta!!!! Det är oroligt och roligt på samma gång. Typ som idag när jag berättade en anekdot och Nike rättade och sa att jag berättade hennes anekdot. Jag framstår som en lögnerska vilket både är lite spännande men också obehagligt. Jag är INGEN LJUGERSKA men det är lite spännande att få känna sig som en lömsk älskarinna ibland. En kick till rödbetsbiffarna och vattnet som faktiskt smakar så illa att jag måste ha citron i det.

Det är konstigt det där hur hjärnan kan fibbla undra om det är så hjärtat funkar också? Plötsligt älskar en nån tex sin pojkvän för hjärtat tror att det är en själv

Längtar tills jag blir oemotståndlig fan vilken härlig tid det lär bli paraplydrinkar och frierier till höger och vänster. 



Ett visdomsord o sen sömn


Jag har väntat ett liv på denna dag

Känner att jag inte riktigt
l
e
v
e
r
e
r
a
r
.
 
Jag tror det är bra att inte leverera för mycket hela tiden, synd för er dock som får läsa en helevtes mycket babbel
 
Idag fyller pappa år, jag har jobbat och få gnuggat så bebihänder och sett julskyltningen!!!!!!!!!!!! Nu är det dags att börja längta, att lyssna på julmusik o börja klura på önskelistan. Det är bara två veckor kvar till det är dags att börja superlängta.
 
tre grejer jag längtar efter
 
1. JULEEEEEEEEEEEEEEEEN
2. När jag blir amanda Jensen
3. Att dansa!! O jävlar vad jag längtar efter att dansa o helst med lite kokoslikör i kroppaskrället
 
Här är jag i andrés pappas tröja heheheh om du läser detta sry xD joke jag fattar såklart att han inte läser snälla
 
HUR farlig ser inte jag ut på denna bilden
 
som en jävla gangster

Vågar du va ensam i natt

Jag har svårt att skriva nu för tiden och jag blir så stressad när det blir så för jag är alltid så nervös att det mitt enda ventilationssystem ska gå förlorat. Liksom det gör alltid ont att somna mot blöt kudde men det känns lite mindre svårt att förstå när det finns svart på vitt, svara bokstäver på vitt dagbokspapper.

Grejen med november är att den är en sån otrolig mellanmånad. Den är lite som att vara fjorton typ, inte längre kul att roligt att hänga (pga kallt) men inte redo för att göra nåt vettigt (dvs säga längta till jul)

Ändå min bästa november på länge. Även om det är en ständig längtan bort som driver mig, så vet jag att den bara är en vecka, årstid eller säng bort. 

Hur mår ni?





Tre snaps från mitt liv på sistone 

00.24-håll till godo

Det är så jävla underligt varje gång en känner efter och kvävs. Som en plötsligt märker att någon håller stryptag om hjärtat och jag blir lika jävla chokad varje gång. 
Hur det där svarta inom mig lyckats klämma åt YTTERLIGARE en gång till utan att jag hinner märka. När fan lär jag mig. Jag skulle vara så värdelös på savannen, skulle aldrig märka att nån jagade mig förrän klorna satt i strupen. 

Grejer jag tänkt på:
1. Hur jävla underligt är tid. Kommer ihåg när jag gick i lågstadiet och två lärare sa till varann att de önskade sig tid i julklapp. Och jag fattade inte för tid fanns det ju så gott om! Men det har ännu hängt kvar så tydligt i hjärevirret och jag fattar nu. Tid är det jag vill ha mest i hela världen, tid till att träffa alla som jag vill hinna vara så mycket med, tid till att ligga på golvet och måla fast jag inte kan, tid till att sova(!!), tid till att pussa på alla hans fräknar. 
Och samtidigt vill jag inget hellre än att tiden ska gå, att det ska bli julafton, sommarlov, student. Ungdomspardoxen all over alltså. 

