Grattis kungen!



ValleB på G! Snart ska ni få höra om min otroligt lyxiga vecka men först ska jag fucka på min favorit högtid!

Tänk på igelkottarna! Så ses vi imorgon kl 12! 

Puss

I thought you said summer would take the pain away


Idag slutade jag skolan klockan 10, så jag och mamma åt lunch på Bagel Street Café vilket är OTROLIGT hippt och OTROLIGT gott. Ovan ser ni min hummus, avokado, tomatröra-bagel. 

Väl där pratade kändes det som sommar. Jag har nästan inga planer för sommaren och det kanske borde kännas stressande men det känns tvärtom som det enda ostressande i hela livet. Jag är så van vid att ha varenda minut av livet schemalagt och det känna fint att slippa det snart.
Och det finns så mycket här hemma som jag aldrig hinner se! Jag kan tänka mig att sitta på ett fik med mamma halva sommaren och så finns det en hel jävla värld att upptäcka.

Hursomhelst, det är sommarvärme ute!! Snart är det maj!! Det fkn blommar!! Och min kropp ställer in sig, jag låtsas att det är sommar, jag och mamma provar nagellack i timmar och köper kulglass på väg hem. 

Snart är den här på riktigt men det känns rätt lugnt att vänta samtidigt som det brinner i mig av längtan.


Hur mår ni? 


Jag tror på dig även om du ljuger

Igår firade jag Villes artonårsdag hemma hos honom. Det var kanonkul och jag har skrapat fram lite bilder 


Suddig bild men vi var redo efter nudlar och öl hos Bena


På väg! Moas ölväska ovan




100% nykter men ändå??? Jätteröda kunder av nån jävla anledning. 


Väl där gömde vi oss på toan första tio, kollade läget och tog selfies
Ganska konstigt att jag o mina bästisar ser exakt likadan ut rätt ofta


?? Oklart om det var JAG som uttryckt denna obehagliga önskan? Eller om jag bara längtar efter att rocka (as u can see) och Nisse hoppades att det var till den låten

Oops inga bilder på Ville xD men det var fantastiskt kul i alla fall, det var live-musik, fullt med kärlekar och min alldeles egna som lindade in sig i mig vid fyra-tiden. 

Fundersam över det här med vuxenlivet. Jag har helt glömt att jag ska bli en av er!!! Längtar.

Irma undrade hur jag bleker håret och såhär går det till:
1. Krossa 1-2 c-vitaminbrustabletter beroende på hur mycket hår du har
2. Blanda ut de med lite vatten
3. Blanda detta med balsam
4. Borsta in i håret

Är du precis som jag väldigt ovan vid balsam kan det se ganska fett ut och då är det viktigt att skölja ur det ordentligt!/göra på kvällen för det ser bättre ut efter några timmar
OBS detta funkar skitbra men du behöver göra det ett par gånger för riktigt bra resultat 

Härligt att kunna nåt sånthär!!! Kanske ska skaffa en "tips och trix" kategori. 

Idag har jag kollat GG och pluggat

PUSS

Stressad med jättenöjd



Anteckning som jag skrev imorse på tuben oredigerad och 100% real

Det känns som sommar
Jag har insett vad jag tycker är charmen med sommaren, det är att den, även om den ibland suger ur min själ, så är den enkel. Det är bara att vakna, sätta på sig nåt, hoppa i dojorna och springa ut med blött hår och osminkat nylle och allt blir bra. Inget hår blir till is och inga fingrar förfryser. 

Jag älskar det där, hur benen bär och håret torkar i vinden och allt, innerst inne, känns okej. 

Nu ska jag på fest puss hej

May come to me within the shadows of the past

Det är så mycket lättare i solen ändå. Mörkret går att greppa och gruset påminner mig om att vi har klarat vintern, att vi är fria från den ett tag nu. 
Om det inte vore för min pollenallergi hade mina kinder varit härligt rosiga av sol och promenader. Jag håller kvar vid varje strimma av sommar och det går bra, det finns mycket fint nu.

Imorse började vi sent så vi gjorde god frukost och kollade gossip girl. 


