Jag vill ju bara känna att det är vi

Hej igen.

Idag oroade jag mig för två saker.
1. Hur min partidebatt i skolan skulle gå. Var lite lätt oroad att jag skulle se ut som mannen nedanför ungefär genom hela debatten.

2. Att min förseningsavgift på en bok på medisbiblioteket skulle överskrida summan som existerar på mitt kontokort.

Detta hände: Debatten rockade. Okej, jag sa fel på vissa grejer, jag fattade inte allt, jag gjorde bort mig lite men VAD vi rockade i alla fall och det var så kul och åh det ägde helt enkelt.

Efter en fantastiskt intressant RIKTIG partiledardebatt i aulan där alla riksdagspartier var representerade och jag lärde mig jättemycket och bara kände hur hela jag bubblade av politik och LIVSFRÅGOR och jag kände mig kapabel att möta all livets motstånd since I was on fire begav jag mig till medisbiblioteket. BOKEN VAR INTE ENS FÖRSENAD visade det sig.

Alltså, all min oro var i onödan. Alltså, varför oroar jag mig ens. Antingen så gör jag nåt åt det eller så skiter jag i det.

Nu ska jag käka lite chokelado och njuta av livet (läs plugga franska) och JA det är värt det för JA jag får gå till den där byggnaden varje dag och gosa med bundisar, spana i matsalen och lära mig en massa kul och konstigt och tråkigt och får sitta i caffiz och skvallra om livets skvaller.

Annars.


Kommentarer
Postat av: Stella

jag älskar din blogg <3 du äger och är ball och cool och jag tycker det var ett tag sen vi sågs!

2013-10-10 @ 19:32:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0