Fortsättning av 2013 pt 3

Ska väl fortsätta då hehehhehe
 
JULI AUGUSTI SEPTEMBER 

Skulle säga att dessa var de bästa månaderna utav 2013. Jag brukar inte riktigt tycka om somrar men denna sommar var fantastisk för det var så fritt, jag hade ingen aning om vad hösten skulle erbjuda men det skulle i alla fall vara något annat och jag tror att det bidrog till att denna sommar kändes så enkel. I juli åkte jag och Mayra ner till Turkiet för att hälsa på Josefine. Därnere var även Stella, Emma, Erik och Ofelia och vi tillbringade alltså en vecka i detta land med att bada, sola, bertza, spela kort, nattbada och äta kebab. En dag tog vi också båten över till Kos i Grekland där vi träffade generösa norskar, badade i turkost vatten och barade på en kuddbar. Denna resa var alldeles fantastique och när jag kom hem kom jag hem förkyld och solbränd och det var !så bra!
 
hahaha bästa bilden i livet observera att alla har samma ansiktsuttryck
 
När jag väl hade kommit hem fyllde jag en vecka i Stockholm med så jävla mycket bra. Jag såg världens bästa Håkan på skansen, jag stod längst fram och det det började regna när han spelade min favvolåt och som vanligt smärtade det i magen av braighet och melankoli. Alltså världens bästa. 
Vi hängde utomhus tills det blev morgon nästan och solen gick aldrig ner, vi gick på konserter på grönan, träffade bajenspelare, fikade länge och sista kvällen innan jag skulle åka iväg överraskade vi Rebecka som varit i kalifornien och fyllt år med drinks och tårta och dans. Detta var en så oerhört bra kväll, att alldeles brun få dansa YMCA med alla som jag inte hunnit träffa och vinka till vikarier från balkongen, det är fan livet.
 
Sedan åkte jag till Danmark två veckor med family. Säga vad en vill om Danmark men det är sjukligt vackert och på en snövit strand spenderade jag två veckor. Jag läste, skrev, ritade, badade längelänge och drack iste enda tills jag fick solsting sista dagarna innan vi åkte hem. Önskar att jag fick åka tillbaka dit en dag och spela kort på terassen och promenera mellan båtarna.
check out that fkn browness
 
Sen kom jag hem och gjorde allt som bör göras på ett sommarlov, sov på ett tak med Nina, kollade på film en hel dag och hade en picknick som blev alldeles fylld utav vänner och sommar. 
 
SEN började jag gymnasiet. Jag hann inte ens vara nervös förns jag var där, på Södra Latin bland alla förväntningar och välklädda tydligen blivande klasskamrater. ÖNSKAR att jag fick uppleva den första tiden igen, hur kul det var att ta kontakt med den som satt närmast, att inte veta hur nåt skulle bli. I alla fall blev det fantastiskt och den första tiden var fylld med så mycket fnitter och vänskaper att jag vill hålla den där känslan inom mig alltid.
 
Den där känslan av välbehag höll i sig hela september och förutom att det fortfarande var kul att gå till skolan och att en fortfarande lärade känna någon ny nästan varje dag fyllde jag också sixteen vilket som sagt firades med pickncik (vad annars) på skinnis och skladjursplatå. September var också fylld med olika skoltillställningar, jag blev nollad och skyddade mitt fagra huvud från ägg med en plastpåse och dansade på kvällen i en lokal med äggfria fränder omkring mig.
 
Kommer i håg att september var så varm, att jag Jossan och Ida satt i Idas fönster och svettades i klänning för att det var så varmt. Dessa månader var alla varma faktiskt, inside and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0