Drack latte med...Elina! Det har blivit en fin tradition att hänga med henne lite efter att skolan slutat

Det kändes som utomlands på söder, jag älskar den här staden, den bär på allt jag varit 


Mamma gjorde tiramisu efter middagen :-)



Och jag satt och plugga i mitt fönster


Jag har börjat bleka mitt hår med c-vitamin brustabletter och det funkar SKITBRA!! Ni ska få se nästa gång jag tvättat det

Den här veckan har sprungit förbi mig och jag tackar för det. Varje dag är en dag närmare oasen av tid.

Vi hörs snart igen! Skriv gärna vad ni vill läsa om! Så oändligt glad att ni läser detta

Puss från l-pops

20.57

Jag ligger i sängen och äter vitlökschips  i panik samtidigt som jag försöker plugga. Jag är inte uttråkad men jag önskar att jag var det. Hur går det ens att vara uttråkad?? Jag skulle kunna gå omkring i stan i timmar, odla tomater, läsa alla mina böcker, dricka kaffe på uteservering och skriva tusen sidor minst i min dagbok.

Nä, jag är motsatsen till uttråkad. Jag är sönderstressad, trött, och nyfiken på varenda liten millimeter av liv. 

Den här veckan har jag inte så mycket plugg, så två eftermiddagar i rad har jag gjort annat än skola. Det är LIVSFARLIGT! Enda sättet att hålla kroppen i schack så pass att det går att ta sig igenom skolhelvetet är att låtsas som att det inte finns något annat. Men jag har känt det nu. Solskenet, vårluften, gruset under sulorna och strösslet i käften. Och nu är det allt jag kan tänka på!!! Den där jävla solen och den där satans glassen. 

Saker jag har att lust att göra:
-träffa/sova/hänga/kolla GG med André. Valfri aktivitet går fan an, så länge jag får vara med det där lilla livet
-få hem Nina 
-dricka öl
-laga god mat
-bada
-sola
-ha tid


Grundkänslan i mig är glad, men mina tankar är hos honom och hos sommaren 


Farligt bra sällskap

I shake my hips to the revolution

Ber om ursäkt för ovanligt dåligt skrivet inlägg nedan, men vaknade med analysen och hasplade den ur mig.

Nu ska jag äta marängswiss, lyssna på relationspodden och inviga ett nytt skolhäfte! Tre favoritgrejer i samma smäll xD

Hejdå







Riktig jävla lyxdag idag vill uppleva den igen

Bad boys vs no boys

En sak som jag tänkt mycket på på sistone är det här med BAD BOYS. Jag antar att ni alla är familjära med Zara Larssons "there's something "bout them bad boys" (OBS jag menar INTE att snacka skit om Zara) men jag kan bara inte för allt i världen förstå varför det skulle vara någonting med dem? Eftersom killar i allmänhet suger och är taskiga, varför skulle jag vara intresserad av en ÄNNU TASKIGARE kille? Detta gör mig otroligt förrvirad och jag närmar mig en feministisk analys. Kan det inte vara så att de "manliga" egenskaperna (som jag pratat om tidigare) att vara nonchig, sval och stökig upphöjs och favoriseras i sån grad att även när det går till överdrift så blir det något bra och roligt?

Jag förstår naturligtvis att även s.k. Bad Girls ofta ses som något bra, för att det är spännande och spontant menar jag. Problemet är bara att om tjejer som är "bad" blir höjda till skyarna är det för att de har dessa "manliga egenskaper" som uppskattas, och att de allt för ofta ses som "spårade" eller sexobjekt, och att Good Boys inte ens är ett uttryck som jag hört.

Plus, varför är det så himla upphetsande med "good Girls gone bad" typ alla tjejer nånsin i en porrfilm? Är det kanske för att hon 1. Iklär sig "manliga egenskaper"? 2.  Är svag och i en lägre maktposition? 

Är detta kanske en otroligt svag feministisk analys? Kanske men jag skiter i det för detta för mig in på en annan sak jag tänkt diskutera. Nämligen, varför sex appliceras på coola människor och varför det är ett samhällsproblem.

Många av er har säkert någon gång i livet lekt "jag har aldrig" eller "pekleken". Två dricklekar som kan vara hur roliga som helst, men som inte alltid är jättekul och ganska ofta fyller mig med tomhet. This is why. 

När det kommer till en fråga som ex. "Jag har aldrig haft sex i en bil..?" och någon som kategoriseras som töntig dricker, uppstår alltid en förvåning. Och vice versa, när en person som kategoriseras som cool INTE dricker på en fråga om ex. "Jag har aldrig haft sex" så stannar världen upp. Detta menar jag är ett problem. Både för alla de stackars jävlarna som leker leken och utstår alla eviga idioters reaktioner, men också för samhället.

