Fjortonde juli

God förmiddag alla dårar!

Man blir ju olycklig när man läser bloggen hittills alltså. Vilken liten olycklig åsna… men alla som vet hur det är att bli "drabbade" av oron på ett såntdär sätt så man liksom dreglar sig till sömns för ett eventuellt problem, vet att man nästan inte vågar sluta oroa sig även om man stundtals känner att man kan, för det känns som ens ok att bära, och slutar man oroa sig kanske nåt inträffar. 
Psykiskt frisk som vanligt alltså!!! 

Idag strålande sol! Har klippt gräset i säkert en timme och lyssnat på sommarprat (vilket alltid gör mej så vanisnnigt rörd. Nåt med kronologi eller? Som är så rörande) och jag känner typ det är såhär motion ska vara. Inte gå på gym och lyfta en maskin (brukar som ni märker inte gå på gym så ofta) utan man ska va ute i en trädgård och klippa fuckkng gräs. Bonde appropriation? Möjligt. 
 Beskar faktiskt ett fläderträ häromdagen och påmindes om när jag och Live betala 10 000 kronor typ för att gå en trädbeskärarkurs på Öland. Egentligen ville vi gå en drejar-kurs men det var bara killarna som vi åkte med som fick plats och var tvungna att välja nåt annat för att få åka med. Vad gör man inte för kärleken! 

Nu bada och läsa klart min bok. 

Peace OUT 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0