I was dancing the whole way home

Det är svårt att beskriva en riktigt bra kväll så att någon som inte var där kan förstå hur bra det faktiskt det var.
Det är svårt för någon som inte var en del av dansgolvet som att förstå hur bra det var att dansa till bootylicious tillsammans med enorma mängder glittriga människor eller för någon som inte också skakade massa händer och kramde massa ryggar att fatta hur fint det var att för första gången konversera med någon som en har sett tusen gånger fast aldrig vågat prata med eller för någon som inte snubblade på terasströskeln att fatta hur skönt det kändes att ha dansröda kinder och inte frysa fast det var minusgrader på terassen. 
Otroligt bra kväll igår och jag somnade så fort jag hamnade i min säng alldeles uppfylld utav vänner och Shakira och folköl. Trots massa bra saker på sistonde fick detta mig att förstå hur minimalt lite samhällskunskap eller tristess är i hela livet när en liten tillställning kan få en att aldrig vilja somna igen. 
FINT.
 
Idag är det nästan december och jag sörjer inte ens allt plugg jag har jag kan liksom inte vara nere när jag är så fylld utav LIFE. December, en samling fina som snart kommer hit och lagar pasta och SNÖ utomhus. 
 
Ses sen puss ni är bäst. 
 
 

jag lärde mig att änglar bara finns i snö

Hm.
 
Min bror har åtta kompisar över som sitter i mitt kök och äter. I MITT KÖK!!! Varför av alla platser i lägenheten sitter dom i köket? Där all mat finns. Fan.
 
Förresten så var jag så himla jobbig idag kunde liksom inte låta bli att göra saker som jag visste att folk skulle störa sig på! Vilket innbar=jag blev superstörig. Jobbigt men ganska underhållande. 
 
I alla fall ska jag vara ensam hemma imorgon vilket betyder att jag kan dansa i min lägenhet, röka genom fönstret (oops ett har inga cigg oops två vågar jag inte alls), och göra allmänt sköna saker som en kan göra när ens lägenhet är tom på andra människor än en själv. 
 
Nu ska jag snart iväg och glömma allt vad plugg heter och svänga mina höfter i hos Alma och njuta utav livet vilket ska bli jävligt sw33t. 
 
Har ett pirr i magen och när jag har ett pirr i magen så brukar det bli bra. 
 
Hare. 
 
 

Hello I love you wont you tell me your name

Hej va. 
 
Fick en kul kommentar som jag tänkte svara på. Förretsen tack för era kommentarer, dom gör mig hemskt glad.
 
 
Vilka är dina bästa kompisar? Och vad vill du jobba med?
 
Jag har så fantastiskt mycket bra vänner så det känns himla orättvist att kategorisera dom här men klart att jag är olika med olika men fo realz har världens bästa och häftigaste vänner skulle kunna skriva tusen inlägg om dom obs är du min vän så är du bäst
 
Jag vill bli skådespelerska eller sångerska och allra helst någon sorts musikalsångerska. Tänk att få betalt för att ha så kul alltså åh please make my wish come true, samt skulle vilja bli politiker och förändra och säga till på skarpen och arbeta inom FN och driva en ungdomsgård och volontärarbeta i Afrika.
 
Idag var förresten en asbra dag för jag satt jättelänge i min cafeteria och skrattade tills min luft tog slut, åt billigt och fantastiskt gott godis och kramades tills det blev för varmt i min fluffiga jacka som förresten ser ut såhär:
 
 
Och teaterföreställningen som vi var på var så himla mysig. "Kan man förlora sitt hjärta?" "Det verkar som det". "Kan man hitta det igen?" "Det beror på hur långt borta man är när man förlorar det". 
BUTIFUL. 
 
Ska återigen studera lite konservatism innan jag ska sussa hela min sovmorgon ses nånannan dag xoxo
 
obs vene varför det blir två av varje bild deal with it

Send me a man from Argentina to make me the happiest girl in the world

Tjena.
 
Tisdagar är min utan tvekan oklaraste dag på hela veckan. Jag är alltid yr, har alltid en massa energi och har alltid en hemsk oförmåga att välja kläder som fungerar tillsammans.
Därför är det alltid ganska skönt när tisdagen lider mot sitt slut och framförallt denna tisdag eftersom morgondagen trots ett tre timmar långt svenskaprov (kanske är ett nationellt prov jag vet inte riktigt har inte vågat fråga) verkar vara en riktigt bra onsdag eftersom:
 
1. Då är den jobbiga delen av veckan över
2. Vi har lunch med skolans allra vackraste varelser
3. Jag har två och en halvtimme håltimme och jag, helt ovan vid håltimmar, är nog livets största uppskattare utav håltimmar. Dessa är alltså timmar som en MÅSTE tillbringa i skolan eftersom det inte hinns med att gå hem och det är lektioner kvar utav dagen. Jag TVINGAS alltså tillbringa tid i min cafeteria för att spana och skvallra och dricka kaffe.HUR FINNS DET MÄNNISKOR SOM INTE TYCKER OM DETTA? 
4. Jag ska se treornas teateruppsättning som handlar om livets viktigatse ämne LOVE. 
 
