och alla hennes hemligheter fanns gömda i hennes hår

Jag skulle vilja dela några tankar med er.
 
1. Skulle jag kunna skriva en salldskokbok tror ni??? Det skulle verkligen vara behövligt tror jag. Och nu är jag on fire vill nästan skapa ett salladsaccount på ig. (förresten följ mig gärna på ig alotlikelova heter jag)
 
2. TÄNK att ha fest på ett tak med lampor och rom&cola och se natten bli morgon. VaCkErT. 
 
3. TÄNK om en varje dag i hela sitt liv letade reda på eller pantade ihop eller tjänade en krona som en sparade. När en är femtio år kommer en ha: 18 262,5 svenska riksdaler. För detta skulle en kunna köpa typ en och en halv chiuaua (hur stavas det??) eller 18 262,5 melontuggumin på hörnans LIVS. 
 
4. Jag avslutar med en hälsning att jag alla hoppas att ni har helbra skor (hm) och förstår hur mycket potential det finns i livet just nu
 
Avslutar med lite bilder på mig själv. Som vanligt.
 
 

It was like a rainbow had melted into her eyes

Det första jag vill säga är: nån tog min och Jelenas högersko (nike fkn air max) i fredags efter en, i och för sig fruktansvärt rolig, kväll hos Ellen. Förutom att jag grät in public för första gången sen nio års ålder och att jag fick strutta på strumpor till Östermlam så ÄR DET SÅ JÄVLA SORGLIGT för det är mina favoritskor och jag kände mig aldrig så häftig som när jag hade dem på mig och varför är människor så himlans elaka egentligen har de aldrig hört talas om karma??? Ledsen på riktigt.
 
ANNARS  är jag så varm i kroppen och har suttit i solen en timme och har fått märken från linnet!!!!!! Sjukt. Älskar hur fint det känns att se sig i spegeln när en är solkysst och hur fräscht det känns i kroppen och jag vill alltid ta hand om mig när det blir sådär, planerar träning och lagade fantastisk sallad till lunch. Detta var faktiskt det bästa jag gjort på länge, för jag insåg att jag verkligen är intresserad utav mat bara att jag i skolan blev så dålig så jag har alltid tryckt undan den känslan men i köket idag var det sol genom fönstrena och jag skar rött äpple, grön avokado, beiga mandlar, orange paprika och krämig ost och jag improviserade och strödde på persilja och försod hur lätt och fritt och kul och gott det är att laga mat när en kan göra som en vill. 
 
Viktigt att komma ihåg: ibland när någon påstår att en är dålig, så visst aa jag kanske suger nu! Men i ett kök med soliga kinder och varmt golv DÅ kanske jag äger. Sådeså. Ibland är jag dålig ibland är jag så bra att jag måste instagrama. Och det är alldeles ok.
 
Snart Valleborg!!! Ett nyår då sommaren påbörjas. Vackert. 
 
Jag känner mig som en lätt människa för jag har insett hur lätt det är att vara just lätt. Det är enkelt att skratta och kramas när det finns en back-upplan i form utav solen och sommaren om nåt går åt helvete, det finns inte lika mycket att förlora som på vintern. 
 
Hoppas ni har det bra. 
 

Jag vill så gärna ge dig evig lycka

Jag lyssnar på björnstammens nya. Det är sjukt vad bra de är och hur de liksom fyller upp det sista tomrummet i magen. Det är hoppingivande det där att några toner kan fylla en med längtan om dans och livslust.
 
Jag ser bilder på instagram om barbenta öldrickande solskens människor i tunna byxor och efter denna vecka ska jag ha en helg fylld med frukost på gräs och fräknar över näsan. Plus är lite brun redan vilket ni kan se på bilderna nedan!! 
 
Som ni märker har jag bloggat en del på sistonde eftersom jag har så mycket ORD inom mig, jag glömmer det där ibland att jag verkligen behöver få ut dem för att inte kvävas.
Tänk om alla skulle skriva en självbiografi, tänk alla i din närhet vars berättelser du är en del utav. Det är en vacker tanke tycker jag.
Jag ska skriva en självbiografi hade jag tänkt även om det kanske inte kryllar utav mänsker som vill läsa flera sidor om mitt liv i detalj men men. När jag tänker den tanken blir jag glad. För det finns så himla jävla mycket i mitt liv som passar i en självbiografi. Alltså inte så mycket om mig som människa, men utav allt i min omgivning. Om stammisbord och fem koppar te pga gratis påfyllning på String, om bänkar ut mot Fjällgatan och latte från seveneleven, om fyndlådan på Emmaus där jag ivrigt och desperat letar efter något som skulle kunna funka för 20 kronor, om takterasser och ett fönsterbläck med försommarsol. 
 