Jag skriver inte om det så ofta, men jag brinner för sex. 1. För att ha sex 2. För att alla etiketter kring sex ska försvinna. Sex har varit tabu sen världen kläcktes ur universum och det är ett så stort problem eftersom detta skapar okunskap kring sex som i sin tur skapar könssjukdomar, oönskade graviditeter, och ett så in i helvete patriarkalt sängliv, och också en massa rädsla, ångest och framförallt för mig och mina systrar.
(Nu blev detta väldigt heteronormativit jag är ledsen för det, men ångesten och rädslan för sex och när/hur/med vem är antagligen något som alla kan känna igen sig i). 

Därför är alla egenskaper som kopplas ihop med sex SÄMST. För om sex bara anses tillhöra vissa, eller anses vara på ett visst sätt kommer vi prata ÄNNU mindre om sex och anta ÄNNU mer om hur sex ser ut och vilka som förväntas ha det. Varför skulle inte "töntar" vilja ligga och varför skulle alla "coola" vara sexuellt intresserade?  Så fruktansvärt dumt. 

Observera att jag menar egenskaper som anses som manliga, och människor som anses tillhöra en viss sorts grupp. Förresten det är också så djävulskt dumt men det vet ni ju.

Ta ingen skit

Lördag-söndag



Detta+ blackfish= vilken morgon!!! PS se blackfish (om jag inte är den sista att se den vill säga) så djävulskt bra dokumentär


Fick sluta nästan en och en halvtimme tidigare från jobbet som jag verkligen ÄLSKAR, visst det är jobbigt att gå upp och så men det ger mig så mycket energi t.ex. idag när jag och min chef pratade om hur militanta feminister jag är och hur dåligt skolsystemet har blivit.
så gick hem och gjorde en otroligt god feta o laxsallad o en smotthie med hallon, mango, kiwi, apelsin=bäst

Nu är min familj tillbaka, jag ska hänga med dem, käka marängswiss och plugga lite svenska. 

Imorgon har jag en lektion och det blommar i kungsan!!!!!!! Mitt liv e så bra






Fredag till lördag

Äntligen är denna djävulsvecka över!! Det här superroliga gjorde jag igår/idag!





Åt tacos och drack Jennys årgångsvin hos Astrid samt tequilade den enda ÄKTA tequilade som finns med inneboende 


Köpte olivträd till Isa och firade hennes artonårsdag och hade hur kul som helst


Den här bilden skickade jag till pappa när jag, Jenny och Bena kom hem till och drack te och jag ser nu hur obarmhärtigt full Jenny ser ut/var på den här bilden hahah

Sen somnade vi alla i min säng och jag vaknade tidigt och fixa frulle





Nu är André här och jag ska nog övertala honom att picknicka 



Så jävla fint jag har det ändå va

Ses en annan dag!

Fredag till lördag

Äntligen är denna djävulsvecka över!! Det här superroliga gjorde jag igår/idag!





Åt tacos och drack Jennys årgångsvin hos Astrid samt tequilade den enda ÄKTA tequilade som finns med inneboende 


Köpte olivträd till Isa och firade hennes artonårsdag och hade hur kul som helst


Den här bilden skickade jag till pappa när jag, Jenny och Bena kom hem till och drack te och jag ser nu hur obarmhärtigt full Jenny ser ut/var på den här bilden hahah

Sen somnade vi alla i min säng och jag vaknade tidigt och fixa frulle





Nu är André här och jag ska nog övertala honom att picknicka 



Så jävla fint jag har det ändå va

Ses en annan dag!

Det är den tiden jag gillar bäst

Godmorgon solstrålar!

Jag vakande för TVÅ timmar sen (klockan är alltså halv nio) och börjar om en timme först. Jag sitter alltså framför datan och fibblar lite med en historiauppsats samtidigt som jag smuttar på en kopp nybryggt english breakfast. Mitt liv är obarmhärtigt bloggigt in this very moment. 
Har aldrig upplevt sådan amount av tid förut!! Hinner gå till skolan fyra gånger om!! (Och brygga fkn te)

Den obloggiga verkligheten är dock att jag snart ska släpa mina tunga tunga ögonlock till skolan eftersom min skola bestämt sig för att ge oss fyra examinationer veckan efter lovet. (Det är därför jag har tunga ögonlock). (Jag går till skolan annars också).

