24 januari en helt okej dag? ej bestämt mej!!

Hej,
 
Jag är klar med min C-uppsats! Jag överlevde opponeringen och jag var helt ärligt inte säker på att jag skulle göra det, jag hade en sorts förlamande ångest på bussen på väg in, jag var nära att sjuka mig, så jävla vidrigt kändes det. Men det gick bra. Och nu är det över! Fyfan i helvete va skönt. 
 
Jag har börjat plugga skrivande igen, en enorm plötslig och skarp känsla av lycka fyllde mig när jag satt på mittt första seminarium och vi skulle flödesskriva. Plötsligt satt jag i ett klassrum en måndag och flödesskrev igen. Man ska kanske lite på den känslan, söka sig efter den känslan, försöka att befinna sig i den känslan. Jag har inte fattat det förut, tyckt att jag unnat mig för mycket genom att göra det, fast det kanske är helt normalt att göra saker man tycker är roliga. Jag fylls av sånt dåligt samvete, att jag inte lider tillräckligt. Varför tror man att man måste lida? Jag inbillar mig ofta att jag måste lida, nu till exempel sitter jag med en stor klump lidande i magen för att jag övertalat mig själv att det behövs, som att det var en synd att unna sig att inte lida. Varför är man så? Är det för att jag har lidit så lite i mitt liv? Är det för att jag en gång i ett annat liv levde som nunna på medeltiden och tyckte att njutning var ett slöseri? Och mitt nyårslöfte som är att underordna mig njutningen? helv. Fast alla nunnor på medeltiden blev ju bara nunnor för att de inte ville dö av att föda barn och va ihop med en hemsk och äcklig man utan istället sjunga i kör och odla örter. Så egentligen va ju hela grejen med nunnor att de vägrade lida. Hursomhelst,
 
Nu ska jag skriva klart min skoluppgift och det går inte bra idag, jag har ingen inspiration och mitt språk är långsamt, barskt och tungt eftersom jag smittats av min bok, Virgid Hjorts "Arv och Miljö" som absolut är det bästa jag läst på väldigt länge så det är ändå värt det!! Läs den!
Sen ska jag ta en promenad i solen för Elina sa att den värmde idag.
 
 
God helg!!! Jag ska i och för sig jobba så det är lite piss
 
 
 

trött och glad 2020

 
 
här e jag förhoppningsvis i sluttampen av min C-uppsats. i sviterna av en narratologisk undersökning heter denna bildserie. 
 
Urgh vad det är underbart med januari. Jag har placeboat mej till att må bättre 2020. Eftersom jag är så övertygad om att ett nytt år innebär ett nytt härligt liv har liksom min hjärna hoppat på det spåret. Det tackar man för!!!!!!!!!!!!!!
 
Sähär ser en bra vardag ut 2020:
 
Jag vaknar tidigt typ halv åtta men är inte alls trött. Nils har gjort grötfrukost och kaffet är perfekt starkt. När han går till skolan ligger jag kvar i sängen och ser ett avsnitt sex and the city (har precis sett om hela serien!!! va ska jag se nu????) och sen vid halv nio-tiden masar jag mej upp, gör en kopp kaffe till och diskar upp och går med soporna och sånt som skänker mig lite <3 ro <3.
 
Så åker jag till skolan och efter seminariet sätter jag mig i mitt älskade skolbibliotek och platsen precis vid fönstret är ledig! och så pluggar fram till eftermiddagen, det är en jättebra spännande bok kanske som vi läser i skolan. Sen svarar jag på mail, skriver roliga och o-jobbiga datum i min nya citrongula kalender och betalar lite räkningar. 
 
Jag tar cyklen in till skanstull (för det börjar bli lite vår och grus på gatorna kanske) och jag möter upp nån kompis och vi går på den lättaste yogan där man inte ens behöver asntränga sig, och sen bastar vi länge. Det är fortfarande ljust när vi kommer ut och vi sätter oss på en uteservering och där får man visst fortfarande röka och så och dricker vi några öl. 
 
Sen handlar jag länge på hemköp i skanstull, den där stora . Otroligt ångestbefriande!!!!!! Och min bästa syssla. Strosa runt på stora hemköp, lyssna på en podd och planera veckans mat.
 
Sen åker jag hem, Nils har köpt ett lätt rödvin och vi lagar kanske en pasta med skitmycket ost. Han pillar med nån akvarell och jag skriver lite på någonting som jag ska göra nåt kul utav. Sen somnar vi till Bonusfamiljen (Hjälp vi har snart sett ut den vad ska vi se?????) och klockan är inte så mycket fast jag märker nu att det här dygnet har typ 35 timmar!!! 
 
Och på helgerna ska jag försöka vara ledig så mycket som möjligt. Puss
 
 

RSS 2.0