Detta spirar min hjärna med när jag nu ska längta ut mot att snart kan en vara i vitan?? Och grilla?? och ha jeansjacka?? och böja franska verb.
 
Vad ser ni fram emot?? Ni får hemskt gärna berätta.
 
HA DET.
 
 
 
JAA okej många bilder på mig men?? jag preppar för min självbiografi 
 

If you win me I´m forever

Igår låg jag på en studsmatta och döpte stjärnor i Danderyd och idag lyssnar jag på fransk synt(h)pop och skiver om första världskriget.
 
Imorgon skola igen men det känns ganska bra. Snart världens bästa högtid, snart världens bästa band på grönan, och världens bästa folk runt mig som jag kan krama när jag vill.
 
Ha det så bra.
 
 

om att tänka om

Okej jag orkade inte känna så mer än en timme. Det är mitt livs bästa tips, när du inte orkar känna nånting så sluta känn det och ersätt känslan med en betydligt behagligare typ, nu ska jag äta massa mat och sen sola. Detta funkar ALLTID. 
 
Jag pratade med mamma och oavsett om jag ibland tycker helt tvärtemot vad hon säger så kan det räcka med att hon är så får jag liksom svar på alla livets frågor.
 
Jag skrev klart mittsvenskatal och genast kände jag; okej jag kanske inte har pengar i sommar men det gör inte så mycket för jag kan vara i stan och bada och skriva och läsa och uppäcka och inte ha plugg och inte ha stress och jag förstod genast inte oron över nånting.
 
Och vadå jag har inget att se fram emot??? Jag har ju självaste LIVET framför mina fötter, min spellista heter för tillfället "Nu börjar livet" och om mindre än en månad spelar björnstammen och idag ska jag vara barbent och visst börjas livet. 
 
pusspusspuss
 
 
firar genast med glada bilder på mig själv!! plus jossan är i bakgrunden på en bild om du ser detta jag vill va med dig!!
 
 

I´m an angel bored as hell

Har inget mål i livet just nu vilket känns tomt liksom och extremt stressande. Jag har så djävulskt mycket att göra borde ha ett jobb borde ha pengar borde plugga
 
Borde längta efter sommaren men har inga pengar så kan inte göra något och vill inte börja tvåan och vill väl egentligen frysa allt just nu och ha mer tid till sånt jag bryr mig om för är nog rädd att hela den här känslan av att trivas i kroppen ska försvinna, vill stoppa nu innan livet hinner ifatt ungefär. 
 
Viktigt att tänka på när det känns så, det går över. Snart kommer jag ha saker och ting till rätta och livet har faktiskt en hel del att erbjuda även om det fuckar upp ibland och om tio dagar är det valborg och sen försommar och allt är lätt när det är försommar, så är det faktiskt. 
 
Förresten, vad kul det var med påsk! God mat och godis och ny jacka. 
 
Hoppas ni hare bra
 
 
 

Where ever you go I always know

Nu sitter jag i mitt kök igen och det är sol i nacken och jag äter avokado på ciabatta och lyssnar på Alex & Sigge. Igår vid 19 ungefär kom jag hem efter tre faktiskt helt sinnesbra dagar på Benjamins landställe.
 
 
 
Vi har ätit alla förutom en måltid utomhus och vi satt alltid länge, långt efter att maten tagit slut och solen byts ut till måne och pratade och diskuterade om sagan om Ringen och Twilight och kändisar och skvaller och drack kaffe och åt pasta i olika former och gick in först när det blev för kallt eller för läskigt med tanke på inga grannar kanske zombies.
 