Hursomhelst, längtar arslet av mig till helgen då jag är ensam hemma och ska laga frukost i evigheter och äta kyckling i sängen. 

Nästa inlägg ska nog bli om det nya livet (om ni vill läsa om d förstås)(jag kommer skriva om det oavsett)

Hejdå!


Ang nuvarande livssituation

Ni har hört det förut men det ekar i mig oavbrutet

Klockan är nästan onsdag. Lisa är hemma från Sanfran. Jag har matteprov imorgon. Matten är min självkänsla ämnesfierad om ni förstår. Hur många ångestattacker har matten resulterat i om du antar att de är normalfördelade? (OBS försök till skämt). (Ångest är inte normalfördelat och den följer ingen logik). 

Och det är just det. Ingen ångest är appliceringsbar på något system, inte i någon form, inte i någon skepnad. Den är där bara, obarmhärtig och hungrig. 

Förnuftet bleknar bort i takt med att självkänslan tar över. Det finns ingen logik i mig längre, jag är oduglig och mina fingrar skakar.

Min största skam i hela världen är att jag inte kan lita på mig själv. Jag KAN inte anta att jag klarar av att vara för ensam, för omringad, för beroende av mig själv för det finns något som slukar det förnuftet. Det finns något som äter av mig och det bor i min mage. 

Min största ilska i hela världen är att vi pratar om normalfördelningskurvor men inte om det som äter upp oss inifrån. 

Klockan är nästan onsdag och alla morgnar gör mig så illa. 





Jag kastar sten mot solen för jag hatar den

Jag är redan trött på skolan, men inte trött fysiskt så det är i alla fall JÄTTESKÖNT men också rätt SUGTRÅKIGT förstås. 

Här kommer lite bilder som ligger under kategorin "favoriter" i telefonen.









En ny attityd

Det är alltså med en ny attityd som jag tar mig an de sista åtta veckorna av kris och panik. Låt mig sammanfatta det såhär:
 
Skämta inte bort grejer som irriterrar dig! Det är dags för mig att skärpa till mig och faktiskt konfrontera dem som säger saker till eller om mig som jag inte tycker är okej. Jag är så otroligt rädd att någon ska bli arg på mig att jag ibland glömmer bort att jag faktiskt har all rätt i världen att säga ifrån om nån är skev
 
Kaxa! Finns det något jag är oväntat bra på är att det att kaxa och det är faktiskt riktigt viktigt att kaxa mot ex. patriarkatet och rädslorna och gamla surjävla vuxendjävular. 
 
Inte fega ur! Detta har jag blivit mycket bättre på men jag är fortfarande rätt dålig på att inte fega ur när det kommer till saker och ting som har med min egna förmåg att göra ex. söka roliga jobb, söka roller jag vill ha, skriva grejer till folk jag inspireras av och jag skäms fortfarande ganska mycket för saker som jag vågat göra. Slut på det!
 
Ta vara på den här jävla ungdomen. Faktiskt, nu är det åtta veckor kvar till sommar, sen vuxenliv, sen student och sen kändisskap. Det är dags nu! 
 
Som ni märker bildar dessa attitydförändringar tillsammasn ordet SKIT. Detta känna grymt eftersom skit går att applicera på ack så många sammanhang exempelvis, dags att ha skitkul, dags att skita i grabbarna, dags att skita ner sig ordentligt, dags att dansa skiter ur sig.
 
Dessa nya livsideal är naturligtvis i perfekt symbios med mina tre ledord för i år (ni kan de väl vid det här laget i hope) LYXIGT MAXAT FUCKAT. 
 
Klart slut imorgon börjar skolan och jag har åtta veckor kvar innan livet börjar. Men mer om det i nästa inlägg.
 
puss
 
 
 
 kramar från mitt trettonåriga jag

Did you get my last call

Jag älskar det här lovet, det här livet, det här köket där jag har lagat väldigt god mat och druckit vin de senaste dagarna.










Jag har käkat väldigt gott det här lovet over all faktiskt! 


