18 maj allt bra med er???

Hej på er alla galningar 
 
Jag har precis haft textsamtal e helt körd i hövve men nu ska jag kanske ha en liten egen aw kan bli ganska mysigt. Fotbad och en cider??? Jo tack! 
 
Hur mår ni???? Jag befinner mig i två olika lägen: antingen kommer jag aldrig någonsin kunna göra nåt stressigt igen, jag tänker att stress fungerar som alkohol typ att man blir jättekänslig för stress när man inte utsatts för det på länge? 
ELLER
att jag så fort saker och ting lugnat ned sig lite kommer jag lalla ur och typ ta tre jobb och aldrig mer klara av att ha en lucka av ledig tid.
 
Jag vill inte ha det på något sätt! Jag vill att mitt liv ska vara såhär: jag slappar och knegar på samtidigt. Typ två dagar i veckan stenhårt jobb, 100% fokus, slita håret till midnatt. Sen tre dagar av att skriva och dricka kaffe och planera ett roligt event. Nån som har ett jobb på g??
 
Nu ska jag skriva en deckare till skolan FRÅGOR PÅ DET 
 
 

vad lite duggregn kan göra

 
Hej på er allt kanonfolk 
 
Ovan bilspel på mej som har avokado i fejan och äter lite grape. (OBS jag har naturligtvis inte som någon sjuk galning köpt en avokado från Chile för fjortontusen miljarder och smetat i ansiktet utan det blev lite gojs över). 
 
Jag har haft några riktigt bra dagar. I lördags efter vi hade haft vinpicknick och spelat kubb och jag brände mitt ansikte (!) cyklade jag hem vid midnatt längs årstaviken och kände typ "tänk att jag får lov att cykla hem i den här staden hursomhelst". Fast OBS 2 jag var full så då får man inte ens cykla sååå 
 
I söndags rensade jag mina kläder, tvättade allt ned till madrasskyddet, våttorkade och sorterade i mina köksskåp. Ändå otippat att det trevligaste som finns skulle vara att dammsuga lister och plantera om växter och rensa kylskåpet och pula i sitt hem medan man för sjuhundrande gången måste lyssna på Ett Dockhem.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Sen har denna vecka fortsatt i pulandets tecken, jag har lagat sommar-tapas åt Nils och Olivia, jag har fettat in vår nya gjutgärnspanna, jag har lyssnat på en gammal Maria Lang-deckare till skolan, jag har skrivit, jag har cyklat till Nike och haft bokklubb på hennes balkong! Och allt ackompanjerat av duggregnets helande kraft. Jag har också sovit en hel natt på första gången på urlänge och det är verkligen toppen u guys
 
vad tänker ni på? Önska jag hade en stor blogg så man fick massa kommentarer FATTAAAA va mysigt att ha som på sin instagram fast på sin blogg OBS 3 har inte en stor instagram men i alla fall störra än bloggen tack gode gud
 
puss
 
 
 
 
 

Vad jag läst hittills 2020

I januari läste jag Arv och miljö av Vigdis Hjorth. Här två utdrag ur den. Jag blev extremt apberörd eftersom jag just nu tänker mycket på att vara ung och på varför man tror att man måste lida (måste man det? Ja vet ju inte)!!!!!

(null)

(null)


I februari läste jag Det här är hjärtat Och Så gör jag av Bodil Malmsten. Den senare är en lärobok i skrivande och dom e alltid så jävla stränga!! Men jag tyckte mycket om den i alla fall 
(null)

(null)

(null)

Och så läste jag ju Klubben med bokklubben :p. Fortfarande mycket nöjd med den läsningen 
(null)

Sen kom mars och jag läste Den åttonde kontinenten av debutanten Daniel Yousefi. Den va skitbra och handlar om när han voläntärarbetade i flyktingläger under flyktingkrisen 2015. 

(null)

Sen läste jag också John Ajvide Lindqvists Lilla Stjärna och jag tyckte tyvärr den va jättedålig 

April blev ju vakuum i tiden och jag har läst

(null)

Jag for ner till bror och även om den va bra älskade jag inte den så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Varför? Det är en uppriktigt fråga. Ska läsa dom andra i trilogin och se vad som händer 

Och så till bokklubben har jag läst Normala människor och eftersom Sally Ronneys debut (Conversations with friends) är en av mina all time fabbosar fatta jag att jag skulle bli besviken typ vad hon än skrev. Och det blev jag :( men jag tyckte verkligen om den här med även om jag inte riktigt vet varför. Typ mysig rolig kärleksfull??

(null)

Jag fota ingenting från Educated men den har jag precis läst klart. Från en början va jag tveksam men sen kunde ja inte förmå mej att sluta läsa. Intressant med kunskap och också ett fett speciellt liv obviously. 

Ska läsa andra delen av Smirnhoffs trilogi nu. Va läser ni?? :D hehe



Wtf jag vill så gärna göra en kokbok

(null)

Tortillabröd som ser lite konstiga ut haha men det va larvigt enkelt 
(null)

Svamppasta med mycket grädde

(null)

Rester som blev löjromstoast 

(null)

Varför slutade man äta avokado?? För att det blev trendigt typ? Fan va svag man är :( eller för att en avokado förbrukar typ en miljard liter vatten :( 

(null)

Suddig bild på pissgo citronpaj. Det enda utan choklad som klassar som dessert 

(null)


När jag kom på att man kan ha asmycket parmesan i zucchinibiffar blev ju det också jättegott. Med tzatziki förslagsvis 

Fan va tråkigt det är att jag aldrig kommer bli bra på att laga mat för jag skulle verkligen vilja göra en kokbok. Det är på riktigt min dröm känner jag nu jättestarkt? Synd att jag bara gillar saker med ost eller skaldjur och att jag uppenbarligen behöver en termin i matfotografering innan. Fast kokboken skulle i alla fall bara va såhär:

"Räkor och ost! 
Gör såhär: 
Köp räkor och en god ost
Servera på ett fat :D"

På sistone har jag dock glömt bort va jag tycker om att äta? Det enda jag kan komma på är räkor och godis. Känns som gravidcravings gulp

Här e i alla fall lite bilder på saker ja lagat. Om jag hade mer än mina snällaste kompisar som läsare hade jag bett er lämna tips i kommentarerna. 

Kanske ska köpa en kokbok? Herregud. Det är lösningen. 

RSS 2.0