2. Jag blir så ledsen när deltagare från paradise hotel inte får jobb för att "de har haft sex i teve". HUR kan det vara sexet som upprör? Det är så många i det där programmet som uttrycker och beter sig sexistiskt, fördomsfullt, elakt gentemot varandra, jämt och ständigt.  Är det det som gör att de inte får jobben? Nä, det är att de har legat i teve. ??? Jag tycker verkligen att det är ledsamt när en fysisk, kroppslig njutning  blir klassad som värre att visa upp och acceptera, än sexism, mobbning och andra fördomar och skeva samhällsstrukturer. Hur i hela helvete kan det vara värre att ha en kollega som har offentliggjort sitt sexliv än att ha en kollega som är sexist/rasist/u get it. 
Samma när vuxna bah "vänta så länge ni kan innan ni har sex" (samtliga lärare som vågade nämna sex på min högstadieskola), är det inte fel fokus? Är det inte mer relevant att fokusera på att lära oss hur vi skyddar oss (både från sjukdomar och sjuka ideal och fördomar thanku pls)/respekterar varandra/inte håller fast vid normer och könsroller och förtryck än att få oss att tro att det är nåt allvarligt och dumt? Mvh jag och Estelle bad om mer sexualkunskap i högstadiet för vi lärde oss inget hur sjukt är inte det önska fan jag va lika bäst som när jag var fjorton

3. Fungerar det att ha foundation och hudkräm på en borste och sen smeta ut i ansiktet för det kanske blir superjämnt då?? Vet inte om det funkar lär jag bli lika känd som fillipa anhem har ni sett henne i Veckorevyn eller vad det är??? Haha så kul jag känner henne 

Osammanhängande much? Nä. Vi hörs



Lisa e back d fan nice

Jag vill brinna i tusen år eller några timmar

Vi har en ny dörrmatta och mamma är noga med att jag inte ska smutsa ner den så jag måste ta av mig skorna direkt innanför dörren.

Hela veckan har jag dragit av mig skorna på pallen precis innan dörrmattan tar vid men idag stövlade jag ändå in i köket.

Fan vad jag gillar att vara för mycket, mycket mycket hellre nåt än inget.

Visst har jag pratat om passion hur jävla vackert det är? Jag tycker det, att snörvla på operan (som jag o andré blev bjudna på av Ville och Olga igår det var fint som fan faktiskt) att hulka till så mycket bättre att kyssa jossans kind röd på hennes födelsedag för jag älskar henne så mycket. Suck det är fan svindel på hur mycket som kan rymmas i kroppen.



Denna vecka har jag på sin höjd gråtit av trötthet och kramat min bror när han hjälper mig med matten


Dansat salsa och tryckare och mina vänner är min jävla lycka denna veckas pluggdagar


Jossan min älsko bakade bäst tårtor till sin födis


André gjorde lyxfrulle

Och denna vecka som kommer känns så fin att få uppleva 

Tisdag igen


Här är Nike och Elina och jag önskar att ni alla fick chans att vara med dem varje dag

Jag hittade en dagbok där jag i åttan skrev typ "varje gång jag tröttnar på skolan i gymnasiet ska jag minnas att jag svettats för att få gå just där och att det inte är detta". Det gör ont att må bättre för att det inte är samma skit som nån annan gång , men det gör mindre ont att ha ont och det är mindre jobbigt att gå upp på morgnarna efter att ha läst det.

Jag har valt att behöva slita med plugget och kämpa med att hinna sova mina nattetimmar och jag har valt allt det där för jag får så jävla mycket ut av det. Jag lär mig faktiskt en massa och jag trivs och jag drar aldrig in magen på idrotten eller kämpar för att inte bli ett med marken längre. Jag får vara med Nike och Elina och tusen andra lågor varje dag. 
Och det är så himla värt det. 


Här är Elina och Nike när de är JÄTTElika

PEPP

Äntligen va! Lite pepp! Tänkte att ni kanske också snorat och jobbat bort hela lovet (autocorrect ändrade till livet fyfan va deppigt) (det va motsatsen detta skulle handla om skärpning) och behöver piggas upp! 
Vi kör

P- recis en månad kvar till första advent!!!!!! FATTAR ni snart är det lussebullar och granbarr i varje hörn och kroppen är fylld utav julstök och förväntningar. 

E-fter denna vecka har jag det ÄNTLIGEN lugnt på pluggfronten och då kan alla som vill få hänga med mig :----)

P-lugget behöver inte alltid vara så stor grej. Jag har slutat tycka att det är så jobbigt att plugga, det ska göras och sen finns det oftast lite tid över. Precis med allt som ibland gör ont gäller det att avdramatisera. Tänk på det som ett gammalt haff liksom, inga känslor kring det bara ett moment att hälsa på i festens trängre delar och sen fritt fram på dansgolvet.

P-ara is not a problem när du kan laga lyxbrunchar hos varann och gå på gratis museum (tex Nationalmuseum för då kan ni säga hej till mig)

Hoppas ni fattar att jag peppade på varje bokstav av pepp! Vi hörs hade så länge

Min pepp klockan halv nio imorse

RSS 2.0