T.ex. När jag och mamma shoppade skor och sen åt libanesisk buffé på bysistorget. OTROLIGT värt! 85 kronor och hur mycket en vill av detta


Vi åt bagels igår också på uteservering i solen


Drack latte


O käka glass 


När jag var på O'Cs land åt vi påskmat o drack påsköl och målade påskägg


Skulle jag sammanfatta det här lovet skulle det bli god mat, vin, André och en försmak av den satans sommaren som jag hatar men behöver på samma gång.
Varma lakan och dammig luft, tid och blont hår. 



Jenny bjöd mig också på "livet är en schlager" häromdagen. MAGISKT kul att bli bjuden och fin föreställning, grät tills mascaran rann (OBS den var till och med vattentät) 

Nu har jag varit på släktmiddag, blivit lite full på dessertvin och ska sova nio långa timmar tills väckarklockan ringer och Jag ska upp och slita för mitt fosterland. 

Usch det känns tungt men också lite okej att börja skolan, jag har ny kappa, nya skor och ny attityd. Men mer om den sen!

Vi ses hoppas ni hade ett fint lov om ni mu går i skolan usch vad tiden går 

Jag håller mitt lilla liv emellan händerna

AH hujeda mig vad jag har velat i humöret, på det där jobbiga sättet när jag inte kan avgöra vad jag håller på mig! hur jag mår! Vad jag vill göra! Vem jag är! 
 
Jag har verkligen varit upp o ner o fram och tillbaka och överallt i huvudet och magen och alltihop. Jag KAN inte avgöra huruvida jag mått bra eller skitdåligt, men jag tror inte det har varit nån himla fara med tanke på att jag gjort så roliga saker som att typ dricka skumpa, lagat jättegod mat och picknickat på OC's land.
 
Anledningar till att jag svajsat i humöret tror jag är att:
 
1. Jag är livrädd för skolstarten, jag FÖRSTÅR INTE hur jag ska palla dessa vidriga veckor tills sommarlovet äntligen infinner sig. Hur ska det gå? Jag vill bara göra det jag gör nu i dubbelt så stor utsträckning, det känns onaturligt på alla sätt och vis att tränga in den här glada, pigga, sköna människan jag har varit den senaste veckan i en alldeles för liten kropp och en alldeles för trång hjärna. Jag orkar helt enkelt inte! Och detta river i mig naturligtvis, att varje dag ska bli ett projekt att palla med.
 
2. Jag har blivit diagnostiserad med sköldkörtelbrist! Det ni! Då kan en bli supertrött och då måste t.ex. ens pojkvän göra all ens mat! "Skämt åsido" så känns det lite skönt att veta att jag ex. inte har en fruktansvärd sjukdom och att det finns något kroppsligt och hormoniellt bakom ångesten och att det inte är "i mig" om ni förstår.
 
3. Jag har mycket att göra och jag är trött. Jag minns en dag i början av sommarlovet när jag och André satt i en park och picknickade i solen och han frågade mig om jag hade nåt problem och jag kunde inte komma på ett enda, förutom typ "jag har lite mensvärk". Jag längtar så mycket tills det inte finns någon större stress i mitt liv igen än så. 
 
4. Då har saker och ting lätt kommit åt mig. Jag har till exempel varit helt förstörd över att jag kanske sa något irriterande häromkvällen och jag började nästan gråta till en rolig scen med Chuck Bass. 
 
Hursomhelst har haft en toppendag, åkte ut till O´Cs land och åt god lunch, dansade i hennes ljusa matsal och drack huttrande kaffe på bryggan. Jag blev sönderkramad av benjamin och helt fylld av kärleken och naturen. Ljuvligt!
 
Nu ska jag nog äta lite glass o kolla new girl, ikväll ska nämligen jag och mamma umgås. Det ska bli skoj.
 
PS. nu när jag rett ut dessa saker känns det lite enklare, jag får helt enkelt ägna mig åt de sysslor som tillfredsställer mig bäst här i livet nämligen, chics, chicken/chocolate and champagne. Jag har kommit på detta uttryck själv (alldeles nyss) och är OMÅTTLIGT stolt. Tänkte först skriva käka knulla knarka (även här är jag själv i egen hög person upphovskvinna) men kom på att det inte är sant pga är livrädd för saker som är olagliga
 
Fan jag känner redan att det blivit bättre i hjärnan jag tror mest jag behövde trassla ur hjärnan
 
 
 
 
Den här människan har jag fått provsmaka att vara denna vecka och jag kan inte få nog av henne1 Hon är nämligen solbränd, lätt i hjärnan och problemfri. 

