It was like a rainbow had melted into her eyes

Det första jag vill säga är: nån tog min och Jelenas högersko (nike fkn air max) i fredags efter en, i och för sig fruktansvärt rolig, kväll hos Ellen. Förutom att jag grät in public för första gången sen nio års ålder och att jag fick strutta på strumpor till Östermlam så ÄR DET SÅ JÄVLA SORGLIGT för det är mina favoritskor och jag kände mig aldrig så häftig som när jag hade dem på mig och varför är människor så himlans elaka egentligen har de aldrig hört talas om karma??? Ledsen på riktigt.
 
ANNARS  är jag så varm i kroppen och har suttit i solen en timme och har fått märken från linnet!!!!!! Sjukt. Älskar hur fint det känns att se sig i spegeln när en är solkysst och hur fräscht det känns i kroppen och jag vill alltid ta hand om mig när det blir sådär, planerar träning och lagade fantastisk sallad till lunch. Detta var faktiskt det bästa jag gjort på länge, för jag insåg att jag verkligen är intresserad utav mat bara att jag i skolan blev så dålig så jag har alltid tryckt undan den känslan men i köket idag var det sol genom fönstrena och jag skar rött äpple, grön avokado, beiga mandlar, orange paprika och krämig ost och jag improviserade och strödde på persilja och försod hur lätt och fritt och kul och gott det är att laga mat när en kan göra som en vill. 
 
Viktigt att komma ihåg: ibland när någon påstår att en är dålig, så visst aa jag kanske suger nu! Men i ett kök med soliga kinder och varmt golv DÅ kanske jag äger. Sådeså. Ibland är jag dålig ibland är jag så bra att jag måste instagrama. Och det är alldeles ok.
 
Snart Valleborg!!! Ett nyår då sommaren påbörjas. Vackert. 
 
Jag känner mig som en lätt människa för jag har insett hur lätt det är att vara just lätt. Det är enkelt att skratta och kramas när det finns en back-upplan i form utav solen och sommaren om nåt går åt helvete, det finns inte lika mycket att förlora som på vintern. 
 
Hoppas ni har det bra. 
 

Kommentarer
Postat av: Linnea

måste älska meningen "Ett nyår då sommaren påbörjas", så fint sagt!

Svar: Vad gla jag blir<3 tack!!!
None None

2014-04-27 @ 18:57:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0