 
Vi BADADE !!!!??? och solade på bryggan och sjöng med i samma sång flera gånger och tittade på nyfödda lamm och gungade jättehögt i i ett träd som säkert stått där tusentals år (kanske inte riktigt).
nisse
 
 
Jag och Elvira satt ute och lättade våra hjärtan i flera timmar och det var till och med fullmåne??? och jag, O'C och Benjamin promenerade på solstänkta klippor och klättrade i träd och satt i kojor och jag somnade och vaknade varm fast jag sov på vinden och inte en sekund kändes det hopplöst eller ensamt och jag behövde få känna sådär så jävla mycket. Detta var alltså 10/10 och jag längtar redan tillbaka.
 
Det var bara tre timmar bort och det fick mig att tänka att det är så himlahimla lätt att fly lite, att ett busskort och fyrtio kronor och tre timmar bort så finns en annan värld lite, och det är så dumt att känna sig fast och fången ibland för så nära finns nåt helt annat.
 
Detta var välbehövligt och fint och roligt och jag är trött fast pigg i magen och lite solbränd.
 
Hoppas ni har haft en fin första halva utav lovet.
Puss. 
 
 

Jag önskar att mitt hjärta var av första klass

Hej.
 
Känner mig JÄTTEBAKIS fast den enda gången jag gick ut igår var när jag tog tunnelbanan hem från André efter en hård kväll av modern family tittande och inatt somnade jag vid elva?? What is wrong with my body
 
Kanske smittar min broders nya artonåriga "jag går ut och dricker öl" jag av sig på mig jag venne.
 
Imorgon åker jag och tio andra till Benjamins land som sagt och detta ska jag göra.
 
1. Marinera laxfileér
 
2. Grilla
 
3. Dricka varm choklad och kolla på teve hela dan
 
4. Laga jättegod vegetarisk mat
 
5. Måla
 
6. Gå skogspromenader (osäker på huruvida det finns skog i skärgården men men)
 
7. Dricka te på natten på en klippa
 
8. Äta godis fast det är vardagar
 
FATTAR NI hur sweet att åka bort och andas saltvatensluft och ligga under en filt och laga frukost till tio hungriga vänner. Ska bli amazingly good.
 
Vi hörs nog innan puss puss
 
Tre bilder från fredag-lördag, fikade med Olga och vi satt vid vårt vanliga bord, hängde med systrarna O'C och drack crazy good latte på lördagsmorgonen och myste med en hund

I can be your heroin

NU ÄR JAG FRI.
 
I och för sig har jag skola och sånt imorn men den skoldagen innebär cirka fika med en angel, genustema och påsklovspepp. Och sedan frihet; addera lite kvällsfikor och subtrahera lite matte från mitt liv tack.
 
LOV!!! Känns som tusen år sedan pga Frankrike kändes som en oas av skratt typ men ingen lugn, ingen ro, ingen återhämntning liksom. 
 
Idag var för övrigt en fantastisk dag. Shit. Jag vandrade över solig kyrkogård med klänning och tunna strumpbyxor som maskade sig, jag var inte ens nervös till min franska presentation, jag och Elina drack kaffe och pratade om en massa som vi inte hunnit prata om tills mina fötter somnade på hennes knän, vi firade bästabästa Nike med avokadosallad och present och skvaller och när jag gick därifrån med Ane brun i mina fungerande (okej de är inte mina och okej de fungerar inte helt men ändå !!! längesen) hörlurar ville jag buga och bocka och tacka livet som öppnat upp för så bra mänsker för mig. 
 
Tänkte ge er en liten lista på saker jag tycker om pga listor är så himla kul?? Hoppas ni också tycker det.
 
1. När folk ber mig om musiktips då känner jag mig världsvan och kulturell. Har nog i och för sig aldri hänt men kan verkligen tänka mig att det skulle kännas så.
 
2. Att passa med nån. Sådär så en ser på varann och liksom FATTAR och kanske till och med vågar formulera att shit, vi passar verkligen. Nya vänskaper, gamla vänskaper, kärlekar, ja vem som helst men liksom GU vilket bra koncept?? Gu va jag har många som passar i mitt liv nu vilken fin grej.
 
