and I don't want the world to see me cause I don't think that they'd understand

Raden ovanför sjöng vi i kyrkan som avslutning i onsdags på konfirmationen. Oh jag är så glad att jag vågade göra det här. Jag är så taggad. Jag är så glad att jag faktiskt följde med mina vänner på det här,det här känns som att jag kommer minnas det här så länge. Det känns så bra bara. ja.
Annars är det plugg för hela slanten, jag har inte tid till att göra annat, ingen tid till att umgås med mina vänner, ingen tid till att sitta i soffan och titta på nåt tråkigt program och än mindre tid förmej själv då jag kan ligga på mitt golv och tänka. Blir lite galen på det, men nu är i alla fall matteprovet över och imorgon är det fredag. Nu ska jag hursomhelst se det första avsnittet av Idol som jag har hunnit se pågrund av de där satans skolböckerna. Jaja. Annars är det ju jättebra. KRAMAR.

i could die just for living with you

Hej. Har inget vettigt att säga för för jag skrev ju för två minuter sen. Ville bara tacka för fina kommentarer och hålla kvar läsare eftersom jag inte har länkat min blogg ens och redan har så "mycket" fint folk hittat hit. Ville hålla kvar er och sen så ville jag ju säga att nån gång ska jag ju också bli sär cool och liksom skriva såååååååå bra inlägg och lägga upp snyggga foton och sådant. Nån dag alltså. Ja. Jag har åkt tilt i år också. RESPEKT. Nu ska jag i alla fall göra biologi läxan. om jag lyckas. Hej.


det här är värt att dö för jag tror mitt hjärta blöder

hej hej hej hej fina ni! Jag veeeeet att jag inte har bloggat på urminnes tider men dagarna har gått så rysligt fort och jag har inte hunnit! Jag har knappt hunnit vara med mina vänner och ännu mindre hunnit plugga. Men annat skoj har jag gjort på mina lediga stunder. Bland annat;
Varit på Veronica Maggio och det var bra. Det var det. Jättebra. Inte huuuuuuuuuuuuuur bra som helst. Men mycket bra. Jag svettades, hoppade och var så lycklig gott folk när vi skrålade med och petade skinnjackeklädda människor i ryggen. Hm, jaa. Ni får bilder så fort jag har laddat över de.
Igår var vi på konfirmationsupptakt. Jag känner alla förutom två i min grupp. Hmm. Men vi fick den snygga konfa ledaren och det verkar stört kul faktiskt! och och och efter det hängde vi runt lite, såg Jossans brorsas match och SEN såg vi Linnea Henriksson på fritidsgården vilket var rätt b men SEN pratade jag och vilma med henne länge och hon var intresserad och frågade och kramade oss och luktade så gott och OH va bra det var.
söndagen är min pluggdag och sedan tog jag en promenad och träffade på lite vänner som jag pratade med.
Idag fick Frank gå till rektorn för att han hade tagit för mycket ost (och jaa där någonstans dog jag), jag har kommit på att om tre dagar har jag matteprov och tjatat rätt oavbrutet om konfirmationen. Oh det ska bli så kul! Denna dag gick också otroligt fort och nu ska jag göra lite plugg. Hoppas ni har haft en bra lördag!
                Denna har jag snott av Dawn som var den enda som lyckades kirra en bra bild.

it is okay not to be okay

Dagen har varit att kolla på idol-repriserna och rysa över att Moa som är verkligen rysligt bra. Jag hoppas så hårt på att hon vinner hela alltet. Eller Nathalie. Eller nån av killarna som jag inte riktigt kommer ihåg namnen på. Idol är absolut mitt favoritprogram. Och svenska hollywoodfruar såklart. Det är lite "jag hatar att jag älskar det" känsla över det sistnämnda. Men men. Sedan kom Douglas, Amanda och Hedda (Amanda och Hedda har jag velat känna jag vet inte hur länge och det var så kul att faktiskt få prata med fina de. Det finns ju ett par personer som man verkligen verkligen vill lära känna ni kanske vet? De är några av de och att jag faktiskt typ har lärt känna de ger ju också hopp till att jag kanske kommer lära känna andra som jag suktar efter att kompiskretsa med) utanför mitt fönster och vi pratade och hade himlans trevligt och med tanke på att jag inte har pratat med någon på två dagar (?!?!) fick mej att prata så att det rykte. Stackars de. Saknar mina andra vänner och vill så gärna sticka ut i höstluften och skratta tills jag gråter men vi får se om jag lyckas övertala mina föräldrar. Hursomhelst. Nu ska jag rensa svamp. Hörs.