På tal om ämnet med stort Ä, TÄNK att ha sin egen lilla John Travolta, vore det inte vackert.
Tycker alla i hela världen förtjänar en egen John Travolta. 
 
 
Aja, ska läsa lite om konservatismen och käka mitt dagliga intag utav clementiner. Förresten gissa gärna hur många jag äter per dag :-)
 
       
Här sitter jag och kramar om Travan in my freakin dreams
 
Nä 4 realz hörni måste verkligen studera lite granna / ber om ursäkt för oklart inlägg men det är ju trots allt tisdag!! Gimme a break
 
Puss.

You'd better watch out, cause I like you

Vaknade imorse med känslan: FUCK MÅNDAG. Finns det något på denna jord som gör att jag känner hopplösheten pulsera i ådrorna tills jag nästan spricker är det MÅNDAGAR. 
Då råkade det visa sig att denna måndag blev en riktig supermondai. 
 
Ganska mysig dag på något vis, det låg något fnittrigt i att äta torrt ris och i att komma försent till historian och i att ha meningslös matte och jag trivdes när jag sneglade ut över hustaken som färgades röda av novembersol och skickade lappar till Elina. 
 
 
Efter skolan strosade jag med min stora halsduk till String med Olga där vi satt i timmar och åt kladdig kladdkaka och pratade om en massa viktigt och oviktigt och det kändes så hemskt bra att sitta i en fåtölj med en fantastisk liten mänska mittemot mig mitt i livet och smutta på smultronte och fnittra och planera för en fantastisk sista månad av året när Södermalm vilade utanför i någon kall stillsamhet. Det gav mig lust att upptäcka och uppleva och uppskatta.
 
SISTA MÅNAD!! På söndag börjar alltså livets bästa månad och den sista av detta år. VILKET ÅR. Jag ska snart börja sammanfatta det och åh vad jag ska sammanfatta det här men FÖRST ska jag ha en AMAZIN sista månad. Ha det ni med hörni, och don't forget hur fint det är att ha möjlighet att kunna smutta på smultronte och strosa i denna vackra stad (för er som bor här oops sorry) och ha LIFE framför oss. 
Puss. 
 
 
 

Slutkläm

Glömde visst slutklämmen igen. Vad jag ville ha sagt med förra inlägget är att det finns så mycket oanad potential i hela livet. Trots att det är höst och skitkallt så kan en busstur hem få en att förstå hur vacker ens stad är och en bränd bulle kan vara så jävla god och en trött hemmadag kan få en att se hur bra ens vänner är som får en att fnittra fast ens huvud dör av sömnbrist. Livet har så mycket att erbjuda fast det ibland är täckt utav regn, mörker och tonårstristess.
Hej.
Här är förresten en två år gammal bild på mig, KOLLA vad livet kan göra med ens tänder till exempel.


I shake my hips to the revolution

Hej ni.
 
I fredags överraskade vi Josefine som fyllde år för nån vecka med middag på Friday´s och väl där skvallrade jag och livets små lågor om allt som finns att skvallra om och åt välkryddad kycklingpasta tills vi blev tillsagda att gå.
 
Efteråt åkte jag och valda delar till Jack och drack svartvinbärste ur muminkoppar och åt brända bullar.
Jag vet inte riktigt vad det var med den kvällen men den var så oerhört SKÖN bara, som om jag tittade på mitt liv utanför, som att jag gjorde saker jag egentligen inte riktigt vågar, även om det bara var små dumma grejer, för att det var liksom inte jag som gjorde det.
Som om att det inte var jag som satte håret bakom öronen fast jag egentligen tycker jag i ful i det eller som om det inte var jag som smakade vackra vänners mat vid ett runt bord på restaurangen fast jag egentligen är vegetarian eller som om det inte var jag som somnade och grät till Kalle och Chokladfabriken i Jacks soffa mellan världens mysigaste vänner om vartannat fast jag egentligen inte kan gråta med andra människor och fast jag egentligen tycker det är läskgt att somna när andra ser på. Som om att det inte var jag som vandrade hem i natten fast jag är rädd för att gå ensam när det är mörkt. Oerhört konstig men befriande känsla, det var så lätt att vara glad åt allt den kvällen, åt alla människor som jag får ta del av, åt den här staden som jag lyckligtvis får leva och bo i och åt brända bullars oanade potential. Ska komma ihåg att känna sådär lätt.
 
