You'd better watch out, cause I like you

Vaknade imorse med känslan: FUCK MÅNDAG. Finns det något på denna jord som gör att jag känner hopplösheten pulsera i ådrorna tills jag nästan spricker är det MÅNDAGAR. 
Då råkade det visa sig att denna måndag blev en riktig supermondai. 
 
Ganska mysig dag på något vis, det låg något fnittrigt i att äta torrt ris och i att komma försent till historian och i att ha meningslös matte och jag trivdes när jag sneglade ut över hustaken som färgades röda av novembersol och skickade lappar till Elina. 
 
 
Efter skolan strosade jag med min stora halsduk till String med Olga där vi satt i timmar och åt kladdig kladdkaka och pratade om en massa viktigt och oviktigt och det kändes så hemskt bra att sitta i en fåtölj med en fantastisk liten mänska mittemot mig mitt i livet och smutta på smultronte och fnittra och planera för en fantastisk sista månad av året när Södermalm vilade utanför i någon kall stillsamhet. Det gav mig lust att upptäcka och uppleva och uppskatta.
 
SISTA MÅNAD!! På söndag börjar alltså livets bästa månad och den sista av detta år. VILKET ÅR. Jag ska snart börja sammanfatta det och åh vad jag ska sammanfatta det här men FÖRST ska jag ha en AMAZIN sista månad. Ha det ni med hörni, och don't forget hur fint det är att ha möjlighet att kunna smutta på smultronte och strosa i denna vackra stad (för er som bor här oops sorry) och ha LIFE framför oss. 
Puss. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: elina

asså, du är en härlig prick. (tolka inte prick som negativt för att det är litet osv. du är härlig. dot)

2013-11-26 @ 22:51:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0