Jag funderar lite

Hade så himla intressant diskussion idag på historian. Intressant men SJUKT att den strukturen som bildades på 1800-talet om att kvinnans sexuella njutning inte var lika mycket värd som mannens lever kvar ÄN IDAG. Till alla er män som anser er orgasm viktigare än kvinnans, NI ÄR SÅ 1800-TALIGA. Step lite jävla up please.

Så dumt att det blir så stora skillnader mellan människor på grund av en liten grej som kön eller hudfärg eller vem man råkar vara kär i. Jag fattar inte hur det lyckades bli så fel och jag fattar VERKLIGEN INTE hur det än idag kan vara så mycket fel.
Varför pratar man inte mer om livets konstigaste grej? Att man gör så stor skillnad på människor som precis som en själv känner, tycker, älskar, undrar på grund av kön/etnicitet/läggning. Prata mer och love more please pallar inte hur allt blev så knasigt.

Hade även tjejgrupp ikväll. Vad vore livet om jag inte fick sitta i den där soffan och käka brieost och prata med fantastiska flickor några timmar i månaden? Vet faktiskt inte, på allvar.

Imorgon är det veckans bästa dag och jag ska roa mig så mycket.

Hoppas ni har det fint.


Kommentarer
Postat av: ninis

Timpa vilken lirare va

2013-10-03 @ 23:19:29
Postat av: agnes

tjejgrupp<3 lova<3

2013-10-04 @ 08:33:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0