Mitt utserveringsliv

(null)

Jack fick öva sina psykologi-kunskaper på mej över lite smått och gott och fyra glas vin. Han ska ju ändå göra praktik i höst! Grattis landstinget här har jag bidragit med gratis utbildning 

(null)

(null)

Fanny och Axel ställde upp på traditionsenlig våffellunch. Vi beställde så mycket att vi va tvungna att gå raka vägen till Bleck och skölja ner allt med en öl. 

(null)

(null)


Bokklubb och räkor på Lives (som ju är Cj:d balkong) fan va mysigt det är att ens kompisar byter lägenhet med varann. Som att vi egentligen bara delar på ett antal hyresrätter i Stockholm. 

(null)

På Olgas gård. Den flaskan slank ner. Sen gick jag hem med skoskav men det kändes inte. 
 
(null)

Jag och Nils målar stolarna i vårt kök (rum) (lägenhet) ljusblå. 

(null)

Och äter min bästa sommarsallad 

(null)

Och nu åker vi på semster 

Glaskupan

Jag har aldrig läst glaskupan förut, jag tror verklgien att jag skulle älskat den mer om jag läste den när jag var yngre. Framförallt för den är så lättläst och rolig!! Men ja tyckte om den,framförallt  huvudpersonen som jag tycker påminner om Arvid Stjärnblom. Här är några bitar jag tyckte om.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Min fabbo är "jag lyssnade på mitt hjärtas gamla skryt. Jag är, jag är, jag är." 
😭

Junitankar

För första gången sen allt blev som det blev känner jag: vågar jag känna att allt kanske ordnar sej? Kanske är det sommaren kanske är det att jag oroat mej blodig och det inte hjälpt kanske är det bara att man inte orkar mer, man har vant sej, men vill kasta sej i havet med sina trötta armar och det kan man äntligen. Äntligen kan man ligga under ytan av ett grumligt hav och sen kan man känna solen på huden. Det är väl därför jag könner: kommer allt kanske att bli bra? Men precis då blir jag påkörd av en bil med min cykel. Och kan inte bestämma mej för om universum vill att jag ska tolka det som tur att jag överlevde eller att jag ska passa mej att hoppas på för mycket? Vi får väl se


På återseende 


RSS 2.0