Nu får det vara nog

Nu får det vara nog!

Med den där jävla skammen. Jag skäms ofta så mycket att jag nästan inte kan andas, jag kan vakna och nästan kvävas för att jag var för mycket eller inte kunde hålla käften. 

Men en skam som är nästan ännu värre är skammen av att tycka om för mycket. Detta händer mig VÄLDIGT ofta. Jag har en tendens att förälska mig i det mesta och de flesta och förutom att det kan göra ont som fan, är det pinigt som fan. 

Det är inte socialt accepterat att uttrycka sin kärlek för någons lärare, kompiskompis eller syskon. Och ändå händer det mig hela jävla tiden.

Och jag är trött på att skämmas över det. Det är tröttsamt att inte kunna erkänna vem jag tycker om och det tär på krafterna att inte få tycka om i sån utsträckning som en vill. 

Nonchalans är en konsekvens av patriarkatet, det är jag övertygad om. Att det värderas högt att skita i saker, känslor och människor.

Nu får det vara nog med det där! 

Nu ska jag sluta skämmas för vad Jag tycker är kul och vem jag tycker om. 

Nu ska jag till OCs land hejdå. 


Tex älskar henne

Ett dygn i bilder

Just nu mår jag jättebra och dåligt på samma gång, vill att det ska bli morgon hatar hatar hatar natten den äter mig för evigt


Jag saknar André, jag är med honom hela tiden och han växer ihop med mig, jag hatar hatar hatar att inte kunna känna mig ensam utan att bli rädd den äter mig kärleken och jag griper efter den med näven. 
Här är en bild från igår när vi promenerade från söder till Östermalm, fan jag hittade ingenstans i stan innan han visade mig, hur jävla typiskt nu har alla gator hans doft. 


Jag känner mig tillfreds i kroppen, jag trivs inte med den än, men jag trivs med hur jag känner inför den. 
Här käkar jag mackor till frukost och kollar min och Andrés nya och ÄLSKADE serie nämligen.....gossip girl!!!



Det matchar!


Sen åt vi påsklunch hemma, jag känner mig vuxen i ätandet också, jag tänker inte efter länge och sen blev jag så dåsig att jag somnade. 

Det är det jag har från de senaste dygnet. Jag mår verkligen skitbra, har redan börjar carpa lovet men jag är rädd också, för rutinerna som jag hatar hatar hatar, den äter mig vardagen för evigt. 

Nu ska jag somna längtar efter morgonen kaffet boken solen ta mig bort från natten

Visst e det fint att va vid liv en dag till

PÅSKLOVET har välsignat mig med sin existens och jag ska äntligen vila bort känslan av att en traktor kör sicksack över skallbenet och äta godis tills blåsorna på tungan exploderar! Härligt är vad det ska bli

Låt mig uppdatera er om mitt senaste dygn


Ibland blir jag helt hänförd av den här staden, kanske hör det ihop med mitt otroligt dåliga lokalsinne som gör att allt känns nytt och oupptäckt. Kanske har det att göra med bästis i solnedgång. 

Jag och Nike passar Jack det är ett skämt!!!!!! Hur fin han är. En liten köttklump men ändå så älskvärd. 



En flaska vin rikare tog vi tricken till Nacka för att fira älskade Angelika med silent party och uv-lampor. Ska bli bättre på att fota på fest men nu får ni försöka visualisera hur kul det var (skitkul).




Jag och André lagade den godaste jävla frukosten bestående av omelett, rostat rågdegsbröd (xD), avokado och paprika. FUCKAT gott faktiskt mycket godare än vad det låter.

Sen drack jag kaffe med systrarna O'connor och Levi och när jag efter timmar av skvaller och nya kunskaper vandrade ut möttes jag av ljuset! Solen! Våren! Fylld av lycka över att finnas till vandrade jag hem och nu smälter jag skagenröran i magen. 

Det är skönt att känna att det är balans igen. Jag känner igen mig själv, ringarna under ögonen har blivit ljusare och tindret i ögonen efter LIVETS KUNSKAP är nästan redan tillbaka.

Härligt!

Vi hörs väl vidare 

RSS 2.0