         

r det såhär det känns att va lycklig? De e inga problem!

Sjöng en Daniel-adams Ray tillsammans med gästartisterna, Veronica maggio och Petter i torsdags. Oh vad bra det var. Efter en så så bra konsert stod jag, Estelle, Stephanie, Mathilda, Rebecka, Ebba, Gösta och Carlo på färjan i regn och skrålade gubben i lådan så högt att det hördes över hela fjärden. Fint. Jag har en satans massa bilder på min jagfån som jag förövrigt fick när jag fyllde fjortis, men nu får ni bara några. Jag är också sjuk och min hals svider som satan (kanske får jag skylla mej själv lite eftersom jag kanske skrek aningens mycket i lilla lady men men) min näsa rinner, och mitt huvud känns som jagvetintevad. Så igår låg jag hemma hela dagen och idah är min familj borta hela dan på handbollsgrejs och jag stänkte parta till det här hemma med mina kamrater men men idag blir det te, halstabletter och film för hela slanten. Låter ju i och för sej inte helt fel. Jag har egentligen inte slappat hemma på över en månad. De två sista veckorna på sommarlovet var fyllda av grejser med mina fina vänner och sen har skolan och allt rullat på så igår och idag var faktsikt första dagarna på mycket länge som jag gör ingenting. Skönt. japp,
 Hoppas ni får en bra lördag!

Estelle är frisk.




jag börjar om varje dag fösöker vara det de vill att jag ska va, men när jag somnar på natten har jag glömt om jag själv mår bra.

Rubriken. så klockren. Att en låt så precis kan säga vad man känner. Melissa horn-nåt annat än det här.

Hade håltimme från gympan så det var bara att traska hem i mjukisbyxor och mjukiströja. Ser ju dock detta som en bra sak eftersom jag hyser en aning hat mot den där kvarten i omklädningsrummet då man ska försöka förvandla sitt svettiga rödflåsiga till ett normalt och oflåsande. Hur man nu ska lyckas bli oflåsig när man på två minuter ska kasta sej upp för sex trappor. Hursomhelst, skönt med håltimme. Det var dit jag skulle komma. Idag är det höstigt kallt (äntligen!) och jag har teater! (äntligen!) och jag ska göra den här dan till nåt bra! Kram!

                   Håkan..

jag är så mycket bättre i fantasin fast jag vat att den får man inte leva i

blev ett inlägg till bara sådär. Bara för att Melissa Horn har släppt ett nytt album bara sådär som redan finns på spotify och för att jag råder er alla att klicka in och lyssna. Hade för övrigt också  skolfoto idag. Ville se ut som en poetisk, orginell person som liksom lyser av inspiration. Resultatet blev ett mellanting mellan ansiktslyft leende och skittråkigtöverlägsen blick. Satan. I alla fall. Jag har pedagogisk eftermiddag och ont i huvudet (vänta skulle det vara en bra sak?) och Melissa är ett fint namn och hon är bra. Vi ses ju.

ta mej till kärlek, ta mej till dans, ge mej nåt som tar mej någonstans

Fint folk. Oh så mycket bra som har hänt på två små veckor. Tíll exemoel så har jag sett Oskar Linnros. Det var grymt och han avslutade med Från och med du och genom eld och ungefär där svettades jag ut så mycket vatten så att det skulle räcka till att livnära en mindre afrikansk by. Härligt. Sedan har jag också fyllt fjorton fantastiska år! Stort fast ändå så otroligt litet. Mina födelsedagsfiranden har varit superfina! Verkligen! Jag älskar att fylla år...
´Jag har även sett Håkan freaknig fantastic Hellström på grönan i fredags. ´Det är knappt jag tror det själv. Det var så galet underbart mega bra och jag undrar om jag någonsin kommer leva så mycket igen .Jag och Dawn satt i tre timmar och det var en grym gemenskap och sedan sprang alla mot scen en och en halvtimme innan det började och jag tänkte "det kommer vara värt att bli trägnd mellan ett tiotal fulla 30 plusare när han kommer ut på scen. Då kommer det vara värt det". Om jag bara visste. Efter första låten var det värt tio gånger om. Han sjöng "nu kan du få mej så lätt" och det var fullmåne och kolsvart himmel och vi exploderade och det var lätt nåt av det bästa jag har varit med om. Tack livet liksom. Jag har även lyckats få  mycket fina kvällar med mina mycket fina vänner, de bjöd på sex timmars sömn, bajen pizza och skratt så att det räcker för halva livet. Tack vänner liksom.

jag ser förjävlig ut men jag bjuder på den för det är så ultra mycket fina minnen i just den.



RSS 2.0