Igår såg jag "Green street holligans" och "This is England", åt för salta popcorn och somnade tidigt med raggsockor på. En ofattbar trötthet i mig igår, det fanns inte någon ork alls att sätta på mig snygga kläder eller måla läppar eller gå ut ens och just därför bestod igår utav min teve, raggsockor och popcorn. Är inte lika rädd för att bli trött längre, vet att det finns mycket som gör mig pigg nuförtiden. 
 
Fick en kommentar om hurvida mitt liv verkligen var så fabolöst som jag beskriver det i bloggen. Just nu, ja. Dom senaste fyra, fem månaderna har mitt liv varit ett disco och jag har alltid varit bjuden. Innan sommaren kände jag en sån himla uppgivenhet minns jag, för ett år sen var mitt liv snarare ett lökigt pizzahak med dyra priser, men så mycket nytt har hänt och jag tar tid på mig att ta in. 
Självklart är jag inte alltid på topp, jag längtar och undrar och tröttnar såklart men jag längtar och undrar och tröttnar inte lika ofta nuförtiden. Och tack för kommentaren, vilken jättebra kommentar. 
 
Nu ska jag läsa och äta nudlar tjaba. 
 
 

Där bortom broarna finns det kanske nån för mig

Konstig känsla i mig nu. Mer bra än dålig, väldigt mycket mer bra än dålig men lite kall nästan vilket är konstigt är så himla himla varm samtidigt ÅH konstigt som sagt. Träffade Justine idag påväg hem från skolan. Hon trivdes så himla bra på sin nya skola och ska snart åka iväg för att segla i Teneriffa i tre veckor. Tänk om livet alltid löste sig så när det hade sugit, en nystart och en tripp till Teneriffa. Blev glad för Juttan och blev glad för tänk vad mycket bra det finns här i livet, segling och Glee och att dricka persikomilkshake med klassisar när skolan slutade tre timmar tidigare. Ska nu hoppas att Sverige vinner, skulle verkligen styrka mitt påstående om att livet allt är fyllt utav mycket vackert och somna till Daniel Adam-Rays nya. Ni är fan bra ni som läser denna blogg fortfarande fast jag inte kan lägga upp bilder eller blogga ofta just nu. Hare.

i'm addicted to you

Hej ni.
 
HEMSKT ledsen att det har dröjt så länge tills idag då alltså är dagen som jag bloggar. JAG LOVAR ER att detta icke är ett slut på den blogg utan att jag endast haft ett litet uppehåll p.g.a. jag är slö och orkar inte gå in på datorn för att blogga och inte heller fixa min mobi så jag kan fixa min app. MEN NU ÄR JAG HÄR och imorn ska jag till och med ringa supporten och ordna upp min telefon.
 
SÅ, vad ha jag haft för mig sen sist.
 
Förra helgen var riktigt bra. På fredagen hade vi middag med judiska anor hos Michaela och dansade sedan länge i hennes stora varadgasrum med vänner som av en slump kommit dit.
 
På lördagen köpte jag och min gamal, fina klass godis, kladdkaka, läsk, chips och pizza för 1300 krornor :---) och pratade om gammalt och nytt och det var bra.
 
Senare begav jag och mängder utav vänner i världsklass oss till Jonas och Nisses lägenhet. Väl där firade vi dom båda och Ida som fyllde år just den dagen. VILKEN KVÄLL.
Få gånger i mitt lov har jag känt mig så belevad som jag gjorde när jag satt i en cremefärgad soffa och åt kurdisk buffe. Fantastisk. 
Resten av natten dansade vi tills mina höfter FO REALZ nästan gick sönder (den ena är inflamerad) det var dansbattle och åttiotal oc jag vet inte allt, skvallrade på balkongen och låg på ett golv och pratade o livets stora frågor. VACKERT.
 
Sedan blev jag sjuk. Denna vecka har alltså gått ut på att sova och förälska mig i GLEE. Vilken fantastiskt töntig, konstig och underbar serie.
Nu måste jag sluta och städa mitt ru men jag ska blogga snart igen puss hörni obs längtar so much efter skolan och jul och GLEE puss.

ett inlägg om inlägg

Jag är ledsen att det blir konstiga inlägg nu men min blogg-app vill inte fungera. DET SUGER. Nåt som inte suger är dock att skolan börjat. SÅ bra att kunna hänga med mah beautys och dricka dyrt kaffe i caffiz. Det blir inte så bra inlägg på grund av sug-app men jag kommer antagligen att hänga lite mer på min comoputadora eftersom vi har skaffat: NETFLIX. Vilka möjligheter!!! Kommer antagligen inte att träffa en vän igen i livet. Tills vi hörs igen, make love not war XOXO

RSS 2.0