3. När någon kommer ihåg nåt dumt och löjligt jag sagt för längesen. 
 
4. Att bli kliad i nacken, låter konstigt men när folk drar med sina naglar i nacken asså :)) best thing invented ever
 
5. När ni säger att ni gillar det jag skriver på riktigt det gör mig toppenglad tack för allt sånt <333
 
6. Sömn så ska sova nu
 
Puss
 
Elinia på BUBB idag visst e hon vacker

En lista

Förresten. Kanske dags att lista lite saker som jag vill ha:
 
1. Påsklov. Vill ha sommar men inte riktigt sommarlov än så påsklov är väl den ultimata kompromissen.
 
2. Godis. Äter ju numera bara godis på fredagar och lördagar men jag tänker att Pezgodisar kanske inte räknas?? o äter fem extralarge förpackningar
 
3. Koppar från Indiska som är superfina och rymmer typ en liter te
 
4. En katt FATTA att mysa med en liten kattgose hela nätterna va vilken DREAM. Den skulle helst heta Boris eller Conny.
 
5. Sömn, så borde sova nu. 
 
Tjoh0
 
 

Sneaking out, looking for a taste of real life

Konstigt för ibland finns dagar när det gör ont i magen av barn som tappar äpplen i vattenpölar och det finns inte en sekund utan risk för att gå sönder. 
Och så försvinner hela tyngden genom att avklara typ ett matteprov och så andas en lättare och det känns inte lika jobbigt att bära hjärtat längre. 
 
Och samtidigt som det känns så skönt att äntligen se en glimt av nåt som värmer i hela alltet, samtidigt som det är så jävla befriande att äntligen fatta att snart blir det sömn och lugn och dans, så är det samtidigt läskigt att må helt bra för det är så öppet, så sårbart, på en sekund är en tillbaka på golvet, ett litet slag och en faller utan stöd av armarna för en har öppnat upp allt som är skört och det finns aldrig nån chans att hindra, ingen tid att stänga till. 
 
Bittersweet det här med livet men ÄNDÅ, viktigt att tillåta sig själv att må bra och ta eventuella konsekvenser senare.
 
Idag skrev jag ett matteprov, imorn ska jag redovisa för Frankrikes vinterklimat och sen !!! en liten plojig skoldag kvar och sen !LOV!
 
På lovet ska jag göra en grej som jag längtet efter så himla mycket och det är att slänga ner mitt pick och pack i en väska, inhandla lite lax och rosé och sen dra med mig mina number one plojers till skärgården för några dagar av skog och grill och skratt och för att citera Lana; leta efter en smak av the real life. 
 
Samt, jävlar vad jag hade gått sönder för så himla mycket regn sen om det inte vore för såna som fick regnet att kännas behagligt. 
 
Nu känns det bra. Hur mår ni egentligen??
 
Pusspuss
 
 

he loves me with every bit of his cocain heart

SÅ ska det tydligen vara gu va konstigt part låter ju mycket bättre? aja

he loves me with every PART of his cocain heart

omg så ska de ju vara sry

he loves me with every bit of his cocain heart

Lite lite till ska jag stå ut innan jag kan glömma sånt som jag inte vill komma ihåg och komma ihåg obetydligheter som jag gärna gör till väsentligheter. Jag ska svettas igenom lite potensekvationer och verb och sen !! ska jag ligga på en klippa och grilla om det blir som det borde vara ungefär hela lovet.
 
Inatt sov jag i katarina kyrka på en sackosäck bredvid såna jag tycker om och jag har gjort det en gång tidigare, faktiskt på exakt samma sackosäck och faktiskt bredvid exakt samma personer men FAN vad ett och ett halvt år gör för hela självaste jaget. Lite mindre fula jeans och lite mer skinn på näsan. Känns som en OK kompromiss. Det var helbra också om ni undra.
 
 
Jag behöver komma bort lite, få känna den där känslan som en känner när det snöar för första gången eller conversen invigs eller frukosten äts utomhus utan problem, liksom hoppet i magen ni vet. Det behöver jag få känna, typ sol på lakan och nätter och morgnar som går in i varann. Igår var jag, Huss och Olga på söder och vandrade runt och det kändes lite som om vi var i Spanien några lyckliga minuter.
Hur fagra r de
 
benjamin har en balkong med hängmattor och kattungar och där var vi lite i fredags och jag blundade i solen och låtsades att jag inte frös om armarna och att det var lov MEN DET ÄR DET SNART vill bara ha det nu
 
 
Rörigt. Vi ses. 
Har börjat lyssna på Lanan också. Livsomvälvande. 

RSS 2.0