Sommarens första dag

Har precis ätit årets första färskpotatis hemma hos Elvira, sparris, rädisor, lax och en flaska champagne som råkade ligga på kylning. 


Barbent, proppmätt som när man ätit middag hos sina föräldrar, tog vi en cigg på balkongen och sa till varandra. Det var det här vi längtade efter när vi var barn. Att sitta på någons balkong, ha ätit gott, årets första färskpotatis med massa smör, dricka nåt dyrt och ta en cigg sommarens första dag. Vi längtade så mycket, oavbrutet efter att bli vuxna som barn, för vi visste att vi skulle tycka om det så mycket, att få vara i sitt hem och ha det fint. Vincent och Julia är på besök från Norrköping och diskar och vi äter ost, att få ta en kaffe och snus på stan, att köpa en lampa på loppis. 

Att sitta i kvällssolen med dig . Tack gode gud för att man är lite äldre, för att man varit med om några saker i alla fall, att inte allt är första gången men att det finns så mycket som fortfarande kan ske för första gången. 


första juni!!!!!!

Jag är apa apa apa trött men glad! Imorgon jobba jobba men sen. Fyra dagar semester. Tack gode gud för semestr och försommar. Nu ska jag kolla å lite pörni och sen suss. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0