Nu blev allt bra igen

Tone Schunnesson skrev igår på sin story "14 maj blev allt bra igen"
jag vet inte vad det är med hennes text som fokar mej. Ja bah visst är det så!!!
Fast allt har varit bra länge. Men inte stoppar det mej från att va olycklig om ni trodde det 

Också,

Min fikus har dött av värmeslag och jag älskar min fikus. När jag kommer hem från jobbet har Daniel köpt en ny och lagat pasta med burrata. 

Promenerade hem från Kungsträdgården efter jobbet och allt är grönt och blommar, jag låter promenaden ta tid, så kort kort tid som allt är såhär vackert. Också denna lycka gör mej olycklig xD

Se min bästis krama om min kille liksom om ryggen, som att dom känt varandra länge, många år, som att dom är gamla vänner, bara den gesten, , jag får titta ut på Östgötagatan som är nästan mörk 

Igår på väg hem från derbyt gå förbi oc o Ariel o Hanna på Nizza och stanna för bara ett glas för vi hade ju handlat middag och jag druckit hundra öl och sen stanna på tre glas till och varför inte äta middag nu när klockan ändå blivit nio! 

Lyssna på ljudbok och rensa skåp. Tänka på alla bad som ligger framför mig. 

Nu dricka en folköl och ligga i soffan, kolla på sellpy och snart ska jag be Daniel hämta lite choklad. 

14 maj blev allt bra igen 

Puss

Idag

Har blivit med soffa vilket verkligen förändrat mitt liv och gjort det ungefär tusen miljarder gånger bättre. Vill gå upp tidigt på morgonen för att hinna dricka kaffe där framför Nyhetsmorgon. 

Idag var så speciell dag, vaknade lite bakfull för vi var på gala igår och jag drack tusen glas gratis champagne. Gick genom varm sol för ett möte, sen hem igen, gjorde kaffe och köpte croissant, låg i soffan och läste Häng City. Slumrade till. Jobbade hemifrån och gick till jobbet och kände mig kompetent, vilket gudarna ska veta, inte händer allt för ofta. 
Hem igen, lägga mig i soffan och äta lite rester från valborg och kolla på Grammis. Läsa Daniels utkast och gråta för att man har ett förflutet och man har en, om allt går som det ska, en framtid. 


(null)


RSS 2.0